پژوهشگران دانشگاه جامع علمی کاربردی علاوه بر ساخت شناوری که قابلیت حرکت در برکهها و مرداب را دارد، موفق به ساخت دستگاه CNC برای حکاکی بر روی چوب و فلز شدند.
در هفدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار دو طرح دانشگاه جامع علمی کاربردی با عناوین «هاور فن» و «دستگاه CNG شش محوره» رونمایی شد.
دستگاه هاور فن از سوی دانشجویان مرکز آموزشی سرای کیفیت اندیشان نوآور بابل دانشگاه جامع علمی کاربردی تولید شده است که قالبیت استفاده در تمامی اماکن تفریحی آبی، خانوادگی و دریاچههای پرورش ماهی و آبزیان با کاربرد تفریحی و صنعتی را دارد.
این شناور دو نفره با نیروی پیشرانه هوا با حذف پروانه در آب برای کاربرد در برکهها، مردابهای دارای پوشش گیاهی که امکان پیشبری با پروانه را سلب میکند با استفاده از فن در قسمت بالا در همه محیطهای آبی قابل استفاده است.
استفاده از این محصول در دریاچههای پرورش ماهی هیچ آسیبی به ماهیها وارد نمیکند. این محصول در مرحله تولید نیمه صنعتی قرار دارد.
دستگاه CNG شش محوره نیز توسط مرکز علمی کاربردی کوشای تهران طراحی و تولید شده است. این محصول دارای قابلیت ساخت قطعات تزئینی کوچک چوبی، حکاکی متن بر روی فلزات، برش علائم برای ساخت تابلو، برش چوب برای ساخت مصنوعات چوبی، حکاکی سهبعدی بر روی چوب، ساخت ماکت، ساخت قالبهای غیر فلزی، سوراخ کاری و ساخت انواع محصولات چوبی است.
این محصول نیز در مرحله نمونه مهندسی قرار دارد.
دو محصول دانشگاه جامع علمی کاربردی در هفدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار رونمایی شد.
.: Weblog Themes By Pichak :.