نسخه فیس‌لیفت و مدل ۲۰۲۰ سدان بزرگ کیا کادنزا با تغییراتی در فضای داخل و نمای بیرونی عرضه می‌شود.

 

فیس‌لیفت کیا کادنزا (Kia Cadenza)، تنها سه سال پس از عرضه نسل دوم مدل مخصوص بازار کره‌جنوبی (K7) معرفی می‌شود و اولین تغییرات ظاهری را در جلو و عقب ایجاد می‌کند. در اینجا برخی مقایسه‌های بصری بین نسخه قدیمی و مدل تازه معرفی‌شده انجام می‌شود تا تغییرات سدان فیس‌لیفت کیا بهتر دیده شود. مدلی که تصاویرش را مشاهده می‌کنید، مخصوص بازار داخلی کیا عرضه می‌شود اما نباید تفاوت زیادی بین K7 و مدل جدید کادنزا برای بازار جهانی وجود داشته باشد.

2020 Kia Cadenza / سدان کیا کادنزا

واضح‌ترین این تغییرات باید چراغ‌های جلو باشد که دارای المان‌های ظریف و چراغ‌های LED جدید روشنایی روز و چراغ‌های راهنما هستند و تا لبه‌های جلوپنجره بازطراحی‌شده کشیده می‌شوند. چراغ‌ها تا روی سپر به سمت پایین امتداد می‌یابند تا شکل «Z» ایجاد شود. چراغ‌های مه‌شکن کادنزا که در مدل کنونی این خودرو وجود دارند، احتمالاً در نسخه فیس‌لیفت حذف شده‌ باشند یا در نسخه‌های نمایشی که تصاویرشان به چشم می‌خورد، نصب نشده‌اند. برای تکمیل تغییرات در جلو باید به بخش پایینی سپر جلو اشاره کنیم که هم‌اکنون دارای لبه‌های برجسته و تریم تمام عرضی کرومی است. 

2020 Kia Cadenza / سدان کیا کادنزا

چراغ‌های عقب هم‌اکنون روی صندوق عقب به هم می‌رسند تا نواری قرمز رنگ از ترکیب چند متوازی‌الاضلاع تشکیل دهند که تا رسیدن به دوربین نصب‌شده در مرکز، روشن و باریک‌تر می‌شوند. اگر چیزی را درباره فیس‌لیفت دوست نداشته باشیم، باید خروجی‌های اگزوز باشند که فقط برای دکور نصب شده‌اند؛ زیرا خروجی‌های اگزوز واقعی زیر سپر قرار می‌گیرند.

صحبت از سپر عقب شد و خوب است بدانید سپر عقب از نوار تمام عرضی کرومی بهره می‌برد که خروجی‌های اگزوز را نیز احاطه می‌کند. نوار یادشده همچنین تمکیل‌کننده خط کرومی در امتداد پایین چراغ‌های عقب جدید خواهد بود.

2020 Kia Cadenza / سدان کیا کادنزا

تغییرات بزرگی در داخل کابین رخ داده است. صفحه‌نمایش لمسی سیستم سرگرمی و اطلاعاتی به‌طور درخورتوجهی بزرگ‌تر از قبل است و باعث می‌شود تا کیا به سمت دریچه‌های هوای مرکزی زیر صفحه‌نمایش حرکت کند. هرکدام از صفحه‌نمایش‌ها ۱۲/۳ اینچ هستند و ظاهری پیشرفته‌تر برای داشبورد به ارمغان می‌آورند. دکمه‌های کنترلی در کنسول مرکزی مدرن‌تر از قبل به نظر می‌رسد، درحالی‌که ساعت آنالوگ به‌طور کامل حذف شده است. محفظه ذخیره‌سازی زیر دکمه‌های جدید برای کنترل آب‌وهوا قرار گرفته است تا ظاهر بهتری برای کنسول مرکزی فراهم شود.

2020 Kia Cadenza / سدان کیا کادنزا

 دسته‌دنده دارای فرم ارگونومیک‌تری است. زیر دسته‌دنده دکمه‌های مواردی مانند گرم‌کن و سردکن صندلی، گرم‌کن فرمان و ترمز پارک برقی، به‌علاوه دستگیره جدید برای انتخاب حالت رانندگی وجود دارد.

 به نظر می‌رسد که کیادر وب‌سایتش با زبان کره‌ای درباره سیستم‌های پیشرفته کمک راننده (ADAS)، پیشرانه‌های بنزینی ۲/۵ لیتری و ۳ لیتری، پیشرانه ۲/۲ لیتری توربودیزل، نسخه ۳ لیتری سازگار با LPG و یک نسخه هیبریدی صحبت می‌کند. نسخه ۳ لیتری و ۲/۲ لیتری به ترتیب با قدرت ۲۶۱ و ۱۹۸ اسب‌بخار عرضه می‌شوند، درحالی‌که به نظر می‌رسد پیشرانه ۲/۵ لیتری بنزینی، در حقیقت نسخه به‌روزرسانی‌شده از مدل قدیمی ۲/۴ لیتری باشد. شاید طی ماه‌های آینده بتوانیم اطلاعات بیشتری درباره کیا کادنزا ۲۰۲۰ بدانیم، زیرا احتمالاً‌ نسخه مخصوص بازار آمریکا تا قبل از پایان سال جاری (آبان ماه) در نمایشگاه خودرو لس آنجلس رونمایی شود.

2020 Kia Cadenza / سدان کیا کادنزا

  • 2020 Kia Cadenza / سدان کیا کادنزا
  • 2020 Kia Cadenza / سدان کیا کادنزا
  • 2020 Kia Cadenza / سدان کیا کادنزا
  • 2020 Kia Cadenza / سدان کیا کادنزا
  • 2020 Kia Cadenza / سدان کیا کادنزا
  • 2020 Kia Cadenza / سدان کیا کادنزا
  • 2020 Kia Cadenza / سدان کیا کادنزا
  • 2020 Kia Cadenza / سدان کیا کادنزا
  • 2020 Kia Cadenza / سدان کیا کادنزا
  • 2020 Kia Cadenza / سدان کیا کادنزا
  • 2020 Kia Cadenza / سدان کیا کادنزا
  • 2020 Kia Cadenza / سدان کیا کادنزا
  • 2020 Kia Cadenza / سدان کیا کادنزا


تاريخ : شنبه 25 خرداد 1398برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

نتایج بنچمارک‌های GeekBench پردازنده‌ی ۷ نانومتری رده‌بالای Ryzen 9 3950X حاکی از عملکرد چندهسته‌ای بسیار بهتر نسبت به پردازنده‌ی ۲۰۰۰ دلاری اینتل است.

 

در گزارش‌ها آمده است که پردازنده‌ی عرضه‌نشده‌ی AMD Ryzen 9 3950X که ۱۶ هسته و ۳۲ ترد دارد،در بنچمارک گیک‌ بنچ توانسته بر پردازنده‌ی گران‌قیمت Core i9-9980XE اینتل پیشی گیرد. این پردازنده‌ی AMD با کسب نمره‌ی ۶۱,۰۷۲ بالاترین امتیاز کسب‌شده را توسط یک تراشه‌ی مصرف‌کننده در این بنچمارک به‌دست آورده است. شاید جالب‌ترین قسمت ماجرا این باشد که پردازنده‌ی ۱۸ هسته‌ای اینتل با قیمت ۲۰۰۰ دلار عرضه می‌شود و پردازنده‌ی 3950X با قیمتی کمتر از نصف این رقم، یعنی ۷۵۰ دلار قرار است در اختیار کاربران قرار گیرد.

