دانشمندان روی روشی کار می کنند که بتوانند مغز استفان هاوکینگ را هک کرده تا برقراری ارتباط برای وی تسهیل شود.

 مشهورترین فیزیکدان جهان تلاش می کند از دستگاهی با عنوان iBrain استفاده کند که امواج مغزی هاوکینگ را گرفته و آنها را به کامپیوتر برای تحلیل ارسال می کند.در این آزمایش هاوکینگ از یک سربند سیاه استفاده می کند که داخل آن یک سری از انتقال دهنده های عصبی وجود دارد و از وی خواسته شد درباره مشت کردن دستش فکر کند.

پرفسور استفان هاوکینگ مغز خود را برای هک شدن در اختیار دانشمندان قرار داده تا آنها بتوانند راهی پیدا کنند و وی بتواند به سادگی ارتباط برقرار کند

وی در طول این آزمایش توانست الگویی ایجاد کند که دانشمندان ابراز امیدواری کردند بتوانند روز آن را به حروف، واژه ها و جملات تبدیل کنند.هاوکینگ طی 30 سال گذشته در نتیجه بیماری قدرت تکلم خود را از دست داد، بیماری اسکلروز جانبی آمیوتروفیک که بدن وی را ناتوان و عضلاتش را نیز ضعیف کرد.وی درحال حاضر از یک رایانه برای ارتباط برقرار کردن استفاده می کند و صدای رایانه چون ربات است که با یک کلیک فعال می شود. اما اکنون به علت اینکه ماهیچه های دستش بسیار ضعیف هستند یک حسگر مادون قرمز به عینک وی متصل شده و حرکات چانه وی را مونیتور می کند و پس از آن این حرکات توسط رایانه ای که روی صندلی چرخدار وی قرار دارد به متن ترجمه می شود.iBrain  توسط فیلیپ لاو استاد دانشگاه استنفورد آمریکا طراحی شده است. این دستگاه اندازه یک جعبه کبریت کوچک و بسیار سبک است که سر هاوکینگ را سنگین نمی کند.فیلیپ لاو ابراز امیدواری کرده است که این دستگاه بتواند هاوکینگ را بدون هیچ تأخیر  و توجه به این که وی چه کاری انجام می دهد مورد نظارت قرار دهد.وی اظهار داشت: ما می خواهیم راهی پیدا کنیم تا به نوعی مغز وی را هک کنیم. این مسئله برای ما بسیار مهم و هیجان انگیز است چرا که ما می توانیم پنجره ای رو به مغز داشته باشیم.وی افزود: ما درحال ساخت فناوری هستیم که به انسان این امکان را می دهد که برای اولین بار به مغز دسترسی داشته باشد.این استاد دانشگاه استنفورد اظهار داشت: ظهور چنین شاخصهای زیستی احتمال تبدیل حرکات ارادی را به کلامات و به کلام افزایش می یابد از این رو افرادی که به بیماری اسکلروز جانبی آمیوتروفیک دچار هستند که از ابزار ارتباطی استفاده می کنند می توانند بیش از آن که به بدن خود متکی باشند به مغز خود اتکا کنند.لاو قرار است ماه آینده در همایشی در دانشگاه کمبریج درباره آخرین یافته های خود سخنرانی کند و هاوکینگ نیز در این همایش این فناوری را به نمایش می گذارد.این فناوری را همچنین می توان برای کسانی که اختلال خواب دارند و شاید تشخیص سریع بیماری اوتیسم نیز به کار رود.بیماری اسکلروز جانبی آمیوتروفیک  (Amyotrophic lateral sclerosis) یک بیماری موتور نورون‌های حرکتی  (MND)است که موجب تباهی و تخریب پیشرونده و غیرقابل ترمیم در دستگاه عصبی مرکزی (مغز و نخاع) و دستگاه عصبی محیطی می ‌شود. اسکلروز جانبی آمیوتروفیک شایعترین بیماری نورون‌های حرکتی (MND) است.بنابراین این بیماری هم علایم نورون محرکه فوقانی و هم نشانه‌های نورون محرکه تحتانی را ایجاد می ‌کند. در حقیقت در ALS نشانه‌های فلج مرکزی و محیطی تواما ایجاد می‌شود.



تاريخ : دو شنبه 5 تير 1391برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 

سازندگان جت در آمریکا قرار است در کنار سازمان فضایی این کشور در یک نمایشگاه هوایی طرح اولیه ای را به عنوان جایگزین کونکورد معرفی کند تا به عنوان یک جت مافوق صوت فاصله لندن تا سیدنی را در چهار ساعت طی کند.

سازندگانی از شرکتهای هواپیماسازی چون بوئینگ، لاکهد مارتین و گلف استریم نخستین هواپیمای مسافربری فراصوت خود را می سازند و ماه آینده آن را به نمایش می گذارند.

