علاقه شدید طرفداران خودرو با هیچکس دیگری قابل مقایسه نیست. امروز میخواهیم به سراغ مانی خوشبین، میلیونر ایرانی-آمریکایی برویم که علاقهاش به مرسدسبنز مکلارن SLR بیکران است. او مالک ۵ نمونه مرسدسبنزSLR است.
کلکسیون SLRهای خوشبین شامل ۳ نمونه کوپه و ۲ نمونه رودستر میشود که دو نمونه از آنها با رنگ نقرهای و تودوزی قرمز هستند. یکی از خصوصیات مورد علاقه مرسدسبنز SLR برای خوشبین، کاپوت کشیده و حس سنگینی جلوی خودرو است که به عقیده وی، با سایر سوپراسپرتهای موتور وسطی که تجربه کرده متفاوت است. هر روز چنین فرصتی وجود ندارد که بتوانیم جزئیات مرسدسبنز SLR را از نزدیک مشاهده کنیم.
کاپوت خودرو هم بهطور جالبی باز میشود که با خودروهای قدیمی بیامو شباهت دارد. اما بدون شک یکی از جذابترین ریزهکاریهای این خودرو، کلید استارت آن است که درون محفظهای روی دستهدنده قرار گرفته که ما را به یاد دکمه پرتاب موشک میاندازد. مانی خوشبین کلید تنظیم بالعقب را هم نشان میدهد که در قسمت میانی کنسول قرار گرفته است.
این تنها بخشی از کلکسیون بزرگ خوشبین است. در کلکسیون وی، هایپرکارهای مشهوری از جمله بوگاتی ویرون، پاگانی هوآیرا و مکلارن p1 هم موجود است.
کمتر از یک ماه بعدازآنکه رنو نسل پنجم هاچبک کلیو را معرفی کرد، حالا یکی دیگر از برندهای فرانسوی نیز هاچبکشهری کاملاً جدید خود را پیش از آغاز نمایشگاه ژنو ۲۰۱۹ رونمایی کرده است. این خودرو نسل جدید پژو ۲۰۸ است که مسلماً یکی از جذابترین مدلها در بخش خودروهای کوچک شهری اروپا محسوب میشود. البته این چیزی بیشتر از یک چهرهی زیبا و جذاب است چراکه نسل دوم پژو 208 دستخوش تغییرات زیادی شده است.
طراحی بیرونی ۲۰۸ جدید بهشدت تحت تأثیر سدان ۵۰۸ شکل گرفته است. البته نسل قبلی ۲۰۸ هنوز هم خودروی زیبایی به نظر میرسد اما این مدل جدید در ظاهر کاملاً متحول شده و ویژگیهایی از پرچمدار پژو را به ارث برده است. در نمای جلویی خودرو، المان طراحی پنجهی ببر پژو بهتر از همیشه به نظر میرسد درحالیکه تیپهای گرانتر به چراغهای جلوی تمام LED هم مجهز هستند. برای این هاچبک کوچک رینگهایی تا ۱۷ اینچی قابل سفارش است و سقف آن نیز بهمنظور تضاد با رنگ اصلی بدنه، مشکیرنگ خواهد بود. همچنین مثل ۵۰۸، در اینجا هم نام مدل خودرو در لبهی کاپوت، درست بالای لوگوی پژو به چشم میخورد.
در داخل ۲۰۸ جدید نیز پیشرفتهای چشمگیری روی داده است. پژو صفحه آمپر دیجیتالی خود بهنام i-Cockpit را ارائه کرده که موجب میشود برخی رقبا در مقایسه با این هاچبک جدید فرانسوی، قدیمی به نظر برسند. درکنار این صفحه آمپر دیجیتالی نیز نمایشگر لمسی سیستم اطلاعاتی سرگرمی خودرو جای گرفته که در اندازههای ۵، ۷ و ۱۰ اینچی ارائه میشود. اکثر کنترلهای خودرو درون سیستم اطلاعاتی سرگرمی ادغام شدهاند و بنابراین دکمهها و سوئیچهای فیزیکی به حداقل رسیدهاند. در کابین این خودرو سطوح مشکی براق با عناصر فیبر کربنی ترکیب شده درحالیکه غربیلک فرمان اسپرت با طرح بالا و پایین صاف نیز موجب میشود راننده احساس کند داخل هاچبکی اسپرت نشسته است.
