دانشمندان" دانشگاه آریزونا" (University of Arizona) یک منطقه در مغز را که به عنوان مرکز کنترل عمل کرده و به افراد میگوید که ایا آنها گرسنه هستند یا خیر را شناسایی کرده اند.
به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی میل، دانشمندان اخیراً منطقهای را در مغز کشف کرده اند که به باور آنها این منطقه در مغز به عنوان مرکز کنترل عمل کرده و به افراد میگوید که آیا آنها گرسنه هستند یا خیر. به باور دانشمندان دستکاری فعالیت این ناحیه مغز ممکن است به پزشکان کمک کند تا اشتهای بیماران را در صورتی که بیمار بیاشتهایی عصبی یا اشتهای بیش از حد دارد، کنترل کنند.
محققان دانشگاه آریزونا کشف کردند که بخشی از مرکز عاطفی مغز به نام "آمیگدال" (amygdala) مسئول کنترل اشتها افراد است. آمیگدال یا هسته آمیگدال یابادامه قسمتی از دستگاه کنارهای (لیمبیک) در مغز است.
هسته قاعدهای-جانبی بادامه (آمیگدال) نقش مهمی در یادگیری و حافظه ایفا میکند. بادامه علاوه بر نقش اصلی در درک احساسات و ایجاد پاسخ به آنها، در تعدیل درد نیز دخالت دارد.
هستهٔ مرکزی بادامه به عنوان بادامه کنترل درد، معرفی شدهاست. آمیگدال همچنین مسئول تظاهرات هیجانی چهره مانند خوشحالی و ترس است و نقش مهمی در اکتساب یادگیریهای هیجانی دارد.
طی این مطالعه پژوهشگران آزمایش خود را بر روی موشها انجام دادند. دانشمندان بر این باورند که ممکن است روزی بتوانند نورونهای این بخش از مغز را به گونهای دستکاری کنند که نه تنها مشکل افراد بی اشتهای عصبی را حل کنند بلکه اشتهای افراد چاق را نیز کاهش دهند.
۷۰ میلیون فرد در جهان مبتلا به یک یا چند" اختلال خوردن " (eating disorders) هستند. روانشناسان شناختی پیوسته کوشیدهاند تا خطاهای شناختی افراد مبتلا به اختلالات خوردن را شناسایی کنند.
در سالهای اخیر، با پی بردن به نقش خلق منفی به عنوان یکی از عوامل مؤثر در بروز این اختلال، تحقیقات زیادی در حوزه هیجان و تنظیم هیجانی در حوزه اختلالات خوردن صورت گرفت. محققین بر این باورند که افراد مبتلا به اختلالات خوردن در تنظیم هیجانات خود با مشکلاتی روبرو هستند و مهارتهای لازم برای مقابله با هیجانات منفی را ندارند و خوردن راهکاری است که به وسیله آن میتوانند برای مدتی هر چند کوتاه از این احساسات ناخوشایند فاصله بگیرند.
اختلال خوردن شامل پرخوری، کم خوری و پرخوری عصبی میشود. گرچه همه افراد میتوانند به این اختلال مبتلا شوند اما بنابر تحقیقات بیشتر زنان به این اختلال مبتلا میشوند.
طی این مطالعه پژوهشگران دریافتند میتوانند از مواد شیمیایی برای غیرفعال کردن سیگنالهای عصبی در موشها استفاده کنند.
منطقهای از مغز به نام هیپوتالاموس هورمونهای ترشح شده را که به تنظیم نیازهای اساسی مانند گرسنگی، تشنگی و نیاز به خواب کمک میکند، تشخیص میدهد.
دانشمندان طی این مطالعه دریافتند بسیاری از مناطق مغز با یکدیگر ارتباط دارند تا اشتها را کنترل کنند اما نورونها بخش آمیگدال مغز همانند رهبر ارکستر تمام این ارتباطات را کنترل میکنند. بنابراین با دستکاری این نورونها میتوان تغییری در اشتهای افراد به وجود آورد. در افراد مبتلا به بی اشتهایی عصبی با خاموش کردن این نورونها میتوان بیماری افراد را درمان کرد.