تصویر گرافیکی از هواپیماهای مسافربری فراصوت که با سرعتی بیش از 4 هزار کیلومتر بر ساعت پرواز می کند

هر سه شرکت اعتقاد دارند که به مرحله کاهش انفجار صوتی به صدایی بسیار کم نزدیک شده اند.یکی از مهندسان شرکت گلف استریم اظهار داشت: حقیقت این است که نسل جدید هواپیماهای فراصوت در نهایت در دسترس ما قرار می گیرد.مواد کامپوزیت سبکتر، موتور پیشرفته تر و بدنه کوچکتر هواپیما جتهای جدید را قادر می سازد که دو برابر کونکوردها پرواز کنند. کونکوردها 2 هزار کیلومتر در ساعت حرکت می کردند.اکنون با فراهم شدن امکان پرواز 4 هزار کیلومتر در ساعت موجب می شود که مسافران بتوانند فاصله لندن تا سیدنی را در زمان کوتاهی طی کنند. فاصله ای که بیش از 19 هزار کیلومتر است.درحال حاضر سریعترین جتهای زیر سرعت صوت هواپیمای جدید G650 گلف استریم است که می تواند 11 هزار کیلومتر را با سرعت هزار کیلومتر در ساعت یا 1130 کیلومتر در ساعت طی کند.

کونکورد خطوط هوایی بریتانیا جابه جایی مسافران را با سرعت مافوق صوت در سال 1976 آغاز کرد

این درحالی است که جانشینان این هواپیما با نام X-54 ثابت می کند که یک هواپیما می تواند با صدای انفجار صوتی کمتر حرکت کند.این هواپیما قرار است در کنار سایر طرحهای اولیه فراصوت در نمایشگاه فرنبورو قرار گیرد.ماه ژانویه گذشته ناسا تصاویری از یک هواپیمای آزمایشی را با یک تونل بادی منتشر کرد که گفته شده بود انفجار صوتی این هواپیما را می توان بااستفاده از بالهای فوق نازک و موتورهای مخفی به حداقل برسد.براساس گزارش دیلی میل، چالش ساخت این هواپیماها تنها تکنیکی نیستند چرا که سازندگان باید به سیاستمداران ثابت کنند که این جتهای فراصوت مورد اقبال عمومی قرار می گیرد.صدای انفجاری کنکورد به فرصتهای تجاری آن صدمه زده است، این هواپیما آخرین بار در نوامبر سال 2003 پرواز کرد.



تاريخ : دو شنبه 5 تير 1391برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 

از ابتدای معرفی تبلت جنجالی سِرفِیس مایکروسافت (که هنوز اطلاعات فنی آن به طور کامل معلوم نشده) یکی از بحث های مهم درباره پشتیبانی این تبلت از شیوه های اتصال به اینترنت بود. اینکه تنها با وای فای می توان به اینترنت دسترسی داشت؟ یا اینکه با استفاده از اپراتورهای موبایل و شبکه های 3G و 4G هم امکان ارتباط اینچنینی را خواهید داشت؟ اکنون خبرگزاری بلومبرگ با اتکا بر منابع اطلاعاتی خود، تا حدی این داستان را روشن کرده است. بلومبرگ گزارش می دهد که نسل اول سِرفِیس مایکروسافت تنها از قابلیت ارتباطی Wi‪-‬Fi بهره خواهد برد و کاربران امکان استفاده از شبکه های موبایل را نخواهند داشت. البته Carolina Milanesi تحلیلگر موسسه تحقیقاتی گارتنر عقیده دارد که این موضوع چندان مهمی نیست و برای مایکروسافت مشکل ساز نخواهد شد. زیرا هنوز بسیاری از تبلت ها و لپ تاپ های بازار هم تنها به ارتباط وای فای بسنده کرده اند و تعداد زیادی از مردم بدون مشکل از آن بهره می برند. از طرفی هم هزینه تجهیز یک لپ تاپ به ارتباط 3G و به خصوص 4G LTE تا حدی گران است و باعث افزایش نسبتا زیاد قیمت تمام شده محصول می شود. بلومبرگ هم تاکید دارد که هم اکنون بخش بسیار بزرگی از بازار تبلت ها در دست مدل های وای فای است و این موضوع تاثیری در بازار فروش آنها ندارد. البته از طرفی هم باید به این نکته توجه داشت که این موضوع باعث از دست دادن پشتیبانی تعداد زیادی اپراتور موبایل در سراسر دنیا می شود که در صورت پشتیبانی سِرفِیس از شبکه های مخابراتی برای تبادل اطلاعات، احتمالا به عرضه خدمات ویژه و پشتیبانی از این تبلت روی می آوردند.

