رنو کپچر با وجود چهره شاسی بلند گونه ای که دارد، باید گفت که اصلاً خودروی بزرگی نیست و تنها کمی قد بلند است، یعنی با 4122 میلیمتر طول، 1778 میلیمتر عرض و 1567 میلیمتر ارتفاع از رنو اسکالا که به عنوان یک هاچ بک فروخته می شود، دارای طول و عرض کمتری است و تنها کمی از آن ارتفاع بیشتری دارد که البته این موضوع برای خیابان های شهرهای بزرگ کشور از جمله تهران نکته خوبی محسوب می شود.
هنوز ایران خودرو اعلام نکرده که قصد دارد در صورت ورود چه پیشرانه ای را روی کپچر نصب کند اما تنها دو نمونه موتور بنزینی برای کپچر در نظر گرفته شده که احتمالاً نمونه 1.2 لیتری 4 سیلندری وارد ایران خواهد شد.
این پیشرانه دقیقاً 1197 سی سی حجم دارد و می تواند حداکثر 116 اسب بخار در 4900 دور در دقیقه و 190 نیوتن متر در 2000 دور در دقیقه را تولید کند.
با وجود کم حجم بودن، این پیشرانه عملکرد خوبی دارد و می تواند در 10.9 ثانیه به مرز صد کیلومتر در ساعت برسد و به حداکثر سرعت 192 کیلومتر در ساعت دست پیدا کند.
مصرف سوخت این فرانسوی نیز بسیار عالی است و در شهر 6.6 لیتر، در خارج از شهر 4.7 لیتر و به صورت ترکیبی 5.4 لیتر می سوزاند.
همانند پیشرانه، روی کپچر می توان تجهیزاتی مثل سنسور پارک، روکش چرمی صندلی ها، رینگ های 16 اینچی آلومینیومی، چراغ LED مخصوص روز، کروز کنترل، سیستم ترمز و پایداری ABS و EBD، سیستم نشان دهنده باد لاستیک ها، گرمکن و روکش چرمی برای سردنده و غربیلک فرمان، سیستم ورود بدون کلید و سیستم صوتی با رادیوی دیجیتال نصب کرد و باید دید که ایران خودرو کدام یک از این تجهیزات را برای بازار ایران انتخاب خواهد کرد.
اما می رسیم به مهم ترین فاکتور کپچر یعنی قیمت این خودرو در بازار ایران. خودروساز اول کشور اعلام کرده که در صورتیکه قصد واردات این خودرو را داشته باشد، می خواهد کپچر را به صورت CBU و CKD و با قیمت 110 میلیون تومان و به صورت انحصاری عرضه کند.
این خودرو چندی پیش در نمایشگاه خودروی تبریز رونمایی شد.
.: Weblog Themes By Pichak :.