3950X

پردازنده‌ی سری ۳۰۰۰ رایزن AMD در بخش عملکرد تک‌هسته‌ای این آزمون با کسب نمره‌ی ۵,۸۶۸ در مقابل ۵,۳۹۵ پردازنده‌ی نسل نهم اینتل را پشت سر می‌گذارد؛ اما پردازنده‌ی AMD در بخش عملکرد چند هسته‌ای درخشش بسیار بیشتری نسبت به رقیب دارد؛ جایی که با کسب نمره‌ی ۶۱,۰۷۲ در مقابل نمره‌ی ۴۶,۶۱۸ پردازنده‌ی ۱۸ هسته‌ای اینتل، عملکرد بهتری را به میزان ۳۱ درصد رقم می‌زند. البته هنوز داستان کامل این آزمون و شرایط انجام آن با پردازنده‌ی تازه‌نفس AMD مشخص نیست. بنابر اطلاعات پایگاه داده‌ی GeekBench سرعت کلاک پایه‌ی این پردازنده ۳.۳ گیگاهرتز و سرعت کلاک بوست آن۴.۳ گیگاهرتز بوده است که این اعداد حاکی از به‌کارگیری یک نمونه‌ی مهندسی از این تراشه است؛ بنابراین می‌توان انتظار کسب نتایج بهتری را از این پردازنده با از راه رسیدن نمونه‌های اصلی در پاییز امسال داشت. در اطلاعات رسمی ارائه شده از سوی شرکت سازنده سرعت کلاک پایه‌ی این پردازنده ۳.۵ گیگاهرتز و سرعت کلاک بوست آن ۴.۷ گیگاهرتز است.

3950X

بنابر نتایج کنونی به‌دست‌آمده در این بنچمارک، تا این لحظه پردازنده‌ی پرچم‌دار کافی لیک یعنی Core i9 9900K نمرات بالاتری در بخش عملکرد تک هسته‌ای (۶۲۰۹ در مقابل ۵۸۶۸) دارد؛ اما باتوجه‌به اینکه پردازنده‌ی AMD با سرعت کلاک ۴.۳ گیگاهرتز موفق به کسب این امتیاز شده است، احتمال آنکه در سرعت اصلی ۴.۷ گیگاهرتز امتیازی در حدود ۶۴۰۰ و بالاتر از پرچم‌دار اینتل کسب کند، وجود دارد.

در مورد پردازنده‌ی Ryzen 9 3950X بیشتر بدانیم

شرکت AMD به‌تازگی در رویداد E3 از پردازنده‌ی مصرفی رده‌بالای سری ۳۰۰۰ رایزن با نام Ryzen 9 3950X رونمایی کرد. این پردازنده در مجموع مجهز به ۷۲ مگابایت حافظه‌ی کش بوده و با وجود سطح عملکرد چشمگیر خود، حداکثر توان مصرفی آن ۱۰۵ وات است. AMD تصریح کرده است که در بنچمارک‌های انجام شده توسط این تراشه‌ساز، 3950X توانسته از سد پردازنده‌ی 9960X اینتل بگذرد.

AMD ظاهراً تراشه‌ی جدید خود را در محیط آخرین نسخه‌یویندوز ۱۰ (نسخه‌ی 1903) امتحان نکرده است. این نسخه از ویندوز مایکروسافت از زمانبند (scheduler) جدیدی استفاده می‌کند که قادر است ارتباطات داخل تراشه‌ای را میان Core Complex-های (CCX) پردازنده‌ی AMD بهتر از گذشته به انجام رساند. برخی کاربران ادعا کرده‌اند که این امکان جدید، باعث بهبود ۱۰ درصدی سطح عملکرد پردازنده می‌شود.

اگر بنا را بر درستی نتایج این بنچمارک‌ها بگذاریم، به نظر می‌رسد AMD در بازار تراشه‌های مصرفی رده‌بالا از موقعیت بهتری نسبت به رقیب دیرینه‌ی خود اینتل برخوردار است. با این وجود تا زمان دیدن نتایج آزمایش این پردازنده‌ها در پاییز امسال نمی‌توان چندان مطمئن در این مورد صحبت کرد. اگر پردازنده‌ی Ryzen 9 3950X در دنیای واقعی سطح عملکردی نظیر پردازنده‌ی 9980XE اینتل از خود به نمایش بگذارد، مسلماً معقول‌ترین و به‌صرفه‌ترین گزینه برای ارائه‌ی چنین سطحی از عملکرد خواهد بود.



تاريخ : شنبه 25 خرداد 1398برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

به‌گفته‌ی دانشمندان مؤسسه ملی سلامت، خوابیدن در اتاقی که دارای نور مصنوعی یا نور تلویزیون است، می‌تواند احتمال ابتلای فرد را به افزایش وزن و چاقی، افزایش دهد.

 

پژوهشی که به‌تازگی در مجله‌ی JAMA Internal Medicine منتشر شده است، نخستین مطالعه‌ای است که به احتمال وجود یک ارتباط بین مواجهه با نور مصنوعی در هنگام خواب شبانه و افزایش وزن در زنان اشاره می‌کند. بر این اساس، خاموش کردن چراغ‌ها در هنگام خواب، می‌تواند شانس چاق‌شدن را کاهش دهد.

پژوهشگران از اطلاعات پرسش‌نامه‌ای ۴۳٬۷۲۲ زن استفاده کرده‌اند که با هدف بررسی عوامل خطرساز سرطان سینه و دیگر بیماری‌ها جمع‌آوری شده بود. شرکت‌کنندگان دارای محدوده‌ی سنی ۳۵ تا ۷۴ سال بودند؛ اما سابقه‌ای از ابتلا به سرطان یا بیماری قلبی عروقی نداشتند. همچنین هیچ‌کدام از افراد درنظر گرفته شده جزو کارمندان شیفتی (که گاهی شب‌ها بیدار می‌ماندند و روزها می‌خوابیدند) نبوده و نیز هیچ‌کدام از این زنان در هنگام آغاز مطالعه باردار نبودند.

شرکت‌کنندگان با استفاده از پرسش‌نامه‌ها، وضعیت خواب خود را توضیح داده بودند: خوابیدن در اتاق تاریک، خوابیدن زیر نور چراغ خواب یا نور تلویزیون یا نور مصنوعی دیگر. اندازه‌گیری‌های مربوط‌به وزن نیز درنظر گرفته شد.

نتایج این مطالعه نشان می‌داد که چاقی و افزایش وزن، با مواجهه با نور مصنوعی در هنگام خواب شب ارتباط دارد. درحالی‌که استفاده از یک چراغ خواب کوچک با افزایش وزن ارتباطی نداشت، احتمال داشتن ۵ کیلوگرم افزایش وزن در زنانی که زیر نور مصنوعی یا نور تلویزیون می‌خوابیدند، ۱۷ درصد بیشتر بود. ارتباط اضافه وزن با نوری که از خارج از اتاق خواب می‌آمد، متوسط بود. پژوهشگران اثر احتمالی عدم استراحت کافی را نیز درنظر گرفتند. دیل سندلر نویسنده‌ی این مطالعه می‌گوید:

اگرچه خواب ضعیف به‌خودی‌خود با چاقی و افزایش وزن مرتبط بود ولی این عامل ارتباطات بین مواجهه با نور مصنوعی هنگام خواب و افزایش وزن را توضیح نمی‌داد.

چاندرا جکسون دیگر نویسنده‌ی مطالعه به این نکته اشاره می‌کند که برای بسیاری از افراد که در محیط‌های شهری زندگی می‌کنند، مواجهه با نور در هنگام خواب شب معمول است و این مطلب باید درنظر گرفته شود. نورهای موجود در شب مثلا چراغ‌های خیابان‌ها، نورهای جلوی فروشگاه‌ها و دیگر منابع نور ممکن است موجب سرکوب هورمون ملاتونین و برهم خوردن چرخه‌ی طبیعی ۲۴ ساعته نور و تاریکی ریتم‌های شبانه‌روزی شود. جکسون توضیح می‌دهد:

انسان‌ها ازلحاظ ژنتیکی با محیط‌های طبیعی متشکل از نور خورشید در هنگام روز و تاریکی در هنگام شب عادت دارند. مواجهه با نور مصنوعی در هنگام شب ممکن است موجب تغییر هورمون‌ها و دیگر فرایندهای بیولوژیکی شود آن چنان که موجب افزایش خطر بروز مشکلات سلامتی نظیر چاقی شود.