 


تاريخ : دو شنبه 5 تير 1391برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 

دوربین های DSLR ارزان قیمت معمولا عکس های خیلی خوبی می گیرند و شما را راضی نگه می دارند، اما کیفیت ساخت بدنه و اجزای آنها به شکل قابل توجهی پایین است و هنگام کار کمی کند و تنبل هستند. اگر زمین بخورند بدون شک می شکنند و به احتمال زیاد از کار می افتند. اما در این میان به جای خرید یک دوربین گرانقیمت قرص و محکم، گاهی انتخاب های ارزان و با دوامی هم می توانید داشته باشید. پنتاکس K‪-‬30 یکی از این دوربین ها است که برای شرایط آب و هوایی بسیار متنوعی تولید شده است. شرکت سازنده می گوید که این دوربین عکاسی حرفه ای حتی در باد و باران هم با شما همراهی خواهد کرد. نویسنده سایت گیزمودو می گوید که این دوربین را در برابر نفوذ آب تست نکرده، اما اعتقاد دارد که پنتاکس کی ۳۰ از نیکون D3200 هم قرص و محکم تر و تنومندتر است. بدنه این دوربین از پلی کربنات تقویت شده ساخته شه که بر روی یک اسکلت فلزی سوار شده است. البته اگر قصد دارید با این دوربین به دل توفان و باران بزنید و عکاسی کنید، توجه داشته باشید که لنز 18‪-‬55 که به همراه دوربین عرضه می شود، در برابر ریزش آب مقاوم نیست و برای این کار باید از یک لنز ویژه 18‪-‬135 بر روی K‪-‬30 استفاده کنید. کارکرد و سرعت عمل این دوربین هم واقعا تاثیر گذار است و شاید بتوان آن را یکی از سریع ترین دوربین های DSLR در بازه قیمتی خودش دانست. فوکوس خودکار این دوربین به صورت آنی بر روی سوژه متمرکز می شود و سرعت عکاسی ادامه دار آن ۶ فریم بر ثانیه است. یعنی در هر ثانیه یک فریم بیشتر از رقیب خود، Canon T4i ثبت می کند. البته شاید بتوان کانن تی ۴ آی را به دلیل صفحه نمایش تمام لمسی که کنترل دوربین را بر عهده دارد ( و اولین نمونه در DSLRها است) و همچنین قابلیت فوکوس اتوماتیک آن هنگام فیلمبرداری، کمی بهتر از پنتاکس کا ۳۰ دانست. از آنجایی که هر دو این دوربین ها با یک کیت لنز خوب حدود ۱۱۰۰ دلار قیمت گذاری می شوند، در این میان انتخاب برتر پنتاکس خواهد بود که بدنه بسیار محکم تری داشته و سرعت بیشتری هم در عکاسی دارد. البته مدل پایه این دوربین سریع و مستحکم را با قیمت ۸۵۰ دلار هم می توان خریداری کرد. البته سنسور ۱۶ مگاپیکسلی APS‪-‬C این دوربین هم می تواند دلیل دیگری برای انتخاب آن باشد. عکس های این دوربین می توانند حداکثر رزولوشن ۴۹۲۸ در ۳۲۶۴ پیکسل را داشته باشند. سیستم رنگی سنسور CMOS پنتاکس K‪-‬30 هم از نوع sRGB - AdobeRGB است. ISO این دوربین از ۱۰۰ تا ۱۲۸۰۰ در حالت عادی قابل تنظیم است و در صورت نیاز می توانید آن را تا ۲۵۶۰۰ هم گسترش دهید. حداقل سرعت شاتر آن ۳۰ ثانیه و حداکثر یک شش هزارم ثانیه است. کیفیت فیلمبرداری این دوربین پنتاکس حداکثر ۱۹۲۰ در ۱۰۸۰ پیکسل و با سرعت ها ۲۴،۲۲۵ و ۳۰ فریم بر ثانیه است. 
نظر شما درباره دوربین های پنتاکس چیست؟ آیا این دوربین خوش بنیه و مستحکم را به محصولاتی چون کانن و نیکون ترجیح می دهید؟



تاريخ : دو شنبه 5 تير 1391برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 

بورلی هیلز شهری است با ساکنان ثروتمند و عمدتا مشهور که در غرب کلانشهر لس آنجلس قرار گرفته و تقریبا توسط آن احاطه شده است. شاید این نکته که لس آنجلس پایگاه اصلی بسیاری از رسانه هاست، موجب شده تا گوگل دفتر جدید یوتیوب را در نزدیکی این شهر تاسیس کند. طراحی داخلی این دفتر توسط شرکت HLW صورت گرفته و همان طور که انتظار می رفت، در این دفتر هم خبری از طراحی های مرسوم برای محیط های اداری نیست و گوگل همان راه گذشته خود را در پیش گرفته است. مسیری که به نظر می آید مایکروسافت هم به تازگی با تاسیس دفتر خود در اتریش به آن پیوسته است.

