یک تیم متشکل از محققان و طراحان در "موسسه فناوری ماساچوست"(MIT) از یک تکنیک جدید برای توسعه "اجسام خود متورم شونده" استفاده کردند.
به نقل از کوارتز، آنها پروژه خود را "خودمتورم شوند"(Auto Inflatables) نامیده و میگویند که میتوان از آن در پزشکی، طراحی مبلمان و یا حتی سفر فضایی بهره گرفت.
آنها میگویند که در طراحی این فناوری از واکنشهای شیمیایی استفاده کرده و قادر به ایجاد طیف گستردهای از تحولات در طرحهای خود شدهاند.
این تغییرات شامل تغییرشکل، حجم، بافت، درجه حرارت، رنگ و حرکت است. با استفاده از این تکنیکها، بدون نیاز به سخت افزار خارجی برای فعال کردن تغییرات مواد، دستیابی به تحریک خودکار به دست میآید.
این اجسام مانند جلیقه نجات که با استفاده از یک کپسول "دی اکسید کربن"(co2) متورم میشوند تغییر شکل خواهند داد.
این فناوری دارای حفرههایی است که در داخل آن کیسههای کوچکی از ترکیبات شیمیایی وجود دارد که co2 تولید میکنند.
این کار سبب میشود تا آن کیسههای کوچک بترکد و co2 فورا شروع به باد کردن اجسام کند.
تولیدکنندگان میگویند که این فناوری میتواند در بانداژهای فشاری و یا صنعت مبلمان مورد استفاده قرار گیرد.
از آنجایی که این فناوری دارای وزنی سبک بوده و به راحتی بستهبندی میشود میتوان از آن برای ایجاد ساختارهای مختلف متورم شونده در فضا استفاده کرد.
محققان این پژوهش اظهار کردند: با اعمال یک ویژگی غیرمنتظره در مواد ، ما قادر به ایجاد شگفتگی و همچنین ویژگیهای جدید در محصولات مان بودهایم.
این ساختارهای متورم شونده در حوزه طراحی از جنبههای مختلف مانند ساختار، خاصیت شناوری و سفرهای هوایی مورد بررسی قرار گرفتهاند.
.: Weblog Themes By Pichak :.