پژوهشگران در انتها گفتند با استفاده از روشی به نام " ساکت یا خاموش کردن شیمیایی ژن" (chemogenetic silencing) میتوانند به صورت غیر تهاجمی این نورونها را مورد هدف قرار دهند تا بیماران مبتلا به بی اشتهایی عصبی یا بیماران مبتلا به پرخوری را درمان کنند.
محققان با وجود اینکه این آزمایش را بر روی موشها انجام دادند اما امیدوارند تا بتوانند این عمل را در آینده بر روی مغز انسان نیز انجام دهند.
کپسول حمل خدمه شرکت بوئینگ موسوم به "استارلاینر" آخرین و سختترین آزمایش چتر نجات خود را با موفقیت پشت سر گذاشت.
به گزارش ایسنا و به نقل از گیزمگ، کپسول "CST-100 استارلاینر" که توسط شرکت بوئینگ طراحی شده و توسعه یافته است، آزمون پنجم و نهایی و خطرناک چتر نجات خود را با موفقیت به پایان رساند.
این کپسول فضایی از ارتفاع ۱۲ هزار و ۲۰۰ متری از یک بالن رها شد و با استفاده از سه چتر نجات از شش چتر نجات خود که برای استفاده در صورت ایجاد اختلال در سه چتر اول تعبیه شده بود به سلامت در یک بیابان فرود آمد.
این آزمایش یکی از آخرین گامهای مهم بود که "استارلاینر" را برای اولین پرواز بدون سرنشین خود سوار بر موشک "اطلس 5"(Atlas V) متعلق به اتحادیه پرتاب آمریکا(ULA) از مرکز فضایی کندی ناسا در فلوریدا طی ماههای آتی آماده خواهد کرد.
اولین مأموریت "استارلاینر" شامل اقامت یک هفتهای در ایستگاه بینالمللی فضایی(ISS) و پس از آن بازگشت کنترل شده به زمین و بازیابی است.
اگر اولین مأموریت "استارلاینر" موفقیت آمیز باشد، ممکن است در دومین مأموریت خود، "کریس فرگوسن" فضانورد بوئینگ و "مایک فینک" و "نیکول مان" فضانورد ناسا را قبل از پایان سال جاری به ایستگاه فضایی ببرد که در این صورت آنها نخستین فضانوردانی خواهند بود که پس از بازنشسته شدن "شاتل فضایی"(Space Shuttle) در سال ۲۰۱۱ از خاک آمریکا به فضا خواهند رفت.
طبق گفته بوئینگ، آزمایش چتر نجات "استارلاینر" چهار دقیقه طول کشید که هر سه چتر بدون خطا عمل کردند و توانایی خود را در فرود ایمن حتی در شرایط آب و هوایی نامطلوب به خوبی نشان دادند.
این شرکت میگوید فرود این کپسول بسیار مهم است، چرا که بر خلاف کپسولهای با قابلیت حمل سرنشین پیشین آمریکا، "استارلاینر" برای فرود و بازیابی روی زمین طراحی شده است.
"جان مالهالند" مدیر اجرایی پروژه استارلاینر میگوید: فراهم کردن ایمنی برای فضانوردان، تمرکز اصلی ما است و این فرود موفق در یک وضعیت دشوار، تعهد عمیق ما را تأیید میکند.
وی افزود: من میخواهم از همکارانم در تیم توسعه استارلاینر از جمله ناسا و ارتش ایالات متحده بخاطر نقش خود در ایمنی و موفقیت این مأموریت، تشکر کنم. استارلاینر با مشارکت آنها اواخر امسال به ایستگاه بینالمللی فضایی سفر میکند و با خیال راحت به خانه بازمیگردد.
فیزیکدانان اخیراً پرانرژیترین نوری را که تاکنون ثبت شده شناسایی کردهاند. آنها بر این باورند این نور از "سحابی خرچنگ"(Crab Nebula) ساطع میشود.
