یک عکاس خلاق در اقدامی جدید هزاران تصویر آژانس فضایی ناسا از ماموریت آپولو را به یک فیلم کوتاه تبدیل کرده است.
به نقل از دیلیمیل، وی از تکنیکهایی مانند stop motion و متصلکردن پانورامیک تصاویر برای تبدیل کردن آنها به فیلم استفاده کرده است.
کریستین استانگل(Christian Stangl)، بیش از 18 ماه بر روی تهیه این کولاژ متحرک کار کرده است.
این ایده زمانی به ذهن وی خطور کرد که در آرشیو پروژه آپولو جستجو میکرد. این آرشیو شامل مجموعهای از بیش از 14 هزار تصویر از تمامی پروازهای ماموریت آپولو است. این تصاویر باکیفیت و وضوح بالا توسط دوربین معروفHasselblad-Moon گرفته شده بودند.
استانگل این تصاویر را تحلیل کرد تا تعدادی از آنها را شناسایی کند که قابلیت متصل شدن به یکدیگر را داشتند.
وی اعلام کرده این فیلم را به تمامی کسانی تقدیم میکند که به بسط دادن صلحطلبانه مرزها اعتقاد دارند. اوایل سال جاری میلادی تصاویر دیده نشده ای از ماموریت های آپولو 11 منتشر شد که در واقع نگاهی به معروف ترین پروازهای تاریخ از لنز دوربین فضانوردان معدودی بود که جسارت کاوش در فضا را به خود داده بودند.
همچنین تیمی از چهار طراح اروپایی 225 مورد از تصاویر کمتر دیده شده ماموریت آپولو را انتخاب کردند و آن را در قالب کتاب جدیدی منتشر کردند.
این مجموعه گرانبها از تصاویر دیدگاه جدیدی درباره پروازهای آپولو را از دیدگاه فضانوردان ارائه میدهد.
در طول ماموریتهای آپولو، ناسا اهمیت زیادی به عکاسی میداد و دوربینهایش را طوری بازطراحی کرد تا بتوانند در فضا عمل کنند.
هزاران تصویر در طول ماموریتهای آپولو گرفته شدند اما فقط تعداد معدودی از آنها در معرض تماشای عموم قرار گرفتهاند.
این تصاویر شامل زبالههای روی سطح ماه، عبور فضانوردان از مکانهای کوهستانی و ناآشنا و همچنین پرتوهای خورشیدی بر روی لنز دوربینهاست.
ناسا همچنین اخیرا از کتابخانه آنلاین جدیدی رونمایی کرده که تصاویر، فیلمها، و فایلهای صوتی این آژانس را به یک کتابخانه قابل جستجو تبدیل کرده است.
"کتابخانه تصویر و ویدیوی آنلاین" (NASA Image and Video Library) تصاویر فضایی 60 مجموعه مختلف را در یک جا گرد آورده است.
این کتابخانه به کاربران امکان جستجو، کشف و دانلود گنجینهای بالغ بر 140 هزار تصاویر، فیلم و فایل صوتی ناسا را میدهد که از ماموریتهای مختلف این آژانس در حوزههای فیزیک نجومی، علوم زمین، پرواز فضایی گردآوری شدهاند.

محققان طی انجام یک پژوهش جدید دریافتند که نوزادان، تشخیص چهره را از زمانی که هنوز در رحم مادر هستند، میآموزند.
به نقل از دیلی میل، در این پژوهش محققان دریافتند زمانی که نور به دیواره رحم مادر میتابد، اگر آن نور شبیه به صورت انسان باشد، جنین به آن واکنش نشان میدهد.
آنها با استفاده از سونوگرافی 4 بعدی مشاهده کردند که جنین صورت خود را به سمت نور میچرخاند، به شرط اینکه این نور شبیه به صورت انسان باشد.