 

New YouTube Office In Beverly Hills - Narenji2.jpg

محیط های غیر رسمی، طراحی کلی این دفتر را تشکیل می دهند و شاید رسمی ترین فضاها را می توان در محیط هایی که برای هر کارمند اختصاص داده شده، پیدا کرد. و به نظر آن فضاها هم با رنگ هایی تزیین شده تا محیط های کاری افراد، دوستانه تر و صمیمی تر به نظر بیایند. اگر به سایت شرکت HLW هم سری بزنید، متوجه می شوید که این شرکت پیش از این در زمینه رسانه ها، پروژه هایی را برای شبکه هایی مانند CBS، CNBC، FOX و چند شرکت دیگر طراحی و اجرا کرده است. و جالب تر این که طراحی داخلی دفتر بانک ملی ایران در لندن را نیز در کارنامه دارد. 



تاريخ : دو شنبه 5 تير 1391برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 

اصلا قرار نيست بگوييم ويندوز مشكلات امنيتي دارد و لينوكس قدرتمند است و... حقيقت اين است كه وقتي فرد به رايانه دسترسي دارد، تمام معادلات به هم مي‌ريزد و هر اتفاقي ممكن است رخ دهد. اين مساله براي تمام سيستم‌هاي‌عامل پيش مي‌آيد و در اين بين برخي زودتر از ديگران مقاومت خود را از دست مي‌دهند. بياييد فرض بگيريم كه پسورد ادمين ويندوز يادمان رفته و مي‌خواهيم بدون نصب مجدد ويندوز (به دلايل مختلف) رمز عبور آن را به دست بياوريم.

پيش‌نيازها

براي شرع به يك ديسك زنده لينوكس نياز داريم. بهتر است از اوبونتو استفاده شود، با اين حال مي‌توان از هر توزيعي با پكيج‌هاي درست (آنهايي كه ما به آنها نياز داريم) استفاده كرد. همچنين بايد امكان بوت‌كردن سيستم از روي سي‌دي را داشته باشيم.

گام 1: ديسك زنده خود را اجرا و chntpw را نصب كنيد. گام2: براي تشخيص نام پارتيشن‌هاي ويندوز، از cat /proc/mounts استفاده كنيد.

حالا دايركتوري را به دايركتوري ديسك ويندوز تغيير دهيد، مثلا cd /media/AC264F02264ECD50 و وارد سيستم فولدر خود شويد:

cd Windows/System32/config

گام 3: با اجراي دستور زير مي‌توان بسادگي رمز عبور ويندوز را ريست كرد: sudo chntpw SAM

براي ريست‌كردن رمز عبور عدد يك را وارد كنيد سپس براي تاييد، حرف y را تايپ كرده و enter را بزنيد. براي تغيير رمز عدد دو و به همين ترتيب ادامه دهيد. اين كار كه تقريبا كمتر از پنج دقيقه زمان مي‌برد، مي‌تواند روي تمام ويندوزها، (از2000 به بعد) كار كند.

همچنين مي‌توان رمز عبور root در لينوكس را بدون نياز به ديسك زنده ريست كرد. براي اين كار كافي است هنگام بوت، از گزينه recovery mode استفاده كرده و در منوي نمايش داده، Drop to root shell prompt را انتخاب كنيد.

در اين مرحله دستور زير را وارد كنيد:

mount -o remount,rw

بعد passwd را تايپ كنيد و رمز جديد را بنويسيد.



تاريخ : دو شنبه 5 تير 1391برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 

طي چند ماه اخير، حركت مايكروسافت به سوي رابط كاربري مترو در ويندوز8 خبرساز شده است. در حالي كه بخش عمده نرم‌افزارهاي فعلي در ويندوز بعدي كار خواهد كرد، كاربران با رابط كاربري كاملا متفاوتي روبه‌رو خواهند شد.برخي توسعه‌دهندگان حوزه ويندوزي معتقدند تغييرات در اين سيستم‌عامل ترسناك نيست و ويندوز8 با حالت كلاسيك هم عرضه مي‌شود و درست شبيه ديگر نسخه‌هاي ويندوز خواهد بود. آيا همين عامل، كاربران را از ويندوز راضي نگه مي‌دارد؟اين مساله راضي‌كننده نيست؛ زيرا مي‌توان اين مساله را اين‌طور تعبير كرد كه رابط كاربري مترو به كاربران ويندوزي اين شجاعت را مي‌دهد كه ديگر فرصت‌هاي محيط دسكتاپ را نيز بيازمايند و در ميان آنها، محيط دسكتاپ لينوكس امروزي بسيار خودنمايي خواهد كرد.

