غول فناوری چینی قصد دارد تراشه‌های خود را با مودم 5G روانه‌ی بازار کند و در این بین تراشه‌ی کرین ۹۸۵ هواوی نیز با فرایند تولید EUV و مودم 5G به تولید انبوه می‌رسد.  

 

ماه گذشته، شایعاتی منتشر شد که هواوی میت ۳۰ اولین گوشی هوشمند با تراشه کرین ۹۸۵ و فناوری EUV خواهد بود. حال رسانه‌های تایوانی این خبر را تأیید کرده‌اند. های‌سیلیکون قصد دارد در تمامی تراشه‌های خود از مودم 5Gاستفاده کند تا در آینده‌ی نزدیک تمامی پرچمداران غول فناوری چینی قابلیت اتصال به شبکه‌ی 5G را داشته باشد. 

کرین 985

تراشه‌ی جدید با استفاده از روش FC-PoP حروف اختصاری FlipChip Package-on-Package تولید می‌شود که در آن ترانزیستورها به‌صورت عمودی چینش شده‌اند. این روش در ترکیب با فرایند UltraViolet Extreme، باعث افزایش ۲۰ درصدی تراکم ترانزیستورها خواهد شد. در نتیجه شاهد عملکرد بهتر تراشه و مصرف پایین‌تر انرژی خواهیم بود. 

انتظار می‌رود تولید انبوه تراشه‌های جدید هواوی در سه‌ماهه‌ی سوم سال ۲۰۱۹ آغاز شود تا هواوی بتواند گوشی‌های هوشمند خود را  در ماه اکتبر معرفی و به بازار عرضه کند. معمولا هواوی در ماه اکتبر گوشی‌های هوشمند میت خود را به بازار عرضه می‌‌کند. براساس گزارش‌های منتشرشده به‌نظر می‌رسد که غول فناوری چینی قصد دارد با معرفی تراشه‌ی جدید خود با تراشه‌ی نسل بعدی اپل A13 رقابت کند و درنظر دارد پکیج InFO به‌معنی Integrated Fan-Out را اجرا کند. این پکیج امکان افزایش تعداد کانتکت‌ها را بدون نیاز به افزایش اندازه فراهم می‌کند.



تاريخ : چهار شنبه 11 ارديبهشت 1398برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

براساس گزارش مؤسسه‌ی تحقیقاتی کانترپوینت، آیفون ۱۰ اپل پرفروش‌ترین گوشی هوشمند سال ۲۰۱۸ در بازارهای جهانی به‌استثنای بازار چین است. 

 

مؤسسه‌ی تحقیقاتی کانترپوینت، نتیجه‌ی بررسی خود از پرفروش‌ترین گوشی هوشمند در بازار جهانی، به‌ استثنای بازار چین را منتشر کرد. نتایج بررسی‌های کانترپوینت نشان می‌دهد که پرفروش‌ترین گوشی هوشمند سال ۲۰۱۸،آیفون ۱۰ است.

سه گوشی هوشمند دیگر کوپرتینویی‌ها نیز بعد از آیفون ۱۰، به‌عنوان پرفروش‌ترین دستگاه‌های سال ۲۰۱۸ معرفی شده‌اند. شیائومی ردمی 5A در جایگاه پنجمین گوشی پرفروش دنیا قرار گرفته است.

پرفروش‌ترین گوشی جهان

البته پرفروش‌ترین گوشی‌ هوشمند در بازار چین متفاوت است. پرفروش‌ترین گوشی در بازار چین، اوپو R15  است. آیفون ۱۰ در رتبه‌ی دوم پرفروش‌ترین دستگاه‌ها در چین قرار دارد. درنظر داشته باشید که از بین چهار گوشی هوشمند پرفروش در بازار چین، دو دستگاه دیگر یعنی میان‌رده‌ی اوپو A5 و گوشی فوق‌العاده اقتصادی اوپو A83‌، جزو پرفروش‌ترین‌های بازار چین معرفی شدند.

گزارش کانترپوینت در شبکه‌ی اجتماعی ویبو چین و بدون انتشار اطلاعات دقیق‌تری به‌اشتراک گذاشته شد. به‌نظر می‌رسد براساس اطلاعات موجود، در مجموع ۱۰۰ میلیون دستگاه از سه مدل گوشی آیفون اپل که رتبه‌ی پرفروش‌ترین گوشی‌های بازار جهانی را از آن خود کرده‌اند، به‌فروش رسیده است. این در حالی است که آمار فروش آیفون XS Max و آیفون XR بیش از ۱۶ میلیون دستگاه برآورد شده است. 

همان‌طور که در نمودار پرفروش‌ترن گوشی‌های بازار جهانی مشاهده می‌کنید، نام اپل با ۶ گوشی هوشمند پرفروش و نام سامسونگ با سه گوشی هوشمند پرفروش، در این نمودار به‌ چشم می‌خورد. به‌نظر می‌رسد که پرچمداران سال ۲۰۱۷ موفق‌تر از جانشینان خود بوده‌اند. 

پرفروش‌ترین گوشی جهان

البته همان‌‌طور که گفته شد، اطلاعات آماری مربوط‌به بازار چین، با اطلاعات آماری بازارهای جهانی متفاوت است. بی‌شک آمار فروش تولیدکنندگان داخلی چین، بالاتر از شرکت‌های خارج چین خواهد بود. همان‌طور که در نمودار مربوط‌به چین مشاهده می‌کنید، از بین ۱۰ شرکتی که نام آن‌ها در نمودار ذکر شده، هشت شرکت تولیدکننده‌ی گوشی هوشمند داخل چین هستند و دو گوشی هوشمندی که جزو پرفروش‌‌ترین ها در بازار چین شناخته می‌شوند، گوشی‌های آیفون ۱۰ و آیفون ۸ پلاس هستند.

نکته‌ی قابل‌توجه آن است که نام هواوی در هیچ یک از نمودارها دیده نمی‌شود. دومین تولیدکننده‌ی بزرگ گوشی‌های هوشمند، بازار را به‌حدی با گوشی‌های متنوع اشباع کرده که کابران گزینه‌های متعددی برای انتخاب و خرید دارند. براساس اعلام کانترپوینت، بیش از ۱۳ میلیون دستگاه گوشی هوشمند پرفروش هواوی پی ۲۰ لایت در بازار به‌فروش رسیده است. بااین وجود، این حجم فروش برای قرار گرفتن نام این گوشی هوشمند هواوی در فهرست پرفروش‌ترین‌های بازار کافی نیست.

