درمان سرطان ریه با این گیاه داروییمیلاد خادم پژوهشگر طب سنتی اظهار داشت: مردم کشور ما در فصل بهار شاهد رشد  گیاه بنفشه هستند و باید بگویم که گل‌ها و برگ‌های گیاه بنفشه حاوی آلکالوئیدی، اسید سالیسیک است. 

 

این پژوهشگر طب سنتی با اشاره به اینکه گل بنفشه معطر است، اظهار داشت: سردی مزاج این گیاه باعث درمان عوارضی مانند بی خوابی، خشکی دماغ، التهابات، عفونت‌های مجاری تنفسی، برونشیت، سیاه سرفه و آسم می‌شود. 

 

خادم به خواص دیگر گیاه بنفشه اشاره کرد و افزود: بنفشه دارای خواصی همچون تقویت ریه، خلط آور، ضد استفراغ و تهوع، آرام بخش، خواب آور، ضد میکروب، تقویت عروق خونی، افزایش ایمنی بدن، کاهش سوزش ادرار و تصفیه کننده خون است. 

 

خادم درخصوص روش های مصرف گیاه بنفشه تصریح کرد: برای دمنوش بنفشه 70 گرم برگ تازه گیاه بنفشه را با آب سرد بشویید و آن را با نیم لیتر آب بجوشانید، بعد از مدت 12 ساعت که سبز رنگ شد، آن را صاف کنید و قبل از مصرف جهت خنک شدن در داخل یخچال قرار دهید و هر دو ساعت یکبار مقداری از آن را میل کنید. 

 

وی تاکید کرد: دمکرده گیاه بنفشه جهت تاثیر گذاری بر سلامت بدن، بهتر است هر روز به صورت تازه تهیه شود. 

 

این پژوهشگر طب سنتی با تاکید بر اینکه استفاده از گیاه بنفشه در پیشگیری از سرطان‌های سینه و ریه تاثیر گذار است، افزود: مبتلایان به بیماری‌های پوستی همچون آکنه، خارش، لک و غیره با بو کردن گل بنفشه و یا مالش عصاره این گیاه بر پوست بیماری خود را درمان کنند. 

 

خادم در رابطه با مصرف دمکرده بنفشه، گفت: دمکرده این گیاه باعث بهبود بیماری‌هایی مانند بیماری‌های کلیوی، معده، ملین، مفاصل، دستگاه گوارش،  روماتیسم، سوزش گلو، مثانه و روحی و روانی در افراد می‌شود. 


تاريخ : یک شنبه 10 بهمن 1395برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 در روزهای آغازین سال 2017، دستگاه های هوشمند و فناوری های جدیدی در نمایشگاه "sec" در معرض دید همگان قرار گرفت که در اینجا به معرفی سه مورد از آنها می پردازیم.

-روبات ویژه قلب

با گسترش استفاده از روبات در انجام امور روزمره، دانشمندان مرکز پزشکی هاروارد، روباتی جدید طراحی کردند که به عملکرد بهتر قلب کمک می کند. در حقیقت این روبات با دربرگرفتن قلب، خون را راحت تر پمپاژ می کند. 
دانشمندان معتقدند؛ این روبات، از بهترین اختراعاتی است که در چند سال اخیر در زمینه فناوری پزشکی صورت گرفت.

عجیب ترین فناوری های سال 2017


-کلید امنیتی فیس بوک

طراحی کلید امنیتی فیس بوک، برای فراهم کردن امکانات امنیتی بیشتر برای کاربرانی است که نمی خواهند هک شوند. این کلید که " fido u2f" نام دارد در ورودی یو اس پی کامپیوتر قرار داده شده تا ورود کاربر را ثبت کند.

عجیب ترین فناوری های سال 2017


-هواپیمای خورشیدی

در چند دوره گذشته، بالگردهای بسیاری برای فیلم برداری و عکس برداری طراحی شده اند، اما شرکت "drones direct" این بار پهپادی با نام "umbrella drone" که چتری بالای آن است طراحی کرده است  تا خود به خود از پهپاد در برابر بارش محافظت کند.

عجیب ترین فناوری های سال 2017





تاريخ : یک شنبه 10 بهمن 1395برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 

75.jpg

دانشمندان می‌گویند که ربات‌ها در آینده نزدیک قادر به ارائه تمامی محصولات به درب منزل خواهند بود.