تغيير در محيط دسكتاپ و نرم‌افزار

پيش از اين اغلب كاربران ويندوزي به‌اين دليل به لينوكس نمي‌آمدند كه نرم‌افزارهايي در ويندوز داشتند كه قابل اجرا در لينوكس نبود. اما حالا با تاسيس مترو و آزمودن رابط كاربري جديد مايكروسافتي، همين نرم‌افزارهاي قديمي نيز قابل اجرا در محيط مترو نخواهد بود و نصب نرم‌افزار ناشناخته جديد در ويندوز و نرم‌افزار ناشناخته ديگر در لينوكس با يكديگر تفاوت چنداني نخواهد داشت.حقيقت اين است كه با گذر زمان، همه متوجه شده‌اند كه سيستم‌عامل ويندوز در حال تغيير است. بنابراين كاربران يا بايد خود را با ويندوز تطبيق بدهند، يا سراغ راه‌حل‌هاي ديگر بروند.اين انديشه را با اين حقيقت بياميزيم كه كاربران ويندوزي روزبه‌روز بيشتر به لينوكس اعتماد و از آن استفاده مي‌كنند. فعاليت‌ها در فروم‌هاي لينوكسي بيشتر شده است و پادكست‌ها و Webisodeهاي زيادي راه‌اندازي شده‌اند و نرم‌افزارها يا روي بستر وب رفته‌اند، يا چند بستري شده‌اند و روي چند سيستم‌عامل اجرا مي‌شوند. مشكل نرم‌افزارهاي قديمي و فقط ويندوزي كم‌كم در حال محوشدن است.بسياري از كاربران با رابط كاربري جديد اوبونتو كه يونيتي نام دارد، خو كرده و از مزيت‌هاي آن نسبت به رابط‌هاي سنتي‌تر صحبت مي‌كنند. همانند رابط كاربري ويندوز8، يونيتي نيز چيز جديدي براي عرضه دارد. در حالي كه رابط كاربري ويندوز8، فقط مترو و ويندوز كلاسيك خواهد بود.

توفان صفحه‌هاي لمسي

مايكروسافت اساس سيستم‌عامل بعدي خود را به گونه‌اي پايه‌ريزي كرده كه انگار قرار است منحصرا روي تبلت‌ها نصب شود و اين كار خيلي خردمندانه نيست. هرچند رابط كاربري كلاسيك ويندوز هنوز موجود است، اما رويكرد مايكروسافت تغيير كرده است؛ به گونه‌اي كه به‌جاي حفظ كاركرد دسكتاپ، همه چيز به سمت مترو هل داده مي‌شود.آيا توسعه‌دهندگان نرم‌افزارهاي ويندوزي بايد خطر را به جان بخرند و منحصرا براي رابط كاربري مترو به ايجاد نرم‌افزار بپردازند؟ در اين صورت كاربران نسخه‌هاي قديمي‌تر ويندوز از جمله ويندوز7 چه مي‌شود؟ حالا و بيشتر از هميشه، نرم‌افزارهاي چند بستري و نرم افزارهاي تحت وب زياد شده‌اند، كاربران لينوكسي مي‌توانند از رشد نرم‌افزارهاي غيرمترويي استفاده كنند؛ زيرا جامعه جهاني توسعه‌دهندگان به اين نتيجه رسيده‌اند كه دنياي نرم‌افزار، دنيايي فراتر از ويندوز است.

 



تاريخ : دو شنبه 5 تير 1391برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 

استفاده صحيح از تلفن همراه احتياج به رعايت نکاتي فراتر از دفترچه راهنما دارد​ که مهمترين آن عبارتند از:

1. شارژ كردن تلفن‌همراه در مدت زمان زياد: خیلی از كاربران تلفن‌همراه عادت دارند هر شب پیش از خواب گوشی‌شان را به شارژر بزنند. ممكن است با انجام این كار در كوتاه‌مدت تلفن‌همراه‌تان آسیب نبیند، ولی در صورت ادامه این عمل، مسلما باتری آن به طور جدی آسیب خواهد دید. البته این كار باعث مصرف زیاد برق در نوبت‌های بدی جهت شارژ‌كردن تلفن‌همراه نیز هست، تنها راه بر نخوردن به این مشكلات استفاده از شارژ‌های اتوماتیك طراحی شده توسط كمپانی‌های بزرگ است، این مدل از شارژ‌رها هنگامی كه تلفن‌همراه‌تان به طور كامل شارژ شود خودبه‌خود جريان برق را قطع كرده و دیگر هیچ برقی مصرف نخواهد شد.

2. قرار ندادن تلفن‌همراه روی موقعیت silent: تصور كنید برای تماشای فیلم به سینما رفته‌اید، پیش از شروع فیلم از شما درخواست خواهد شد كه تلفن‌همراه‌تان را در حالت silent قرار دهید. با وجود این برخی افراد همواره فراموش می‌كنند گوشي تلفن‌همراهشان را silent كنند. پس حتما به خاطر بسپارید كه در چنین محیط‌هایی بهتر است صدای تلفن‌همراه‌تان را قطع كنید و برای دیگران ایجاد مزاحمت نكنید.