آیفون xs

 

برای مطالعه‌ی تمام مطالب مرتبط با گوشی‌های جدید اپل شامل مشخصات فنی، قیمت، تصاویر و ویدیوی نگاه نزدیک،
به صفحه‌‌های آیفون XS، آیفون XS Max و آیفون XR مراجعه کنید.



تاريخ : چهار شنبه 11 ارديبهشت 1398برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

براساس اخبار رسمی، سهمیه هر خودرو ۶۰ لیتر در ماه به قیمت ۱۰۰۰ تومان خواهد بود. بنزین آزاد هم به قیمت لیتری ۲۵۰۰ تومان فروخته خواهد شد.

 

از فردا شب، ساعت ۲۴ سهمیه بندی بنزین آغاز می‌شود. بنزین با نرخ ۱۰۰۰ تومان با سهمیه ۶۰ لیتر در ماه و بنزین آزاد با قیمت ۲۵۰۰ تومان در هر لیتر عرضه می‌شود. همچنین دولت برای تاکسی های اینترنتی با هماهنگی مجموعه وزارت کشور سهمیه‌ای مجزا در نظر می‌گیرد. قیمت هر لیتر بنزین سوپر آزاد نیز ۳۰۰۰ تومان در هر لیتر خواهد بود.

همچنین از دومین ماه اجرای سهمیه‌بندی، در تیرماه، سازوکاری تشویقی برای صرفه‌جویی سوخت با خرید سهمیه مصرف‌نشده بنزین مردم در نظر گرفته خواهد شد.



تاريخ : چهار شنبه 11 ارديبهشت 1398برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

AMR اولین نسخه از نسل جدید استون مارتین ونتیج است که با جعبه‌دنده‌ی دستی عرضه می‌شود.

 

نسل جدید استون مارتین ونتیج (Vantage) شاید از نظر طراحی به‌خصوص در نمای جلو منتقدهای زیادی داشته باشد، اما در بخش عملکرد فنی و فرمان‌پذیری یکی از بهترین محصولات خودروساز اصیل بریتانیا است.

به‌لطف پیشرانه‌ی ۸ سیلندر V شکل ۴ لیتری تویین توربوشارژ که از آلمان و مهندس‌های AMG رسیده است، ونتیج جدید بیش از ۵۰۰ اسب‌بخار قدرت در اختیار دارد. گرندتورر خوش‌ساخت استون مارتین برای انتقال قدرت پیشرانه‌ی V8 به چرخ‌های عقب از جعبه‌دنده‌ی خودکار ZF استفاده می‌کند؛ بسیاری از طرفداران، نبود جعبه‌دنده‌ی دستی در ونتیج را یک نقص بزرگ می‌دانستند. اما حالا مدیران ارشد استون مارتین با نسخه‌ی AMR، به درخواست این افراد پاسخ داده‌اند.

Aston Martin AMR

ونتیج AMR از جعبه‌دنده‌ی ۷ سرعته‌ی دستی ساخت شرکت ایتالیایی Graziano استفاده می‌کند؛ نکته‌ی مهم این است که طرح تعویض دنده مشابه خودروهای مسابقه‌ای بوده و سطح اول دسته‌دنده به‌صورت دنده یک پایین-دنده عقب بالا است. دلیل استفاده از این طرح، استفاده از الگوی H شکل در تعویض دنده‌ها است تا دنده اول و عقب که استفاده‌ی زیادی در رانندگی تهاجمی و مسابقه ندارند، خارج از محدوده‌ی تمرکزِ راننده قرار بگیرند. استون مارتین از دیفرانسیل لغزش محدود (LSD) جدید درکنار فناوری AMSHIFT هم استفاده کرده است تا دنده معکوس در بهترین حالت و بدون فشار اضافی به پیشرانه انجام شود.


Aston Martin AMR

استون مارتین ونتیج AMR در بخش پیشرانه و قوای فنی تقریباً مشابه مدل استاندارد است. پیشرانه‌ی V8 تویین توربوشارژ ۴ لیتری با قدرت ۵۰۳ اسب‌بخار در AMR نصب می‌شود اما به‌دلیل وجود جعبه‌دنده‌ی دستی، گشتاور از ۶۸۵ به ۶۲۵ نیوتن‌متر رسیده که از ۲۰۰۰ تا ۵۰۰۰ دوربردقیقه در دسترس است. در مقابل نسخه‌ی AMR ونتیج ۱۵۳۵ کیلوگرم وزن دارد که ۹۵ کیلوگرم کمتر از نمونه‌ی استاندارد است. این تغییرات باعث شده تا ونتیج AMR در زمان ۳.۹ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتربرساعت برسد که ۰.۴ ثانیه عقب‌تر از مدل خودکار است؛ البته نهایت سرعت هر دو مدل دستی و خودکار به حدود ۳۱۵ کیلومتربرساعت می‌رسد. با اینکه ونتیج AMR گشتاور کمتری دارد، اما مهندس‌های استون مارتین اشاره می‌کنند که تمرکز اصلی این مدل باتوجه به وزن کمتر و جعبه‌دنده‌ی دستی در هیجان و درگیر کردن بیشتر راننده معطوف شده است. تغییر مهم دیگر AMR استفاده از ترمزهای سرامیک کربن و آخرین نسخه‌ی دمپرهای هوشمند Skyhook است که در سه حالت مختلف اسپرت، اسپرت پلاس و پیست تنظیم می‌شود.

Aston Martin AMR


استون مارتین ونتیج AMR تنها در ۲۰۰ دستگاه با رنگ‌های آبی، سیاه، خاکستری و سفید تولید می‌شود. ۵۹ دستگاه آخر تولیدی، به‌منظور گرامی‌داشت پیروزی استون مارتین در مسابقات ۲۴ ساعته‌ی لمانز سال ۱۹۵۹ با طرح و رنگ ویژه‌ی مسابقه‌ای و کد Vantage 59 عرضه می‌شود. به‌علاوه، مدیران ارشد این برند بریتانیایی اعلام کردند که پس از تولید ۲۰۰ دستگاه از نسخه‌‎‌ی AMR، مدل‌های استاندارد ونتیج از سال ۲۰۲۰ با آپشن جعبه‌دنده‌ی دستی همراه خواهند شد.

