براساس آخرین اخبار غیررسمی فاش‌شده‌ی دو منبع آگاه، گلکسی نوت ۱۰ سامسونگ با فناوری شارژ سریع‌تر از شارژر ۲۵ واتی معرفی می‌شود. 

 

با آنکه تا زمان معرفی گلکسی نوت ۱۰ سامسونگ زمان زیادی باقیمانده است، اخبار غیررسمی و فاش‌شده‌ی بسیاری درباره‌ی گوشی هوشمند سامسونگ منتشر می‌شود. براساس اخبار فاش‌شده‌ی دو منبع مختلف که به‌نظر می‌رسد هر دو منابع مطمئنی هستند و معمولا اخبار موثقی منتشر می‌‌کنند، انتظار می‌رود گوشی سامسونگ گلکسی نوت ۱۰ با فناوری شارژ سریع‌تر از شارژر ۲۵ وات معرفی و به بازار عرضه شود.

 

گفتنی است درحال‌حاضر، گوشی‌های هوشمند گلکسی A70 و نسخه‌ی 5G گلکسی اس ۱۰ سامسونگ از فناوری شاژر سریع ۲۵ واتی بهره می‌برند. به‌نظر می‌رسد غول فناوری کره‌ای درصدد است سال جاری میلادی را با عرضه‌ی دومین سری پرچم‌داران خود به‌پایان برساند. اوایل فروردین‌، گلکسی A70 با نمایشگر ۶.۷ اینچی و دوربین سه‌گانه ۳۲ مگاپیکسلی معرفی شد. پیش‌از‌آن، یعنی اول اسفند، نیز نسخه 5G گلکسی اس ۱۰ با نمایشگری ۶.۷ اینچی با باتری حجیم معرفی شد.

گلکسی نوت 9 سامسونگ / Samsung Galaxy Note 9

این دو منبع خبری بر سر یک موضوع اتفاق‌نظر دارند و آن این است:

 گلکسی نوت ۱۰ با فناوری شارژ ۲۵ واتی یا کمتر از ۲۵ واتی معرفی نخواهد شد و احتمالا ظرفیت باتری و سرعت شارژ این محصول، جزو ضعف‌های کره‌ای‌ها نخواهد بود. 

متأسفانه، به منابع منتشرکننده‌ی خبر مربوط‌به فناوری شارژر گلکسی نوت ۱۰ اشاره‌ای نشده است؛ اما به‌نظر می‌رسد ظرفیت باتری و سرعت شارژ، دیگر پاشنه‌ی آشیل سامسونگ نخواهد بود. پیش‌تر، گفته شده بود گلکسی نوت ۱۰ پرو با باتری ۴۵۰۰ میلی‌آمپرساعتی معرفی می‌شود. اگر این خبر صحت داشته باشد و نوت ۱۰ با فناوری شارژ سریع ۵۰ واتی معرفی شود، می‌توان گفت پرچم‌دار بعدی کره‌ای‌ها از این نظر مشابه گوشی‌های هوشمند دیگر بازار نخواهد بود.



تاريخ : سه شنبه 17 ارديبهشت 1398برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

شنیده‌ها حاکی از آن است اسنپدراگون ۸۶۵ کوالکام، نسل بعدی تراشه‌ی پرچم‌دار این شرکتُ با پشتیبانی از ارتباط 5G راهی بازار خواهد شد.

 

اسنپدراگون ۸۵۵ درحال‌حاضر پردازنده‌ی مرکزی بسیاری از پرچم‌داران ۲۰۱۹ متعلق به شرکت‌های تولیدکننده‌ی تلفن‌همراه است. رونالد کوانت (Ronald Quandt)، از مجله‌ی آنلاین WinFuture و وب‌سایتGizChina، شایعاتی درباره‌ی وجود نسخه 5G اسنپدراگون ۸۶۵ منتشر کرده است.

آن‌ها معتقدند تراشه‌ی اسنپدراگون ۸۶۵ دو نسخه‌ی 5G و 4G خواهد داشت. باتوجه‌به‌اینکه تکنولوژی اینترنت 5G هنوز فراگیر نشده‌ است، وجود این دو نسخه از تراشه‌ی اسنپدراگون ۸۶۵ دست تولیدکنندگان تلفن‌همراه را برای تولید نسخه‌های ارزان‌تر از پرچم‌داران خود برای بازارهای فاقد اینترنت 5G بازمی‌گذارد.