پژو در نسل جدید ۲۰۸ پلتفرم قدیمی را کنار گذاشته و از CMP استفاده کرده که این تغییر پلتفرم علاوهبر اینکه کاهش ۳۰ کیلوگرمی وزن را به همراه داشته، به طراحان و مهندسان امکان بهبود آیرودینامیک را هم داده است. این پلتفرم جدید همچنین راحتی خودرو را هم بهبود بخشیده زیرا میزان سروصدا، ارتعاش و خشکی خودرو نسبت به نسل قبلی کاهش یافته است.
مقالهی مرتبط:
پژو برای نسل جدید هاچبک شهری خود یک پیشرانهی ۱.۲ لیتری سه سیلندر توربوشارژ بنزینی و یک نمونهی ۱.۵ لیتری چهار سیلندر دیزلی را در نظر گرفته است. پیشرانهی بنزینی خود در سه سطح قدرت مختلف ۷۵، ۱۰۰ و ۱۳۰ اسب بخاری ارائه میشود. انتقال نیروی نسخهی ۷۵ اسب بخاری این پیشرانه صرفاً توسط یک جعبهدندهی پنج سرعتهی دستی صورت میگیرد درحالیکه در نسخهی ۱۳۰ اسب بخاری این وظیفه بر عهدهی یک جعبهدندهی هشت سرعتهی اتوماتیک قرار دارد؛ اما برای نسخهی ۱۰۰ اسب بخاری دو جعبهدندهی مختلف ۶ سرعتهی دستی و هشت سرعتهی اتوماتیک قابل سفارش خواهد بود.
اما علاوهبر این پیشرانهها، پژو برای اولینبار نسخهی تمام الکتریکی این خودرو را هم با نام e-208 ارائه کرده است. این نسخه که روی پلتفرم e-CMP ساخته شده، ۱۳۶ اسببخار قدرت و ۲۶۰ نیوتنمتر گشتاور دارد. این خودرو از سه حالت رانندگی مختلف شامل معمولی، اقتصادی و اسپرت سود میبرد. حالت اول برای استفادههای روزانه مورداستفاده قرار میگیرد درحالیکه حالت اقتصادی بهمنظور رسیدن به حداکثر بهرهوری طراحی شده است. در حالت اسپرت نیز خودرو تهاجمیتر شده و میتواند ظرف ۸.۱ ثانیه از صفر به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت دست پیدا کند.
پکیج باتری ۵۰ کیلووات ساعتی این خودرو در زیر کف صندوق بار جای گرفتهاند که این یعنی هیچ تأثیر منفی روی فضای بار ندارند. e-208 با یکبار شارژ کامل باتریها، طبق استاندارد جدید WLTP اروپا میتواند تا ۳۵۰ کیلومتر را بپیماید. هنگامیکه باتریها خالی شوند نیز شارژ کامل آنها با شارژرهای ۷.۴ کیلوواتی، هشت ساعت و با شارژرهای ۱۱ کیلوواتی، پنج ساعت طول میکشد. در صورت در دسترس بودن شارژرهای ۱۰۰ کیلوواتی نیز میتوان تا ۸۰ درصد از باتریها را ظرف تنها ۳۰ دقیقه شارژ کرد. پژو تضمین کرده است که باتریهای این خودرو پس از هشت سال یا پیمودن ۱۶۰ هزار کیلومتر، همچنان ۷۰ درصد از ظرفیت خود را حفظ خواهند کرد.
امروز ناسا اعلام کرد که یک آزمایش جدید برای ایستگاه فضایی بینالمللی(ISS) به منظور نظارت دقیق بر وضعیت آب و هوای فضا در مقیاس جهانی انتخاب کرده است.