استون مارتین ونتیج AMR هم‌اکنون با قیمت پایه ۱۴۹,۹۹۵ پوند در بریتانیا (۲۹ هزار پوند گران‌تر از مدل استاندارد و خودکار) و ۱۸۴,۹۹۵ دلار در آمریکا فروخته می‌شود؛ مدل Vantage 59 هم ۲۰۹,۹۹۵ دلار قیمت خورده است.



تاريخ : چهار شنبه 11 ارديبهشت 1398برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

فناوری خودران در صورتی می‌تواند طی سال‌های آینده وارد دنیای واقعی شود که شرکت‌های سازنده راهی برای سودآوری آن‌ها در بازار پیدا کنند.

 

در سال‌های اخیر اخبار زیادی از سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ روی پروژه‌های خودرو خودران، خودروی متصل و حمل‌ونقل هوشمند می‌شنویم. اما بسیاری از افراد دوست دارند بدانند دقیقاً چه زمانی این تلاش‌ها سودآور خواهند شد. درحالی‌که مسیر دستیابی به داده‌ها و بازاریابی در صنعت خودرو کاملاً روشن است، خودروهای خودران شرایط متفاوتی دارند. هنوز مسائل حل‌نشده زیادی در حیطه فناوری خودران وجود دارد که قانون‌گذاران با آن‌ها آشنایی ندارند. از جمله می‌توان به مسائل اخلاقی و نظارتی اشاره کرد که به نظر می‌رسد قانون‌گذاران به‌طور کلی از آن‌ها مطلع نیستند. 

هم‌اکنون برخی شرکت‌ها، وسایل نقلیه خودران خود را در مناطق محدودی از ایالات متحده آزمایش می‌کنند. حرکت بعدی که برخی از شرکت‌ها مانند ویمو (Waymo) گوگل انجام داده‌اند، شامل تطبیق محصولات خودران برای استفاده در ناوگان تجاری است. اما سودآوری موضوع دیگری است و نگرانی‌های زیادی در این‌باره وجود دارد؛ بسیاری از کارشناسان از آماده نبودن این فناوری برای ورود به عرضه زندگی انسان‌ها نگران هستند و به نظر می‌رسد که زمان زیادی طول می‌کشد.

Waymo / ویمو

می‌دانیم که بسیاری از خودروسازان پیش‌تر فناوری نیمه خودران و سطوح پایین‌تر را به‌طور گسترده در مدل‌های خود ارائه داده‌اند. از جمله می‌توان به فناوری اتوپایلوت تسلا، سوپرکروز کادیلاک و پروپایلوت نیسان اشاره کرد. سیستم‌های کمک‌راننده به‌عنوان گزینه استاندارد در مدل‌های تولیدی قرار می‌گیرند، بااین‌حال رانندگان هنوز هم مسئول اصلی کنترل خودرو هستند. سردرگمی مصرف‌کنندگان و مجموعه‌ای از حوادث برجسته که سیستم‌های پیشرفته رانندگی نیمه خودران طی چند سال گذشته در آن دخیل بودند، باعث می‌شود تا مردم ذهنیت خوبی درباره این فناوری نداشته باشند. بااین‌حال هر روز بر تعداد افرادی که از فناوری خودرو خودران و مزایای آن آگاه می‌شوند، افزوده می‌شود. 

سیستم نیمه خودران اتوپایلوت تسلا / tesla autopilot

خودروسازان هنوز به‌دنبال فرستادن خودروهای خودران در نمایشگاه‌های فروش نیستند. بیشتر خودروسازان و شرکت‌هایی که در این زمینه فعالیت می‌کنند، قصد دارند محصولات خودران را ابتدا در خدمات اشتراک سواری، شرکت‌های تحویل کالا و تجارت الکترونیک به کار بگیرند. اگرچه پیشرفت فناوری خودران در ابتدا بسیار سریع بود، اما هرچه جلوتر می‌رویم از سرعت پیشرفت کاسته می‌شود و هزینه‌های موردنیاز نسبت به پیش‌بینی‌های اولیه افزایش می‌یابند. برای مقابله با چنین مواردی، برخی شرکت‌ها به‌دنبال تقسیم هزینه‌ها با شرکای خود هستند و برخی نیز به‌جای هزینه کردن روی موارد پرهزینه، آن را از شرکت‌های دیگر خریداری می‌کنند؛ به‌عنوان مثال می‌توان به هوش مصنوعی و فناوری حسگرهای استفاده‌شده در خودروهای خودران اشاره کرد.

هوش مصنوعی

مشارکت در زمینه فناوری خودران شبیه خیابان دوطرفه است. همکاری صنعتی در میان تعداد زیادی از خودروسازان دیده می‌شود که از جمله می‌توان به خرید مینی‌ون کرایسلر پاسیفیکا توسط ویمو (استفاده در ناوگان خودران و روبوتاکسی)، خرید Argo AI توسط فورد و حتی همکاری بی‌ام‌و با گروه دایملر اشاره کرد. شرکت‌های کمی نیز وجود دارند که به‌تنهایی برای توسعه فناوری خودران تلاش می‌کنند اما درآمد آن‌ها در حقیقت منعکس‌کننده تاثیرگذاری چنین سرمایه‌گذاری است. 

Daimler BMW / بی ام و دایملر

کارشناسان معتقدند که وسایل نقلیه خودران قادر نخواهند بود بدون دستیابی به استاندارد جهانی برای فناوری‌های خودرو متصل و ارتباط دائمی بین خودروها یا سایر زیرساخت‌های وابسته، در شرایط واقعی عمل کنند. الکساندر ماریان، مدیر اجرایی بخش آزمایش خودرو و صنعت در شرکت AlixPartners LLP می‌گوید:

یکی از عناصر کلیدی [در راه‌اندازی یک مدل تجاری] ایجاد مشارکت و همکاری است. تولیدکنندگان همیشه عادت داشته‌اند که در مرکز همه چیز قرار داشته باشند، اما اکنون باید درباره قابلیت‌های اصلی و نیازهای خود بازنگری کنند. توسعه بخشی از دستورالعمل کلی برای آینده است. شرکت‌های سازنده باید راهی برای سودآوری خودروهای خودران پیدا کنند تا بتوانند آن‌ها را به دنیای واقعی بیاورند. مصرف‌کنندگان هنگام نشستن در خودروی خودران می‌توانند با سیستم سرگرمی و اطلاعاتی بازی کنند، خریدهای روزانه را به‌صورت آنلاین انجام دهند یا تبلیغات تجاری شرکت‌های حامی را ببینند. بااین‌حال ناوگان تجاری خودروهای خودران هنوز هم باید روش‌های بیشتری برای کسب درآمد داشته باشند. اگر شما بتوانید استفاده از وسایل نقلیه خودران را افزایش دهید، این محرکی واقعی برای سودآوری خواهد بود. سود شرکت در ناوگان خودران به مدل مؤثر بهره‌برداری بستگی دارد.