3. بلند بلند با تلفن‌همراه صحبت‌كردن:آیا صدای مرا می‌شنوی؟ این تنها جمله‌ای است كه خیلی از كاربرانی كه با صدای بلند با تلفن‌همراه صحبت می‌كنند در طول مكالمه بر زبان می‌آورند. این كه شما حین مكالمه چه می‌گویید موضوعي كاملا شخصی است؛ پس بهتر است هنگام مكالمه طوري صحبت كنید كه فقط مخاطب‌تان بشنود نه كس دیگر.

4. عدم استفاده از Wi.Fi در منزل: باتری‌ گوشي‌های تلفن‌همراه در صورت استفاده اینترنت‌ پرسرعت خيلي سریع انرژی خود را از دست می‌دهند، اما استفاده از اینترنت‌هایی چون EDGE و 3G چندان مصرف باتری شما را بالا نمي‌برد. كار با اینترنت‌های پرسرعت‌تری مانند 4G و LTE‌ها هم باعث می‌شود باتری گوشي‌‌تان سریع‌تر تمام شود. پس بهترین روش متصل شدن به اینترنت بدون این‌كه باتری گوشي‌‌تان زود هدر رود، استفاده از اینترنت‌های وای.فای است.

5. استفاده از تلفن‌همراه در زیر باران:همه می‌دانيم كه آب باعث خرابی گوشي تلفن‌همراه می‌شود، ولی با وجود این هنگامی كه باران می‌بارد و شما در حال صحبت‌كردن با تلفن‌همراه‌تان هستید، دقت لازم را انجام نمي‌كنيد و به مكالمه‌تان ادامه می‌دهید. پس همیشه به خاطر داشته باشید چنانچه آب به داخل گوشي‌تان نفوذ كند، باعث خرابی ابزارهای الكتریكی‌ داخل آن خواهد شد.

6. از sms برای بیان دلیل تماس گرفتن‌تان ارسال كنید: در مواقعی كه به یكی از دوستان‌تان زنگ می‌زنید، ولی طرف مقابل‌تان نمی‌تواند در آن لحظه پاسخگوی شما باشد. بهترین راه‌حل برای این‌كه دوست‌تان متوجه تماس شما شود و در موقعیتی مناسب با شما تماس بگیرد ارسال یك sms به آن شخص است، چرا كه از این طریق، طرف مقابل‌تان به آسانی متوجه اهمیت این تماس شده و بلافاصله با شما تماس خواهد گرفت. چنانچه این sms را نفرستید، دوست‌تان به این فكر می‌افتد كه تلفن‌تان آنقدر مهم نیست و در نتيجه ممكن است با شما دوباره تماس نگیرد.

7. صحبت در موقعیت‌های نامناسب با تلفن‌همراه: مثلا تصور كنید كه در روز تعطیل به همراه دوستان‌تان برای صرف شام به رستورانی رفته‌اید و قرار بر این است كه همگی‌تان شام سفارش دهید كه یكباره تلفن شما زنگ می‌خورد. مسلما یك چنین اتفاقی باعث ناراحت شدن اطرافیانتان خواهد شد، به همین دلیل بد نیست كه در چنین موقعیت‌هایی، تلفن‌همراهتان را خاموش كنيد یا جواب تلفن‌های‌تان را ندهید.

8. Sms دادن در حین صحبت با شخص دیگری: تصور كنید كه در حال صحبت‌كردن با گروهی از دوستان‌تان هستید كه یكباره یكی از جمع‌تان شروع به تایپ sms در تلفن‌همراهش می‌كند. همین كار باعث می‌شود آن شخص از گروه دور بيفتد و نتواند در بحث سایر افراد شركت كند، شاید هم لازم باشد كه شما دوباره كل بحث بین‌تان را برای آن شخص تكرار كنید تا بتواند دوباره در بحث شركت كند. به طور حتم چنین وضعیتی هم باعث ناراحتی شما خواهد شد، هم دیگر افراد حاضر در آن جمع چرا كه آن فرد در زمان مناسب به كل صحبت‌ها گوش نداده و با این كار به نوعی به دیگر افراد حاضر بی‌احترامی كرد.

9. بی‌توجهی در حین رانندگی: همه‌مان تا به حال در حین رانندگی حداقل یك‌بار به تماس‌های تلفنی پاسخ داده ایم یا sms ارسال كرده‌ایم! ولی واقعیت در اینجاست كه این عمل، كار بسیار خطرناكی است و می‌تواند عواقب بسیار بدی به دنبال داشته باشد، پس عاقلانه‌ترین كار، احتیاط در حین رانندگی است و پاسخ دادن به تلفن‌همراه بعد از رانندگی.