به گزارش ایسنا و به نقل از گیزمگ، بنابر گزارشها ناسا قصد دارد ۴۲ میلیون دلار برای انجام "آزمایش امواج اتمسفری"(AWE) و نظارت دقیق بر وضعیت آب و هوای فضا سرمایهگذاری کند.
البته انجام این عملیات تا ماه اوت سال ۲۰۲۲ به طول خواهد انجامید. آزمایشات مذکور به دانشمندان در درک و پیشبینی رویدادهای هواشناسی بالقوه خطرناک کمک خواهد کرد.
تغییرات آب و هوای فضا نتیجه تعامل بادهای خورشیدی با میدان مغناطیسی زمین است که گاهی میتواند سبب طوفانهای عظیم و به خطر افتادن سلامت فضانوردان نیز بشود.
علاوه بر این طوفانهای مغناطیسی میتواند سیستمهای ناوبری را مختل کند، ارتباطات رادیویی را قطع کند، دادههای ماهواره را باطل کند و اگر بسیار قوی باشد، باعث آسیب رساندن به دستگاههای الکترونیکی روی زمین و شبکههای برق شود.
برای به دست آوردن درک بهتر مکانیسمهای آب و هوای فضا، "آزمایش امواج اتمسفری" در بیرون ایستگاه فضایی بینالمللی انجام میپذیرد و برای نظارت بر نوارهایی از نور که به نام "airglow" شناخته میشوند، مورد استفاده قرار میگیرند.
وبسایت "Lens Rentals" به معرفی لنزی پرداخته که زاویه دید ۲۷۰ درجه دارد.
به نقل از تککرانچ،"راجر سیکالا" ( Roger Cicala ) مدیر وبسایت " Lens Rentals" از تولید لنزی چشمماهی خبر داده است که میدان دید ۲۷۰ درجه دارد. این به این معنی است که این لنز میتواند پشت دوربینی را که روی آن نصب است، ببیند.
این لنز از قطعات گوناگونی تشکیل شده که با قرار گرفتن در کنار هم آن را تشکیل دادهاند.
ممکن است این لنز عملکردی مفید داشته باشد ولی ساختار آن خیلی استاندارد نیست.
این لنز که "بشقاب پرنده" نام گرفته، نوعی لنز چشم ماهی است. لنز چشم ماهی لنزی است که حداکثر زاویه دید را به بیننده میدهد. معمولاً فاصله کانونی آنها بین ۶ تا ۱۶ میلیمتر است. دلیل نامگذاری این لنزها، شباهت آنها به چشم ماهی و محدب بودن عدسی بیرونی لنز میباشد. هرچه محدب بودن این عدسی بیشتر باشد زاویه دید، بازتر و انحنای خطوط بیشتر خواهد بود.
امروزه لنزهایی نیز وجود دارند که تصاویری با چرخش ۱۸۰ درجه تولید میکنند ولی ۲۷۰ درجه خیلی فراتر است.
این لنز باید مواقعی مورد استفاده قرار گیرد که عکسهایی خاص با وضوح بالا گرفته میشود.
لنز بشقاب پرنده به نوعی تجربه واقعیت مجازی و یا واقعیت افزوده را برای کاربر فراهم میکند.
نمونه مفهومی اولین خودروی دو نفره برقی تولیدشده در دانشگاه علم و صنعت ایران به نام "یاس" امروز در جریان برگزاری اولین همایش بینالمللی قوای محرکه نوین رونمایی شد.
به گزارش ایسنا، "یاس"، خودروی الکتریکی شهری طراحی شده توسط محققان پژوهشکده مهندسی خودروی دانشگاه علم و صنعت است که فاز طراحی آن به پایان رسیده و آماده ساخت نمونه و تولید است.
این خودرو مناسب برای حمل و نقل شهری است که دارای ظرفیت دو سرنشین بوده و راهکار مناسبی برای کاهش آلودگی و ترافیک شهری به شمار میرود. حداکثر سرعت این خودرو ۴۵ کیلومتر در ساعت بوده و با یک بار شارژ باتری قادر به پیمودن ۱۰۰ کیلومتر است.