اوبر

اگرچه سرمایه‌گذاری سنگینی روی پیشرفت فناوری خودران انجام می‌گیرد، باتوجه‌به برنامه‌ریزی‌های کنونی به نظر می‌رسد که حاصل آن‌ها چند دهه طول بکشد. اما طرح فورد برای آزمایش سرویس تحویل مواد غذایی با شرکت دومینو و تلاش‌های جنرال موتورز برای راه‌اندازی سرویس تاکسی خودران، از جمله مدل‌هایی هستند که فعلاً نمی‌توانند به سودآوری اوبر یا لیفت دست یابند؛ یا حداقل نمی‌توان خوشبینی زیادی درباره آینده آن‌ها داشت. 



تاريخ : چهار شنبه 11 ارديبهشت 1398برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

اپل در پی استفاده از نمایشگر میکرو LED در محصولات آینده خودش است. آخرین گزارش‌‌ها حاکی از آن است که فاکسکان نیز این تصمیم کوپرتینویی‌ها را تأیید می‌کند. 

 

براساس گزارش منتشرشده از سوی Economic Daily News، به‌نظر می‌رسد فاکسکان در حال توسعه‌ی سرمایه‌گذاری در بخش نمایشگرهای micro-LED است تا گوشی‌های اپل نسل بعدی را با نمایشگرهای جدید مونتاژ کند.

در حال حاضر اپل، گوشی‌های آیفون ۱۰، آیفون XS و اپل واچ را با نمایشگرهای OLED به بازار عرضه می‌کند. نمایشگرهای میکرو LED نسبت به نمایشگرهای OLED برتری‌ها و مزایایی دارند.

 

باتوجه به اینکه در نمایشگرهای میکرو LED نیز همانند نمایشگرهای OLED، پیکسل‌ها خودشان نور ساطع می‌کنند، درنتیجه به نور پس‌زمینه نیازی ندارند و کاربران می‌توانند از رنگ‌های غنی و با کنتراست بالا بهره‌مند شوند. اما مزیت نمایشگرهای میکرو‌ LEDها آن است که مبتنی بر هیچ ماده‌ی ارگانیکی تولید نشد‌ه‌اند، درنتیجه دچار تخریب نمی‌شوند؛ درحالی‌که نمایشگرهای OLED با مشکلاتی همچون سوختن پیکسل و کاهش تدریجی روشنایی در طول زمان مواجه خواهند بود.

یکی از دلایل استفاده از نمایشگرهای OLED در محصولات مصرفی امروزی، صرفا موضوع هزینه و بازدهی آن‌ها است. در حال حاضر شرکت‌ها توانایی تولید انبوه نمایشگرهای میکرو ال‌ای‌دی را ندارند براساس آخرین اخبار، به‌نظر می‌رسد اپل در حال توسعه‌ی نمایشگرهای میکرو LED در بخش تحقیق‌وتوسعه‌‌ی شرکت است و انتظار می‌رود طی چند سال آینده شاهد عرضه‌ی اپل واچ با نمایشگرهای میکرو LED باشیم.

طبیعتا، انتظار می‌رود در آینده‌ی نزدیک اپل فناوری نمایشگرهای جدید را به خط تولید گوشی‌های آیفون نیز بیاورد و آخرین گزارش فاکسکان نیز این خبر را تأیید می‌کند و به همین موضوع اشاره دارد. اما باید درنظر داشت که فناوری تولید نمایشگرهای میکرو ال‌ای‌دی هنوز در میانه‌ی مسیر خود قرار دارد، در نتیجه نمی‌توان انتظار داشت که به همین سرعت چنین نمایشگرهایی به تولید انبوه برسد. 

در سال جاری میلادی، اپل نمایشگر اکسترنال ۳۱.۶ اینچی را درکنار مک‌پرو جدید معرفی خواهد کرد. این نمایشگر از نور پس‌زمینه‌ی mini-LED استفاده می‌کند. مینی LED، نسخه‌ی کوچکتری از میکرو LED است و در اصل تراکم دو نمایشگر میکرو ال‌ای‌دی و مینی ال‌ای‌دی با یکدیگر متفاوت است. انتظار می‌رود در آینده‌ی نزدیک شاهد عرضه‌ی نمایشگرهای بزرگ با نور پس‌زمینه‌ی مینی LED به بازار باشیم. مینگ چی‌کو، تحلیلگر معروف معتقد است تا سال ۲۰۲۱ میلادی شاهد عرضه‌ی آیپد و مک‌بوک با نمایشگر میکرو LED به بازار خواهیم بود. 



تاريخ : چهار شنبه 11 ارديبهشت 1398برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

گزارش مالی اپل برای فصل زمستان ۲۰۱۹ نشان از کاهش ۵ درصدی و رسیدن به درآمد ۵۸ میلیارد دلاری برای این شرکت دارد.

 

اپل ساعاتی پیش گزارش مالی مربوط‌به سه‌ماهه‌ی اول سال ۲۰۱۹ را منتشر کرد. براساس این گزارش، کوپرتینویی‌ها درآمد ۵۸ میلیارد دلاری را کسب کرده‌اند که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۵ درصد کاهش داشته است. البته باید به این نکته اشاره کرد که بخش سرویس‌های اپل طی سه‌ماهه‌ی اول سال ۲۰۱۹ درآمدی ۱۱.۵ میلیارد دلاری را برای این شرکت به ارمغان آورده است. البته درآمد کسب‌شده توسط کوپرتینویی‌ها تاحدودی بالاتر از پیش‌بینی کارشناسانی است که به‌صورت میانگین کسب درآمد ۵۷.۴ میلیارد دلاری را توسط این شرکت پیش‌بینی کرده بودند.