به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی میل، سحابی خرجنگ ۶۵۰۰ سال نوری از زمین فاصله داشته و برخی ستاره شناسان بر این باورند که در سال ۱۰۵۴ میلادی یک ابرنواختر در کهکشان ما منفجر شده است و از باقیماندهٔ آن ابرنواختر، سحابی خرچنگ تشکیل شده است.
پژوهشگران "دانشگاه تبت"(Tibet University) چین در مطالعه اخیر از شناساگرهای عظیم استفاده کردهاند تا ذراتی را که در جو زمین قرار دارند و توسط اشعههای گاما در برخورد با جو زمین ایجاد میشوند شناسایی کنند.
این فوتونها انرژی در حدود ۱۰۰ تا ۴۵۰ تریلیون الکترون ولت دارند که این انرژی فوتونها حدود ۶۹ برابر بیشتر از ذرات دارای بالاترین نیرو در "برخورددهنده هادرونی بزرگ "(Large Hadron Collider) هستند.
برخورددهنده هادرونی بزرگ یا به طور مختصر الاچسی (LHC) یک شتابدهندهٔ ذرّهای و برخورددهنده مستقر در سازمان تحقیقاتی سرن در نزدیکی ژنو سوئیس است. این پروژه در ۱۰ سپتامبر ۲۰۰۸ میلادی(۲۰ شهریور ۱۳۸۷ هجری شمسی) پس از ۲۰ سال آمادهسازی، آغاز به کار کرد.
فوتونهای با انرژی بالا پرتوی گامای منتشر شده از سحابی خرچنگ با استفاده از آزمایشی به نام" ای اس گاما تبت"(Tibet AS-gamma) شناسایی شدند.
طی این آزمایش پژوهشگران از نزدیک به ۶۰۰ شناساگر برای تشخیص بارش ذرات ایجاد شده هنگام برخورد فوتونهای پرانرژی با جو زمین استفاده کردند.
هر فوتونی که آنها شناسایی کرده بودند، دارای انرژی بیش از ۱۰۰ تریلیون ولت الکترون بود. برای مثال، فوتونهای مرئی دارای انرژی حدود چند ولت الکترون هستند، در حالی که برخورددهنده هادرونی بزرگ که قدرتمندترین شتاب دهنده ماده ساخت انسان است تنها میتواند ذرات را به انرژی حدود ۶.۵ تریلیون ولت الکترون برساند. این انفجار شرایطی را ایجاد کرد که میتواند فوتونهای بسیار با انرژی تولید کند. انرژی ذرات باردار مانند الکترونها به وسیله موج شوک و نیروهای مغناطیسی تولید شده توسط انفجار ابرنواختری افزایش مییابد. هنگامی که این الکترونهای با انرژی بالا در سحابی خرچنگ با فوتونهای کم انرژی برخورد میکنند، انرژی خود را انتقال میدهند و به جای آن انرژی فوتون را بالا میبرند. این فوتونها از طریق فضا عبور میکنند و برخی حتی ممکن است به زمین برسند. هنگامی که یکی از این فوتونهای با انرژی بالا با ذرات جو زمین برخورد میکنند، آنها ذرات زیراتمی مانند الکترون و پوزیترون را ایجاد میکنند که میتوانند توسط دستگاههایی که در سطح زمین تشخیص داده میشوند شناسایی شوند.
طی این مطالعه چالش دانشمندان این بود که ذرات تولید شده توسط فوتونهای با انرژی بالا را که با جو برخورد میکند را با آن ذراتی که توسط پرتوهای کیهانی تولید میشوند را با یکدیگر مقایسه کنند. برای انجام این کار، پژوهشگران از آشکارسازهای زیرزمینی استفاده کردند تا هر رویدادی که سبب ایجاد ذره بنیادی میون (Muon) میشود را حذف کنند. میون ها از خانوادهٔ فرمیونها و گروه لپتونها هستند و دارای اسپین ۰.۵ میباشند. بار این ذرات همانند الکترون و جرمشان ۱۰۵.۶۵۸۳(MeV/C۲) است.