پروفسور "وینسنت رید Vincent Reid "، روانشناس در دانشگاه لنکستر "Lancaster University " که سرپرستی این پژوهش را بر عهده دارد، اظهار کرد: این یافتهها بینشهای جدیدی را از نحوه رشد و توسعه سیستمهای بصری نوزادان ارائه میدهد.
وی افزود: ما در این پژوهش دریافتیم که نوزادان به چهرهها بیشتر از هر محرک دیگری توجه میکنند. ما در این پژوهش نشان دادهایم که جنین توانایی تمایز بین اشکال مختلف را داشته و تمایل به دنبال کردن اشکالی دارد که به حالت صورت انسان شباهت دارند.
نوزادان از قدرت بینایی بسیار ضعیفی برخوردار هستند و بنابراین جنین نیز دارای توانایی مشابه برای تمرکز بوده و همه چیز را تار میبیند.
محققان در این پژوهش نقاطی از نور را که به شکل چشمها و دهان انسان بود، به دیواره رحم مادری که در هفته 34 بارداری بود، تاباندند و مشاهده کردند که جنین به آن واکنش نشان میدهد.
از این پژوهش میتوان به دونتیجه رسید؛ یکی اینکه نور میتواند به رشد قوه بینایی جنین کمک کند و از طرفی اینکه قرارگیری مادر در معرض تابشهای شدید میتواند به چشمهای جنین آسیب برساند.
به همین منظور محققان برای انجام پژوهش خود از نورهای بسیار ضعیف استفاده کردند.
این پژوهش در مجله Current Biology منتشر شده است.
یکی از شرکتهای دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی توانست با مهندسی معکوس چهار محصول گیاهی را برای اولین بار در ایران تولید کند.
دکتر علی مازوجی مدیرعامل این شرکت دانش بنیان و عضو هیات علمی و دانشیار گروه زیستشناسی واحد رودهن، گفت: این شرکت که در حوزه گیاهان دارویی فعالیت میکند با هدف تولید داروهای گیاهی بومی و خودرو در ایران راهاندازی شد و تاکنون موفق به تولید چهار محصول شده است .
عضو هیات علمی و دانشیار گروه زیستشناسی واحد رودهن، با بیان اینکه تولید گیاهان دارویی که تاکنون مشابه آن در داخل ایران وجود ندارد از روش های کار این شرکت است، خاطرنشان کرد: ما در این شرکت از گیاهان بومی و خودرو داخل ایران به صورت مهندسی معکوس داروهای گیاهی را تولید میکنیم.
وی افزود: تا کنون چهار محصول پماد کاهش طول درمان زخم، مکمل دارویی 100 درصد گیاهی، دمنوش گیاهی با هدف افزایش حافظه و یادگیری و کرم برطرف کننده خطوط شکم از سوی این شرکت تولید شده است.
مازوجی در خصوص محصولات تولیدی این شرکت اظهار کرد: پماد کاهش طول درمان زخم یکی از محصولات تولیدی این شرکت است که مدت بهبود زخمها را به یکسوم کاهش میدهد همچنین دمنوش گیاهی با هدف افزایش حافظه و یادگیری، محصول دیگر این شرکت است که به تقویت حافظه، برطرف کردن فراموشی و آلزایمر کمک میکند.
مدیر عامل این شرکت دانش بنیان در ادامه افزود: همچنین کرم برطرف کننده خطوط شکم قادر است خطوط ناشی از چاقی و لاغری و بارداری را برطرف کند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاهآزاداسلامی، وی یکی از فعالیتهای این شرکت را مهندسی معکوس داروهای گیاهی خارجی عنوان کرد و گفت: این شرکت دانش بنیان، داروهای خارجی را با استفاده از گیاهان تولید شده مورد بررسی و تجزیه قرار میدهد و پس از تحلیل این گیاهان، نمونه آن دارو را با استفاده از نوع بومی آن گیاه در ایران تولید می کند.
محققان قصد دارند تا با هدف ارتقای پژوهشهای مرتبط با سرطان، سلولهای سرطانی را در خارج از ایستگاه فضایی بینالمللی پرورش دهند.