سود کسب‌شده توسط اپل نیز بیش از ۱۱.۶ میلیارد دلار گزارش شده که در مقایسه با سود ۱۳.۸ میلیارد دلاری کسب‌شده طی سه‌ماهه‌ی اول سال ۲۰۱۸ کاهش یافته است. اپل در حالی به این سود دست یافته که حاشیه‌ی سود این شرکت به ۳۷.۶ درصد کاهش پیدا کرده است. ۶۱ درصد از درآمد اپل حاصل فروش محصول و خدمات اپل در بازار بین‌المللی است.

اپل موفق شده تا طی زمستان ۲۰۱۹ به ترتیب ۳۱.۰۵ میلیارد دلار آیفون، ۵.۵ میلیارد دلار مک و ۴.۸۷ میلیارد دلارآیپد به فروش برساند. همچنین درآمد حاصل از فروش پوشیدنی‌ها و لوازم جانبی اپل نیز بیش از ۵.۱۳ میلیارد دلار گزارش شده است. دو محصول اپل که شامل آیفون و مک‌های این شرکت می‌شود، در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته شاهد کاهش درآمد بوده‌اند، حال آنکه اپل تلاش بازاریابی گسترده‌ای برای افزایش فروش انجام داده است. در مقایل آیپد‌ و پوشیدنی‌های این شرکت از نظر درآمدزایی شاهد رشد بوده‌اند. اپل از فصل گذشته انتشار میزان فروش گجت‌های خود به‌صورت تفکیک‌شده را متوقف کرده است.

اپل در حالی موفق شده درآمد ۵۸ میلیارد دلاری کسب کند که این شرکت طی سه‌ماهه‌ی اول سال ۲۰۱۸ درآمدی ۶۱.۱ میلیارد دلاری کسب کرده بود. این برای دومین فصل متوالی است که اپل شاهد کاهش درآمد بوده است.

اپل هم‌زمان با انتشار گزارش مالی مربوط‌به پاییز ۲۰۱۸ که نشان از درآمد ۸۴.۳ میلیارد دلاری این شرکت داشت، خبر از کاهش درآمد در زمستان داد. از جمله‌ی دلایل اصلی برای کاهش درآمدزایی اپل را باید در کاهش فروش آیفون‌های این شرکت جست‌وجو کرد که در کشور‌هایی نظیر چین بسیار چشمگیر بوده است.

اپل پیش‌بینی خود برای سه‌ماهه‌ی جاری را نیز ارائه کرده که براساس آن، شرکت کوپرتینوئی در پی کسب درآمدی ۵۲.۵ تا ۵۴.۵ میلیارد دلاری با حاشیه‌ی سود ۳۷ تا ۲۸ درصدی است.



تاريخ : چهار شنبه 11 ارديبهشت 1398برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

کارت گرافیک AMD Radeon VII برخلاف قیمت پایینش عملکرد بسیار مناسبی در استخراج اتریوم از خود نشان می‌دهد و می‌تواند به‌عنوان پادشاهی جدید در این زمینه عرض اندام کند.

 

Radeon VII، کارت گرافیک رده‌بالای اخیر AMD، نه‌تنها در عرصه گیمینگ قوی عمل می‌کند بلکه ازنظر عملکرد نیز به‌عنوان پادشاه جدیدی در قلمرو استخراج اتریوم عرض اندام می‌کند.

طبق گفته‌ی یکی از اعضای انجمن Bitcointalk به‌نام VoskCoin، کارت گرافیک Radeon VII حتی بدون اورکلاکشدن می‌تواند به نرخ هش ۹۰ مگاهش بر ثانیه برسد. بنابر گفته‌ی وب‌سایت wccftech، این میزان نرخ هش تقریبا سه‌برابر AMD RX Vega 64 است و با اختلاف زیادی نرخ هش ۶۹ مگاهش بر ثانیه‌ای کارت گرافیک قدرتمند Titan V انویدیا را شکست می‌دهد.

اگر به اورکلاک کارت گرافیک خود علاقه‌مند باشید، AMD Radeon VII حتی بهتر نیز عمل خواهد کرد و در این حالت، نرخ هش آن مابین ۹۰ تا ۱۰۰ مگاهش بر ثانیه خواهد بود.

این نتایج شگفت‌انگیز، به‌لطف افزایش پهنای باند حافظه در این کارت گرافیک جدید به‌دست آمده‌اند. Radeon VII پهنای باند حافظه ۱ ترابایت بر ثانیه و حافظه ۱۶ گیگابایتی HBM2 را دارا است؛ درحالی‌که کارت گرافیک قدیمی‌تر  RX Vega 64 پهنای باند ۴۸۴ گیگابایت بر ثانیه و ۸ گیگابایت حافظه HBM2 دارد.

 

شاید مهم‌ترین نکته این باشد که کارت گرافیک Radeon VII بازده بیشتری داشته و انرژی کم‌تری مصرف می‌کند؛ بنابراین زمانی‌که آن را در طول شبانه‌روز برای استخراج به‌کار می‌گیرید، هزینه برق کم‌تری می‌پردازید.

کارت گرافیک Titan V زمانی به‌عنوان یکی از بهترین کارت‌های گرافیک برای استخراج ارز‌های دیجیتال درنظر گرفته می‌شد و دوبرابر سریع‌تر از RX Vega 64 اتریوم استخراج می‌کرد. ذکر این حقیقت که AMD Radeon VII در زمینه استخراج اتریوم، کارت گرافیک Titan V انویدیا را پشت سر می‌گذارد بسیار جالب است؛ زیرا اگرچه Titan V چند سالی پا به سن گذاشته، اما هنوز حدود ۲.۹۹۹ دلار قیمت دارد و این درحالی است که قیمت Radeon VII که تازه عرضه شده، تنها ۶۹۹ دلار است.

پرداخت هزینه کم‌تر برای نتایج خیلی بهتر، کارت گرافیک Radeon VII را به گزینه خرید بهتری برای استخراج‌کنندگان تازه‌کار تبدیل می‌کند. هرچند محبوبیت استخراج ارزهای دیجیتال در طول زمان کاهش یافته است، اما عرضه این کارت گرافیک که چنین نتایج خوبی را در ازای قیمتی معقول ارائه می‌دهد، می‌تواند بسیاری از افراد را به شروع دوباره استخراج ارز دیجیتال ترغیب کند.

