نتایج پژوهش صورت گرفته توسط محققان انگلیسی نشان میدهد، هوش انسان در هر دهه 3 نمره افزایش پیدا میکند.
محققان دانشگاه آبردین در تحقیقات خود دریافتند، هوش انسان با ارتقاء سطح سلامت، تحصیلات و تغذیه در حال افزایش بوده و بطور متوسط در هر دهه، سه نمره افزایش مییابد.
در این پژوهش وضعیت بهره هوشی (IQ) دو گروه متولد سالهای 1921 و 1936 مورد مقایسه قرار گرفتند که حاکی از عملکرد بطور قابل توجه بهتر گروه دوم در آزمونهای هوش در مقایسه با گروه اول است.
این دو گروه شامل 751 نفر بودند که در سن 11 سالگی و 60 سالگی تحت آزمونهای هوش قرار گرفتند؛ در سن 11 سالگی نمره بهرههوشی (IQ) متولدین 1936 میلادی 3.7 نمره بیشتر از گروه اول بود و این نمره در سن 60 سالگی به 16.5 رسید.
متولیدن 1936 دوره کودکی خود را در زمان جنگ و جیرهبندی غذا سپری کردند؛ اما در ادامه زندگی با شکوفایی صنعت نفت و افزایش سطح رفاه اجتماعی مواجه شدند که امکان تغذیه بهتر و هزینه کردن در فعالیتهای تحریککننده ذهن را فراهم کرد.
بر این اساس، بهبود سطح بهداشت، تحصیلات و تغذیه میتواند علت اختلاف بین نمره بهرههوشی دو گروه را توضیح دهد.
«راجر استاف» سرپرست تیم تحقیقاتی دانشگاه آبردین تأکید کرد: شما احتمالا باهوشتر از والدین و قطعا باهوشتر از پدربزرگ و مادربزرگتان هستید؛ بهرههوشی روند رو به رشدی داشته و قطعا کودکانی که امروز متولد میشوند، از پدر و مادر خود باهوشتر خواهند بود.
.: Weblog Themes By Pichak :.