همراه اول در آخرین روز نمایشگاه الکامپ ۲۵ با مشارکت استراتژیک شرکت هوشمند اول بهشتی «هاب»، پلتفرم هوش مصنوعی CICAP را با تمرکز بر تحلیل هوشمند محتوا معرفی کرد. این پلتفرم در اختیار استارتاپها و تیمهای نوآور قرار خواهد گرفت.
پلتفرم CICAP وظیفهی استخراج اطلاعات و برچسبگذاری معنادار را برعهده دارد و میتوان از آن برای یافتن کلیدواژه در فایلهای صوتی، فریمهای مشخصی ویدئو یا پیشپردازش متون استفاده کرد.
همانطور که پیشتر اشاره شد، پلتفرم CICAP با مشارکت شتابدهندهی «هاب» توسعه یافته است و از این رو پلتفرم یادشده بهصورت رایگان یا با شرایط ویژه در اختیار تیمهای تحت پوشش هاب قرار خواهد گرفت.
براساس گفتهی معاون نوآوری و توسعهی کسبوکار در هاب، این شتابدهنده در سال ۱۳۹۵ با همکاری همراه اول و دانشگاه شهید بهشتی با هدف کمک به رشد ایدههای نوآورانهی دیجیتالی آغاز به کار کرده است و اکنون وظیفهی تسهیل دسترسی به امکانات مالی، فناوریهای پایه و ایدههای نوین تجاری به کسبوکارهای نوپا را برعهده دارد.
همراه اول در الکامپ سال گذشته برنامهای موسوم به «رؤیای تحقق دیجیتال» را رونمایی کرد؛ برنامهای پنج ساله که بهموجب آن همراه اول سعی دارد تا به شرکت تلکام برتر منطقه در حوزهی دیجیتال بدل شود. برنامهی یادشده سه دسته را، شامل حوزهی اصلی کسبوکار همراه اول (بهعنوان شرکت مخابراتی)، حوزهی دوم کسبوکارهای نزدیک به حوزهی اصلی فعالیت همراه اول و دستهی سوم حوزههای جدید و خارج از دامنهی فعالیتی همراه اول در برمیگیرد. حرکت اول مبتنی بر دستهی سوم و سرمایهگذاری در استارتاپهای دیجیتال خواهد بود.
بهموجب برنامهی حرکت اول، اپراتور نخست کشورمان در حوزههایی همچون آموزش، سلامت، حملونقل و گردشگری، تجارت الکترونیک، فینتک، رسانهها و سایر استارتاپهای فعال در حوزهی تلکام سرمایهگذاری خواهد کرد. بهگفتهی دکتر نجفی، مدیر واحد حرکت اول، طی این برنامه روی استارتاپهایی سرمایهگذاری خواهد شد که در اصطلاح، در مرحلهی Bid Stage قرار دارند و محصول آمادهای داشته باشند. نجفی وجه تمایز حرکت اول با سایر VCـها (شرکتهای سرمایهگذاری خطرپذیر) را در حجم سرمایهگذاری میداند. او میگوید حداقل میزان سرمایهگذاری حرکت اول، بین ۳ تا ۴ میلیارد تومان خواهد بود.
برای آنکه با جزئیات برنامهی حرکت اول آشنا شوید، در ادامه از شما دعوت میکنیم تا مصاحبهی زومیت با دکتر نجفی، مدیر پروژهی حرکت اول را تماشا کنید:
گروه خودروسازی هیوندای کره جنوبی ادعا میکند که موفقیت بزرگی در ساخت سیستم انتقال قدرت خودروی هیبریدی به دست آورده است. هیوندای برای اولینبار در جهان، فناوری پیشرفتهای برای افزایش کارایی تعویض دنده در سیستم انتقال قدرت خودروهای هیبریدی معرفی کرد.