به نقل از دیلیمیل، سلولهای سرطانی در بدن انسان به صورت ساختارهای سه بعدی رشد کرده و اغلب کروی شکل هستند.
اما هنگامیکه محققان این سلولها را برای انجام پژوهش در لولهها و ظرفهای آزمایشگاهی پرورش میدهند آنها به صورت لایهای رشد میکنند.
به همین دلیل آنها تصمیم گرفتند تا این سلولها را در فضا پرورش دهند چرا که در آنجا سلولها به صورت ساختارهای سه بعدی رشد میکنند.
مشکلی که این محققان در پرورش سلولهای سرطانی در فضا با آن مواجه هستند این است که نبود جاذبه کار را برای آنها سخت کرده و اجازه قرارگیری این سلولها را در محلهای مشخص نمیدهد.
بنابراین آنها برای حل این مشکل، قصد دارند سلولهای سرطانی را با طلا پرورش داده و از طریق مغناطیس آن را کنترل کنند.
طیف گستردهای از پژوهشها بر روی زمین با پرورش سلولها در آزمایشگاه انجام میشود اما به کارگیری این سلولها امری چالش برانگیز است.
البته پرورش سلولها در فضا نیز با مشکلات خاصی همراه است که برای انجام آن، بهینه سازی شیوههای کاربردی بسیار حیاتی است.
بر روی زمین سلولها به صورت لایههای دو بعدی رشد میکنند اما از آنجایی که این سلولهای در فضا به صورت ساختارهای سه بعدی و همانند سلول های سرطانی درون بدن انسان پرورش مییابند، محققان برای انجام تحقیقات پیشرفتهتر طی یک پروژه نوین که "بررسی کشت سلولهای سه بعدی به صورت مغناطیسی" (Magnetic 3D Cell Culturing Investigation) نام دارد، به فکر پرورش این سلولها در فضا افتادند.
آنها در این روش از تکنیکهای مورد استفاده در زمین به نام "چاپ زیستی" (bioprinting)، که از نیروهای مغناطیسی برای کنترل کشتهای سلولی بهره میگیرد، استفاده خواهند کرد.
محققان اتمهای طلا را به سلولهای سرطانی ریه انسان اضافه کرده و همین امر سبب میشود که اتم با قدرت به غشاء سلولها متصل شود و کار را برای دستکاری آنها با آهن ربا آسان کند.
رصدخانه اشعه ایکس ناسا تصویری از همجواری دو ستاره در فاصلهای نزدیک منتشر کرد.
به نقل از ناسا، رصدخانه "چاندرا"(Chandra) متعلق به "سازمان فضایی آمریکا"(ناسا) تصویری از یک همزیستی و همجواری ستارهای در فاصله 710 سال نوری از زمین منتشر کرده است.
این مجموعه ستارهای دوقلو "آر- دلو"(R Aquarii) خوانده میشود که در صورت فلکی دلو قرار دارد.
حدود هزار سال پیش منجمان به چشم غیرمسلح تغییر در نور این ستاره را مشاهده کردند و مشخص شد که این مجموعه از دو ستاره مجزا تشکیل شده است: یک کوتوله سفید و یک غول سرخ.
کوتوله سفید گونهای از اجرام فضایی است.
طی زندگی یک ستاره در دوران پیری برخی از ستارگان که از حد 1.4 جرم خورشید پرجرمتر باشند به ستاره نوترونی و یا سیاهچاله(۳ برابر جرم خورشید) و اگر از این حد کمجرمتر باشند تبدیل به کوتوله سفید میشوند.
ماده تشکیلدهنده کوتولههای سفید به اندازهای به هم فشرده است که یک فنجان از آن صدها تن وزن دارد. کوتولههای سفید که تعدادشان در کهکشان ما نسبتاً زیاد است، آخرین مرحله تکامل بسیاری از ستارهها هستند. ستارههایی که جرمشان تقریباً معادل جرم خورشید (1.4 جرم خورشید) و یا کمتر از آن است به احتمال زیاد همگی به کوتوله سفید تبدیل میشوند.