محققان پس از حذف بسیاری از رویدادهای تولید کننده میون، ۲۴ ذره را که توسط فوتونها با انرژی بیش از ۱۰۰ تریلیون ولت الکترون، شناسایی شده بودند را مورد بررسی قرار دهند. پژوهشگران پس از بررسیهای بسیار دریافتند بارش ذرات اتمسفر توسط فوتونها تولید میشوند. انرژی این فوتونها بین ۱۰۰ تا ۴۵۰ الکترونولت است. نتایج این مطالعه ممکن است به پژوهشگران کمک کند تا علت این انرژی زیاد فوتونها را دریابند.
فوتون یک ذره بنیادی است که بهعنوان واحد کوانتومی نور یا هر نوع تابش الکترومغناطیسی محسوب میشود.
یافتههای این مطالعه در مجله "Physical Review Letters "منتشر شد.
دو شرکت بزرگ "بوئینگ" و "کیتی هاوک"، برای پیشرفت حمل و نقل شهری با کمک خودروهای پرنده وارد همکاری شدهاند.
به گزارش ایسنا و به نقل از تک کرانچ، شرکت "کیتی هاوک"(Kitty Hawk) که در زمینه ساخت خودروهای پرنده فعالیت میکند و توسط "لری پیج"(Larry Page)، مؤسس گوگل بنیانگذاری شده، همکاری خود را با شرکت "بوئینگ" (Boeing)، غول بزرگ فناوری هوا فضا آغاز کرده است.
جزئیات این همکاری هنوز مشخص نشده اما به نظر میرسد این دو شرکت قصد دارند در زمینه حمل و نقل شهری، به خصوص ایمنی و نحوه به کارگیری خودروهای خودران آزمایشی با یکدیگر همکاری کنند.
کیتی هاوک، وسایل نقلیهای از جمله تاکسی پرنده دو نفره موسوم به "کورا"(Cora) و "فلایر"(Flyer)، وسیلهای برای پروازهای شخصی را در کارنامه خود دارد. همکاری "کیتی هاوک" و بوئینگ، بر تاکسی پرنده تمام الکتریک و خودران کورا تمرکز دارد. این شرکت، در شهر مانتین ویو در ایالت کالیفرنیا واقع شده اما بیشتر آزمایشهای مربوط به وسایل نقلیه خودران را در نیوزیلند انجام میدهد.
هدف از این همکاری، پیشرفت فناوریهای مرتبط با پرواز و ارائه نوآوریهای جدیدی برای زندگی است. این دو شرکت قصد دارند سرعت واقعی پرواز الکتریکی ایمن را افزایش دهیم.
"استیو نوردلاند"(Steve Nordlund)، مدیر شرکت "بوئینگ نکست"(Boeing NeXt)، شرکتی که تمرکز آن بر بهبود حمل و نقل در آینده است، گفت: کار کردن با شرکتی مانند کیتی هاوک، ما را به هدف اصلی یعنی پیشرفت ایمن حمل و نقل در آینده نزدیکتر میکند.
فضاپیمای مجهز به تور شرکت فضایی اسپیسایکس موسوم به "Ms Tree" با تور عظیم خود موفق به گرفتن یک محافظ محموله موشک که در مدار زمین در حال گردش بود، شد.
به گزارش ایسنا و به نقل از گیزمگ، شرکت اسپیسایکس(SpaceX) در حال انجام مأموریتی برای بازیابی و استفاده مجدد هرچه بیشتر از سیستمهای پرتاب خود است و سیستم فرود آن همچنان به شیوه جذاب خود ادامه میدهد.
بخشی از این استراتژی نیز شامل گرفتن قطعات رها شده از موشکها در مدار زمین است. این شرکت برای اولین بار توانست پس از پرتاب موشک "فالکون هوی"(Falcon Heavy) که دیروز انجام شد، قطعه رها شده توسط این موشک را شکار کند.
هنگامی که موشکهای "فالکون ۹" و "فالکون هوی" محموله خود را به فضا پرتاب میکنند و خود بازمیگردند، از این محمولههای با ارزش با یک محافظ مخروطی شکل محافظت میکنند و هنگامی که مسئولیت محافظتی این محافظ تمام میشود، از وسط به دو نیم تقسیم میشود و به سمت زمین سقوط میکند.