Qualcomm Snapdragon

مودم 5G باشد یا نباشد؛ مسئله این است

درحال‌حاضر، گوشی‌های هوشمندی همانند گلکسی اس ۱۰ سامسونگ نسخه 5G دارند و تجربه‌ی استفاده از اینترنت 5G را می‌توانند به کاربران ارائه دهند؛ اما این تکنولوژی نوپا است و زیر‌ساخت‌های آن در شهر‌های معدودی وجود دارد. البته، باید به این نکته اشاره کرد که زیرساخت‌ مربوط‌به شبکه‌های 5G رفته‌رفته بهبود خواهد یافت.

به‌طورحتم، عرضه‌ی تراشه‌ی اسنپدراگون ۸۶۵ در دو نسخه با بهره‌گیری از ارتباط 5G و 4G این امکان را به مشتریانکوالکام می‌دهد تا بنابر نیازهای خود از تراشه‌ی پرچم‌دار جدید استفاده کنند و درصورت استفاده از نسخه‌ی 4G، فضای بیشتری برای استفاده از ماژول‌های دیگر داشته باشند.



تاريخ : سه شنبه 17 ارديبهشت 1398برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 

برترین تصاویر فضایی هفته

پایگاه خبری "اسپیس" منتخبی از اخبار فضایی برتر روزهای اخیر را منتشر کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از اسپیس، پایگاه اسپیس منتخبی از اخبار فضایی برتر روزهای اخیر را منتشر کرده است.

سحابی "اسپیروگراف"

در تاریخ ۲۴ آوریل ۱۹۹۰ میلادی فضاپیمای دیسکاوری حامل تلسکوپ فضایی هابل به مدار زمین بود.

۱۰ سال بعد یعنی در هفتم سپتامبر سال ۲۰۰۰ هابل توانست یک سحابی سیاره‌نما که مشهور به "اسپیروگراف"( Spirograph) است را رؤیت کند.

این سحابی که دو هزار سال نوری از زمین فاصله دارد، در صورت فلکی "خرگوش" قرار دارد.

غروب آفتاب مریخی

فرودگر مریخی "اینسایت"(InSight) در تاریخ ۲۹ آوریل سال جاری یک سری تصاویر جدید از سطح مریخ به ثبت رساند که یکی از آنها نشان دهنده ابرها به هنگام غروب آفتاب از منظر سیاره سرخ است.

زنبور فضانورد

دستیار رباتیک یکی ابزاری است که به ایستگاه فضایی بین‌المللی ارسال شده است.

این دستیار که با عنوان "زنبور فضانورد" شناخته می‌شود، به صورت آزادانه پرواز می‌کند و مربع شکل است. یک دوربین و موتور الکتریکی درون این دستگاه رباتیک تعبیه شده که بتواند درون ایستگاه فضایی بین‌المللی مسیر خود را پیدا کند.

هدف از طراحی این ربات کمک به فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی برای انجام کارهاست.

کوئینزلند از منظر فضا

ماهواره "سنتینل -۲"(Sentinel-۲) ایستگاه فضایی بین‌المللی که به رصد آب‌های ساحلی می‌پردازد، در تاریخ ۱۰ فوریه سال جاری این تصویر را از آب‌های ساحلی ایالت "کوئینزلند"(Queensland) در استرالیا به ثبت رساند.

چند روز پیش از ثبت این تصویر بارندگی شدید و سیل در این منطقه اتفاق افتاده بود.

کهکشان مسیه ۱۰۰

این تصویر مربوط به کهکشانی به نام "مسیه ۱۰۰"( Messier ۱۰۰) است.

مسیه ۱۰۰ یک کهکشان مارپیچی است که ستاره‌های متعدد و جدیدی در آن متولد می‌شوند و ۶۰ میلیون سال نوری از ما فاصله دارد.

محققان پروژه " آرایه میلی‌متری بزرگ آتاکاما" در شیلی توانستند این تصویر جدید از "مسیه ۱۰۰" را به ثبت برسانند.

وزش باد در جزایر قناری

" دیوید سنت ژاک"(David Saint-Jacques) فضانورد آژانس فضایی کانادا این تصویر زیبا را بر فراز آسمان از جزایر قناری به ثبت رساند.

در این تصویر وزش باد بر فراز این جزیره دیده می‌شود.

انتهای پیام



تاريخ : سه شنبه 17 ارديبهشت 1398برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 

شکستگی استخوانعکس تزئینی است

یافته‌های یک پژوهش مروری نشان می‌دهد که استفاده از سلول‌های بنیادی مزانشیمی می‌تواند در ترمیم شکستگی استخوان‌ها، مفید باشد.