این اصطلاح برای توصیف مرحلهای از تکامل ستارهای به کار میرود که ستاره پس از تبدیل شدن به "غول سرخ"، در آن مرحله از انقباض باز میایستد. در مرحله کوتوله سفید، ماده ستارهای فشرده میشود و به جسمی کم نور، به اندازهای بسیار کوچک، به بزرگی زمین، تبدیل میشود. از آنجا که ستاره دیگر هیچ منبعی برای تولید انرژی ندارد، سرد میشود. پس یک کوتولهٔ سفید، ستارهای است که دیگر سوخت هستهایاش تمام شده و در نتیجه بسیار فشرده و کوچک میشود. چنین ستارگانی بسیار داغ هستند ولی آهسته آهسته دمای خود را از دست میدهند.
غول سرخ یک ستاره بزرگ و درخشان است که در مرحله دوم عمرش به سر میبرد و همجوشی هستهای در لایه بیرونی مرکز این ستاره اتفاق میافتد.
هسته این ستارگان بسیار فشرده از جنس هلیوم است و دمای سطح آنها کمتر از ستارگانی که مرحله اول عمرشان را میگذرانند میباشد (حدود ۵۰۰۰ درجه سانتیگراد).
یک ستاره بعد از چند میلیارد سال برای واکنشهای همجوشی هستهای هیدروژن کافی در هستهاش ندارد. در عوض هلیومهای باقیمانده از واکنشهای قبلی که در هسته ستاره مانده اند، در لایههای بیرونی ستاره هنوز مقداری هیدروژن موجود است ولی به مقدار کافی گرم نیستند تا در واکنش هستهای شرکت کنند.
بنابراین به دلیل عدم وجود سوخت ستاره شروع به سرد شدن و کوچک شدن میکند. لایههای بیرونی ستاره بر اثرجاذبه به سمت هسته کشیده میشوند و همینطور گرمتر میشوند. بخش بیرونی ستاره به قدر کافی گرم میشود تا فرایند همجوشی هستهای را شروع کند. ستاره منبع انرژی جدیدی مییابد و سپس پوسته ستاره شروع به سوختن میکند و گرمای تولید شده باعث منبسط شدن ستاره میشود که "غول سرخ" نامیده میشود.
در پنج الی شش میلیارد سال آینده، خورشید تمام سوخت هیدروژن موجود در هسته خود را مصرف میکند و شروع به منبسط شدن میکند. در بزرگترین حالت، سطح آن به حدود مدار فعلی زمین خواهد رسید. سپس خورشید اتمسفر خود را به طور کامل از دست میدهد؛ لایههای بیرونی یک سحابی سیارهای و هسته یک کوتوله سفید را تشکیل میدهد.
در فاز غول سرخ، خورشید به قدری درخشنده خواهد شد که تمام آب موجود روی زمین را تبخیر میکند و زمین دیگر قادر به پشتیبانی از حیات نخواهد بود.
پس از تاسیس رصدخانه اشعه ایکس چاندرا در سال 1999 محقان با رصد این مجموعه متوجه شدند که حجم اشعه ایکس ارسالی از این دو ستاره بسیار بیشتر از مقادیری است که تخمین زده میشد و قدرت آنها در حدود امواج هواپیماهای مافوقصوت است.
دانشمندان دانشگاه ملی تایوان اعلام کردهاند سم نوعی مار آسیایی میتواند سرعت فرآیند شکلگیری لختههای خونی را کاهش دهد.
به نقل از دیلیمیل، براساس تحقیقات جدید، سم گونهای مار بومی جنوب شرقی آسیا به نامTropidolaemus waglerix میتواند جایگزین آسپرین شود زیرا این سم دارای پروتئینی موسوم بهtrowaglerix است که بدون عوارض جانبی خون را رقیق میکند.