 به نقل از زی‌نیوز، ربات‌های شش چرخ، با زانوهای بلند بخشی از سیستم‌های اتوماتیک شرکت استارشیپ Starship هستند که هدف از  طراحی آنها رساندن محصولات مختلف به مشتریان و مصرف کنندگان است.

شرکت استارشیپ درحال راه اندازی یک پروژه آزمایشی از تحویل رباتیک قطعات، مواد غذایی و غذاهای آماده در اوایل ماه فوریه در پایتخت آمریکا و یک آزمون مشابه آن در ردوود سیتی، کالیفرنیا است.

این استارتاپ توسط دو بنیانگذار اسکایپ به نام‌های آهتی هینلا و جانوس فریس در حال حاضر در چند شهر اروپا برای تحویل بار به مشتریان آغاز شده است.

هدف از این پروژه ارسال محموله‌های مختلف به شعاع سه کیلومتر در عرض 15 تا 30 دقیقه با قیمت یک دلار یا کمتر است.

این ربات‌های مستقل در پیاده رو حرکت کرده و مصرف کنندگان را از طریق نرم افزار گوشی‌های هوشمند از وضعیت سفارشاتشان آگاه می‌کنند.

هدف این دو بنیانگذار ایجاد تحولی شگرف در نحوه تحویل کالا و همچنین صرفه جویی در نیروی انسانی و زمان است.



تاريخ : یک شنبه 10 بهمن 1395برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 

داخل گرانقیت‌ترین خانه دنیا چه می‌گذرد + تصاویر این خانه در منطقه لس آنجلس قرار دارد و قیمت تقریبی آن حدود 250 میلیون دلار برآورد شده است.

ساخت این خانه حدود 4 سال به طول انجامیده و حدود 250 نفر در ساخت آن مشارکت داشته‌اند.

مساحت آن حدود 38 هزار فوت مربع بوده و 14 مرتبه از بزرگترین خانه‌های تازه ساز در سال 2015 در ایالات متحده بزرگتر است.

این خانه شامل دو واحد آپارتمانی بسیار بزرگ است که هرکدام از 10 آپارتمان VIP تشکیل شده‌اند، در خانه حدود 12 اتاق خواب و 21 سرویس بهداشتی وجود دارد.

یکی از ویژگی‌های منحصربفرد این خانه وجود یک سالن سینما و تئاتر است که حدود 40 صندلی دارد و از جدیدترین فناوری‌های در پخش فیلم برخوردار است.

همچنین این خانه دارای زمین‌های بازی متعدد شامل زمین بازی بولینگ و حتی تونل باد برای احساس خلاء و پرواز است.

از بالکن خانه می‌توان نمای بسیار وسیعی از شهر و حتی اقیانوس را مشاهده کرد.

در پارکینگ خانه مجموعه‌ای از گرنقیمت‌ترین خودروها به ارزش بیش از 30 میلیون دلار وجود دارد و جزوی از املاک خانه محسوب می‌شود.

انواع اشیاء تزیینی شامل مجسمه‌ها، تندیس‌ها و مبلمان زیبا و چشمگیر در این خانه رویایی به چشم می‌خورد.

همچنین یک فروند هلیکوپتر بسیار مدرن بر روی محوطه  مخصوص وجود دارد تا مالک ساختمان بتواند سفرهای هوایی نیز داشته باشد.

کشتی تفریحی و بادبانی هم یکی دیگر از ویژگی های ممتاز این خانه بسیا مجلل و باشکوه است.

باوجود ساخت این خانه هنوز خریداری برای آن پیدا نشده است، معمولاً صاحبان سرمایه و مشاهیر حوزه های مختلف هنری و موسیقایی و برخی ازسیاستمدارن مشتری این قبیل خانه‌ها هستند.