به گزارش ایسنا، مهندسی بافت استخوان و طب ترمیمی ازجمله زمینه‌های چند رشته‌ای در پزشکی هستند. این بخش از دانش پزشکی با به‌کارگیری علم مهندسی، علم مواد و بیولوژی سلولی به دنبال گسترش سازه‌های بیولوژیک به‌منظور تأمین، نگهداری و بهبود بخشیدن عملکرد ارگان‌های آسیب‌دیده ازجمله بافت استخوان است. اخیراً روش‌های درمانی نوینی در درمان شکستگی‌های وسیع استخوانی پیشنهاد شده‌اند. در این خصوص استفاده از سلول‌های بنیادی پیش‌ساز سلول، جایگاه ویژه‌ای را در طب بازساختی استخوان پیدا کرده است.

به بیان متخصصان علوم پزشکی، سلول‌های بنیادی مزانشیمی به‌عنوان یکی از موارد سلول‌های بنیادی مطرح شده‌اند که توانایی تقسیم و تمایز به محدوده وسیعی از سلول‌ها از قبیل استئوبلاست، کندروبلاست و سلول‌های چربی را دارا هستند. سلول‌های بنیادی مزانشیمی منشأ گرفته از بافت چربی به‌صورت اختصاصی می‌توانند به‌عنوان سلول‌های کاملاً مناسب در درمان‌های وابسته به سلول مورد استفاده قرار بگیرند و جایگزین مناسبی برای سلول‌های بنیادی مزانشیمی منشأ گرفته از مغز استخوان باشند. این سلول‌ها دارای مزیت‌های فراوانی از قبیل جداسازی آسان، توانایی تکثیر و تمایز راحت‌تر از سلول بنیادی مزانشیمی منشأ گرفته از مغز استخوان با کمترین عوارض جانبی هستند.

به‌منظور بررسی بیشتر این موضوع، محققانی از دانشگاه علوم پزشکی آجا و دانشگاه شیراز، در یک مطالعه مروری، روند فعالیت سیستم ایمنی و مواد موسوم به سایتوکاین‌های آن‌ها را بر ترمیم بافت استخوان و همچنین تأثیر سلول‌های بنیادی مزانشیمی بر روند ترمیم بافت استخوان مورد بررسی قرار داده‌اند.

محققین فوق در این مطالعه، به بررسی تمام گزارش‌ها و مقالات منتشرشده مرتبط با موضوع از طریق جستجو در پایگاه‌های اطلاعاتی شامل پابمد، گوگل اسکولار و اسکوپوس از ژانویه ۲۰۰۰۰ تا پایان دسامبر ۲۰۱۷ پرداخته‌اند.

بر اساس نتایج به‌دست‌آمده از این پژوهش مروری، مطالعات بسیاری نشان داده‌اند که سازوکار عملکردی اصلی سلول‌های بنیادی مزانشیمی بر فرایند ترمیم بافت استخوانی از طریق فاکتورهای رشد و سایتوکاین‌ها حاصل می‌شود.

طبق این نتایج، این فاکتورها و سایتوکاین‌ها علاوه‌بر این‌که سیستم ایمنی بدن را در جهت ترمیم بافت استخوانی تنظیم می‌کنند، سبب فراخوان سایر سلول‌ها به موضع نقیصه استخوانی شده و به فرایند ترمیم کمک می‌کنند.

در این رابطه، مصطفی شاه‌رضایی، دانشیار بخش جراحی ارتوپدی دانشگاه علوم پزشکی آجا و همکارانش می‌گویند: «علاوه‌بر تأثیری که سلول‌های بنیادی بر تنظیم سیستم ایمنی بدن فرد خواهد داشت، این سلول‌های به‌طور مستقیم توانایی تکثیر و تمایز به رده پیش‌ساز استخوانی را داشته و می‌توانند پس از تمایز، ماتریکس استخوانی را تولید کنند و از این طریق، نقش ویژه‌ای در ترمیم استخوان‌ها ایفا کنند».

البته استفاده از این روش ممکن است دارای برخی تبعات ناخوشایند نیز باشد که نیاز به مطالعات بیشتر دارد. مجریان پژوهش در این خصوص می‌گویند: «برخی از مطالعات بیان داشته که سلول‌های بنیادی مزانشیمی پس از به‌کارگیری موضعی می‌توانند به تکثیر مداوم خود ادامه دهند و ممکن است سبب شکل‌گیری تومور یا رشد مجدد آن در بدن بیمار یا فرد گیرنده شوند. همچنین در برخی موارد سلول‌های بنیادی مزانشیمی مستخرج از بافت چربی، پس از پیوند موضعی به بدن بیمار در بافت‌هایی نظیر استخوان، می‌توانند پس از مدتی به خاستگاه اصلی خود یعنی بافت چربی تبدیل و تمایز پیدا کرده و روند درمانی را با مشکل مواجه سازند».