پژوهشگران با درنظر گرفتن این نکته که شاید عوامل دیگری در ارتباط بین نور مصنوعی و افزایش وزن نقش داشته باشند، عوامل تأثیرگذار دیگری مانند سن، داشتن همسر یا فرزند در خانه، نژاد، وضعیت اجتماعی‌اقتصادی، میزان مصرف کالری و فعالیت جسمی را درنظر گرفتند؛ اما نتیجه تغییری نکرد. در این مطالعه مردان مشارکتی نداشتند. مارک پارک، نویسنده‌ی مقاله با اشاره به این نکته که پژوهش آن‌ها پیشنهادکننده‌ی یک استراتژی سلامتی عمومی پایدار برای کاهش شیوع چاقی در زنان است، می‌گوید:

رژیم غذایی ناسالم با کالری زیاد و سبک زندگی بی‌تحرک، از معمول‌ترین عوامل ذکرشده‌ی مؤثر در زمینه‌ی چاقی هستند. این مطالعه بر اهمیت نقش نور مصنوعی در شب تأکید می‌کند و روشی را برای بهبود سلامتی پیش روی زنانی می‌گذارد که شب‌ها زیر نور می‌خوابند.



تاريخ : شنبه 25 خرداد 1398برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 گوگل برای خریداری شرکت Looker؛ فعال در حوزه رایانش ابری، ۲/۶ میلیارد دلار کنار گذاشته تا سرویس خدمات ابری خود را بهبود بخشد. خرید لوکر اولین اقدام مهم مدیر جدید Google Cloud است.

 

گوگل قصد دارد شرکت Looker را به مبلغ ۲/۶ میلیارد دلار خریداری کند. لوکر شرکت بزرگی است که در زمینه تجزیه‌و‌تحلیل داده فعالیت دارد. این اولین اقدام مدیر جدید مرکز توسعه خدمات ابری گوگل است. دایان گرین پس از آن‌که سه سال مسئولیت مدیریت مرکز توسعه‌ی خدمات پردازش ابری گوگل موسوم به Google Cloud را در اختیار داشت، از سمت خود کناره‌گیری کرد و توماس کوریان که برای مدت طولانی رئیس اجرایی شرکت اوراکل بود، در ماه نوامبر به‌عنوان مدیرعامل جدید گوگل کلاود جانشین دایان گرین شد. پس از این اتفاق، گوگل اعلام کرده است که لوکر را با پرداخت ۲٫۶ میلیارد دلار پول نقد خریداری خواهد کرد.  

Looker

کوریان در کنفرانس ماه فوریه گوگل اظهار داشت که به‌دنبال سرمایه‌گذاری و گسترش قابل‌توجه کسب‌و‌کار ابری گوگل است. او افزود:

در آینده‌ای نزدیک شاهد رشد چشمگیر [کسب‌وکار ابری] گوگل، حتی سریع‌تر از آنچه وعده داده شده خواهید بود.

شرکت مادر گوگل یعنی Alphabet نیز ازطریق گوگل ونچرز (Google Ventures) و گوگل کپیتال (Google Capital) در لوکر سرمایه‌گذاری کرده است. این بزرگ‌ترین خرید گوگل بعد از خریداری شرکت محصولات خانه هوشمند Nest است. شرکت هولدینگ آلفابت، در سال ۲۰۱۴ با قیمت ۳.۲ میلیارد نست را خریداری کرده بود. 

گوگل در تلاش است تا سهم خود از بازار رایانش ابری را از چنگ رهبران این صنعت یعنی وب‌سرویس آمازون (Amazon Web Services)، و آژور مایکروسافت برباید. وب‌سرویس آمازون (AWS) همچنان دربرابر رقبایش سهم بیشتری از بازار را دراختیار دارد و هرسال، درآمدش بیشتر می‌شود. خدمات ابری در آخرین سه‌ماهه‌ی مالی، ۷/۷ میلیارد دلار درآمد برای آمازون به‌همراه داشت. گوگل درآمد خود را از سرویس‌های ابری اعلام نمی‌کند؛ اما گفته می‌شود که میزان درآمد گوگل از اپلیکیشن‌ها و خدمات ابری بیش از یک میلیارد دلار در هر فصل مالی باشد. براساس گزارش Canalys، تا پایان سال ۲۰۱۸، گوگل ۷/۶ درصد از سهم بازار در بخش سرویس خدمات ابری را در مقایسه با سهم ۱۳/۷ درصدی مایکروسافت و ۳۲ درصدی آمازون در اختیار داشته است.

خرید لوکر یک ابزار تجزیه‌و‌تحلیل جدید را برای مشتریان گوگل کلاود به‌ارمغان خواهد آورد. به‌گفته‌ی گوگل، اضافه شدن این تکنولوژی به مشتریان کمک خواهد کرد تا داده‌های خود را به‌صورت یکپارچه در منابع مختلف تجزیه‌و‌تحلیل کنند و همچنین، به گوگل کمک می‌کند تا در اهداف بلندمدت خود، ابزار تجزیه‌وتحلیل منحصربه‌فردی را در صنعت ارائه کند. گوگل در بیانیه‌ی مطبوعاتی خود اعلام کرده که حدود ۳۵۰ مشتری لوکر از جمله بازفید، یاهو و Hearst، از قبل جزو مشتریان گوگل بوده‌اند.

ابزار کسب‌و‌کار هوشمند لوکر علاوه‌بر خدمات رسانی به گوگل به چندین شرکت دیگر نیز سرویس خدمات ابری ارائه می‌کند. همچنین لوکر می‌تواند در دیتابیس‌های شرکت‌های دیگر، که خیلی از آن‌ها حتی رقیب گوگل هستند هم ادغام شود. کوریان در جریان کنفرانس مطبوعاتی با روزنامه‌نگاران بیان کرد که لوکر به سازگاری و کارکردن با محصولات سایر شرکت‌ها مانند سرورهای Redshift آمازون و Azure SQL Server مایکروسافت ادامه خواهد داد. ازجمله دیگر رقبای لوکر می‌توان به ابزارهای قدرتمند Domo ،Tableau به‌همراه Power BI (سرویس اختصاصی مایکروسافت برای تجزیه‌وتحلیل کسب‌وکار) و QuickSight وب‌سرویس آمازون هستند.

این سرمایه‌گذاری جدید گوگل به‌فاصله‌ی اندکی پس از معرفی سرویس Anthos انجام شده‌ است. انتوس قابلیت تقسیم بار پردازشی کسب‌وکارها روی چند سرویس خدمات ابری را ممکن می‌کند.



تاريخ : شنبه 25 خرداد 1398برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

اولین نسل بی‌ام‌و سری ۳ تورینگ ۳۲ سال پیش وارد بازار شد و خودروساز آلمانی هم‌اکنون ششمین نسل آن را ارائه می‌دهد. ارقام زیر نشان می‌دهد که مدل استیشن تا چه اندازه برای بی‌ام‌و مهم است؛ بیش از ۱/۷ میلیون وسیله نقلیه در این کلاس تاکنون تولید شده‌اند، که تنها ۵۰۰ هزار دستگاه آن به نسل قبل بی‌ام‌و سری ۳ تورینگ اختصاص دارد. قرار است این خودرو در کارخانه بی‌ام‌و در مونیخ برای بازارهای اروپایی و همچنین بازارهای آسیایی مانند ژاپن، کره جنوبی، تایوان، هنگ کنگ، استرالیا و نیوزیلند تولید شود. مدل جدید که قرار است ۶ مهر ماه امسال به بازار عرضه شود، در آمریکای شمالی در دسترس نخواهد بود.

2020 BMW 3 Series Touring / بی ام و سری 3 تورینگ استیشن واگن

طول بدنه مدل جدید (کد G21) با ۸ سانتی‌متر افزایش در مقایسه با مدل قبلی، بزرگ‌تر شده است و به ۴.۷۱ متر می‌رسد. به‌طور مشابه عرض و ارتفاع این خودرو نیز ۲ سانتی‌متر نسبت به مدل قبلی بزرگ‌تر می‌شود. فاصله محوری نیز کشیده شده است، که بیش از ۴ سانتی‌متر در مقایسه با مدل قبلی افزایش دارد.