منبع:www.phonearena.com



تاريخ : دو شنبه 5 تير 1391برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 

افراد بسیاری به پاسداری از فرهنگ و زبان فارسی اصرار می‌ورزند و سعی می‌كنند تاجایی كه می‌شود به‌جای استفاده از كلمات عربی و بیگانه از كلمات و عبارات فارسی استفاده كنند. فرهنگستان زبان و ادب فارسی در این زمینه كارهای بسیار خوبی انجام داده و واژه‌های بسیار مناسبی را جایگزین واژه‌های بیگانه رایج در زبان فارسی كرده است؛ اما بسیاری از كاربران به واژه‌های مصوب این فرهنگستان بی‌توجه‌اند و تنها از واژه‌هایی استفاده می‌كنند كه آشنایی نسبی با كلمات جایگزین داشته باشند.به‌عنوان مثال در حال حاضر كلماتی همچون تلفن همراه، رایانامه، وبگاه، دورنگار و... كاملا در میان كاربران شناخته شده‌است و كمتر كاربری را مشاهده می‌كنیم كه هنوز از كلمات موبایل، فكس، ایمیل و... استفاده كند. اما در این میان كلماتی نیز وجود دارد كه برای بسیاری از كاربران شناخته شده و در میان آنها بسیار رایج است كه معادل‌های بسیار خوبی در زبان فارسی دارد و استفاده از آنها می‌تواند فرهنگ و زبان فارسی را بیش از پیش پرورش داده و از آن حفاظت كند.استفاده از كلماتی همچون درود به‌جای سلام، با سپاس به‌جای با تشكر، روز خوش به‌جای روز به‌خیر، روزنامه‌ها به‌جای جراید، بازجویی به‌جای تفتیش و... نمونه‌هایی از این دست به‌شمار می‌رود.اگر شما هم جزو علاقه‌مندان پاسداری از زبان فارسی هستید یا همین حالا با خواندن مطالب یاد شده به استفاده از واژه‌های زیبای فارسی علاقه‌مند شده‌اید و به‌دنبال راه‌حلی برای به‌كارگیری سریع و آسان واژه‌های فارسی در جملات خود هستید، پیشنهاد ما به شما استفاده از نرم‌افزار قدرتمند و رایگان «پارسی را پاس بداریم» است.

واژه‌نامه

واژه‌نامه یكی از پركاربردترین بخش‌های موجود در این نرم‌افزار است. با مراجعه به واژه‌نامه می‌توانید واژه‌های موردنظرتان را از میان بیش از 12 هزار واژه موجود در بانك اطلاعاتی نرم‌افزار جستجو و واژه‌های معادل آنها را به زبان فارسی مشاهده كنید.سرعت بسیار بالا در جستجوی كلمات از جمله امكانات این بخش به‌شمار می‌رود. همچنین ابزار جستجوی پینگلیش نیز در این بخش به شما این امكان را می‌دهد تا كلمات موردنظرتان را به‌صورت پینگلیش تایپ و واژه فارسی معادل آنها را مشاهده كنید.

برابرساز پرشتاب

اگر بخواهید همیشه از واژه‌نامه استفاده كنید و برای معادل‌یابی هر كلمه، آن را در واژه‌نامه تایپ كنید، پس از مدتی كوتاه از انجام این كار خسته خواهید شد! برای رفع این مشكل، قابلیتی با عنوان برابرساز پرشتاب در این نرم‌افزار طراحی شده است كه با فعال‌سازی آن از بخش زیرین محیط اصلی نرم‌افزار می‌توانید درهر برنامه‌ای و در هر صفحه‌ای (همچون مرورگر اینترنت یا نرم‌افزارهای ویرایشگر متن) كلمه موردنظر را انتخاب كرده و كلید F8 را از روی صفحه‌كلید فشار دهید تا نرم‌افزار به‌طور خودكار واژه انتخابی را به واژه‌نامه منتقل كرده و معادل فارسی آن را به شما نمایش دهد.

پالایشگر نوشته

مهم‌ترین و كاربردی‌ترین بخش این نرم‌افزار، پالایشگر نوشته است. همان‌طور كه از عنوان بسیار مناسب این بخش مشخص است، وظیفه پالایش و پاكسازی نوشتار شما از واژه‌های بیگانه به این بخش واگذار شده است. چنانچه قصد دارید متون از پیش تایپ شده خود را پالایش كرده یا حتی مي‌خواهيد متنی را به‌صورت فارسی و بدون اشتباه تایپ كنید، می‌توانید از این بخش كمك بگیرید.در بخش پالایشگر نوشته می‌توانید با كلیك روی واژه‌بند‌های آماده براحتی از واژه‌ها و عبارت‌های پركاربرد استفاده كنید. همچنین برای پالایش متون خود می‌توانید با یك كلیك ساده روی گزینه پالایش واژگان، متن موردنظرتان را پالایش كنید تا واژه‌های بیگانه در آن مشخص شود.پس از پالایش متون در این بخش، واژه‌های بیگانه موجود در متن شما با رنگ قرمز از دیگر واژه‌های متن متمایز شده و می‌توانید نسبت به معادل‌سازی آنها با واژه‌های فارسی اقدام كنید. برای انجام این كار نیز باید نشانگر ماوس را روی واژه موردنظر قرار داده، سپس كلیك راست كنید. از پنجره باز شده روی واژه انتخابی رفته و از زیرمنوی جدیدی كه به‌نمایش درمی‌آید، یكی از واژه‌های پیشنهادی فارسی را انتخاب كنید.