تیم علمی این پروتئین را با خون ترکیب کردند و آن را به موشها دادند؛ نتایج نشان داد فرآیند شکلگیری لخته خونی در این موشها در مقایسه با موشهایی که پروتئین را دریافت نکرده بودند، کندتر بود.
این پروتئین همچنین موجب خونریزی بیش از حد در موشها نشد در حالی که درمانهای موجود چنین عوارض جانبی را به دنبال دارند.
دانشمندان با استفاده از این یافتهها، دارویی تولید کردهاند که پروتئین موجود در آن با نوعی گیرنده موجود (به نام GPVI) بر روی سطح سلولهای تشکیلدهنده لخته خون تعامل برقرار میکند و فعالیت آنها را مسدود میکند.
در حال حاضر، داروهای رقیقسازی خون به نام "داروهای ضدپلاکت" مانع از چسبیدن گلبولهای خون به یکدیگر و شکلگیری لخته میشوند. چنین داروهایی معمولا برای درمان افراد مبتلا به بیماریهای قلبی به کار میروند و عوارض جانبی خاص خود را به دنبال دارند.
جزئیات این دستاورد علمی در journal of Arteriosclerosis, Thrombosis and Vascular Biology منتشر شد.
آی.بی.ام. (IBM) اعلام کرده سامانه هوش مصنوعی "واتسون" متعلق به این شرکت قادر به شناسایی تومورهای سرطانی در 93 درصد موارد است.
به نقل از دیلیمیل، این ابررایانه میتواند تصاویر پزشکی و سوابق بیماران را بررسی کرده و آنها را با هزاران مورد مشابه در گذشته و همچنین نشریههای پزشکی مقایسه کند و به نتیجهای تقریبا مطلوب برسد.
پزشکان 55 بیمارستان سراسر دنیا از سیستم هوش مصنوعی واتسون برای تشخیص بیماران مبتلا به سرطانهای پستان، دهانه رحم، روده بزرگ، معده، ریه، تخمدان و پروستات استفاده میکنند.
آی.بی.ام. مدعی است این فناوری تا پایان سال جاری میلادی به منظور شناسایی پنج نوع سرطان دیگر توسعه خواهد یافت و به بیمارستانهای دیگر دنیا هم خدمات ارائه خواهد داد.
دانشمندان امیدوارند سامانه واتسون بتواند میزان زمان لازم برای غربالگری بیماران را کاهش داده و به پزشکان در ارتقای دقت تشخیص سرطانها کمک کند.
این ابررایانه قادر است از قابلیتهای پردازشی خود جهت یادگرفتن الگوها برای شناسایی امکان وجود تومور در بدن بیماران استفاده کند.
دانشمندان بر این باورند این سیستم جایگزین پزشکان نخواهد شد بلکه با ارزیابی تعداد زیادی تصویر و همچنین نکات پزشکان و سوابق بیماران به پزشکان و جراحان در اتخاد تصمیمهای بهتر کمک خواهد کرد.
نتایج مجموعهای از آزمایشهای بالینی سامانه هوش مصنوعی واتسون در اجلاس سالانه انجمن آنکولوژی بالینی امریکا در شیکاگو ارائه شد.
سامانه واتسون در حال حاضر به بیمارستانهای کشورهای هند، چین، تایلند، کره جنوبی، تایوان، ژاپن، بنگلادش، اسپانیا، اسلوواکی، لهستان، مکزیک، برزیل، استرالیا، کانادا و ایالات متحده خدمات ارائه میدهد.
دونالد ترامپ روز پنجشنبه هفتهی پیش اعلام کرد که آمریکا از قرارداد اقلیمی پاریس خارج خواهد شد. ترامپ طی نشستی تلویزیونی در کاخ سفید اعلام کرد:
ما [از این قرارداد] خارج میشویم؛ اما مذاکره را آغاز میکنیم تا ببینیم آیا میتوانیم توافقی داشته باشیم که عادلانه باشد یا خیر.