2020 BMW 3 Series Touring / بی ام و سری 3 تورینگ استیشن واگن

جای تعجب نیست که ظاهر استیشن جدید بی‌ام‌و سری ۳ نیز به‌لطف تغییر ظاهر سال گذشته سدان، چشم‌گیر است. جلوپنجره بزرگ باتوجه‌به حضور چراغ‌های تمام LED به‌عنوان تجهیزات استاندارد، برجسته می‌شود. چراغ‌های جلو LED با پهنای پرتو نور گسترده و چراغ‌های جلو LED انطباقی با نور لیزری برای حالت نور بالای بدون تابش خیره‌کننده، همراه‌با چراغ‌های مه‌شکن LED به‌صورت آپشن عرضه خواهند شد.

2020 BMW 3 Series Touring / بی ام و سری 3 تورینگ استیشن واگن

باریند سقفی و پوشش آلومینیومی برای ستون‌های B و C و همچنین نوارهای آلومینیومی برای درزگیرهای جانبی پنجره‌ها نیز از جمله امکانات استاندارد بی‌ام‌و سری ۳ استیشن هستند. بخش‌های جانبی در عقب با تحول همراه می‌شود؛ جایی که لبه‌های برجسته با لامپ‌های تیره LED در منطقه فوقانی و خروجی‌های اگزوز دوگانه در تمام مدل‌ها، طراحی را بیشتر جذاب می‌کنند.

2020 BMW 3 Series Touring / بی ام و سری 3 تورینگ استیشن واگن

سدان بی‌ام‌و ۳ سری، همچنین الهام‌بخش طرح فضای کابین مدل استیشن است؛ صندلی‌های بازطراحی‌شده برای افزایش راحتی در فضای باز بی‌ام‌و سری ۳ تورینگ در نظر گرفته شده‌اند. حجم فضای شانه سرنشینان به سمت جلو افزایش یافته است، درحالی‌که فضای بیشتری بالای سر سرنشینان خودرو وجود دارد. در عقب، فضای بیشتر برای قرارگیری پاهای سرنشینان همراه‌با امکان ورود و خروج آسان، بخشی از تجربه جدید است. بخش عقب خودرو برای قرار گرفتن سه صندلی کودک پیش‌بینی شده است، که دو عدد از این صندلی‌ها می‌توانند با اتصالات ایزوفیکس (ISOFIX) قفل شوند.

2020 BMW 3 Series Touring / بی ام و سری 3 تورینگ استیشن واگن

مدل جدید بی‌ام‌و سری ۳ تورینگ به‌صورت استاندارد با قابلیت باز کردن خودکار صندوق عقب همراه است. دسترسی راحت اختیاری اجازه می‌دهد تا زبانه‌کش محفظه بار خودرو بدون دست زدن به آن باز و بسته شود. پنجره عقب کمی بزرگ‌تر از مدل کنونی است که می‌تواند جداگانه باز شود و اجازه دسترسی آسان‌تر به عقب خودرو می‌دهد. قرار دادن وسایل بزرگ و سنگین در داخل محفظه بار با افزایش ۱۱/۲ سانتی‌متری عرض آن آسان‌تر شده است، درحالی‌که ارتفاع کف محفظه بار نیز کمی پایین‌تر قرار می‌گیرد. به همین ترتیب ظرفیت محفظه بار نیز بیشتر شده است و در مجموع به ۱،۵۱۰ لیتر می‌رسد؛ البته درصورتی که صندلی‌های عقب در حالت خوابیده قرار گیرند. اگر هنوز این میزان حجم برای گذاشتن بار کافی نباشد، بی‌ام‌و یک تریلر الکتریکی نیز برای حمل لوازم اضافی سرنشینان ارائه می‌دهد.

2020 BMW 3 Series Touring / بی ام و سری 3 تورینگ استیشن واگن

سه پیشرانه بنزینی و سه پیشرانه دیزلی در بی‌ام‌و سری ۳ استیشن واگن جدید عرضه می‌شود که دقیقاً هنگام عرضه یا طی چند هفته پس از آن در دسترس خواهند بود. گزینه‌هایی شامل پیشرانه‌های چهار سیلندر ۲ لیتری تا پیشرانه‌های بزرگتر ۳ لیتری ۶ سیلندر دراین‌میان وجود دارند. تمام مدل‌های پیشرانه مطابق با استاندارد انتشار الایندگی یورو ۶ هستند. در سال ۲۰۲۰، محدوده خودروهای استیشن بی‌ام‌و برای اولین‌بار گسترش خواهد یافت تا شامل مدل تورینگ مجهز به سیستم محرکه پلاگین هیبریدی نیز شود. در جدول زیر ترکیبی از سیستم‌های محرکه بی‌ام‌و سری ۳ تورینگ را هنگام عرضه و مدل‌هایی که می‌توانید این پیشرانه‌ها را در آن‌ها پیدا کنید، ارائه شده است.

مدلپیشرانهقدرت (اسب‌بخار)جعبه‌دنده

318d تورینگ

۲ لیتری چهار سیلندر دیزل

۱۴۷

۶ سرعته دستی، هشت سرعته خودکار

320d/320d xDrive تورینگ

۲ لیتری چهار سیلندر دیزل ۱۸۸ ۶ سرعته دستی، هشت سرعته خودکار

330d xDrive تورینگ

۳ لیتری ۶ سیلندر دیزل ۲۶۱ هشت سرعته خودکار

320i تورینگ

۲ لیتری چهار سیلندر بنزینی ۱۸۱ هشت سرعته خودکار

330i/330i xDrive تورینگ

۲ لیتری چهار سیلندر بنزینی ۲۵۵ هشت سرعته خودکار

M340i xDrive تورینگ

۳ لیتری ۶ سیلندر بنزینی ۳۶۹ هشت سرعته خودکار

در بخش فرمان‌پذیری، سختی بدنه بی‌ام‌و سری ۳ تورینگ جدید حدود ۲۵ درصد افزایش یافته است. اتصال شاسی نیز به‌طور درخورتوجهی سخت‌تر از مدل قبلی خواهد بود و مرکز ثقل پایین‌تری با توزیع وزن ۵۰:۵۰ دارد. با وجود تمام اندازه‌ها و امکانات موجود، مدل جدید بی‌ام‌و سری ۳ استیشن حدود ۱۰ کیلوگرم سبک‌تر از مدل کنونی است، البته این موضوع به تیپ انتخابی خودرو بستگی دارد.

2020 BMW 3 Series Touring / بی ام و سری 3 تورینگ استیشن واگن

 

برای کسانی که به‌دنبال کمی هیجان بیشتر هستند، سیستم تعلیق M اسپرت و سیستم تعلیق انطباقی M اسپرت با دمپرهای الکترونیکی نیز به‌صورت آپشن در دسترس است. هر دو گزینه M اسپرت همچنین شامل فرمان متغیر اسپرت و سیستم ترمز M اسپرت با کالیپرهای چهار پیستونی در محور جلو می‌شوند. گران‌ترین مدل بی‌ام‌و سری ۳ تورینگ با نام M340i xDrive نیز شامل دیفرانسیل M اسپرت است که همراه‌با سیستم تعلیق M اسپرت یا تعلیق انطباقی M اسپرت به‌عنوان آپشن برای مدل 330i تورینگ، 330i xDrive تورینگ و 330d تورینگ در دسترس قرار می‌گیرد.

2020 BMW 3 Series Touring / بی ام و سری 3 تورینگ استیشن واگن

قیمت بی‌ام‌و ۳ سری تورینگ جدید تا مهر ماه امسال که این مدل به بازار عرضه شود، مشخص خواهد شد.