فناوری جدید اختصاصی هیوندای که هماکنون برای تولید انبوه آماده شده است، سیستم کنترل تعویض دنده فعال (ASC) نامیده میشود و هیوندای ادعا میکند که زمان تعویض دنده را تا ۳۰ درصد کاهش میدهد در حالی که بهطور همزمان باعث افزایش لذت رانندگی و بهبود وضعیت مصرف سوخت میشود.
فناوری ASC در هر ثانیه ۵۰۰ بار تعویض دنده را پایش کرده و بهطور دقیق سرعت چرخش جعبهدنده را تنظیم میکند تا تعویض دنده سریعتر انجام شود. سیستم کنترل تعویض دنده فعال هیوندای به موتور برقی خودروی هیبرید اجازه میدهد تا با اعمال تنظیم نرمافزاری جدیدی به واحد کنترل هیبرید (HCU)، کنترل حرکت مکانیزم تعویض دنده را نیز به دست بگیرد تا زمان تعویض کاهش یابد. معمولاً در خودروهای هیبرید که مبدل گشتاور (تورک کانورتور) ندارند، سرعت تعویض دنده بسیار کم است؛ اما هیوندای با استفاده از فناوری جدید خود، این مشکل را تا حد زیادی مرتفع میکند.
با هماهنگ کردن سرعت چرخش پیشرانه و جعبهدنده، زمان تعویض دنده با ۳۰ درصد کاهش از ۵۰۰ میلیثانیه به ۳۵۰ میلیثانیه میرسد. گفته میشود فناوری ASC هیوندای با وجود تعویض دندهی سریعتر بسیار نرمتر عمل میکند. اولین خودروی مجهز به فناوری کنترل تعویض دنده فعال، هیوندای سوناتا هیبرید خواهد بود و این فناوری در آینده برای سایر مدلهای هیبریدی هیوندای، کیا و جنسیس مورد استفاده قرار میگیرد.
کیونگ جون چانگ، مدیر واحد کنترل سیستم محرکه هیوندای در این زمینه گفت:
توسعهی اولین تکنولوژی ASC در جهان، نوآوری درخورتوجهی است که کنترل دقیقی بر جعبهدنده خودکار در اختیار قرار میدهد. چنین فناوری نهتنها موجب صرفهجویی در مصرف سوخت میشود، بلکه تجربهی سرگرمکنندهای از رانندگی برای مشتریان ما فراهم خواهد کرد.
هیوندای ادعا میکند که فناوری جدید با به حداقل رساندن اصطکاک در زمان تعویض دنده، دوام جعبهدنده را نیز افزایش میدهد.
با نزدیکتر شدن زمان رونمایی از گلکسی نوت 10 و آمادگیسامسونگ برای عرضهی دوبارهی گلکسی فولد، بهنظر میرسد ماه اوت سال جاری برای کهکشانیها ماهی پرمشغله باشد.
طبق گفتهی کارشناسان و منابع داخلی سامسونگ که نامشان فاش نشده، غول فناوری کرهای طراحی لولا و صفحهی نمایش گلکسی فولد را ارتقا و آزمایشهای مربوطبه آن را انجام داده است. از قرار معلوم این دستگاه تمامی آزمایشها را با موفقیت پشت سر گذاشته و تنها انجام مراحل پایانی جهت رونمایی از این گوشی، باقی مانده است.
باتوجهبه مشکلاتی که در ساختار این گوشی تاشدنی در زمان عرضهی اولیه وجود داشت، گزارشهای متعددی از شکستن صفحهی نمایش و خرابیهای مکرر آن منتشر شد که باعث چندین بار بهتعویق افتادن عرضهی آن شد.
اگرچه رونمایی از گلکسی فولد در ماه ژوئیه بعید بهنظر میرسد، اما براساس شایعات جدید، تمامی شرایط جهت عرضهی آن در ماه اوت و به احتمال زیاد، پس از مراسم رونمایی از گلکسی نوت 10 در روز هفتم این ماه، مهیا باشد. در هر صورت، احتمال معرفی همزمان این دو دستگاه توسط سامسونگ در یک روز بسیار ضعیف است.