مقالهی مرتبط:
ترامپ این تصمیم را در سالی اتخاذ کرده که از سال ۱۸۸۰، گرمترین سال کرهی زمین بوده است. از زمانی که دانشمندان دمای کرهی زمین را ثبت میکنند، این پنجمین باری است که رکورد دمای زمین شکسته شده است.
کرهی زمین ۱.۲۶ درجه سلسیوس (۲.۳ درجه فارنهایت) نسبت به متوسط دوران پیشاصنعتی گرم شده است. این مقدار به حد تعیینشده توسط قانونگذاران بینالمللی برای گرمایش جهانی (۱.۵ درجه سلسیوس، ۲.۷ درجه فارنهایت) بسیار نزدیک است. گوین اشمیت، دانشمند اقلیمی و مدیر مؤسسهی مطالعات فضایی گودارد ناسا، پیش از این گفته بود:
هیچ توقفی برای گرمایش جهانی وجود ندارد. هر چیزی که تاکنون اتفاق افتاده، بخشی جداییناپذیر از این سیستم است.
این امر بدین معنا است که حتی اگر همین فردا انتشار کربن را به صفر برسانیم، تغییرات اقلیمی قرنها باقی خواهند ماند. همهی ما میدانیم که این انتشار قرار نیست متوقف شود. بنابراین، بر اساس گفتهی اشمیت، تنها کاری که میتوانیم انجام دهیم این است که سرعت تغییرات اقلیمی را به نحوی کم کنیم تا بتوانیم با رنج کمتری با آن انطباق پیدا کنیم.
اگر موفق شویم تغییرات آب و هوا را بهوسیلهی توافقهای بینالمللی مانند قرارداد پاریس (پیشرفتهای وسیع در انرژیهای تجدید پذیر و فناوریهای جذب کربن) مهار کنیم، آنگاه زمین در صد سال آینده اینگونه به نظر خواهد رسید.
اشمیت معتقد است که ۱.۵ درجهی سلسیوس بهعنوان حد گرمایش جهانی، در بلندمدت منتفی است. او تخمین میزند که تا سال ۲۰۳۰، ما این حد افزایش دمایی را پشت سر گذاشتهایم. البته اشمیت خوشبین است که ما از ۲ درجه سلسیوس (۳.۶ درجه فارنهایت) بیشتر از میانگین دوران پیشاصنعتی فراتر نرویم. سازمان ملل متحد امیدوار است که ما به این مقدار هم نرسیم.
بیایید فرض کنیم که دمای کرهی زمین، جایی بین این دو حد ذکرشده باشد. در پایان این قرن، ما با جهانی روبرو خواهیم بود که دمای آن سه درجهی فارنهایت از میانگین دمایی کنونیاش بیشتر است. میانگین دمای سطح بهتنهایی تصویری کامل از تغییرات اقلیمی به ما نمیدهد. ناهنجاریهای دمایی یا تفاوت دمای یک منطقه با مقدار معمول آن، نوسان شدیدی دارد.
بهعنوان مثال، روزی از روزهای سال ۲۰۱۶ در دایرهی قطب شمال، دمای هوا اندکی از دمای انجماد آب بالاتر بود. چنین دمایی برای چنین منطقهای واقعا گرم محسوب میشود. چنین ناهنجاریهای دمایی بیشتر و بیشتر اتفاق خواهند افتاد.
این امر بدین معنا است که سالهایی مانند ۲۰۱۶ - که کمترین میزان یخهای دریایی را داشت - بیشتر رخ خواهند داد. تابستانهای گرینلند تا سال ۲۰۵۰ کاملا بدون یخ خواهند شد.
در تابستان سال ۲۰۱۲، ۹۷ درصد از ورقهی یخ سطح گرینلند شروع به ذوب شدن کرد. این اتفاق در هر قرن فقط یک بار رخ میدهد. اما از این پس تا پایان این قرن، هر ۶ سال چنین رویدادی را شاهد خواهیم بود.