در ادامه می‌توانید عکس‌های منتخب از این خانه را مشاهده کنید:

داخل گرانقیت‌ترین خانه دنیا چه می‌گذرد + تصاویر

 

داخل گرانقیت‌ترین خانه دنیا چه می‌گذرد + تصاویر

 

داخل گرانقیت‌ترین خانه دنیا چه می‌گذرد + تصاویر

 

داخل گرانقیت‌ترین خانه دنیا چه می‌گذرد + تصاویر

 

داخل گرانقیت‌ترین خانه دنیا چه می‌گذرد + تصاویر

 

داخل گرانقیت‌ترین خانه دنیا چه می‌گذرد + تصاویر

 

داخل گرانقیت‌ترین خانه دنیا چه می‌گذرد + تصاویر

 

داخل گرانقیت‌ترین خانه دنیا چه می‌گذرد + تصاویر

 

داخل گرانقیت‌ترین خانه دنیا چه می‌گذرد + تصاویر






تاريخ : یک شنبه 10 بهمن 1395برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 

عینک مطالعه هوشمند

محققان دانشگاه یوتا عینک هوشمندی ساخته‌اند که با استفاده از لنزهای مایع، دیدگان کاربر را دنبال کرده و فوکوس می‌کند.

 به نقل از دیلی میل، عینک تطبیق‌پذیر از فناوری لنزهای دو جداره با مایع میانی ساخته شده است، برای کنترل هر لنز از سه محرک استفاده می‌شود که با افزایش یا کاهش قطر لنز در محل فوکوس چشمان کاربر، لذت مطالعه را دوچندان می‌کند.

مهمترین ویژگی عینک جدید قابلیت تطبیق با عمق دیدگان کاربر است، به این صورت که اگر کاربر سر از مطالعه بردارد و به دور دست نگاه کند، آنگاه عینک به صورت خودکار عمق میدان تصویر را تغییر می‌دهد و تنظیمات لازم را متناسب با وضعیت کاربر اعمال می‌کند.

مهمترین مشکل افرادی که از عینک مطالعه استفاده می‌کنند ضرورت تعویض عینک هنگام برداشتن نگاه از صفحات کتاب است، بنابراین تنها راه‌حل این مشکل استفاده از نسل جدید عینک با قابلیت تغییر عمق میدان دید با توجه به محل نگاه کاربر است.

فرایند تغییر میدان دید و تغییر خودکار فوکوس در عینک جدید با استفاده از حسگر تشخیص فاصله با نور نامرئی فرو سرخ انجام می‌شود.

این حسگر با تولید پالس‌های نوری پس از تشخیص فاصله اطلاعات خروجی را در اختیار مرکز پردازش مینیاتوری قرار داده تا فرمان تطبیق یا فوکوس در کمترین زمان اعمال شود.

سرعت تغییر فوکوس در عینک جدید 14 میلی ثانیه است و باتری آن پس از هر بار شارژ تا 24 ساعت کار می‌کند.






تاريخ : یک شنبه 10 بهمن 1395برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 

oregon-state-university-scientists-find-new-alien-like-insect.jpg

محققان دانشگاه ایالتی اورگان قادر به پیدا کردن یک حشره 100 میلیون ساله شدند که در کهربا حفظ شده بود.

 به نقل از یونیورسیتی هرالد، نکته جالب توجه این است که این حشره دارای ظاهری عجیب و غریب و شبیه موجودات بیگانه بوده که در رده بندی علمی خود قرار گرفته است.

به گفته محققان این پژوهش این رده بندی که اخیرا کشف شده، به 31 رده بندی موجود اضافه می‌شود این در حالی است که میلیونها گونه از حشرات هنوز کشف نشده است.

این حشره ماده، بدون بال‌های کوچک بوده که در پوست درختان زندگی می‌کند. این گونه در زمان دایناسورها از کنه‌ها، کرم‌ها و یا قارچ‌ها تغذیه می‌کرده است.

جورج پوینار، استاد بازنشسته حشره شناسی در کالج علوم OSU ، گفت که این گونه حشره که در حال حاضر شناخته شده با هیچ کدام از گونه‌های پیشین مطابقت ندارد.

وی اضافه کرد که غیر معمول ترین ویژگی این حشره سر مثلثی آن با چشم‌هایی که در انتهای دو طرف سر قرار دارند است.

به اعتقاد دانشمندان این جانور همه چیز خوار بوده است.

اینگونه دارای بدن باریک و بلند، بدن صاف و پاهای بلند است که اجازه حرکت سریع را به این گونه می‌دهد. در گردن این گونه غددی وجود دارد که مواد شیمیایی را برای دفاع از خود در برابر شکارچیان ترشح می‌کند.