چند ماه پیش بود که شایعاتی با محوریت تولید یک گوشی تمامصفحهی بدون دکمه توسط سامسونگ، فضای مجازی را در نوردید. شایعات میگفتند که کرهایها قصد دارند به مناسبت ۱۰ سالگی گوشیهای خانوادهی گلکسی اس (Galaxy S) یک گوشی ویژه تولید کنند؛ موبایلی که بتواند مرزهای نوآوری را در دنیای گوشیهای هوشمند جابهجا کند. این شایعات مدعی بودند که گوشی نامبرده نهتنها تمامصفحه است، بلکه هیچگونه دکمهای هم ندارد و بهجای آن از برخی ژستهای فشاری ویژه پشتیبانی میکند.
در این بین ساعاتی پیش صفحهی توییتر آیس یونیورس که از صفحات توییتری شناختهشده برای افشای اطلاعات داخلی شرکت سامسونگ بهشمار میآید، رندر زیر را منتشر کرد تا به ما نشان دهد این دستگاه در صورت عرضه میتوانست چه شکل و شمایلی داشته باشد. در سمت چپ تصویر، گوشی موردانتظار گلکسی نوت ۱۰ را میبینید و در سمت راست تصویر هم گوشی بدون دکمهی مرموز سامسونگ قابلرؤیت است؛ دستگاهی که آیس یونیورس از آن با نام «پروژهی R6» یاد میکند. ظاهرا تولید پروژهی آر ۶ بنا به دلایلی لغو شده است.
سمت راست: گوشی بدون دکمهی سامسونگ | سمت راست: گلکسی نوت ۱۰ (منبع: آیس یونیورس)
آیس یونیورس به نقل از برخی منابع داخلی سامسونگ، میگوید این گوشی قرار بوده تحت برند گلکسی A عرضه شود؛ از طرفی گوشی بدون دکمهی سامسونگ قرار بوده از تراشهی پرچمدار اسنپدراگون ۸۵۵ کوالکام برای پردازش وظایف بهره بگیرد.
ظاهرا سامسونگ بهدنبال تحریمهای آمریکا علیه هواوی، تصمیم گرفت حداقل فعلا تولید این دستگاه را بهحالت تعلیق در بیاورد؛ چرا که کرهایها مدعی هستند تحریمهای اخیر باعث میشوند هواوی دیگر در آمریکا یک رقیب قدر برای سامسونگ نباشد.
گرچه مشکلات هواوی با آمریکا تا حد درخورتوجهی رفع شدهاند، اما ظاهرا سامسونگ فرایند تولید گوشیاش را مجددا آغاز نکرده است. انتظار میرود هواوی در گوشی موردانتظار هواوی میت ۳۰ پرو از طراحی مشابهی با حاشیهی بسیار کم در اطراف نمایشگر استفاده کند.
عدهی درخورتوجهی از کاربران معتقد هستند یک طراحی بدون دکمه و بدون حاشیه، میتواند استفاده کردن از گوشی را به کار سختی تبدیل کند و همچنین احتمال شکسته شدن نمایشگر را بالا ببرد؛ از همین رو علاقهی چندانی به آن ندارند. نظر شما کاربران زومیت چیست؟ شما به چنین طراحیهایی علاقهمند هستید؟
قیمت بهروز، مشخصات فنی و هر اطلاعاتی که برای خرید ارزان و آگاهانهی انواع گوشی سامسونگ نیاز دارید را در بخش محصولات زومیت بیابید؛ مقایسهی مشخصات فنی انواع گوشیهای سری S، J، M و A سامسونگ و گالری تصاویر رسمی این محصولات همگی در بخش محصولات در دسترس شما خواهد بود.