شیب روی خودرو با توجه به شهر تهران با ۱۵ درصد شیب متوسط تعیین شده و ارتفاع خودرو تا زمین نیز با توجه به پستی و بلندیهای شهر تهران محاسبه شده است.
بدنه این خودرو به صورت سازه فضایی است که در پوشش آن از کامپوزیت استفاده شده است.
در این خودرو میتوان از هر دو نوع باتری لیتیوم یونی و سرب اسیدی موجود در بازار استفاده کرد و شارژ آن نیز بسیار آسان و در پارکینگ خانه انجام میشود. همچنین راننده میتواند با مراجعه به ایستگاههایی که در شهرداریها تعیین میشود، باتری خالی خود را تحویل داده و باتری شارژ شده را تحویل بگیرد.
کوالکام، همیشه تمایل زیادی به فعالیت در بازار روباتیک داشته است. این صنعت، بهنوعی قدمی مهم و منطقی برای ادامهی فعالیت غول پردازندهی جهان محسوب میشود. بهعلاوه، بهنظر میرسد روباتیک در دنیای کنونی در تمامی بخشهای صنعت روباتیک تأثیر داشته باشد.
شرکتهای رباتیکی متعددی، اکنون از پردازندههای کوالکام پیشتیانی میکنند. شرکتهای همچون Anki، سونی و iRobot، تا به امروز از انواع پردازندههای کوالکام در محصولات و پلتفرمهای خود استفاده کردهاند. کوالکام در نمایشگاه MWC 2019 از پلتفرم جدیدی با نام Robotics RB3 رونمایی کرد که سطحی جدیدی از فناوری توسعهی روباتیک را عرضه خواهد کرد.
پلتفرم جدید کوالکام، بر پایهی SDA/SDM845 توسعه یافته است. این پلتفرم، با بهرهگیری از سالها تحقیق و توسعه پیرامون فناوریهای سختافزاری و نرمافزاری روباتیک پهپادها، رباتها و محصولات دیگر طراحی شد که برای ساخت رباتهای نسلهای آینده، کاربردی خواهد بود. برخی از ویژگیهایی که در پلتفرم جدید ارائه میشوند، قابلیت اتصال LTE، سیستم هوش مصنوعی کوالکام و فناوری پردازش حسگرها هستند که برای کاربردهایی همچون نقشهخوانی و مسیریابی کاربرد دارند.
دو سنگ، مدیر بخش روباتیک و پهپادهای کوالکام دربارهی پلتفرم جدید شرکت گفت:
ما قصد داریم تا با معرفی پلتفرم RB3 کوالکام، فناوریهای پیشگام هوش مصنوعی، رایانش لبهای و فناوریهای ارتباطی خود را به دست نوآوران بیشتر در حوزهی روباتیک برسانیم. درنتیجه، توسعهی سریع و تجاریسازی نسل جدید رباتهای هوشمند در صنایعی همچون کشاورزی، رباتهای مخصوص مصرفکننده، رباتهای تحویل کالا، نظارت، خدمات، ساختوتولید هوشمند، انبارداری و لجستیک، آسانتر خواهد شد.
پلتفرم جدید کوالکام علاوهبر هماهنگی با ابزارهای نرمافزاری اختصاصی آنها، با سرویسهای دیگر همچون RoboMaker آمازون و اوبونتو نیز هماهنگ خواهد بود. شرکتهایی همچون Anki، Misty و JD از اولین خریداران پلتفرم جدید خواهند بود که درحالحاضر بهصورت یک کیت توسعهای ارائه میشود. کاربردهای تجاری نیز در ماههای آتی سال جاری میلادی معرفی میشوند.