از طرفی هرچند Radeon VII از فناوری‌های جدید مانند رهگیری پرتو و هوش مصنوعی بی‌بهره است، اما تمرکز شرکت AMD روی قدرت و همچنین میزان حافظه ویدیویی بالا، این محصول را به یکی از بهترین گزینه‌ها برای گیمینگ مبدل کرده است.

چند مورد از نکات منفی و مثبت این کارت گرافیک را در زیر مشاهده می‌کنید.

نکات مثبت

  • رقابت نزدیک با  Nvidia RTX 2080
  • استفاده از حافظه ویدیویی بالا
  • خنک‌تر بودن نسب به Nvidia RTX

نکات منفی

  • عملکرد نامناسب DirectX 12 

    -پشتیبانی‌نکردن از کراس‌فایر Crossfire

  • مصرف انرژی زیاد


تاريخ : چهار شنبه 11 ارديبهشت 1398برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

بریتانیا قصد دارد استفاده از محصولات هواوی را در برخی بخش‌ها متوقف و در برخی دیگر محدود کند. اما شرکت‌های اپراتور موبایل بریتانیا با این تصمیم موافق نیستند.

 

به گزارش رویترز، گروه ودافون (Vodafone) گفته است که تجهیزات مخابراتی که توسط شرکت چینی هواوی برای بخش ایتالیایی ودافون فراهم شده است، مشکل امنیتی دارند.

ودافون که دومین شرکت اپراتوری موبایل جهان است، گفته که در دو محصول شرکت هواوی مشکل امنیتی یافته است. این مشکلات امنیتی اولین‌بار توسط بلومبرگ گزارش شد و به‌سرعت توسط هواوی رفع شد.

 

هواوی در حال حاضر بزرگ‌ترین تولیدکننده‌ی تجهیزات مخابراتی دنیا است اما پس از اینکه آمریکا به متحدانش توصیه کرد که تکنولوژی‌های تولیدی هواوی را استفاده نکنند، مورد بررسی موشکافانه قرار گرفت چون گفته می‌شد ممکن است تولیدات مخابراتی هواوی، ابزاری برای جاسوسی برایچین باشد؛ هرچند شرکت هواوی همواره این ادعا را رد کرده‌است.

ودافون در ژانویه‌ی امسال استفاده از تولیدات هواوی در بخش‌های مهم و اساسی مخابراتی را متوقف کرد. در عین حال دولت انگلستان منتظر است تا امنیت تولیدات این شرکت چینی از طرف دولت‌های غربی تأیید شود.

هفته‌ی گذشته بریتانیا یک تصمیم تلخ گرفت و بنابر گزارش دو منبع امنیتی، این کشور تصمیم گرفته تا فعلاً استفاده از محصولات هواوی را در تمام بخش‌های اساسی شبکه‌ی 5G متوقف کند. همچنین استفاده از محصولات این شرکت در بخش‌های غیر اساسی محدودتر خواهد شد. دولت بریتانیا هنوز در مورد اینکه در آینده از تولیدات مخابراتی هواوی در شبکه 5G استفاده می‌کند یا خیر، چیزی اعلام نکرده‌ اما قرار است در ماه آینده تصمیم نهایی خود را اعلام کند.

در یکی از گزارش‌های دولت بریتانیا، شرکت هواوی به‌دلیل ناتوانی در رفع مشکلات امنیتی که در تجهیزات مخابراتی‌اش یافته شده، بازخواست شده است. به‌گفته‌ی آن‌ها، در سال ۲۰۱۸ و در بریتانیا چند صد مشکل امنیتی در تجهیزات مخابراتی هواوی پیدا شده است.

vodafone

از طرف دیگر، اپراتورهای موبایل مانند ودافون در مورد توقف استفاده از تولیدات هواوی هشدار داده‌اند. به‌گفته‌ی آن‌ها، توقف کامل استفاده از تولیدات مخابراتی هواوی باعث تأخیر در راه‌اندازی شبکه‌ی 5G خواهد شد؛ شبکه‌ای که باعث افزایش سرعت دیتا در شبکه‌ی موبایل خواهد شد و شالوده‌ای برای صنایع دیگری همچون اتومبیل‌های خودران خواهد بود.

دو شرکت هواوی و ودافون گفته‌اند که در سال‌های ۲۰۱۱ و ۲۰۱۲ مشکلات نرم‌افزاری در تجهیزات تولیدی هواوی یافته‌اند که به‌سرعت توسط هواوی رفع شده‌ است. شرکت هواوی هم تأیید کرده‌ که در سال ۲۰۱۱ و ۲۰۱۲ این مشکلات به آن‌ها ارجاع و مرتفع شده است. همچنین یکی از گزارش‌های بلومبرگ مبنی بر این است که در طی هفت سال گذشته مشکلات امنیتی و کارکردی معمول که در این تجهیزات یافته شده بودند، مرتفع شده‌اند.

یکی از مسئولان هواوی گفته است: «این ادعا که تولیدات هواوی قابل باز کردن نیستند، ادعای درستی نیست.»

ودافون گفته است که این مشکلات امنیتی ازطریق استفاده از Telnet ایجاد شده بودند. Telnet یک پروتکل متداول در بین تولیدکنندگان است و ازطریق آن مشکلات را شناسایی می‌کنند و این امکان را فراهم می‌کند که تولیدکننده بتواند پس از فروش محصولاتش همچنان با آن در ارتباط باشد.

همچنین ودافون گفته است که هیچ مدرکی وجود ندارد که نشان دهد هواوی دسترسی غیرمجاز به شبکه‌ی ثابت ایتالیا دارد و این شرکت برای دسترسی به این شبکه باید به‌طور رسمی اجازه بگیرد. اما سخنگوی فعالیت‌های دیجیتال دولت برتانیا و مرکز امنیتی سایبری ملی، در پاسخ به این سخن‌ها چیزی نگفته است.

در عین حال BT، بزرگ‌ترین اپراتور موبایل انگلستان گفته است که پس از بیش از ۱۰ سال همکاری با شرکت هواوی می‌تواند بگوید هیچ مشکل امنیتی یا ارتباط غیر اجتماعی از تولیدات این شرکت ندیده است. شرکت هواوی رقیب اریکسون سوئدی و نوکیای فنلاندی است.