بر اساس اطلاعات حاصل از این مطالعه که در فصل‌نامه «ابن سینا» متعلق به اداره بهداشت، امداد و درمان نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران منتشر شده‌اند، پژوهش‌های آینده می‌توانند در زمینه‌هایی مثل توسعه روش‌های نوین برای اندازه‌گیری تأثیرات دقیق سلول‌های سیستم ایمنی بر روند ترمیم نقیصه‌های استخوانی، پیگیری جنبه‌های دقیق سازوکار برای مهار سلول‌های ایمنی خاص و تأثیراتی که می‌تواند بر روند ترمیم استخوانی داشته باشد، تمرکز کنند.



تاريخ : سه شنبه 17 ارديبهشت 1398برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 

نیچر

نشریه "نیچر"(Nature) اخیراً منتخب تصاویر علمی ماه آوریل ۲۰۱۹ را منتشر کرده است.

به گزارش ایسنا، تیم عکاسی نشریه "نیچر" منتخبی از تصاویر علمی که برخی از آنها همانند سیاه چاله "Pōwehi" سر و صدای زیادی به پا کرد را منتشر کرده‌اند.

حلقه آتش

نور اطراف این سیاه چاله عظیم که در مرکز کهکشان "ام ۸۷ " (M۸۷) قرار دارد و ۵۵ میلیون سال نوری از زمین فاصله دارد در این تصویر قابل مشاهده است. این تصویر، اولین بار توسط تلسکوپ "افق رویداد" (Event Horizon Telescope) در تاریخ ۱۰ آوریل منتشر شد. ثبت این تصویر بسیار مشکل بود چرا که دانشمندان می‌بایست داده‌هایی با حجم ۱ پتابایت را که توسط هشت تلسکوپ رادیویی در سراسر جهان ثبت شده بود، مورد بررسی قرار می‌دادند.

برج‌های رازآلود

یک تیم تحقیقاتی "مؤسسه اقیانوسی اسمیت"(Schmidt Ocean Institute) در شهر پالو آلتو، کالیفرنیا، هنگامیکه در حال بررسی "چاه گرمابی" در خلیج کالیفرنیا بودند، این برج‌های زیرآبی (Underwater towers) را کشف کردند. این برج‌ها که ۲۳ متر ارتفاع دارند، دارای "برون زن‌هایی"(outcroppings) به نام "فلنج"(flange) که در تصویر می‌شود، بودند. فلنج‌ها دارای مایعات فوق العاده گرم هستند که در بخش زیرین آنها جریان دارد. "چاه گرمابی" یا "مجرای گرمابی" (Hydrothermal vent) در حقیقت شکافی بر روی سطح زمین است که از لحاظ زمین‌شناسی، آب‌های اطراف خویش را گرم می‌کند.

زندگی در مریخ

یک فضانورد در حال نگاه کردن به طوفان شن در "کمپ مریخ"(Mars base) است. "کمپ مریخ" یک "پیکرنما" یا "ماک اپ" (mock-up) از مریخ است. کمپ مریخ پایگاه شبیه سازی شده مریخ پروژه "سی-اسپیس "(C-Space) است. این پایگاه در" بیابان گبی "(Gobi Desert) چین واقع شده است. این پایگاه دارای ۹ بخش از جمله محل زندگی، امکانات پزشکی، اتاق سرگرمی و تناسب اندام است و مدارس می‌توانند دانش‌آموزان را برای نشان دادن اینکه نحوه زندگی در مریخ چگونه می‌تواند باشد، به آنجا ببرند.

تصویر هزارساعته

۱۰۶۰ ساعت زمان برای ثبت این تصویر خاص از کهکشان "ابرماژلانی بزرگ"(Large Magellanic Cloud) صرف شده است. ابر ماژلانی بزرگ (LMC) کهکشانی در همسایگی کهکشان راه شیری است. ابر ماژلانی بزرگ چهارمین کهکشان بزرگ "گروه محلی" است. شاید فکر کنید این کار را پژوهشگران ناسا انجام داده‌اند اما این تصویر توسط یک گروه به نام "سیِل آسترال"(Ciel Austral) تولید شده است. پنج ستاره شناس آماتور فرانسوی این گروه را تشکیل داده‌اند. بین ژوئیه ۲۰۱۷ و ژانویه ۲۰۱۹ این تیم، کهکشان مذکور را از رصدخانه "ال ساس"(El Sauce) در شیلی مشاهده کردند و سپس تصاویر را با هم ترکیب کردند تا این عکس با کیفیت بالا را تولید کنند.



تاريخ : سه شنبه 17 ارديبهشت 1398برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

بوئینگ اعتراف می‌کند پیش از دو حادثه‌ی مرگ‌بار اندونزی و اتیوپی، از نقص نرم‌افزاری در هواپیماهای خود آگاه بود؛ ولی هنوز خود را مقصر این سوانح فاجعه‌بار نمی‌داند.