به گفته محققان این پژوهش انقراض حشره ناگهانی و علت آن هنوز ناشناخته است .هنوز هم برای درک چگونگی زندگی این حشره جدید و اینکه آیا گونه‌های دیگر شبیه به آن وجود دارد باید تحقیقات بیشتری صورت گیرد.

یافته‌های این محققان از دانشگاه ایالتی اورگان در مجله Cretaceous Research  به چاپ رسیده است.



تاريخ : یک شنبه 10 بهمن 1395برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 

146876.jpg

محققان علوم رباتیک نرم از دانشگاه هاروارد پس از سه سال کار مطالعاتی موفق به ساخت ربات قیفی شکلی شدند که با احاطه قلب آسیب دیده و تقلید انقباضات هماهنگ آن، جریان خون را به حالت معمولی باز می‌گرداند.

 به نقل از ساینس نیوز، رباتیک نرم شاخه‌ای جدید از علم رباتیک است که هدف آن تولید ربات‌هایی با اجزاء منعطف و مشابه اندام‌های بیولوژیک است.

مهمترین ویژگی این ربات نرم، احیاء قلب پس از سکته بدون نیاز به برش شریان‌های اصلی و نصب آسان در مجاورت قلب آسیب دیده است.

محققان بر این باورند که استفاده از روش‌های احیاء جریان خون با دستگاههای خارجی مثل سیستم VAD باعث می‌شود که احتمال تشکیل لخته خونی در پی تماس خون با سطوح جدید مثل لوله‌ها و تجهیزات پمپ افزایش یابد.

همکاری الن روچ، فارغ‌التحصیل دانشگاه هاروارد با دکتر فرانک پیگولا، متخصص قلب و عروق از سال 2012 آغاز شد. این همکاری در نهایت با تولید ربات نرم احیا ضربان قلب از نظر ریتم و قدرت انقباض به پایان رسید.

الن روچ در مورد ویژگی قلب رباتیک نرم اظهار کرد: پس از سه سال کار مطالعاتی با همکاری بهترین جراحان قلب و عروق موفق به ساخت مواد نرم و سازگار با بافت بیرونی قلب شدیم. این مواد قادرند تا انقباضات پیچیده قلب را تقلید کنند.



تاريخ : یک شنبه 10 بهمن 1395برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 

تبلیغات لیزری

بیست و سومین کنفرانس اُپتیک و فوتونیک و نهمین کنفرانس مهندسی و فناوری فوتونیک ایران با حمایت ستاد توسعه فناوری‌های لیزر، فوتونیک و ساختارهای میکرونی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از 12 بهمن ماه برگزار می‌شود.

 کنفرانس اپتیک و فوتونیک ایران به ابتکار انجمن اپتیک و فوتونیک ایران و با همکاری بیش از 250 موسسه صنعتی، دانشگاهی و مجامع علمی و تحقیقاتی داخل کشور به‌صورت سالانه در محل دانشگاه‌های ایران برگزار می‌شود.

آشنایی متخصصان و پژوهشگران دانشگاهی و مراکز پژوهشی و صنعتی کشور با فعالیت یکدیگر، مبادله اطلاعات و ایجاد ارتباط بین صنعتگران و پژوهشگران، آشنایی با آخرین دستاوردهای علمی و فناوری در زمینه‌های گوناگون اپتیک و فوتونیک در کشور و تشکیل میزگردهای تخصصی از اهداف این کنفرانس است.

بیست و سومین کنفرانس اُپتیک و فوتونیک و نهمین کنفرانس مهندسی و فناوری فوتونیک ایران با حمایت ستاد توسعه فناوری‌های لیزر، فوتونیک و ساختارهای میکرونی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از 12 تا 14 بهمن‌ماه جاری در دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌شود.

مقالات برتر برای چاپ به مجله بین‌المللی علمی-پژوهشی اپتیک و فوتونیک ایران معرفی می‌شوند.

هدف از برگزاری این رویداد آشنایی متخصصان و پژوهشگران دانشگاهی و مراکز پژوهش و صنعتی کشور با فعالیت‌های یکدیگر و نیز مبادله اطلاعات و ایجاد ارتباط بین صنعتگران و پژوهشگران است.

آشنایی با آخرین دستاوردهای علمی و فناوری در زمینه‌های گوناگون اپتیک و فوتونیک در کشور و همچنین  برگزاری میزگردهای تخصصی از دیگر اهداف برگزاری این رویداد محسوب می‌شود.