اکنون ایلان ماسک، مدیر عامل شرکت اسپیسایکس که شدیداً به بازیابی قطعات مورد استفاده در پرتابهای فضایی علاقهمند است به فکر شکار این محافظها افتاده است، چرا که به گفته خودش آنها حدود ۶ میلیون دلار ارزش دارند و بازیابی آنها تفاوت معنیداری در کل هزینه یک پرتاب فضایی در هر دو موشک "فالکون ۹" با هزینه پرتاب ۶۲ میلیون دلار و "فالکون هوی" با ۹۰ میلیون دلار ایجاد میکند.
استراتژی این شرکت برای بازیابی و استفاده مجدد از این محافظها شامل استفاده از چتر است تا سرعتش را هنگام نزدیک شدن به سطح اقیانوس بگیرد و سپس آن را با یک تور بزرگ واقع بر روی قایق "مستر استیون"(Mr Steven) بگیرد.
قایق "مستر استیون" در حال حاضر به نام "میس تری"(Ms Tree) به عملیات میرود و دیروز اولین شکار خود را کرد.
پس از آنکه موشک "فالکون هوی" ۲۴ ماهواره را به مدار زمین برد و دو پیشران از سه پیشران موشک با خیال راحت در پایگاه کیپ کاناورال فرود آمدند، محافظ موشک نیز پایین آمد و بر روی تور قایق نشست که موجب رقم خوردن یک موفقیت مهم دیگر برای اسپیسایکس شد.
"ایلان ماسک" پس از این اتفاق در حساب توئیتر خود نوشت: "میس تری" محافظ فالکون را گرفت!!
گزارشات منتشر شده از سوی ناسا حاکی از آن است که مریخنورد جدید ناسا موسوم به "مارس ۲۰۲۰"(Mars ۲۰۲۰) در حال تکمیل آخرین مراحل ساخت خود است. در این راستا ناسا به دنبال انتخاب یک اسم برای این کاوشگر است.
به گزارش ایسنا و به نقل از انگجت، چندی پیش محققان ناسا مریخ نورد "مارس ۲۰۲۰" را به قطعاتی جدید مجهز کردند.
در این عملیات مهندسان آزمایشگاه پیشران ناسا(JPL) پایههای سمت راست و شش چرخ آن را که سیستم تعلیق کاوشگر را نیز مدیریت میکنند روی مارس ۲۰۲۰ نصب کردند.
حال با نزدیک شدن به اتمام کار ساخت این کاوشگر، ناسا به دنبال انتخاب یک اسم برای آن است.
ناسا در این رابطه از دانشآموزان کمک خواسته و با آغاز پاییز ۲۰۱۹ میلادی، یک مسابقه ملی به نام "کاوشگر را نامگذاری کن" برای دانشآموزان از سنین مهدکودک تا کلاس دوازدهم برگزار خواهد کرد که میان کودکان و نوجوانان آمریکایی خواهد بود.
باید اسم این فضاپیما تا ژوئیه ۲۰۲۰ میلادی انتخاب شود. یعنی زمانیکه انتظار میرود کاوشگر به فضا پرتاب شود.
این مسابقه به عنوان بخشی از تلاش ناسا برای جذب عموم مردم در مأموریت ماه به مریخ است تا نشانههای حیات میکروبی، شرایط آبوهوایی و زمینشناسی سیاره مریخ بررسی شود و راهی برای اکتشافات انسانی روی مریخ گشوده شود.
البته پیش از این هم ناسا طی بیانیهای اعلام کرده بود که مردم میتوانند اسامی خود را از طریق ایمیل به ناسا ارسال کنند تا اسم آنها از طریق تراشههایی کوچک و با "مارس ۲۰۲۰" به مریخ ارسال شود.
از آنجا که بیش از یک سال به پرتاب این کاوشگر زمان باقی مانده است، احتمالاً ناسا راههای دیگری برای مشارکت مردم در این پروژه را نیز انتخاب خواهد کرد.
شرکت معماری "کارخانه فضایی هوش مصنوعی"(AI SpaceFactory) این فرصت را در اختیار مردم قرار داده که در آیندهای نزدیک استفاده از زیستگاه مریخی را روی کره خاکی تجربه کنند.