تاريخ : چهار شنبه 11 ارديبهشت 1398برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

 

نسل پنجم شبکه در بهترین موبایل های ۲۰۱۹+تصاویربه گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، تمام گوشی های 5G تاکنون اعلام شده است. نسل پنجم شبکه تلفن همراه (5G)، در حال حاضر جدیدترین نسل سیستم های ارتباطات سیار سلولی است که در سال ۲۰۱۹ در بهترین موبایل‌های جهان عرضه می‌شود.گوشی‌های 5G نیز خبرساز هستند. سامسونگ و هواوی با گوشی‌های هوشمند تاشدنی و شرکت‌های هواوی، اوپو و ال‌جی با فناوری‌ اتصال به شبکه‌ی پرسرعت اینترنت در کنگره جهانی موبایل حضور پیدا کرده‌اند.

در ایالات متحده، Sprint سرویس های 5G خود را در اوایل ماه مه راه اندازی می کند، در حالی که T-Mobile و ورایزون گفته اند که تا پایان سال جاری خدمات 5G را راه اندازی خواهند کرد.

نسل پنجم شبکه در بهترین موبایل های ۲۰۱۹+تصاویر

گوشی HUAWEI MATE X

در کنگره جهانی موبایل ۲۰۱۹، شرکت هوآوی نخستین گوشی هوشمند تاشو و سازگار با فناوری 5G را با نام HUAWEI Mate X معرفی کرد. از ویژگی‌های منحصربه‌فرد گوشی HUAWEI Mate X می‌توان به لولای مکانیکی Falcon Wing Mechanical Hinge، یک تراشه مودم ۷ نانومتری با نام Balong 5000، باتری ۴۵۰۰ میلی‌آمپرساعتی و فناوری 55W HUAWEI SuperCharge اشاره کرد. 

گوشی HUAWEI Mate X از آخرین تراشه چندحالته هوآوی به نام Balong 5000 استفاده می‌کند که در ژانویه ۲۰۱۹ معرفی شده است. تراشه Balong 5000 با فرایند ۷ نانومتری ساخته شده و از فناوری‌های 2G، 3G، 4G و 5G پشتیبانی می‌کند و موجب، کاهش در مصرف انرژیِ حاصل از تبادل داده‌ها بین حالت‌های مختلف می‌شود. طبق ادعای شرکت هوآوی سرعت دانلود این تراشه می‌تواند با حداکثر سرعت دانلود در آزمایش‌های صنعت 5G برابری کند. Huawei اعلام کرده است که این مدل گوشی در ماه ژوئن سال جاری به قیمت 2،299 یورو (2600 دلار) عرضه خواهد شد.

نسل پنجم شبکه در بهترین موبایل های ۲۰۱۹+تصاویر

گوشیXIAOMI MI MIX 3

شرکت چینی شیائومی یک رقیب بی‌سروصدا در بازار گوشی‌های هوشمند به حساب می‌آید و به همین خاطر نیز با بسیاری از برندها تفاوت دارد. شیائومی با خود عهده بسته تا از فروش محصولات فیزیکی خود بیشتر از ۵ درصد سود کسب نکند به همین دلیل می‌توانیم آن را شرکتی بدانیم که دستگاه‌های ارزان‌قیمتی تولید می‌نماید.به تازگی این شرکت خط تولید گوشی های همراه خود را با نوع 5G تولید می‌کند.شیائومی  در سال گذشته و در ماه اکتبر گوشی های در طبقه بندی غیر از 5G با ویژگی شاخصی چون نمایشگر OLED با صفحه نمایش 6.4 اینچ را عرضه کرد. جالب است بدانید بزرگترین تغییر در این  پردازنده ارتقا Snapdragon 845به 855  است. مدل Xiaomi Mi Mix 3 در ماه مه 2019 به قیمت 599 یورو (679 دلار) در دسترس خواهد بود.

نسل پنجم شبکه در بهترین موبایل های ۲۰۱۹+تصاویر

گوشی LG V50 THINQ

گوشی ال‌جی V50 ThinQ اولین گوشی هوشمند با قابلیت اتصال به شبکه‌ی 5G است که ال‌جی از آن رونمایی کرده است. از ویژگی های این مدل گوشی همراه میتوان  باتری 4000 میلی آمپر بیشتر و پردازنده Snapdragon 855 که سرعت بیشتری به این مدل می‌بخشد را نام برد.باتوجه به اینکه ال‌جی وی ۵۰ تین‌کیو قابلیت اتصال به شبکه‌ی 5G را دارد، ظرفیت باتری به‌گونه‌ای انتخاب شده است که کاربران از طول عمر مناسب باتری بهره ببرند و با مشکلی رو‌به‌رو نشوند و از دستگاهی با باتری‌ با ظرفیت قابل‌اعتماد بتوانند استفاده کنند. زمانی‌که اولین گوشی‌های با قابلیت اتصال به شبکه‌ی 4G LTE به بازار معرفی شدند، کاربران مشکلاتی در طول عمر باتری را تجربه کردند. اما به‌نظر می‌رسد این موضوع برای نسل پنجم شبکه‌ اینترنت از قبل تدبیر شده است. قیمت گذاری برای این مدل هنوز اعلام نشده است.

نسل پنجم شبکه در بهترین موبایل های ۲۰۱۹+تصاویر

گوشیSAMSUNG GALAXY S10 5G

سامسونگ درکنار سه گوشی مورد انتظار گلکسی اس ۱۰،‌ اس ۱۰ پلاس و S10e یک نسخه‌ی 5G را نیز برای سال ۲۰۱۹ معرفی کرد. این مدل ۶.۷ اینچی یک باتری ۴۵۰۰ میلی‌آمپرساعتی درنظر گرفته است و برای شارژ کردن آن از شارژر ۲۵ واتی استفاده می‌شود. نسخه‌ی 5G گلکسی اس 10 از شارژ سریع وایرلس نسل دوم بهره می‌برد و توسط Wireless PowerShare نیز می‌توان دیگر ابزار و گوشی‌های‌ را به‌صورت بی‌سیم شارژ کرد.

متاسفانه، به دلیل اجزای داخلی بزرگ 5G  این مدل قادر به پشتیبانی از کارت microSD نیست.گلکسی S10 5G تا به الان نتوانسته  یک تاریخ انتشار دقیق در حدود نیمه اول سال 2019 داشته باشد، اما هنگامی که برای اولین بار راه اندازی می شود، شبکه Verizon را منحصر به فرد خواهد کرد. قیمت گذاری هنوز  تایید نشده است.