نام‌های ایرانی

چند نام اصیل پارسی را می‌شناسید و معنای آن را می‌دانید؟ هورشاد، بهین، آناگ، پرمیس، دینا و بسیاری از نام‌های دیگر از جمله نام‌های اصیل پارسی است كه بسیاری از ما حتی یك‌بار هم آنها را نشنیده‌ایم؛ اما هر كدام به تنهایی معنای بسیاری را در خود جای داده‌اند و جزو كهن‌ترین واژگان زبان پارسی به‌شمار می‌روند.آیا می‌دانید انتخاب از میان این نام‌ها برای شركت‌ها و محصولات تولیدی‌شان به یك بازار تجاری تبدیل شده است؟ نام‌هایی كه به‌نظر ناشناخته و بی‌معناست، موجب می‌شود در ذهن مخاطبان جا خوش كند و پس از مدتی نیز معنای آنها به مخاطب ارائه و دلایل موجهی از انتخاب آن نام برای همگان مشخص می‌شود.بخش نام‌های ایرانی در نرم‌افزار پارسی را پاس بداریم شما را قادر می‌سازد براحتی با هزاران نام ایرانی آشنا شوید و معنای دقیق آنها را نیز مشاهده كنید. گروه‌بندی نام‌ها در 2 بخش پسرانه و دخترانه با قابلیت جستجوی تشابهی میان نام‌ها و افزودن نام‌های برگزیده، از جمله امكانات این بخش به‌شمار می‌رود.

دانستنی‌های ایران

از جمله امكانات دیگری كه در این نرم‌افزار طراحی شده بخش دانستنی‌هاست. اطلاعاتی درباره كورش بزرگ، داریوش بزرگ و هنر سره‌گویی از جمله اطلاعاتی است كه در این بخش قابل مشاهده‌اند.نمایش روزهای هفته به پارسی، برگردان سالنامه‌های گوناگون به یكدیگر، نمایش استان‌های ایران به زبان پارسی، تبدیل كلمات و عبارات پینگلیش به پارسی، شاهنامه فردوسی، نمایش واژه اتفاقی، پارسی میخی و اخذ آزمون معادل‌سازی واژه‌های بیگانه به پارسی از جمله امكاناتی است كه در این نرم‌افزار به چشم می‌خورد.نرم‌افزار رایگان پارسی را پاس بداریم در سیستم‌های عامل‌ مختلفی اعم از ویندوز، اندروید و تلفن‌های همراه مجهز به جاوا قابل استفاده است كه با مراجعه به سایت زیر می‌توانید نسخه دلخواه خود را دانلود كنید:

http://www.parsiban.com

 

 

 

 

 

 

 

متن پالایش شده: پس از پالایش نوشتار در این بخش، واژه‌های بیگانه یافته در نوشته شما با رنگ سُرخ از دیگر واژه‌ها در نوشته جدا شده و می‌توانید درباره جایگزیني آنها با واژه‌های پارسی دست به كار شوید.




تاريخ : دو شنبه 5 تير 1391برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 

 
وب‌سايت wordonthewire موتور جستجويي است كه با كمك گرفتن از ديگر موتورهاي جستجوي بزرگ همانند گوگل و بينگ مي‌تواند نتيجه‌اي دقيق‌تري ارائه كند. اين موتور جستجو براي انجام تحقيق‌هاي جدي مفيد است. براي استفاده به نشاني زير برويد:

http://wordonthewire.com

جامعه راديويي

وب‌سايت di.fm براي علاقه‌مندان به موسيقي بسيار مناسب خواهد بود. اين وب‌سايت كه از راديوهاي مختلف موسيقي (كه توسط كاربران پخش مي‌شود) تشكيل شده است، در انواع ژانرها و به‌صورت زنده و آرشيوي برنامه دارد و هر كسي مي‌تواند موسيقي مورد علاقه خود را پيدا كند.

http://www.di.fm


 

 



تاريخ : دو شنبه 5 تير 1391برچسب:, | | نویسنده : مقدم |
صفحه قبل 1 ... 3241 3242 3243 3244 3245 ... 3356 صفحه بعد