 

بوئینگ اعتراف کرد یک سال پیش از وقوع دو حادثه‌ی مرگ‌بار برای هواپیماهای این شرکت در اندونزی و اتیوپی، از نقص موجود در هواپیماهای بوئینگ 737 مکس (737 Max) آگاه بود؛ اما برای برطرف‌کردن آن اقدامی انجام نداد. آن‌ها می‌گویند به‌جای اینکه سیستم هشدار هواپیماهای 737 مکس را در حالت استاندارد هواپیما فعال کنند، به‌طور کاملا سهوی آن را به‌عنوان آپشنی اختیاری معرفی کرده بودند؛ ولی این شرکت همچنان مصرانه بر این موضوع پافشاری می‌کند که این موضوع نمی‌تواند امنیت پرواز را به‌خطر بیندازد.

پس از سقوط هواپیمای خطوط هوایی اتیوپی در مارس۲۰۱۹ که به کشته‌شدن همه‌ی ۱۵۷ مسافر و خدمه‌ی آن منجر شد، پرواز هواپیماهای مکس 737 در همه‌ی کشورها تعلیق شد. پنج ماه پیش از آن نیز دراثر سقوط هواپیمای دیگری از همین مدل در پایتخت اندونزی، ۱۸۹ نفر دیگر کشته شدند. در زمان تعلیق پرواز هواپیماهای 737 مکس، ۳۸۷ فروند از این هواپیما در سرتاسر جهان در‌حال‌پرواز بودند.

بوئینگ ۷۳۷ مکس / 737 Max

در هر دو سانحه، اطلاعات اشتباه به سیستم تقویت مشخصه‌ی مانورپذیری جت ارسال شده است

سیستم هشداردهنده‌ی مدنظر را «زاویه‌ی حمله» (AOA) می‌نامند که برای هشدار درصورت وجود هرگونه اختلاف در میان گزارش‌های دو حسگر متفاوت هواپیما طراحی شده است. این شرکت می‌گوید قرار بود این ویژگی در حالت استاندارد فعال باشد؛ اما پس از تحویل هواپیماها متوجه شد فقط درصورتی کاربردی خواهد بود که شرکت‌های هواپیمایی شاخص اختیاری را خریده باشند. بوئینگ می‌گوید تصمیم گرفته بود در به‌روزرسانی‌های آتی نرم‌افزار هواپیما، این مشکل را برطرف کند. آن‌ها معتقد هستند این نقص نرم‌افزاری تأثیر منفی روی امنیت و عملیات هواپیما نداشته است.

اداره‌ی هواپیمایی فدرال ایالات متحده‌ی آمریکا به خبرگزاری رویترز گفته بوئینگ تا نوامبر۲۰۱۸، یعنی یک ماه پس از سقوط هواپیمای هواپیمایی لایون‌ایر (Lion Air) اندونزی، هیچ گزارشی درباره‌ی نقص مذکور به این اداره ارسال نکرده بود. این سازمان ضمن «کم‌خطر» اعلام‌کردن این مسئله می‌گوید بوئینگ با اطلاع‌رسانی سریع‌تر در‌این‌زمینه می‌توانست به کاهش اشتباهات احتمالی کمک کند.

در دو حادثه‌ی اخیر، کارشناسان زاویه‌ی پرواز هواپیما را عامل سوانح اعلام کرده‌اند. بوئینگ می‌گوید در هر دو حادثه‌ی مرگ‌بار، اطلاعات اشتباه درباره‌ی زاویه‌ی حمله به سیستم تقویت مشخصه‌ی مانورپذیری جت (MCAS) داده شده است. این سیستم، سیستمی ضدواماندگی (Anti-Stall System) است که پس از وقوع سوانح، موشکافانه بررسی شده است. بوئینگ مشغول ساخت نرم‌افزار جدیدی برای MCAS است.

تحلیل و بررسی

بوئینگ ۷۳۷ مکس / 737 Max

بوئینگ اقرار کرده ماه‌ها پیش از وقوع اولین حادثه که ۱۸۹ نفر را در اندونزی به‌کام مرگ کشاند، از وجود نقص در سیستم ۷۳۷ مکس آگاه بود. باوجوداین، می‌توان این نقص را عامل وقوع این حادثه دانست؟ وجود سیستم هشداردهنده‌ی «خطای AOA» تفاوتی در اصل ماجرا ایجاد می‌کرد؟ به‌نظر بعید می‌رسد.