تاريخ : یک شنبه 10 بهمن 1395برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 

جوجه

محققان قطب علمی ترانسژنزیز دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) با انجام تحقیقات منسجم و گسترده موفق شدند روش نوینی در تکنولوژی انتقال ژن به جوجه ایجاد کرده و نتایج کار خود را در مجله بین‌المللی "Theriogenology" که از معتبرترین مجلات علمی در زمینه بیوتکنولوژی تولیدمثل در جهان است را به چاپ رسانند.

 دکتر شاهین اقبال سعید مدیر قطب علمی ترانسژنزیز دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) و مدیر تیم تحقیقاتی انتقال ژن به جنین جوجه در مورد مزایای این تکنولوژی در مقایسه با سایر تکنیک‌های موجود برای انتقال ژن به جوجه گفت: برای انتقال ژن به جوجه از دو نوع حامل ویروسی و غیرویروسی استفاده می‌شود تا بتوان یک ژن را از یک موجود مثل انسان و یا سایر حیوانات، گیاهان و حتی باکتری‌ها، به پرندگان منتقل کرد.

وی افزود: حامل‌های ویروسی دارای بازدهی بسیار بالایی بوده ولی امنیت زیستی کمتری نسبت به حامل‌های غیرویروسی دارند. از سوی دیگر، همه تکنولوژی‌های موجود در زمینه انتقال ژن به پرندگان از روش ریزتزریق (میکرواینجکشن) ژن به داخل جنین استفاده می‌کنند که خود نرخ مرگ و میر بالایی داشته و برای اجرای آن نیاز به داشتن سیستم میکرواینجکشن است.

این محقق دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) افزود: در تکنولوژی ابداعی قطب علمی ترانسژنزیز واحد اصفهان(خوراسگان) که تکنولوژی ترانسفکشن جنین بدون سوراخ (Puncture-free in ovo chicken transfection strategy) نامیده می‌شود، ابتدا با استفاده از موادی که از سد سیستم امنیتی و محافظتی سفیده تخم‌مرغ عبور می‌کنند (EDTA و چربی‌های کاتیونیک)، ژن خارجی را به صورت یک بسته محافظت شده درآورده و سپس آن را در نزدیکی جنین و نه در داخل آن با سرنگ انسولین تزریق می‌شود.

وی گفت:‌ جنین در تخم‌مرغ نطفه‌داری که تازه باشد توانایی جذب مواد غذایی را از سفیده تخم‌مرغ داشته تا به کمک آن رشد سریع خود را انجام دهد. در این میان، ژن خارجی بسته‌بندی شده نیز با کمک یک ماده راهنما، جنین را فریب داده و توسط جنین بلعیده می‌شود. سپس این ژن در داخل سلول رها شده و در حین مراحل تقسیم سلولی وارد ژنوم سلول میزبان می‌شود.

مدیر تیم تحقیقاتی انتقال ژن دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) با اشاره به روند تحقیقات انجام شده برای دستیابی به این تکنولوژی جدید خاطرنشان کرد: بازدهی این تکنولوژی برای انتقال ژن به طور متوسط بیش از 40 درصد بود که در 20 درصد از کل جوجه‌های تفریخ شده، ژن خارجی مورد نظر که یک پروتئین فلورسنت سبز بود، مشاهده شد. این بازدهی انتقال ژن از بازدهی سایر روش‌های انتقال ژن با حامل های غیر ویروسی زیادتر بوده و به اندازه بازدهی روش‌های انتقال ژن با ویروس‌ها است.

اقبال سعید افزود: این پروژه تحقیقاتی به مدیریت علمی این جانب و توسط مهندس حمیدرضا امینی دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه تهران در قطب علمی ترانسژنزیز دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) اجرا شده و دکتر عباس پاکدل و دکتر حسین مرادی به ترتیب اعضای هیات‌علمی دانشگاه صنعتی اصفهان و دانشگاه تهران در اجرای این پروژه همکاری داشتند.

وی خاطرنشان کرد: دانشجویان همکار دیگری که تحقیقات اولیه‌ای در این باره انجام داده‌اند، عبارتند از مهندس شهرام چپریان و مهندس احد عبداله نژاد که هر دو دانشجوی کارشناسی‌ارشد علوم دامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) هستند.