تاريخ : چهار شنبه 22 خرداد 1398برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

اگر رله‌ی استارت درست عمل کند، مدار استارت خودرو کامل شده و باعث می‌شود خودرو خاموش و روشن شود. خرابی این قطعه عملا غیرممکن است و بعید است که شما با ایرادی در آن مواجه شوید اما هر قطعه‌ی مکانیکی عمری دارد و بعد از عمر مفیدش باید تعویض شود.

start system

 

بسیاری از خودروها و کامیون‌های امروزی یک سوئیچ الکترونیکی برای استارت دارند که از راه دور عمل می‌کند. این کلید یک تراشه‌ی الکترونیکی دارد که مستقیما به کامپیوتر خودروی شما متصل است و اجازه می‌دهد سیستم استارت فعال شود. ممکن است این سیستم هم دچار اشکال شود و پیام‌های هشداری را در پنل خودرو نمایش دهد. در ادامه با برخی از علائم خرابی این قطعه آشنا می‌شویم.

 

start system

خودرو روشن نمی‌شود

واضح‌ترین علامت خرابی رله، روشن نشدن خودرو پس از استارت‌زدن است. همان‌طور که گفته شد، در سیستم‌های الکترونیکی استارت خودروهای جدید از کلید فیزیکی خبری نیست. بااین‌حال، زمانی‌که به آن فرمانی داده می‌شود، باید یک سیگنال به رله‌ی استارت ارسال کند. اما اگر این دکمه را فشار دهید یا کلید سوئیچ را بچرخانید و خودرو روشن نشود، ممکن است اشکال از رله‌ی استارت باشد. این مشکل به یک ایراد در مدار الکتریکی استارت برمی‌گردد و به تعداد دفعاتی که استارت می‌زنید، ارتباطی ندارد. اگر مدار هنوز به‌کلی دچار اشکال نشده باشد، صدای تق‌تق حین استارت‌زدن به گوش می‌رسد.

استارت پس از روشن‌شدن خودرو قطع نمی‌شود

وقتی موتور خودروی شما روشن می‌شود، باید سوئیچ یا دکمه‌ی استارت را رها کنید. در این حین انتظار می‌رود که مدار استارت قطع شود و اتصال استارت به موتور را از بین ببرد. اگر استارت پس از روشن شدن خودرو در مدار باقی ماند، تقریبا می‌توان مطمئن بود که رله‌ی استارت دچار اشکال شده است. اگر چنین اشکالی پیش بیاید، احتمال آسیب‌رسیدن به استارت، مدار استارت و سیستم انتقال قدرت وجود دارد.

start system

دیده‌شدن مشکلات متناوب در روشن‌شدن خودرو

اگر رله‌ی استارت درست عمل کند، هربار که آن را فعال کنیم، نیروی الکتریکی را به سیستم استارت منتقل می‌کند. اما ممکن است بر اثر حرارت، گرد و خاک یا مشکلات دیگر، رله به درستی عمل نکند. اگر سعی دارید که خودرو را روشن کنید اما روشن نمی‌شود و با دوباره انجام دادن این کار خودرو روشن می‌شود، به احتمال زیاد مشکل از رله است.

صدای تق‌تق حین استارت‌زدن

این اتفاق اغلب زمانی رخ می‌دهد که باتری شما جریان کمی را تولید می‌کند اما می‌تواند علامت عملکرد ناقص رله‌ی استارت هم باشد. رله یک قطعه‌ی صفر و یکی است. یعنی یا جریان را کامل عبور می‌دهد یا اصلا عبور نمی‌دهد. بااین‌حال، یک رله‌ی خراب می‌تواند چنین صدایی را در مدار استارت ایجاد کند. رله‌ی استارت یک قطعه با عمر بالا و بسیار قابل اطمینان است اما ممکن است به دلایلی دچار ایراد شود. اگر با هریک از علائم بالا مواجه شدید، حتما عملکرد این رله را مورد بررسی قرار دهید.



تاريخ : چهار شنبه 22 خرداد 1398برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

روز گذشته، غول فناروی کره‌ای یکی دیگر از میان‌‌رده‌های خود یعنی گلکسی M40 سامسونگ را با بهره‌مندی از نمایشگر Infinity-O معرفی کرد. میان‌رده‌ی جدید سامسونگ با قیمت مقرون‌به‌صرفه به بازار عرضه خواهد شد. اما گوشی‌های هوشمند دیگری با مشخصاتی مشابه گلکسی ام ۴۰ معرفی شده‌اند که دستگاه‌هایی در همین رده محسوب می‌شوند.

گوشی‌های هوشمند شیائومی از جمله دستگاه‌های Realme جزو محصولاتی هستند که با میان‌رده‌ی جدید کره‌ای‌ها رقابت می‌کنند. باتوجه به اینکه در این بخش، فرصت‌های رقابتی بسیاری وجود دارد، اوایل سال جاری میلادی،سامسونگ گوشی‌های هوشمند سری M خود را در هند معرفی کرد.

سامسونگ گلکسی M40

تاکنون سه گوشی هوشمند از سری M یعنی گلکسی M10،گلکسی M20 و گلکسی M30 توسط کره‌ا‌ی‌ها رونمایی شده است. گلکسی M10 با قیمت ۱۲۹.۵۴ دلار (‌۸۹۹۰ روپیه)، گلکسی M20 با قیمت ۱۷۲.۷۶ دلار (۱۱۹۹۰ روپیه) و گلکسی M30 با قیمت ۲۵۹.۲۲ دلار (۱۷۹۹۰ روپیه) قیمت‌گذاری شده‌اند. همان‌طور که گفته شد، روز گذشته سامسونگ چهارمین گوشی هوشمند از سری دستگاه‌های میان‌رده‌ی M را به‌طور رسمی رونمایی کرد.

گلکسی M40 سامسونگ از تراشه‌ی اسنپدراگون ۶۷۵، حافظه‌ی رم ۶ گیگابایتی، دوربین سه‌گانه در پنل پشتی، دوربین سلفی ۱۶ مگاپیکسلی، نمایشگر ۶.۳ اینچی و باتری با ظرفیت ۳۵۰۰ میلی‌آمپرساعت بهره می‌برد. درحالی‌که گلکسی M40 سامسونگ دارای مشخصات فوق‌العاده‌ای است، رقبایی نیز در بازار دارد که با تفاوت قیمت جزئی بالاتر یا پایین‌تر معرفی یا به بازار عرضه شده‌اند.

ممکن است این سؤال پیش بیاید که در رده‌ی گوشی‌های هوشمند با قیمت بین ۱۵۰۰۰ روپیه تا ۲۰۰۰۰ روپیه (‌۲۱۶ دلار تا ۲۸۸ دلار)‌، کدام‌یک ارزش خرید بالاتری دارند و کدام‌یک برای خرید مناسب‌تر هستند؟

با مقایسه‌ی بین گوشی‌های هوشمند گلکسی ام ۴۰، ردمی نوت ۷ پرو شیائومی، پوکوفون F1 و نوکیا ۸.۱ می‌‌توان پاسخ درست‌تری به این سؤال داد. 

مقایسه گلکسی M40 ردمی نوت 7 پرو نوکیا 8.1 پوکوفون F1 
عرضه 
معرفی  2019، ژوئن 2019، فوریه 2018، دسامبر 2018، اوت
وضعیت  عرضه در آینده نزدیک (ژوئن 2019) موجود. عرضه شده در مارس 2019 موجود. عرضه‌شده در دسامبر 2018

عرضه‌شده با نام نوکیا X7 در بازار چین

عرضه‌شده در اوت 2018
نمایشگر 
نوع  IPS LCD لمسی خازنی، 16 میلیون رنگ IPS LCD لمسی خازنی، 16 میلیون رنگ IPS LCD لمسی خازنی، 16 میلیون رنگ IPS LCD لمسی خازنی، 16 میلیون رنگ
سایز  6.3 اینچ (~84.9% نسبت نمایشگر به بدنه) 6.3 اینچ (~81.4% نسبت نمایشگر به بدنه) 6.18 اینچ (~81.2% نسبت نمایشگر به بدنه) 6.18 اینچ (~82.2% نسبت نمایشگر به بدنه)
رزولوشن  2340 در 1080 پیکسل، 19.5:9 (~409 پیکسل در اینچ تراکم پیکسلی) 2340 در 1080 پیکسل، 19.5:9 (~409 پیکسل در اینچ تراکم پیکسلی) 1080 در 2280 پیکسل، 19:9 (~408 پیکسل در اینچ تراکم پیکسلی) 1080 در 2246 پیکسل، 18.7:9 (~403 پیکسل در اینچ تراکم پیکسلی)
محافظ  کورنینگ گوریلا گلس نسخه‌ی نامشخص کورنینگ گوریلا گلس 5  