خبر خوب این است که یخهای قطب جنوب، تقریبا دستنخورده حواهند ماند و در افزایش سطح آب دریا نقشی نخواهد داشت. فروپاشیهای غیرمنتظرهی قفسههای یخی، پژوهشگران را با افزایش بیشتر سطح دریاها شگفتزده خواهد کرد. در بهترین حالت، اقیانوسها تا سال ۲۱۰۰، بین ۶۰ تا ۹۰۰ سانتیمتر افزایش سطح آب خواهند داشت.
اقیانوسها در حدود یکسوم کربن دیاکسید جو را جذب میکنند. این جذب دمای آنها را افزایش میدهد و آنها را اسیدی میکند. افزایش دما، اسیدیتهی اقیانوسها را افزایش خواهد داد.
این امر بدین معنی است که تمامی زیستگاههای صخرههای مرجانی در مناطق استوایی نابود خواهند شد. در بهترین حالت، نیمی از صخرههای مرجانی گرمسیری تهدید میشوند.
حتی اگر بتوانیم انتشار گازهای گلخانهای را مهار کنیم، تا سال ۲۰۵۰، روزهای بسیار گرم مناطق استوایی ۵۰ درصد افزایش خواهد یافت. در مناطق شمالیتر، ۱۰ تا ۲۰ درصد روزهای سال گرمتر خواهند بود.
بدون کنترل انتشار گازهای گلخانهای (حالتی محتمل)، دمای مناطق استوایی در تمام طول تابستان، به نحو غیر معمولی گرم خواهد ماند. در مناطق دمایی، ۳۰ درصد یا بیشتر از روزها، دمایی خواهند داشت که ما در حال حاضر نامعمول میدانیم.
حتی مقدار بسیار کمی از گرما، منابع آبی را محدود خواهد کرد. پژوهشگران در مقالهای در سال ۲۰۱۳، بیان کردند که خشکسالیهای جهان بیشتر و شدیدتر خواهد شد. تغییرات اقلیمی در میان ۴۰ درصد از تمامی زمینها، سبب خشکسالیهای عظیم خواهد شد (دو برابر مقدار کنونی).
بیایید نگاهی به آب و هوا بیندازیم. رویداد النینوی ۲۰۱۵-۲۰۱۶ را در نظر بگیرید. بلایای طبیعی بیشتری در راه خواهند بود: از سال ۲۰۷۰ و پس از آن، توفانها، آتشسوزیها و موجهای گرما انتظار ما را میکشند.
در حال حاضر، انسانها لبهی یک پرتگاه ایستادهاند. اگر نشانههای هشدار را نادیده بگیریم، سرنوشت ما در سیارهای کاملا متفاوت رقم خواهد خورد، سیارهای با اقلیمی در نقطهی مقابل آخرین عصر یخبندان.
ما میتوانیم راه حل پیدا کنیم. اگر نشر گازهای گلخانهای را کاهش دهیم و فناوریهای جاذب کربن را توسعه دهیم، سناریوهای متفاوتی رخ خواهند داد.
اشمیت میگوید کرهی زمین در سال ۲۱۰۰ جایی بین این دو نقطه خواهد بود: کمی گرمتر از امروزه و خیلی گرمتر از امروز. این تفاوت به معنای میلیونها زندگی است.
برای انجام این آزمایش یک قاشق شسته را به طور کامل روی سطح زبان خود بکشید و به چپ و راست و بالا و پایین حرکت دهید تا کاملا به ترشحات بزاق سطح زبان آغشته شود.






بنفش: گردش خون ضعیف، برونشیت یا افزایش سطح کلسترول


بو "متعفن و تیز": مشکلات معده یا ریه
بوی آمونیاک: مشکلات کلیوی

.: Weblog Themes By Pichak :.