به گزارش ایسنا و به نقل از دیلیمیل، چند سال پیش ناسا چالش "زیستگاه مریخی با چاپ ۳ بعدی" را برگزار کرد.
این چالش میان ۶۰ تیم شرکت کننده که در این رقابت شرکت کرده بودند، صورت گرفت. چالش مذکور از سال ۲۰۱۵ آغاز شده بود و ناسا مبلغ دو میلیون دلار را به عنوان بودجه این رقابت در نظر گرفته بود.
شرکت معماری "کارخانه فضایی هوش مصنوعی"(AI SpaceFactory) پس از سپری کردن چهار روز و ۳۰ ساعت رقابت در مرحله نهایی مسابقات، برنده "چالش زیستگاه مریخی با چاپ ۳ بعدی "(۳D-Printed Mars Habitat Challenge) شد.
تیم توسعه دهنده این طرح گفتند در حالی که این زیستگاه برای استفاده مریخ توسعه داده شده اما مهندسان نیز میتوانند از آن به عنوان الگویی برای ساخت زیستگاه با استفاده از مواد طبیعی و زیست تخریبپذیر به جای بتن غیر قابل بازیافت در زمین نیز استفاده کنند.
حال شرکت سازنده این زیستگاه اعلام کرده که مردم میتوانند با رفتن به داخل این زیستگاه که "ترا"(Tera) نام دارد، زندگی در مریخ را روی زمین تجربه کنند.
شرکت AI SpaceFactory به خاطر طراحی ترا ۵۰۰ هزار دلار جایزه دریافت کرد.
هر اقامتی که مردم در تعطیلات در این زیستگاه مریخی انجام میدهند، برای تأمین منابع مالی طراحیهای شرکت سازنده در آینده انجام میشود.
AI SpaceFactory امیدوار است تا با این تجربه، فناوریهای پایدار ترا در آینده را گسترش دهد.
این زیستگاه در آینده در زمین هم به عنوان یک پایگاه زیستی پایدار استفاده خواهد شد.
ترا از محصولاتی همچون ذرت و نیشکر ساخته شده است.
انتهای پیام
همانطور که انتظار میرفت، سامسونگ ساعت هوشمند گلکسی اکتیو و دستبند سلامتی گلکسی فیت را در جریان مراسم آنپکد ۲۰۱۹ معرفی کرد. حدود چهارماه از تاریخ رونمایی گلکسی واچ اکتیو کرهایها میگذرد. بهنظر میرسد باتوجهبه اخبار منتشرشده از منابع آگاه، سامسونگ روی نسل دوم گلکسی واچ اکتیو کار میکند.
گلکسی واچ اکتیو ۲ نیز همانند نسل اول این گجت پوشیدنی بدون قاب متحرک چرخشی معرفی خواهد شد. اطلاعات بیشتری در مورد مشخصات این ساعت هوشمند بهاشتراک گذاشته نشده است، اما انتظار میرود طراحی ظاهری کلی گلکسی واچ اکتیو ۲ بیشباهت به مدل قبلی نباشد. اما بیشک شاهد تغییراتی هرچند جزئی در بخشسختافزار ساعت هوشمند جدید خواهیم بود.
درکنار تغییرات سختافزاری و تغییراتی جزئی در طراحی ساعت هوشمند گلکسی واچ اکتیو ۲، انتظار بهروزرسانی نرمافزاری نیز وجود دارد. همچنین، باتوجه به آنچه در نام این گجت پوشیدنی دیده میشود، بهنظر میرسد باید منتظر بهروزرسانیهایی در ویژگیهای مربوطبه تناسب اندام و حتی معرفی ویژگیهای جدیدی در این رابطه باشیم. چنین تغییراتی میتواند توجه کاربران را جلب کند و به کرهایها کمک میکند تا بتوانند با ساعتهای هوشمند شرکتهایی همچون اپل که تمرکز ویژهای روی ویژگیهای مرتبط با سلامت دارد، رقابت کنند.