همه‌ی آنچه به خلبان‌ها گفته شده، این است که دو حسگر زاویه‌ی حمله که روی هواپیما کار گذاشته شده‌اند، خوانش‌های بسیار متفاوتی دارند. اهمیت این موضوع به این دلیل است که سیستم MCAS که در هر دو حادثه‌ی اخیر نقش داشته، براساس داده‌هایی عمل می‌کند که از این حسگرها به‌دست می‌آورد. هرگونه نقصی در این حسگرها می‌تواند در سقوط هواپیماها به‌شدت نقش داشته باشدِ اما خلبانان اصلا از وجود MCAS خبر نداشتند. این سیستم قرار بود کنترل هواپیما را بهبود بخشد و در پس‌زمینه عمل کند.

در سانحه‌ی دوم، خلبانان حداقل باید از وجود MCAS آگاه می‌بودند و شاید تاحدودی از اطلاعات حسگرها استفاده کرده باشند؛ اما باتوجه‌به اینکه آن‌ها در هر دو سانحه ظاهرا از دستورالعمل بوئینگ برای مقابله با خطای MCASاستفاده کرده‌ و بازهم موفق نشده‌اند هواپیما را کنترل کنند، به‌سختی می‌توان گفت آن‌ها فریب عامل دیگری را خورده‌اند.

بازهم این موضوع به فشارها به بوئینگ افزوده است؛ چون آن‌ها شرکت‌های هواپیمایی را از وجود نقص در سیستم‌های 737 مکس آگاه نکرده‌اند. یکی از خلبانان هواپیماهای 737 می‌گوید:

هرکدام از سیستم‌های هشداردهنده را به‌دلیلی در هواپیماها گنجانده‌اند و اگر شما می‌دانید مشکلی وجود دارد؛ چرا تعمیرش نمی‌کنید؟

بوئینگ روی این حرف خود پافشاری می‌کند که پرواز ایمن به وجود هشداردهنده‌ی خطای AOA نیازی ندارد. منتقدان انتقادناپذیری این شرکت را هدف انتقادهای خود قرار می‌دهند و این سؤال را مطرح می‌کنند: «آیا مسئله‌ی دیگری هم وجود دارد که تأثیرات این‌چنینی روی این مدل یا هر مدل دیگری از تولیدات آن‌ها بگذاردِ ولی آن‌ها به مشتریان خود نگفته باشند؟»



تاريخ : سه شنبه 17 ارديبهشت 1398برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 در کنفرانس توسعه‌دهندگان بیلد، ویندوزترمینال، اپلیکیشن جدید خط فرمان مایکروسافت، معرفی شد.

 

مایکروسافت اپلیکیشن خط فرمان جدید ویندوزترمینال (Windows Terminal) را معرفی کرد. این اپلیکیشن مرکزیت دسترسی به محیط‌هایی مانند PowerShell و Cmd و زیرسیستم لینوکس برای ویندوز (WSL) را فراهم می‌کند. مایکروسافت درحال‌توسعه‌ی پشتیبانی چندزبانه و قابلیت‌های سفارشی‌سازی است تا توسعه‌دهندگان بتوانند از این اپلیکیشن به‌خوبی استفاده کنند.

اپلیکیشن ویندوزترمینال از ایموجی و رندرگیری متنی مبتنی‌بر GPU پشتیبانی می‌کند. این اپلیکیشن جدید در کنفرانس توسعه‌دهندگان بیلد معرفی شد و انتظار می‌رود اواسط ژوئن دردسترس قرار گیرد. اپلیکیشن جدید خط فرمان مایکروسافت آخرین تلاش‌های مایکروسافت برای توسعه‌ی محیط ویندوز ۱۰ را نشان می‌دهد.

ویندوز ترمینال

پیش‌تر نیز مایکروسافت خط فرمان لینوکس را به ویندوز ۱۰ اضافه کرده بود. همچنین، OpenSSH بومی را بهسیستم‌عامل اضافه کرده و حتی فهرست اوبونتو را نیز در ویندوز استور قرار داده بود. 



تاريخ : سه شنبه 17 ارديبهشت 1398برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

مایکروسافت از پیش‌نمایش ویرایشگری کدآنلاین خبر داده است. این ویراشگر Visual Studio Online نام دارد.

 

امروز مایکروسافت از پیش‌نمایش خصوصی «ویژوال استودیو آنلاین» (Visual Studio Online) خبر داد. ویژوال استودیو آنلاین ویرایشگری کد آنلاین است و ردموندی‌ها آن را به‌عنوان مکمل «ویژوال استودیو (Visual Studio) و «ویژوال استودیو کد» (Visual Studio Code) توسعه داده‌اند.