کورنینگ گوریلا گلس (نسخه‌ی نامشخص)

 (نسخه‌ی مخصوص MIUI 9.6 (POCO

بدنه 
ابعاد  155.3 در 73.9 در 7.9 میلی‌متر 159.2 در 75.2 در 8.1 میلی‌متر 154.8 در 75.8 در 8 میلی‌متر 155.5 در 75.3 در 8.8 میلی‌متر
وزن  168 گرم 186 گرم 180 گرم 180 گرم
سیم‌کارت  دو سیم‌کارته (نانو-سیم، هم‌زمان یکی فعال) دو سیم‌کارته‌ی هیبریدی (نانو-سیم، هم‌زمان یکی فعال) دو سیم‌کارته‌ی هیبریدی (نانو-سیم، هم‌زمان یکی فعال) دو سیم‌کارته‌ی هیبریدی (نانو-سیم، هم‌زمان یکی فعال)
پلتفرم 
سیستم‌عامل  - اندروید 8.1 (اوریو)

- One UI

- اندروید 9.0 (پای)

- MIUI 10

اندروید 9.0 (پای)؛ اندروید وان - Nokia 8.1

اندروید 8.1 (اوریو) - نوکیا ایکس 7

اندروید 8.1 (اوریو)
تراشه

Qualcomm SDM675 Snapdragon 675

- یازده نانومتری

Qualcomm SDM675 Snapdragon 675

- یازده نانومتری

- Qualcomm SDM710 Snapdragon 710

- ۱۰ نانومتری

Qualcomm SDM845 Snapdragon 845

 

پردازنده مرکزی  8 هسته‌ای (دو هسته‌ی 2.0 گیگاهرتز Kryo 460 طلایی و ۶ هسته‌ی 1.7 گیگاهرتز Kryo 460 نقره‌ای) 8 هسته‌ای (دو هسته‌ی 2.0 گیگاهرتز Kryo 460 طلایی وشش هسته‌ی 1.7 گیگاهرتز Kryo 460 نقره‌ای) ۸ هسته‌ای (دو هسته‌ی 2.2 گیگاهرتزی Kryo 360 Gold و ۶ هسته‌ی 1.7 گیگاهرتز Kryo 360 Silver) ۸ هسته‌ای (چهار هسته‌ی 2.8 گیگاهرتزی Kryo 385 Gold و چهار هسته‌ی 1.8 گیگاهرتزی Kryo 385 Silver)
پردازنده گرافیکی Adreno 612 Adreno 612 Adreno 616 Adreno 630
حافظه 
درگاه حافظه  میکرو اس‌دی، تا 1 ترابایت (استفاده‌ از شیار دوم سیم‌کارت) میکرو اس‌دی، تا 256 گیگابایت (استفاده از شیار دوم سیم‌کارت) میکرو اس‌دی، تا 400 گیگابایت (استفاده از شیار دوم سیم‌کارت) میکرو اس‌دی، تا 256 گیگابایت (استفاده از شیار دوم سیم‌کارت)
حافظه داخلی  128 گیگابایت، 6 گیگابایت رم یا 64 گیگابایت، 4 گیگابایت رم 128 گیگابایت، 6 گیگابایت رم یا 64 گیگابایت، 4 گیگابایت رم 64 گیگابایت، 4 گیگابایت رم - نوکیا 8.1

64/128 گیگابایت، 4/6 گیگابایت رم - نوکیا ایکس 7

256 گیگابایت، 8 گیگابایت رم یا 64/128 گیگابایت، 6 گیگابایت رم
دوربین 
اصلی  32 مگاپیکسل (0.8 میکرومتر سایز پیکسل، f/1.7، فوکوس خودکار با تشخیص فاز)

8 مگاپیکسل (لنز 12 میلی‌متری فوق‌عریض، f/2.2، فوکوس خودکار با تشخیص فاز، 1.12 میکرومتر سایز پیکسل)

5 مگاپیکسل (f/2.2، حسگر تشخیص عمق تصویر)

48 مگاپیکسل (0.8 میکرومتر سایز پیکسل، 1/2 اینچ سایز حسگر، فوکوس خودکار با تشخیص فاز، f/1.8)

5 مگاپیکسل (f/2.4، حسگر تشخیص عمق تصویر)

دوگانه: ۱۲ مگاپیکسل (1.4 میکرومتر سایز پیکسل، 1/2.55 اینچ سایز حسگر، فوکوس خودکار دوال پیکسل، OIS) 

13 مگاپیکسل

دوگانه: ۱۲ مگاپیکسل (1.4 میکرومتر سایز پیکسل، 1/2.55 ایتچ سایز حسگر، فوکوس خودکار با تشخیص فاز دوال پیکسل، f/1.9) 

5 مگاپیکسل (1.12 میکرومتر سایز پیکسل، حسگر تشخیص عمق تصویر)

قابلیت‌ها  فلش LED، پانوراما، HDR فلاش دوگانه‌ی LED، پانوراما، HDR زایس اپتیک، فلش دوگانه‌ی LED، پانوراما، HDR فلاش دوگانه‌ی LED، HDR، پاناروما
ویدئو 2160p@30fps, 1080p@30fps 1080p@30/60/120fps، (لرزشگیر الکترونیکی تصویر-ژیروسکوپی) 2160p@30fps، 1080p@30fps (لرزشگیر الکترونیکی تصویر-ژیروسکوپی) اصلی: 2160p@30fps، 1080p@30fps (لرزشگیر الکترونیکی تصویر-ژیروسکوپی)، سلفی: 1080p@240fps
سلفی  16 مگاپیکسل (f/2.0) 13 مگاپیکسل 20 مگاپیکسل (0.9 میکرومتر سایز پیکسل, f/2.0) 20 مگاپیکسل، 0.9 میکرومتر سایز پیکسل, f/2.0
صدا 
جک 3.5 میلی‌متری

خیر

- لغو کننده‌ی نویز صدا ازطریق میکروفون اختصاصی

- صدای دالبی اتموس

بله 

لغو کننده‌ی نویز صدا ازطریق میکروفون اختصاصی

بله

- لغو کننده‌ی نویز صدا ازطریق میکروفون اختصاصی

بله

- لغو کننده‌ی نویز صدا ازطریق میکروفون اختصاصی

باتری 
باتری باتری غیر قابل تعویض لیتیوم پلیمری با ظرفیت ۳۵۰۰ میلی‌آمپر ساعت باتری غیر قابل تعویض لیتیوم پلیمری با ظرفیت ۴۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت باتری غیر قابل تعویض لیتیوم یونی با ظرفیت ۳۵۰۰ میلی‌آمپر ساعت باتری غیر قابل تعویض لیتیوم پلیمری با ظرفیت ۴۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت
شارژ شارژر سریع ۱۵ واتی      
قابلیت‌ها 
حسگرها

حسگر اثر انگشت (پشت گوشی)، شتاب‌سنج، ژیروسکوپ، حسگر مجاورت، قطب‌نما

- پخش‌کننده‌ی MP4/WMV/H.265

- پخش‌کننده‌ی MP3/WAV/WMA/eAAC+/FLAC

- ویراستار عکس و فیلم

- نمایش‌دهنده‌ی اسناد

حسگر اثرانگشت (پشت گوشی)، شتاب‌سنج، ژیروسکوپ، حسگر مجاورت، قطب‌نما

شارژ سریع باتری (Quick Charge 4.0)

حسگر اثر انگشت (پشت گوشی)، شتاب‌سنج، ژیروسکوپ، حسگر مجاورت، قطب‌نما

- شارژ سریع باتری ۱۸ واتی

- پخش‌کننده‌ی MP4/H.264

- پخش‌کننده‌ی MP3/WAV/eAAC+/FLAC

- ویراستار عکس و فیلم

- نمایش‌دهنده‌ی اسناد

تشخیص چهره به کمک مادون قرمز، حسگر اثر انگشت (پشت گوشی)، شتاب‌سنج، ژیروسکوپ، حسگر مجاورت، فشارسنج، قطب‌نما