گوگل ساعاتی پیش جزئيات جدیدی را در ارتباط با سرویس گیمینگ پرسروصدای مبتنی بر فضای ابری خود با رسانهها بهاشتراک گذاشت. گوگل با شرکت در یک جلسهی پرسش و پاسخ در انجمن بزرگ ردیت به سوالات کاربرانی که به تهیهی استیدیا اقدام کرده بودند و همچنین کسانی که نیاز به توضیحات بیشتری در مورد این سرویس داشتند، پاسخ داد.
در جریان پرسش و پاسخ یادشده، اندری دورونیچف، مدیرمحصول استادیا، سخنان جالبی در مورد این سرویس بیان کرد:
آرزویم این است که بشود استادیا را روی تمامی دستگاههای بازار تجربه کرد. در آغاز، کارمان را با دستگاههایی شروع میکنیم که بهخوبی از آنها شناخت داریم تا مطمئن شویم تجربهی استادیا برای کاربران یک تجربهی عالی باشد. بههمین علت مرورگر کروم، دانگل کرومکست و گوشی پیکسل، دستگاههای مقصد ما در آغاز کار هستند. وقتی که بتوانیم استیدیا را در بین کاربران جا بیاندازیم و آن را آمادهی گستردهتر شدن کنیم، این سرویس را روی دستگاههای بیشتری در دسترس قرار خواهیم داد؛ در آن هنگام نیز کارمان را با محبوبترین دستگاههای بازار شروع خواهیم کرد.
مقالههای مرتبط:
در واقع گوگل بهدفعات اعلام کرده است که بهدلیل تضمین یک تجربهی بینقص از استیدیا، قصد دارد فعلا آن را تنها برای دستگاهها و مرورگر خودش در دسترس قرار دهد. دلیل هم واضح است؛ گوگل بهخوبی از محصولاتش شناخت دارد و زیر و بم آنها را میشناسد، از اینرو میتواند استادیا را بهبهترین شکل ممکن روی آنها بهینهسازی کند.
زمانیکه گوگل بتواند این هدف را عملی کند و استادیا را به شکل بینقصی روی پیکسل، کرومکست و کروم اجرا کند، میتواند تمرکزش را روی دستگاههای متفرقه هم بگذارد و استادیا را برای کاربران بیشتری در سراسر دنیا منتشر کند. گفتنی است گوشیهای پیکسل ۲ و پیکسل ۲ ایکس الکه متعلق به خود گوگل هستند، تاییدیههای لازم برای اجرای استادیا را نگرفتهاند؛ این یعنی عدم عرضهی اولیهی استادیا برای دستگاههای غیر گوگلی، به دلیل تعصب این شرکت روی دستگاههای خودش نیست. بلکه تنها هدف گوگل این است که بتواند تجربهی بینقصی از استادیا را تحویل کاربرانش دهد.
مدیرمحصول گوگل در جریان پرسش و پاسخ ردیت، جزئيات دیگری را نیز از استادیا منتشر کرد که در ادامه میتوانید آنها را مطالعه کنید:
-
واضح بگوییم که استیدیا پرو (سرویس اشتراکی استادیا) برخلاف ادعای برخی از افراد، قرار نیست بهمثابه نتفلیکس در دنیای بازیها باشد. مقایسهی استادیا با سرویسهایی نظیر ایکسباکس لایو گُلد (Xbox Live Gold) و پلیاستیشن پلاس (Playstation Plus) کار معقولتری است. کاربران نسخهی پرو سرویس استیدیا امکان استریم با کیفیت 4K HDR، پخش صدای 5.1، تخفیفهای اختصاصی برای خرید بازیها و دسترسی به فهرستی از بازیهای رایگان را پیدا خواهند کرد.
-
بخش دستاوردها (اچیومنت)... بهعنوان یک گیمر کهنهکار عاشق اچیومنتها هستم! البته که ما نیز در استادیا چیزی مشابه سرویسهای دیگر خواهیم داشت. البته بخش اچیومنتهای استیدیا قرار نیست همزمان با آغازبهکار این سرویس فعال باشد، اما مدتی بعد در دسترس قرار خواهد گرفت.