نسل پنجم شبکه در بهترین موبایل های ۲۰۱۹+تصاویر

گوشیZTE AXON 10 PRO 5G

ZTE هم در رویداد MWC امسال، گوشی پرچم‌دار 5G خود را با نام Axon 10 Pro 5G و سخت‌افزار قدرتمند و رقابتی با گوشی‌های معتبر دیگر معرفی کرد.این دستگاه به تراشه‌ی اسنپدراگون ۸۵۵ همراه‌با مودم X۵۰ کوالکام با قابلیت اتصال به شبکه‌ی 5G مجهز است. ZTE برای تضمین عرضه‌ی جهانی دستگاه هوشمند 5G خود در همین نیمه‌ی ابتدایی سال ۲۰۱۹، با اپراتورهای بزرگی مثل China Telecom و Hutchinson Drei و Elisa وارد شراکت شده است.این دستگاه با باتری ۴،۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی تقویت و اندروید 9 (Pie) روی آن نصب شده است. با چنین امکانات درخورتوجهی قطعا گوشی پرچم‌دار ZTE گوشی ارزانی نخواهد بود اما قیمت گذاری هنوز تأیید نشده است.

نسل پنجم شبکه در بهترین موبایل های ۲۰۱۹+تصاویر

گوشی ALCATEL 7 5G

آلکاتل تاکنون به علت عرضه گوشی‌های ارزان قیمت، فروش خوبی در جهان داشته است.امسال نیز در نمایشگاه MWC 2019 با عرضه Alcatel 7 5G، همه را شگفت‌زده کرد.این گوشی که نسخه جدیدتری از Alcatel 7 است، مجهز به یک پردازنده Snapdragon 855، صفحه نمایش 6.5 اینچی، رم 6 گیگابایتی و یک باتری 4000 میلی‌آمپر است.

یک نماینده آلکاتل اظهار کرد این مدل گوشی در پایان سال 2019 منتشر خواهد شد، اما به احتمال زیاد یک مدل در بازار سال 2020 محسوب خواهد شد.قیمت گذاری هنوز مورد تایید نیست، اما با توجه به آلکاتل اصلی 7 که فقط 179 دلار برای این گوشی عرضه شده است، این گوشی یکی از ارزانترین گوشی های موجود در این لیست است.

نسل پنجم شبکه در بهترین موبایل های ۲۰۱۹+تصاویر

گوشی ONEPLUS 5G PROTOTYPE

انتظار می‌رود اولین گوشی 5G وان‌پلاس در کنگره جهانی موبایل ۲۰۱۹ میلادی بارسلونا معرفی شود. طبق  آخرین اطلاعات منتشرشده توسط خبرگزاری USA Today،   گوشی هوشمند وان‌پلاس با تراشه‌ی اسنپدراگون ۸۵۵ و مودم 5G اسنپدراگون X50 به بازار عرضه خواهد شد. گوشی 5G وان‌پلاس در نیمه‌ی دوم سال ۲۰۱۹ میلادی ازطریق اپراتور تلفن همراه EE در انگلیس و اپراتور تلفن همراه Elisa فنلاندی به بازار عرضه خواهد شد. اما باید ذکر کرد ما اطلاعات زیادی در مورد آن نداریم. OnePlus هنوز در مرحله محاسبات قیمتی به سر میبرد ، اما اخیرا مدیرعامل آن اعلام کرده است که او انتظار دارد دستگاه های 5G در ابتدا 200 تا 300 دلار بیشتر از همتایان 4G خود به فروش روند.

نسل پنجم شبکه در بهترین موبایل های ۲۰۱۹+تصاویر

گوشی OPPO 5G PROTOTYPE

در کنار گوشی‌های OnePlus در غرفه کوالکام یک  نمونه دیگری 5G از Oppo وجود داشت که  بخشی از بازی Shadow را نشان میداد. گوشی هوشمند مجهز به فناوری 5Gاز نمونه‌ی مهندسی اسنپدراگون 855 کوالگام بهره ‌گرفته و مجهز به مودم X50  خواهد بود.اوپو قصد دارد یکی از اولین سازندگان گوشی‌های هوشمند ارائه‌دهنده‌ی دستگاه‌هایی با فناوری 5G به کاربران باشد اما اطلاعات زیادی در مورد این مدل گوشی در خصوص اتصال آن ب شبکه اینترنتی به اشتراک نگذاشته است.عرضه این مدل  در سه ماهه دوم سال جاری برنامه ریزی شده است.

نسل پنجم شبکه در بهترین موبایل های ۲۰۱۹+تصاویر

گوشی SONY 5G PROTOTYPE

سونی نمونه‌ی اولیه‌ای از گوشی 5G خود را در جریان MWC 2019 به‌نمایش گذاشته است. از آنجایی که دستگاه به‌نمایش گذاشته‌شده، محصول نهایی سونی نیست؛ انتظار می‌رود تا تاریخ رویداد رونمایی شاهد تغییراتی در طراحی یا مشخصات این گوشی هوشمند باشیم.گوشی هوشمند 5G سونی   با تراشه‌ی اسنپدراگون ۸۵۵ و مودم X50 ارائه خواهد شد.همانگونه که انتظار می‌رود، سونی اطلاعاتی از قیمت گذاری و یا اطلاعاتی از آن اعلام نکرده است.

نسل پنجم شبکه در بهترین موبایل های ۲۰۱۹+تصاویر

گوشی HONORABLE MENTION: HTC 5G HUB

هاب 5G اچ تی سی آخرین محصول وارد شده به بازار با پشتیبانی از این فناوری مدرن است. گجت HTC 5G Hub در واقع یک تبلت است که از نمایشگر ۵ اینچی برخوردار است و سیستم عامل اندروید بر روی آن اجرا می شود.چیپست کوالکام اسنپدراگون ۸۵۵ در کنار مودم ایکس ۵۰ نقطه قوت این محصول است. HTC هنوز اعلام قیمت نکرده است اما طبق گفته این شرکت  انتظار می رود آن را در بهار امسال منتشر کند.



تاريخ : چهار شنبه 11 ارديبهشت 1398برچسب:, | | نویسنده : مقدم |
صفحه قبل 1 ... 389 390 391 392 393 ... 3356 صفحه بعد