 - شارژ سریع باتری 9V/2A (شارژ سریع 3.0)

- پخش‌کننده‌ی MP4/DivX/XviD/WMV/H.265

- پخش‌کننده‌ی MP3/WAV/eAAC+/FLAC

- ویراستار عکس و فیلم

- نمایش‌دهنده‌ی اسناد

شبکه 
فناوری GSM / HSPA / LTE GSM / HSPA / LTE GSM / CDMA / HSPA / LTE GSM / HSPA / LTE
اتصالات 
شبکه بی‌سیم Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac، دو بانده، Wi-Fi Direct، هات‌اسپات Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac، دو بانده، Wi-Fi Direct، هات‌اسپات Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac، دو بانده، WiFi Direct، هات‌اسپات Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac، دو بانده، WiFi Direct، هات‌اسپات
بلوتوث 5.0، A2DP، LE 5.0، A2DP، LE 5.0، A2DP، LE 5.0، A2DP، LE، aptX HD
GPS بله با GLONASS ،A-GPS و BDS بله با GLONASS ،A-GPS و BDS بله با GLONASS ،A-GPS و BDS بله، با A-GPS، GLONASS، BDS
رادیو رادیو اف ام رادیو اف‌ام، ضبط خیر  رادیو اف‌ام، ضبط
USB 2.0، Type-C 1.0 کانکتور ریورسبل 2.0، Type-C 1.0 کانکتور ریورسبل 2.0، Type-C 1.0 کانکتور ریورسبل ، OTG 2.0، Type-C 1.0 کانکتور ریورسبل ، OTG
NFC     بله (تنها در نسخه‌ی جهانی)  
متفرقه 
رنگ‌ها آبی روشن، آبی تیره آبی، مشکی، قرمز آبی، نقره‌ای، مسی، خاکستری - نوکیا ۸.۱

آبی، قرمز، نقره‌ای، مشکی - نوکیا ایکس ۷

مشکی، آبی، قرمز
محدوده قیمت  حدود ۳۰۰ یورو حدود ۲۰۰ یورو حدود ۴۰۰ یورو برای نسخه‌ جهانی حدود ۳۰۰ یورو

باتوجه به جدول مقایسه‌ای، گلکسی M40 از نظر دوربین پنل پشتی مشخصات بهتری نسبت به سایر گوشی‌های هوشمند هم‌رده‌ی خودش دارد. میان‌رده‌ی جدید کره‌ای‌ها تنها دستگاهی است که از دوربین سه‌گانه بهره می‌برد. اما ازنظر دوربین سلفی، پوکو F1 و نوکیا ۸.۱ با دوربین ۲۰ مگاپیکسلی سلفی، مشخصات بالاتری از خود نشان می‌دهند. گلکسی ام ۴۰ و پوکوفون F1 هر دو از Face Unlock بهره می‌برند. 

از نظر تراشه و ظرفیت حافظه‌ی رم، گلکسی ام ۴۰ از تراشه‌ی فوق‌العاده قدرتمندی بهره می‌برد. این در حالی است که پوکوفون F1 با تراشه‌ی اسنپدراگون ۸۴۵ و حافظه‌ی رم ۸ گیگابایتی رونمایی شده است. ازنظر طراحی، عملکرد و روزنه‌ی دوربین سلفی روی نمایشگر، گلکسی M40 می‌تواند گزینه‌ی مناسبی برای خرید باشد؛ اما کاربرانی که به‌دنبال دستگاهی با کارایی سنگین‌تر هستند، می‌توانند تجربه‌ی بهتری با گوشی‌های هوشمند پوکو F1 و نوکیا ۸.۱ داشته باشند.



تاريخ : چهار شنبه 22 خرداد 1398برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

معمولا وقتی خودروسازان صحبت از معرفی و تولید یک خودروی جدید می‌کنند، منظورشان یک خودروی کاملا جدید نیست و در بیشتر مواقع نسخه‌هایی به‌روزرسانی‌شده و ارتقاءیافته از محصولات قبلی خود را معرفی می‌کنند. اما این قاعده شامل مرسدس بنز GLB نمی‌شود چون این مدل یک خودروی کاملا جدید است. مرسدس بنز GLB یک کراس‌اور کامپکت براساس پلتفرم A کلاس است. مدل A کلاس یک هاچ بک است و از محصولات ارزان‌قیمت مرسدس بنز محسوب می‌شود، اما GLB یک کراس‌اور خانوادگی است که قابلیت حمل ۷ سرنشین را در سه ردیف صندلی دارد. همچنین مرسدس، این محصول جدید خود را به امکاناتی مجهز کرده است که در کم‌تر خودرویی در این کلاس مشاهده می‌شود.

Mercedes-Benz GLB

مدل GLB اولین کراس‌اور مرسدس بنز در این کلاس است. ردیف سوم صندلی‌ها در این خودرو برای ۲ نفر جای کافی دارد. برای سرنشینان عقب امکاناتی مانند پورت USB و جالیوانی نیز تعبیه شده است. کیسه هوای جانبی در GLB به‌گونه‌ای طراحی شده‌اند که از سرنشینان ردیف سوم نیز محافظت کنند. مرسدس بنز اعلام کرده است که این خودرو حتی توانایی نصب صندلی کودک در ردیف سوم را نیز دارد. با اینکه هنوز اعداد و ارقامی در مورد فضای ردیف سوم این خودرو اعلام نشده اما مرسدس بنز اعلام کرده که ردیف سوم این خودرو بیشتر مناسب کودکان است.

Mercedes-Benz GLB

مرسدس بنز GLB در حالت ۵ نفره یعنی زمانی‌که صندلی‌های ردیف سوم خوابانده شود، خودرویی کاربردی‌تر خواهد بود. در هنگام تا شدن صندلی‌های ردیف سوم فضای صندوق این خودرو به ۱۷۷۵ لیتر افزایش پیدا می‌کند. سرنشینان ردیف دوم نیز می‌توانند از قابلیت تنظیم صندلی‌های خود در طول نیز لذت ببرند و امکان افزایش فضای پا تا ۹۸ سانتی‌متر نیز وجود دارد. در بخش جلویی طراحی کلی به مدل A کلاس شباهت زیادی دارد ولی سرنشینان از فضای سر بهتری برخوردار هستند.

Mercedes-Benz GLB

کابین این خودرو از نوع دیجیتالی است و دو نمایشگر ۷ اینچی وجود دارد که یکی در مقابل راننده و دیگری که از نوع لمسی است و مرکز قرار دارد. نمایشگر مرکزی از اپل کارپلی واندروید اتو نیز بهره‌مند است. سیستم MBUX و فرامین صوتی نیز به‌صورت استاندارد این GLB موجود هستند. مرسدس بنز GLB به فناوری‌های کمکی رانندگی مانند ترمز فعال، سیستم کمکی مهار باد و دوربین دید عقب در این خودرو به‌صورت استاندارد موجود هستند. به‌صورت آپشن امکان سفارش امکانات بیشتری مانند سیستم هشدار نقطه کور، سیستم رهیاب ماهواره‌ای، سیستم کمکی پارک، سیستم صوتی حرفه‌ای Burmester، سیستم HUD و نمایشگر مرکزی ۱۰.۲۵ اینچی نیز وجود دارد.