-
شما فرصت دیدن رابط کاربری استادیا را در ماه نوامبر (آبان - آذر ۱۳۹۸) یعنی همان زمانیکه این سرویس کارش را آغاز میکند، پیدا خواهید کرد. فعلا از شما میخواهم که به حرفهایم اعتماد کنید، رابط کاربری استادیا ظاهر خوبی دارد. ما تیم UX فوقالعادهای داریم و برای طراحی رابط کاربری، تمام عشقمان را به کار میگیریم.
-
کاربران سرویس غیراشتراکی استادیا امکان دسترسی به هیچگونه بازی رایگانی را پیدا نخواهند کرد. با این حال فراموش نکنید که نسخهی پایهی استادیا (که از آن با نام استادیا بیس یا Stadia Base یاد میشود) امکان دسترسی رایگان شما به یک سرویس گیمینگ بسیار مدرن را فراهم خواهد کرد. در این نسخه از استادیا میتوانید بازیهایی را که میخواهید، به دلخواه خریداری کنید.
-
بههنگام آغاز به کار، استیدیا به تمامی عملکردهای اصلیاش مجهز خواهد بود. از همان آغاز امکان تجربهی بازیها در دستگاههای مختلف وجود خواهد داشت، کاربران مجبور به صبر کردن برای دانلود بازیها و نصب بستههای الحاقی نخواهند بود، شبکههای اجتماعی استیدیا فعال خواهند شد، فروشگاه آن بهخوبی کار خواهد کرد و... . البته که استیدیا در همان آغاز قرار نیست تمامی ویژگیهایی را که هنگام معرفی این سرویس برشمردیم داشته باشد. اما فراموش نکنیم که زیباییِ یک پلتفرم مبتنی بر فضای ابری، همین است؛ چنین سرویسی بهطور مداوم در حال بهبودیافتن است!
اپراتورها بهواسطهی ماهیت خدماتی که ارائه میدهند، همواره در نمایشگاه الکامپ با استقبال پرشور کاربران و بازدیدکنندگان مواجه میشوند. بدین ترتیب همراه اول که براساس گزارش سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی، بزرگترین اپراتور موبایل کشور بهحساب میآید، طی سالهای گذشته حضور گستردهای در نمایشگاه الکامپ داشته است و دورهی بیستوپنجم نیز از این قاعده مستثنی نیست. اپراتور موبایل نخست کشور در الکامپ ۲۵ در سه غرفهی بزرگ حاضر بود که یکی از آنها به نمایش تازهها و نوآوریهای همراه اول اختصاص داشت.
شارژ خودکار، نام سرویس جدید همراه اول است و همانطور که از نامش برمیآید، بهموجب آن، در زمان اتمام اعتبار سیمکارت، بهصورت خودکار هزینهی شارژ از حساب بانکی کاربر کم شده و بر اعتبار سیمکارت اضافه میشود؛ البته کاربر میتواند محدودیتی را نیز برای حداکثر مبلغ قابل کسر از حسابش تعیین کند. بدین ترتیب سیمکارت کاربر تحت هیچ شرایطی بدون اعتبار باقی نخواهد ماند. همراه اول فروشگاه اینترنتی جدیدی را نیز راهاندازی کرده است که در آن بهفروش سیمکارت، مودم، شارژ، بستهی اینترنتی و همچنین فروش سیمکارت با شمارهی مناسب روز تولد میپردازد.
هاب نام یکی دیگر از تازههای همراه اول است که از ۲.۵ سال پیش راهاندازی شده و قرار است مرکز نوآوری همراه باشد. همراه اول با همکاری دانشگاه شهید بهشتی بهموجب هاب سعی دارد تا در استارتاپهای آیندهدار کشور سرمایهگذاری کند.