اقبال سعید با بیان به اینکه در قطب علمی ترانسژنزیز دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) با استفاده از این تکنولوژی، توانسته‌اند ژن تغییر جنسیت جوجه های ماده به نر را با این تکنولوژی سرکوب کرده و با نرخ بالایی تغییر جنسیت را انجام دهند، گفت: نتایج این تحقیق در حال تکمیل شدن است که با توجه به داشتن نوآوری زیادی در این زمینه، امکان ثبت آن در مجلات رده اول ترانسژنزیز و پرندگان وجود دارد.

وی پروژه در حال اجرای قطب علمی ترانسژنزیز دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان) را بهینه‌سازی تکنولوژی انتقال ژن به پرندگان با استفاده از تکنولوژی CRISPR/Cas9 اعلام کرد و افزود: تاکنون دو کارگاه در زمینه تکنولوژی CRISPR/Cas9 از سوی ستاد سلولهای بنیادی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار کرده و امیدواریم بزودی بتوانیم با استفاده از این تکنولوژی مهندسی ژنتیک که تلفیق دو سیستم جنین بدون سوراخ و CRISPR/Cas9 است، اولین جوجه‌های تغییر جنسیت یافته در دنیا را ایجاد کنیم.

علاقه‌مندان می‌توانند برای مشاهده مقاله کامل این دستاورد علمی، به این آدرس اینترنتی زیر مراجعه کنند:

http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0093691X16306070



تاريخ : یک شنبه 10 بهمن 1395برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 

PigChimeraHeader_1024.jpg

دانشمندان طی پژوهشی که ممکن است روزی به پرورش اندام انسانی در داخل بدن حیوانات منجر شود، موفق به پرورش سلول‌های بنیادی انسان در داخل جنین خوک شدند.

به نقل از ای بی سی نیوز، پرورش اندام انسانی در داخل بدن حیوانات رؤیای دیرینه دانشمندانی بوده که بدنبال تولید اعضای پیوندی همچون قلب، کبد، کلیه و دیگر اعضا برای بیماران نیازمند هستند. 

در راستای رسیدن به این هدف دانشمندان با موفقیت توانستند اولین جنین تلفیقی انسان و خوک را تولید کردند.

این جنین اطلاعات ژنتیکی هر دو گونه خوک و انسان را دارا است. نتایج این پژوهش در نشریه پزشکی سلول(Cell) منتشر شده است.

این پژوهش جدید فقط گام نخست به سوی این هدف بوده و دانشمندان هشدار می‌دهند، انسان با کاربرد فناورانه و علمی چنین دستاوردی سالها فاصله دارد.

دکتر ژون وو، از موسسه سالک در ایالات متحده و نویسنده ارشد این پژوهش، گفت: این اولین بار است که آنها با موفقیت توانستند یک جنین تلفیقی از  انسان و خوک را تولید کنند.

وی افزود: ما در این پژوهش از سلول‌های بنیادی انسانی استفاده کرده و مشاهده کردیم که سلول‌های انسان می‌توانند در جنین خوک زنده بمانند و به مراحل اولیه بافت تبدیل شوند.

او گفت: پیشتر ما از اینکه سلول بنیادی انسان توانایی ورود به روند تکامل جنین خوک را داشته باشد، مطمئن نبودیم چرا که این دو گونه تفاوت‌های بسیاری با یکدیگر دارند و حدود 95 میلیون سال قبل از هم جدا شده اند.

اکنون به این نتیجه رسیده‌ایم که قرار دادن سلول‌های انسانی در حیوانات می‌تواند برای مطالعات چگونگی توسعه بیماری‌های ژنتیکی و غربالگری داروهای بالقوه موثر باشد.

حیواناتی که دارای سلول‌های گونه‌های مختلف هستند، "شیمر (chimera)"نام دارند که پیشتر در سال 2010 چنین ترکیبی با استفاده از موشها و موش‌های صحرایی انجام شده است، اما این دو گونه جانوری شباهت های ژنتیکی بسیار بیشتری نسبت به انسان و خوک به یکدیگر دارند.



تاريخ : یک شنبه 10 بهمن 1395برچسب:, | | نویسنده : مقدم |
صفحه قبل 1 ... 1690 1691 1692 1693 1694 ... 3356 صفحه بعد