نسخه‌ی برپایه‌ی ویژوال استودیو کد، ویرایشگر کد دسکتاپ رایگان و متن‌باز مایکروسافت است؛ بنابراین، ویژوال استودیو آنلاین نیز از تمام افزونه‌های موجود برای ویژوال استودیو کد و ویژگی‌هایی چون محیط‌های کاری (Workspaces) محبوب آن پشتیبانی خواهد کرد. علاوه‌براین، پشتیبانی از IntelliCode، ابزار هوش مصنوعیمایکروسافت، برای کمک به کدنویسی توسعه‌دهندگان که امروزه دردسترس است، پیش‌بینی شده است.  

 

ویژوال استودیو آنلاین محیط نرم‌افزاری مکمل است؛ بنابراین، محیط پیش‌فرض توسعه‌دهندگان نیست؛ بلکه قرار است راهی آسان برای ویرایش سریع و مرور Pull Request یا پیوستن به گروه Live Share فراهم کند. پیشنهاد می‌کنیم برای اطلاعات بیشتر، به مقاله زومیت در‌این‌زمینه مراجعه کنید.

اگر اسم ویژوال استودیو آنلاین برای شما نیز آشنا است، به این دلیل است که درواقع، مایکروسافت این اسم را قبلا نیز استفاده و اکنون بازیابی کرده است. در زمانی نه‌چندان دور، قبل از آنکه DevOps (اجرا و توسعه) کلمه‌ای بی‌معنا شود، ویژوال استودیو آنلاین مرکز فعالیت مایکروسافت برای همه‌ی چیزهای مرتبط با DevOps بود. این شرکت سال گذشته با تغییرنام ویژوال استودیو آنلاین به Azure DevOps، امکان استفاده از این اسم در جاهای دیگر را فراهم کرد. استفاده از این نام باعث شد بسیاری از مردم به‌اشتباه فکر کنند ویژوال استودیو آنلاین نسخه‌ی تحت‌وب محیط یکپارچه‌‌ی توسعه است و زمانی‌که متوجه شدند چنین نیست، کمی ناامید شدند.

 اگر نمی‌خواهید منتظر ارائه‌ی عمومی‌تر برنامه‌ی جدید مایکروسافت باشید، می‌توانید از استارتاپ‌هایی نظیر کودر (Coder) استفاده کنید که محیط ویژوال استودیو کد را تا‌حدی شبیه‌سازی می‌کنند.



تاريخ : سه شنبه 17 ارديبهشت 1398برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

اگر نوشتن کسب‌وکار شما است و سروکارتان با نرم‌افزار ورد است، این نرم‌افزار به‌کمک هوش مصنوعی خبر خوشی برای بهبود نوشته‌های شما دارد.

 

اگر از کاربران نسخه آنلاین ورد هستید، به‌زودی ویرایشگر جدیدی به این نسخه اضافه می‌شود که با هوش مصنوعی به شما در ویراستاری نوشته‌هایتان می‌کند. مایکروسافت امروز در کنفرانس خود، قابلیتی به‌نام «ایده‌ها» (Ideas) را رونمایی کرد که قرار است به نویسندگان و مترجمان و محققانی کمک کند که سروکارشان با نوشتن و نرم‌افزار ورد است تا با صرف کمترین زمان، نوشته‌هایی بی‌نقص داشته باشند.

قابلیت «ایده‌ها» در نسخه‌ی آنلاین ورد به نویسندگان کمک می‌کند نوشته‌ای کوتاه و خوانا بنویسند؛ بدین‌صورت که اگر جمله‌ای سخت و پیچیده در متن باشد، هوش مصنوعی ورد جمله‌ای خواناتر و ساده‌تر را به‌صورت خودکار پیشنهاد می‌دهد. یکی دیگر از قابلیت‌های این هوش مصنوعی بررسی دستورزبان است؛ یعنی ویرایشگر حرفه‌ای دستورزبان متن نوشته‌شده را چک می‌کند و درصورت وجود غلط‌های دستورزبانی، آن‌ها را اصلاح می‌کند.

این‌ها تمام توانایی‌های این ویرایشگر نیست. یکی از ویژگی‌ها جذاب‌ قابلیت «ایده‌ها» و هوش مصنوعی ویرایشگر نسخه آنلاین ورد، استخراج کلمات کلیدی هر مقاله و مطلب است. این ویژگی می‌تواند برای نوشتن چکیده‌ی مقاله، سئو مطلب برای وب‌سایت‌ها و... کارایی بسیاری داشته باشد.

همچنین، مایکروسافت بخش جدیدی به‌نام «طراحی ورد» (Word Designe) نیز به این نرم‌افزار اضافه کرده تا به‌کمک آن بتوان جدول‌های موجود در متن را به‌صورت دلخواه و با سلیقه خود طراحی کرد. مایکروسافت اعلام کرده این قابلیت‌های جذاب و جدید ژوئن (خرداد) برای استفاده توسعه‌دهندگان و پاییز امسال برای استفاده‌ی تمام کاربران عرضه خواهد شد.