شما میتوانید در ویدیوی زیر، گزارش کامل زومیت از غرفهی تازههای همراه اول را تماشا کنید:
اواسط تیرماه، رندر جدیدی از گوگل پیکسل ۴ ایکس ال بهاشتراک گذاشته شد. آخرین اخبار حاکی از انتشار رندرهای جدیدی از گوشی هوشمند گوگل پیکسل ۴ است که ابعادی کوچکتر از گوگل پیکسل ۴ ایکس ال دارد.
رندرهای بهاشتراک گذاشتهشده از سوی @OnLeaks تفاوت ابعاد دو گوشی هوشمند گوگل پیکسل ۴ و گوگل پیکسل ۴ ایکس ال را نشان میدهد. البته تمرکز اصلی رندرهای منتشرشده به گوشی هوشمند گوگل پیکسل ۴ معمولی مربوط میشود.
مقالههای مرتبط:
همانطور که در تصاویر نشان داده شده است، تفاوت چندانی بین طراحی دو دستگاه وجود ندارد. گوشی هوشمند گوگل پیکسل ۴ وانیلی، نسخهی کوچکتر گوگل پیکسل ۴ ایکس ال است. در هر دو دستگاه خبری از بریدگی بالای نمایشگر یا روزنهی دوربین سلفی وجود ندارد. رندرهای منتشرشده براساس شایعههایی که در مورد این دو گوشی هوشمند بهاشتراک گذاشته شده، طراحی شدهاند و هنوز برخی مشخصات دستگاهها از جمله موقعیت قرارگیری اسپیکر استریو نامشخص است.
Ice Universe در کنار رندرها، دو تصویر مربوط به محافظ نمایشگر گوشیهای هوشمند گوگل پیکسل ۴ و گوگل پیکسل ۴ ایکس ال بهاشتراک گذاشته که دارای سه بریدگی مربوط به دوربین است و انتظار میرود دو بریدگی مربوط به دوربین معمولی و بریدگی سوم مربوط به حسگر تشخیص چهره پیشرفته باشد. باتوجه به تصویر، بریدگی در سمت راست بالای محافظ نمایشگر دیده میشود که مشخص نیست به چه منظور طراحی شده است. بریدگی وسط محافظ نمایشگر نیز به بلندگوی دستگاه مربوط میشود.
انتظار میرود گوگل پیکسل ۴ با نمایشگر ۵.۶ اینچی (۱۴۷ در ۶۸.۹ در ۸.۲ میلیمتر، قسمت دوربین پشتی ۹.۳ میلیمتر) به بازار عرضه شود. گوشیهای جدید گوگل نیز از حاشیهی بزرگی برخودار خواهند بود. گوشیهای هوشمند جدید گوگل بدون جک هدفون ۳.۵ میلیمتری معرفی خواهند شد و باتوجه به طراحی عمودی سنسورهای دوربین، بهنظر میرسد باید منتظر دستگاهی با شناسهی فیس آیدی باشیم.


پیشتر شایعه شده بود که گوگل قصد دارد درنهایت پروژهی سولی را به بخش سختافزار خود اضافه کند. اواخر اسفندماه گفته شد که پروژه Soli گوگل بخشی از آینده اینترنت اشیاء است. این پروژهی مبتنی بر رادار، میتواند حرکات و ژستهای دست را ردیابی کند. گوگل، نخستین بار این پروژه را در کنفرانس گوگل I/O منتشر کرد و اکنون منتظر اخبار جدیدی در مورد این پروژهی گوگل هستیم.
جگوار لندرور قصد دارد با شرکت BASF برای پروژه تحقیقاتی آزمایشی به نام کِمسایکلینگ (ChemCycling) همکاری کند که هدف آن مبارزه با چالش زبالههای پلاستیکی است. پروژه کِمسایکلینگ بهدنبال شیوههایی برای جمعآوری زبالههای پلاستیکی خانگی است که برای دفن یا سوزاندن در مجتمعهای دفن زباله در نظر گرفته شدهاند. همچنین این پروژه بهدنبال روشهایی خواهد بود که زبالهها را میتواند به مواد جدید و باکیفیت تبدیل کند؛ موادی که بتوانند در خودروهای آیندهی جگوار و لندرور مورد استفاده قرار گیرند.
