هدف اصلی فعالیت ایرانرنتر، سادهسازی روند اعطای تسهیلات به کاربران و حذف پیچیدگیهای موجود است؛ جایی که خریداران برای استفاده از تسهیلات بانکی چارهای جز طی مراحل سخت و پیچیده ندارند.
ایرانرنتر در بیستپنجمین دوره از نیز الکامپ حاضر بود. زومیت در گفتوگویی با مدیرعامل این شرکت، از شرایط اختصاص اعتبار و امکان بهبود آن به کاربران جویا شد.
در حال حاضر سرمایهی مورد نیاز برای خرید اقساطی در ایران رنتر، از ۱۵۰۰ سرمایهگذار حقیقی تأمین میشود. پس از درخواست اختصاص اعتبار توسط خریداران، سرمایهگذاران میتوانند بسته به میزان مدنظر خود اقدام به تأمین آنها کنند. اما شاید یکی از سوالات کاربران، نحوهی تعیین نرخ سود است که امیر حق رنجبر، مؤسس و مدیرعامل شرکت، آن را بدین صورت تشریح میکند.
تعیین نرخ سود اقساط توسط ایرانرنتر برآیندی از کارمزد فروشگاه، سود دریافتی از فروشنده و میزان پرداختی به سرمایهگذار خواهد بود. سود سرمایهگذار مبلغ ثابتی بوده که برابر با ۲۴ درصد است. در این بین کارمزد دریافتی از فروشگاه است که نرخ سود دریافتی از خریداران را تعیین میکند.
برخی فروشگاهها که حاشیهی سود پایین دارند، امکان پرداخت کارمزد به ایرانرنتر را ندارند و بههمین دلیل سود بالاتری در ازای فروش قسطی کالا از خریدار دریافت میشود. در طرف مقابل برخی فروشگاههای عطر و ادکلن یا لباس که حاشیهی سود بیشتری نسبت به انواع فروشندهی کالاهای دیجیتالی دارند، با پرداخت کارمزد به ایرانرنتر، امکان دریافت سود پایینتری از مشتریان را فراهم میکنند. اما بهصورت کلی فروشگاههای هر دسته نرخ سود نزدیک به یکدیگر دارند.
ایرانرنتر پیشتر بازههای ۴ و ۶ میلیون تومان (حداکثر مبلغ ۴ میلیون تومان برای کاربران جدید و ۶ میلیون تومان برای کاربران خوشحساب) را برای تخصیص سرمایه در نظر گرفته بود که چندی است آن را به ۵ و ۸ میلیون تومان افزایش داده است. رنجبر در خصوص امکان افزایش این مبالغ گفت:
در حال حاضر شرایط افزایش سقف تسهیلات ممکن نیست. اما در آینده قطعا افزایش سقف اعطای تسهیلات را در برنامهی کار خود قرار میدهیم. اما فراموش نکنید مبالغ تعیینشده با آزمون و خطا بهدست آمدهاند. افزایش بیش از حد ارقام بالا میتواند مشکلاتی برای بازپرداخت یا کاهش تعداد مشتریان ایجاد کند.
کاربران سرویس ایرانرنتر در صورتی که در بازپرداخت اقساط خود شرایط توافقشده را بهخوبی رعایت کنند، با افزایش امتیاز خود روبهرو خواهند شد تا در درخواستهای آتی قابلیت استفاده از تسهیلات بیشتری را داشته باشند. اما در صورت پرداخت نکردن بهموقع اقساط و ایجاد مشکل، حساب کاربری آنها مسدود خواهد شد و قابلیت خرید از ایرانرنتر را نخواهند داشت.
کاهش نرخ سود دریافتی از خریداران را شاید بتوان یکی از مهمترین دغدغههای کاربران ایرانرنتر دانست. امیر حق رنجبر این موضوع را دغدغهی مدیران ایرانرنتر نیز عنوان کرد و راهحل اصلی را ورود بانکها به تأمین سرمایهی این سرویس دانست. وی در این خصوص گفت:
۴۷ درصد از سرمایهی لندینگ کلاب بهعنوان یکی از بزرگترین سرویسهای تأمین اعتبار خرد، متعلق به بانکها است. در صورت ورود بانکها به این عرصه و بهدلیل سود اندک آنها، ایرانرنتر قادر به کاهش قابلتوجه نرخ سود خود خواهد بود. هدف اصلی ما نیز همین موضوع است تا قادر به جذب تعداد بیشتری از کاربران باشیم.
.: Weblog Themes By Pichak :.