تاريخ : سه شنبه 17 ارديبهشت 1398برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 

ویژگی مکالمه‌ و تعامل مبتنی‌بر هوش مصنوعی کورتانا درحال‌ساخت است تا دستیار هوشمند مایکروسافت بتواند از سایر رقبا پیشی بگیرد و به ابزاری کاربردی برای حوزه کسب‌وکار تبدیل شود.  

 

سال ۲۰۱۸ در حالی به‌پایان رسید که کورتانا، دستیار هوشمند مایکروسافت، در بازار رقابتی پس از گوگل اسیستنت والکسا آمازون قرار گرفت. غول بزرگ نرم‌افزاری تلاش می‌کند کورتانا را به ابزاری کاربردی تبدیل کند تا در رقابت با سایر دستیاران مجازی، ازجمله گوگل و آمازون و اپل حرفی برای گفتن داشته و در هر جایی دردسترس کاربران باشد تا بتوانند از آن استفاده کنند.

همچنین، مایکروسافت می‌کوشد ویژگی مکالمه و تعامل کورتانا را ارتقا دهد تا به‌عنوان سرویسی کاربردی در سازمان‌دهی امور و در حوزه‌ی کسب‌وکار کاربردی باشد و کاربران شرکت‌ها از کورتانا استفاده کنند. سال جاری در جریان کنفرانس توسعه‌دهندگان، مایکروسافت نشان داد چگونه کورتانا می‌تواند با ویژگی مکالمه‌ در جلسات به‌کار برده شود تا بتواند به دستورهای صوتی واکنش نشان دهد و برای سازمان‌دهی جلسات و یادآوری موارد خواسته‌شده، بیش‌ازپیش در حوزه‌ی کسب‌وکار ایفای نقش کند.  

براساس آخرین اخبار، ویژگی مکالمه‌‌ی مبتنی بر هوش مصنوعی کورتانا ارتقا یافته است. سال گذشته، مایکروسافت برای تقویت قابلیت مکالمه کورتانا، Semantic Machines را تصاحب کرداستارتاپ Semantic Machines درزمینه‌ی توسعه‌ی سیستم‌های مکالمه مبتنی‌بر هوش مصنوعی فعالیت می‌کند. چنین سیستم‌هایی به دستیاران مجازی همچون کورتانا کمک می‌کنند بتوانند قابلیت‌های بهتری در مکالمه و اجرای فرمان‌های صوتی داشته باشند که از آن‌ها خواسته می‌شود. درنتیجه، دستیاران مجازی همچون کورتانا می‌توانند به درخواست‌هایی همچون اضافه‌کردن برنامه در تقویم یا سازمان‌دهی رزروها، واکنش و عملکرد بهتری از خود نشان دهند.

مایکروسافت قصد دارد چنین قابلیت‌های ارتقایافته‌ای در حوزه‌ی کسب‌وکار استفاده شود. قابلیت مکالمه‌ی مبتنی‌بر هوش مصنوعی کورتانا به کارمندان کمک می‌کند براساس برنامه‌های جلسه پیش بروند و درصورت لزوم، تغییراتی در برنامه ایجاد کنند. ردموندی‌ها پیش‌بینی می‌کنند در آینده‌ای نزدیک، همان‌طورکه شرکت‌ها وب‌سایت اختصاصی خودشان را دارند، با سیستم اختصاصی دستیار مجازی خود کار خواهند کرد که برای تعاملات کاری و ارتباطی می‌تواند بسیار مؤثر باشد.

موتور مکالمه‌ی جدید مایکروسافت ازطریق Bot Framework شرکت دردسترس توسعه‌دهندگان قرار دارد و با کورتانا یکپارچه‌سازی خواهد شد. دراین‌صورت، تغییرات عمده‌ای در کورتانا را شاهد خواهیم بود. سال گذشته‌ی میلادی، مایکروسافت توسعه‌ی کورتانا را از بخش تحقیقاتی هوش مصنوعی به گروه ابزارها و تیم کاربری (Experiences and Devices) منتقل کرد تا این دستیار صوتی بتواند به‌عنوان دستیاری هوشمند در محصولات و پلتفرم‌های مختلف استفاده شود.همچنین یکی دیگر از اتفاقات سال گذشته، جداسازی کورتانا از جست‌وجوی ویندوز در نسخه‌ی جدید ویندوز ۱۰ بود.



تاريخ : سه شنبه 17 ارديبهشت 1398برچسب:, | | نویسنده : مقدم |
صفحه قبل 1 ... 377 378 379 380 381 ... 3356 صفحه بعد