پس از آنکه اولین دور از رویداد هکاهلث در سال ۲۰۱۶ میلادی و با تأیید دانشگاه MIT برای اولینبار در خاورمیانه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی آبادان برگزار شد، حال دومین دور از این رویداد طی روزهای ۷ تا ۹ اردیبهشت ماه در جزیرهی کیش برگزار خواهد شد. باتوجهبه اینکه هکاهلث یک رویداد بینالمللی است، از اینرو جزیرهی کیش بهعنوان محل برگزاری این رویداد انتخاب شده تا علاوهبر دسترسی ساده، امکانات عمومی سطح بالای این جزیره نیز به برگزاری هرچه بهتر این رویداد کمک کند.
شاید از خود بپرسید که هکاهلث چه نوع رویدادی است و قرار است در این رویداد به چه موضوعی پرداخته شود؟
هکاتون یک کلمهی مرکب از دو واژهی هک (Hack) و ماراتون (Marathon) است. همانطور که از نام این دسته رویدادها پیدا است، هکاتونها در ابتدا رقابتهایی برای هک و نفوذ به سیستمها بودهاند؛ اما بهتدریج و با فراگیرتر شدن آنها به رقابتهایی برای تولید نرمافزارهای کاربردی تبدیل شدند. در ایران هم چند سالی است که گردهماییهای مختلفی در زمینه برنامهنویسی برگزار میشود و برنامهنویسان از سراسر ایران گرد هم جمع میشوند و با چالشهای مختلف دستوپنجه نرم میکنند.
هکاهلث که رویداد ماراتن برنامهنویسی سلامت است؛ در ماراتن های برنامهنویسی چالش در روز اول رویداد به شرکتکنندگان داده میشود در صورتی که در ویکندها ایده از سوی خود شرکت کنندگان مطرح میشود. تمرکز ماراتن بر روندکدنویسی و اپلیکیشنهای خروجی شرکتکنندگان است در صورتی که در ویکندها عمدهی تمرکز بر ایده و ارائهی نهایی است.
دکتر علی سلک غفاری، رئیس پردیس بینالملل دانشگاه صنعتی شریف نیز اعلام کرد:
رویداد هکاهلث با هدف برطرف کردن تعدادی از چالشهای حوزه سلامت ایران و با مشارکت نخبگان و صاحبنظران جوان حوزه برنامهنویسی و بهداشت و درمان کشور و با حضور ۲۵ تیم به میزبانی پردیس بینالملل دانشگاه صنعتی شریف در کیش و مشارکت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، معاونتعلمی و فناوری ریاست جمهوری و سازمان منطقه آزاد کیش، طی سه روز از تاریخ ۷ الی ۹ اردیبهشت سال ۱۳۹۸ برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه جزیره کیش میتواند بهعنوان پل ارتباطی برای ورود نخبگان و تکنولوژیهای روز دنیا معرفی شود، اظهار داشت دانشگاه صنعتی شریف در این زمینه پشتوانه و تجربه بسیار خوبی در حوزه کارآفرینی و مراکز شتابدهی دارد.
براساس اطلاعات ارائهشده، جوایز تیمهای برتر در این ماراتن به شرح زیر است:
- جایزه تیم اول: ۳۰۰ میلیون ریال وجه نقد
- جایزه تیم دوم : ۲۰۰ میلیون ریال وجه نقد
- جایزه تیم سوم : ۱۰۰ میلیون ریال وجه نقد
البته جوایز دیگری نیز برای سایر تیمها در نظر گرفته شده که شامل یک سفر سه روزه به جزیرهی هندورابی و یک سفر سه روزه به جزیرهی کیش است.
همچنین برای رفاه تیم های شرکتکننده امکاناتی همچون کمپ استراحت شبانه، صبحانه، نهار، شام و تور کیش گردی تدارک دیده شده است.
علاقمندان و فعالان حوزه برنامهنویسی گوشیهای هوشمند میتوانند با ورود به سایت www.Hackahealth.org و با ارائه تاریخچه فعالیت خود در تیمهای ۴ الی ۶ نفره از تاریخ ۲۶دی الی ۱۰ اسفندماه ۱۳۹۷، نسبت به ثبتنام اقدام کنند.