Mercedes-Benz GLB

طراحی خارجی GLB ساده و در فرم کلی خودروهای شاسی‌بلند است و نمی‌توان آن را یک خودروی خاص دانست. گرچه این مدل در زیر پوسته از پلتفرم A کلاس استفاده می‌کند ولی اما فاصله‌ی محوری آن در مقایسه با مدل GLC تقریبا ۱۲.۷ سانتی‌متر بیشتر است و در مقایسه با GLC تنها ۴.۳ سانتی‌متر فاصله‌ی محوری کم‌تری دارد. مرسدس بنز GLB در مدل پایه به‌صورت تک دیفرانسیل محرک جلو عرضه می‌شود اما پیش‌بینی می‌شود که بیشتر خریداران آپشن سیستم چهارچرخ محرک 4Matic را برای خودروی خود سفارش دهند تا بتوانند از توانایی‌های خارج جاده‌ای GLB نیز لذت ببرند. مرسدس بنز GLB در مدل دو دیفرانسیل دارای حالت‌های مختلف رانندگی است و امکان تقسیم نیروی موتور به‌صورت ۵۰/۵۰ بین محورهای جلو و عقب نیز وجود دارد. در حالت عادی هنگامی که خودرو را در حالت رانندگی اکو قرار دهید، ۸۰ درصد نیروی پیشرانه به چرخ‌های جلو منتقل می‌شود. در حالت اسپرت ۷۰ درصد نیرو به محور عقب و ۳۰ درصد نیرو به محور جلو انتقال می‌یابد.

Mercedes-Benz GLB

در بخش فنی مرسدس بنز در مدل GLB 250 از پیشرانه‌ی ۴ سیلندر ۲ لیتری توربو با کد M260 استفاده خواهد کرد. این پیشرانه می‌تواند ۲۲۱ اسب‌بخار قدرت و ۳۵۰ نیوتون‌متر گشتاور تولید کند. به‌گفته‌ی مرسدس بنز این مدل می‌تواند در عرض ۶.۹ ثانیه از حالت سکون به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برسد.  جعبه‌دنده‌ی مورد استفاده در این خودرو از نوع ۸ سرعته‌ی دوکلاچ است.

مرسدس بنز GLB در دو کد GLB 250 و GLB250 4Matic از اواخر سال ۲۰۱۹ وارد بازار خواهد شد.

 

 


تاريخ : چهار شنبه 22 خرداد 1398برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

اپلیکیشن iCloud برای ویندوز به مایکروسافت استور اضافه شده است تا کاربران بتوانند اپلیکیشن همگا‌م‌سازی فایل را ازطریق دیگری نیز دانلود کرده و به‌روزرسانی‌های مورد نظر را دریافت کنند.

سال گذشته‌ نیز، آیتونز به‌صورت رسمی به مایکروسافت استور اضافه شد. اپلیکیشن آیکلاد برای ویندز، از ویژگی Files On-Demand استفاده می‌کند. مهرماه سال گذشته مایکروسافت قابلیت Files On-Demand را به وان درایو مک اضافه کرد. 

آیکلاد

این خبر جدید ازطریق پست وبلاگ مایکروسافت منتشر شد و در آن ردموندی‌ها خاطر نشان کردند که استفاده از Files On-Demand باعث می‌شود فایل‌ها بدون نیاز به استفاده از فضای ذخیره‌سازی دستگاه کاربر، همگام‌سازی شوند. درنتیجه کاربران به‌راحتی و با سرعت بالا می‌توانند فایل‌های دستگاه باسیستم‌عامل iOS را ازطریق آیکلاد با رایانه اشتراک‌گذاری کنند.

در پست وبلاگ مایکروسافت به این موارد اشاره شده است: 

  • دسترسی به فایل‌های iCloud Drive ازطریق File Explorer بدون استفاده از فضای ذخیره‌سازی کامپیوتر کاربر.
  • امکان انتخاب فایل‌ها و پوشه‌هایی که کاربر قصد دارد روی رایانه‌ی خود نگه‌داری کند. 
  • ذخیره‌سازی ایمن تمام فایل‌ها در iCloud Drive و دسترسی به آن‌ها ازطریق دستگاه iOS، مک و iCloud.com. 
  • امکان اشتراک‌گذاری هر فایلی ازطریق File Explorer و امکان ویرایش فایل‌ها در تمامی دستگاه‌های همگام‌سازی‌شده. 

کاربران iCloud می‌توانند با مراجعه به مایکروسافت استور، اپلکیشن آیکلاد را دریافت کنند.



تاريخ : چهار شنبه 22 خرداد 1398برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

دو روز پیش یک ایستگاه سوخت‌گیری هیدروژن در نروژ منفجر و طعمه شعله‌های حریق شد؛ روز ۱۰ ژوئن ۲۰۱۹ می‌تواند روزی باشد که ادعا درباره ایستگاه‌های سوخت‌گیری هیدروژنی و خودروهای پیل سوختی هیدروژنی به‌طور کلی برای همیشه تغییر خواهد کرد.

براساس گزارش‌های ایستگاه Uno-X، انفجار بسیار بزرگ بود. انفجار به‌حدی بزرگ بود که کیسه‌های هوا را در خودروهای مجاور فعال کرد و موجب ضرورت بستن تقاطع‌های شلوغ شد. مرکز خدمات آتش‌نشانی توصیه کرد که ناحیه ایمنی در شعاع ۵۰۰ متری ایجاد شود.

خبر خوب این است که هیچ گزارشی درباره آسیب‌های مستقیم وجود ندارد، اما برخی گزارش‌ها می‌گویند دو نفر به‌دلیل آسیب‌های ناشی از باز شدن کیسه هوا در خودروهای خود به اورژانس فرستاده شدند.

ایستگاه سوخت هیدروژن

مرکز خدمات آتش‌نشانی نروژ گفت:

احتمالاً مخزنی در ایستگاه هیدروژن کنار ایستگاه پلیس منفجر شده است.

مرکز ترافیک جاده‌ای نیز در توئیت‌هایی اعلام کرد:

تقاطع E18 در نزدیکی محل حادثه به‌دلیل خطر انفجار در هر دو جهت بسته شد. تقاطع E16 در تونل Bjornegarden در باروم نیز به همین دلیل بسته شده است.

آن‌ها همچنین ساعت ۲۲ توئیت جدیدی منتشر کردند:

بااین‌حال اوضاع در ساعت ۲۲ شروع به عادی شدن کرد و تقاطع E18 اکنون دوباره باز شده است و مرکز خدمات آتش‌نشانی نیز کنترل خوبی روی آتش دارد. علت انفجار هنوز مشخص نشده است و باید مورد بررسی قرار گیرد.

Toyota hydrogen fuel cell vehicle / خودروی هیدروژنی پیل سوختی تویوتا

به همین دلیل، Uno-X دو ایستگاه هیدروژنی دیگر خود را در نروژ بسته است، درحالی‌که خودروسازان تویوتا و هیوندایفروش خودروهای پیل سوختی هیدروژنی (FCV) خود را به‌طور موقت متوقف کردند؛ هر چند فقط چند دستگاه خودروی پیل سوختی هیدروژنی در هر ماه به فروش می‌رسید. انتظار می‌رود که صاحبان خودروهای پیل سوختی هیدروژنی، خودروهای اجاره‌ای دریافت کنند.

باتوجه‌به اینکه چند ایستگاه سوخت‌گیری سوخت هیدروژن در سراسر جهان نصب شده است، با این انفجار متوسط ​​تعداد انفجارها در هر ایستگاه احتمالاً به میزان بالاتری نسبت به هر سوخت دیگر خواهد بود.

120-kW Fuel Cell/Electric Propulsion System (Hyundai NEXO)

اغلب به‌علت کارایی کم انرژی، هزینه‌های بالا و عدم وجود زیرساخت‌های سوخت‌گیری، از خودروهای پیل سوختی هیدروژن به‌عنوان جایگزین بدی برای خودروهای تمام الکتریکی انتقاد می‌شود. درحالی‌که به‌لطف شارژرهای فوق سریع، زمان شارژ خودروی الکتریکی کاهش یافته و شعاع حرکتی این خودروها نیز افزایش یافته است، به نظر می‌رسد که خودروهای پیل سوختی هرگز فرصتی برای پیشرفت سریع نداشته باشند. هرگونه مسائل مربوط‌به ایمنی(به‌ویژه اگر چنین حوادثی باز هم تکرار شود)، فقط به چالش فناوری پیل سوختی می‌افزاید.



تاريخ : چهار شنبه 22 خرداد 1398برچسب:, | | نویسنده : مقدم |
صفحه قبل 1 ... 312 313 314 315 316 ... 3356 صفحه بعد