باتوجهبه اینکه گلکسی واچ اکتیو تنها چند ماه است به بازار عرضه شده، بیشک سامسونگ نسل دوم ساعت هوشمند خودش را به این زودی معرفی و به بازار عرضه نخواهد کرد. انتظار میرود اوایل سال ۲۰۲۰، ساعت هوشمند جدید سامسونگ درکنار دستگاههای سری گلکسی S11 به بازار عرضه شود. در این بازهی زمانی، سامسونگ مشتریان خودش را با سایر گجتهای پوشیدنی سرگرم میکند.
براساس آخرین گزارش منتشرشده از سوی SamMobile، سامسونگ روی ساعت هوشمند استاندارد گلکسی واچ ۲ نیز کار میکند. انتظار میرود این ساعت هوشمند اوایل ماه اوت برابر با اواسط مردادماه همزمان با معرفی گلکسی نوت ۱۰ معرفی شود.
رندرهای منتشرشده از جعبه گوشی هوشمند آینده شیائومی یعنی Mi CC9 اطلاعات تازه و جذابی به دوستداران این برند میدهد. جعبه این گوشی هوشمند رنگارنگتر از گوشیهای دیگر شیائومی طراحی شده و روی آن کلماتی مانند «شیک و جذاب» درج شده است. روی جعبه این گوشی نوشته شده: Mi CC9 موبایلی سرگرمکننده برای کسانی که شیفته سرگرمی هستند.
از روی جعبه بهغیراز مشخصات دوربینها، ویژگیهای دیگری دستگیرمان نمیشود. طبق اطلاعات درجشده روی جعبه، دوربین پشتی شیائومی Mi CC9 کیفیت ۴۸ مگاپیکسلی دارد و دوربین جلو ۳۲ مگاپیکسل است که سلفی های بسار باکیفیتی ثبت میکند.
علاوهبر تصاویر جعبه، تصاویری از ظاهر خود گوشی نیز منتشر شده است. براساس این تصاویر، گوشی شیائومی می CC9 از درگاه USB Type-C استفاده خواهد کرد. انتظار میرود گوشی هوشمند جدید شیائومی از نمایشگر ۶.۴ اینچی امولد و پردازندهی اسنپدراگون ۷۳۰ استفاده کند. همچنین براساس شنیدهها، شیائومی احتمالا از ۶ یا ۸ گیگابایت رم در تلفن هوشمند جدیدش استفاده خواهد کرد و گزینههای فضای ذخیرهسازی بین ۱۲۸ تا ۲۵۶ گیگابایت متغییر خواهد بود.
عکسهایی از سلفیهای گرفتهشده با این گوشی هوشمند نیز منتشر شده است که در ادامه مشاهده میکنید.
اگر شما هم با خواندن مشخصات این گوشی هوشمند به آن علاقهمند شدید، باید تا ۲ ژوئیه یعنی ۱۱ تیرماه منتظر بمانید تا زمان رونمایی از این گوشی هوشمند فرا برسد. شیائومی قرار است ۱۱ تیرماه دو گوشی هوشمند Mi CC9 و نسخه ارزانتر همین گوشی یعنی Mi CC9e را بهطور رسمی رونمایی کند.
گالری تصاویر کمپین تبلیغاتی شیائومی CC
نظر شما درباره گوشیهای هوشمند سری CC شیائومی چیست؟
وقتی نوبت به آهنگسازی میرسد، افراد کمی در دنیا هستند که به اندازهی هانس زیمر (Hans Zimmer) مورد تحسین و تشویق قرار گرفته باشند. این مرد یک نابغه است. به نظر میرسد بیامو نیز موافق این نظر است و بهتازگی اعلام کرده که زیمر برای خودروهای الکتریکی آیندهی این شرکت تولید صدا خواهد کرد.