در این طرح ابتدا زبالهها با استفاده از فرایند ترموشیمیایی به روغن پیلوریز تبدیل میشوند. سپس این مواد بهعنوان جایگزینی برای منابع سوخت فسیلی وارد زنجیره تولید BASF خواهند شد و در نهایت به درجهی بالایی از کیفیت میرسند که بتوانند بار دیگر کیفیت و کارایی به اندازه پلاستیک خام داشته باشند.
میتوان موارد را نرم و رنگآمیزی کرد تا برای طراحی نسل بعدی داشبورد و سطوح بیرونی خودروها ایدهآل شوند. هماکنون جگوار لندرور و BASF بهطور آزمایشی این مواد را در نمونه اولیه جگوار I-PACE ارائه میدهند تا مطمئن شوند که آیا الزامات ایمنی مشابه با مدل تولیدی و استاندارد خودرو را برآورده میکند یا نه.
مقالههای مرتبط:
کریس براون، مدیر ارشد جگوار لندرور در این زمینه گفت:
پلاستیک برای تولید خودرو حیاتی به شمار میرود و کارایی آن اثبات شده است. با این حال زبالههای پلاستیکی یکی از چالشهای بزرگ جهانی هستند. حل این مسئله به نوآوری و تفکر مشترک بین قانونگذاران، تولیدکنندگان و تأمینکنندگان نیاز دارد. ما در جگوار لندرور استفاده از مواد بازیافتی را در محصولات خود افزایش میدهیم؛ پلاستیکهای یکبارمصرف را در عملیات حذف میکنیم و میزان زبالههای اضافی در چرخهی عمر محصول را کاهش میدهیم. همکاری با BASF دقیقاً یکی از راههایی است که ما تعهد خود را در عمل کردن به اقتصاد چرخشی نشان میدهیم.
برنامهی آزمایشی کِمسایکلینگ، آخرین نمونه از تعهد جگوار لندرور برای رسیدگی به چالش پلاستیکهای زباله است. خودروساز انگلیسی هماکنون با شرکت Kvadrat در زمینهی تولید متریال صندلی با ترکیبی از الیاف نخ پشمی و استفاده از ۵۳ بطری پلاستیکی بازیافتی همکاری میکند.
در حاشیهی بیست و پنجمین نمایشگاه الکامپ مدیرعامل فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری تهران در نشستی خبری شرکت کرد و خبر از آخرین برنامههای شهرداری در راستای تحقق شهر هوشمند داد. محمد فرجود، مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات درباره همپذیرندگی پرداخت الکترونیکی کرایه تاکسی گفت:
معتقدیم نباید بین کسب پذیرنده و تاکسی رقابت باشد و از این رو بارکد واحد تا پاییز امسال اجرایی خواهد شد. نگاه تهران هوشمند یکپارچگی و نگاه رو به جلو به سوی هوشمندی از طریق کسب نوآوری و مشارکت است.
فرجود درباره درباره چگونگی ورود فاوا به مسئله همپذیرندگی پرداخت الکترونیکی کرایه تاکسی و مسئله کیف پول خرد شهری گفت:
ما معتقدیم بارکد واحد باید وجود داشته باشد و رقابت در کسب پذیرنده و تاکسی نباشد و ما میخواهیم با کمک بخش خصوصی و تاکسیرانی این کار را انجام دهیم.
وی تأکید کرد:
همپذیرندگی طرح موقت است و قرار است بارکد واحدی برای انجام الکترونیکی امور شهروندی بهعنوان کیف پول خرد شهری تهیه شود و با استفاده از یک سیستم مدیریت و پشتیبانی، پرداختهای خرد شهری از طریق این بارکد واحد انجام شود.
به گفته دکتر فرجود، این پروژه تا پاییز امسال اجرایی خواهد شد.
.: Weblog Themes By Pichak :.