هانس فلوریان زیمر متولد ۱۲ سپتامبر ۱۹۵۷، آهنگساز موسیقی متن فیلم و تهیهکنندهی موسیقی اهل آلمان است. آثار زیمر در ترکیب موسیقی الکترونیک با ارکستر سمفونیک جالب و قابلتوجه هستند. از ۱۹۸۰ تا به امروز او برای نزدیک به ۱۵۰ فیلم آهنگسازی کرده است. بخشی از آثار او شامل شیر شاه (که جایزهی اسکار بهترین آهنگ را برای او به ارمغان آورد)، مجموعه فیلمهای دزدان دریای کارائیب، Interstellar، Inception و سهگانهی شوالیهی تاریکی میشود. او چهار بار جایزهی Grammy، سه بار جایزهیClassical BRIT، دو بار جایزهی Golden Globes و یک جایزهی اسکار دریافت کرده است. همچنین زیمر در فهرست ۱۰۰ نابغهی زنده قرار دارد که توسط دیلیتلگراف منتشر شده است.
همانطور که میدانید، خودروهای الکتریکی مشکلاتی دارند که معمولا در مدلهای بنزینی این مسائل وجود ندارد. اصلیترین آنها، بیصدا بودن است. این خودروها در جاده کاملا ساکت و بیصدا هستند و این امر ممکن است کمی خستهکننده باشد. مسئلهی یادشده یک ایراد جدی برای زمانی است که سازنده در حال ساخت یک خودروی الکتریکی با عملکرد بالا و پر قدرت است؛ مانند نمونهی تازهمعرفیشدهی ویژن M نکست. بنابراین، زیمر و رنزو ویتالی، مهندس صوت و طراح صدا در گروه بیامو، گروهی را تشکیل دادند تا به این خودرو صدا بدهند. این طرح مفهومی روز ۴ تیر در رویداد NextGen در موزهی BMW Welt، رونمایی شده است. زیمر در مورد این فرصت گفت:
من همیشه طرفدار بیامو بودهام. زمانیکه کودک بودم، برگشتن مادرم به خانه را از روی صدای بیامواش تشخیص میدادم. از اینکه فرصتی پیش آمده تا برای خودروهای آیندهی بیامو صدا طراحی کنم و برای آیندهی تجربهی رانندگی الکتریکی احساس بسازم، هیجانزدهام.
رنزو نیز اضافه کرد:
ما تصور میکنیم که صداها، زیبایی و پیچیدگی خودروهای ما را جشن میگیرند و قادر به حرکت دادن افراد هستند. من طراحی فضای آکوستیک افراد را هم بهعنوان یک امتیاز و هم بهعنوان یک مسئولیت میبینم. هم بهعنوان یک مهندس صوت و هم بهعنوان یک موسیقیدان، همکاری با هانس زیمر یک افتخار ویژه برای من است.
در آخر نتیجهی کار تحت عنوان BMW IconicSounds Electric معرفی خواهد شد و در خودروهای مختلفی مورد استفاده قرار خواهند گرفت. جنس تیمر، معاون ارشد شرکت بیامو در این رابطه میگوید:
ما میخواهیم BMW IconicSounds Electric، برای مشتریانی که برای صداهای احساسی ارزش قائل، هستند استفاده شود. آنها با این کار رانندگی را با تمام احساس خود تجربه خواهند کرد.
بهگفتهی سازندگان، صداهایی که خواهیم شنید، از الهامگرفتهشدهاند. ویتالی در اینباره میگوید:
توسعه و ترکیب صدای خودروی ویژن M نکست، الهامگرفته از نورپردازیهای جیمز تورل و اولافور الیاسون است. بهطور خاص، تورل برای ایجاد توهم فضای نامتناهی که تجربهای جادویی در تماشاگر ایجاد میکند، شناخته میشود. ایدهی صدای خودروی M نکست نیز ایجاد چنین حسی ازطریق صدا است.
زیمر اضافه میکند:
تعامل راننده با پدال گاز تنها یک تماس مکانیکی نیست و یک عمل اجرایی نیز هست، زمانیکه راننده میان شکلگیری یک سری بافتهای صدا در حرکت است، شتابگیری تبدیل به تجربه میشود.
همهچیز تابهاینجا عالی به نظر میرسد اما درنهایت نکتهی مهمتر، نتیجهی نهایی کار است. با دانستن این مسئله که آثار هانس زیمر چقدر خوب هستند، پیشبینی میشود نتیجهی کار خوب باشد.
.: Weblog Themes By Pichak :.