در نمایشگاه MWC 2019، چند نمونه گوشیهای 5G توسط شرکتهای مختلف رونمایی شدند. دراینمیان، غول پردازندههای موبایلی اخباری را پیرامون پردازندههای نسل بعدی خود منتشر کرد که نشان از کاربردهای نهایی این شبکه در سال ۲۰۲۰ دارد. در آن سال، کوالکام اولین پردازندهی موبایلی مجهز به مودم 5G را رونمایی خواهد کرد.
گوشیهای هوشمند 5G که تاکنون معرفی شدهاند، بهنوعی تلاش برای پیادهسازی فناوری با امکانات محدود موجود هستند. درحالحاضر، پردازندهی پرچمدار کوالکام یعنی Snapdragon 855 دارای مودم داخلی LTE است و هیچ مودم 5G در آن وجود ندارد. بهبیاندیگر، هر گوشی هوشمند 5G که از پردازندهی اسنپدراگون ۸۵۵ استفاده میکند، باید یک مودم 5G جداگانه داشته باشد که ابعاد گوشیها را افزایش میدهد و همچنین مصرف باتری بیشتری دارد. از میان آن نوع از گوشیها میتوان به گلکسی S10 5G، گلکسی فولد، الجی V50، زدتیای Axon 10 Pro 5G وگوشی 5G وانپلاس اشاره کرد.
نسل بعدی پردازندههای کوالکام، مشکلات فوق را برطرف خواهد کرد. درواقع، یکپارچگی مودم در آنها، برخی از نقاط ضعف 5G مانند مصرف بالای باتری را از بین میبرد و همچنین، اشغال فضای داخلی توسط قطعات را کاهش میدهد که امکان استفاده از باتریهای بزرگتر را بیشتر میکند. درنتیجهی تمام آن پیشرفتها، شاهد گوشیهای 5G خواهیم بود که ضخامتی نزدیک به گوشیهای هوشمند امروزی با شبکهی LTE دارند.
علاوهبر موارد گفتهشده، یکپارچهسازی مودم 5G در پردازندههای کوالکام، تأثیرات بیشتری هم خواهد داشت. از آنجایی که پردازندهی مجهز به آن مودم، تنها پردازندهی پرچمدار کوالکام است، تمامی گوشیهای پرچمدار اندرویدی با قابلیت اتصال به آن شبکه عرضه میشوند. به بیان دیگر، محصول بعدی کوالکام، نسخهی 5G از یک پردازندهی پرچمدار 4G نخواهد بود و حرفهایترین انتخاب برای سازندههای گوشی هوشمند، تنها همان پردازندهی 5G میشود.
مقالههای مرتبط:
درحالحاضر، پشتیبانی از شبکهی 5G تنها یک گزینهی اضافی برای تولیدکنندههایی همچون سامسونگ و سونی است که از پردازندههای کوالکام استفاده میکنند. تراشهی جدیدی که بهصورت خودکار و درونی، دارای مودم 5G باشد، از همان ابتدای تولید، پشتیبانی از شبکه را به انتخابهای تولیدکنندهها میافزاید. درنتیجهی همهی آن اقدامها، شانس پیادهسازی قابلیت اتصال به شبکهی 5G در بین تولیدکنندههای گوشی هوشمند، بسیار بالا میرود.
تصمیم کوالکام بر پیادهسازی مودم داخلی 5G در پردازندهی نسل بعد، حرکتی بزرگ در بازار خواهد بود. بهجز چند نمونهی خاص همچون اپل، هواوی و برخی گوشیهای بینالمللی سامسونگ، اکثر تولیدکنندههای گوشی هوشمند از پردازندهها و مودمهای کوالکام استفاده میکنند. کوالکام، با ارائهی قابلیت اتصال 5G بهعنوان پیشفرض در پردازندهی هر گوشی پرچمدار اندرویدی، بیشترین تأثیر را بر گسترش استفاده از این شبکه خواهد داشت. تأثیری که از هر اپراتور موبایل یا تولیدکنندهی گوشی، بیشتر است.
تنها خبر بد آنکه، زمان زیادی تا عرضهی گوشیهای هوشمند مجهز به نسل بعدی پردازندههای کوالکام باقی مانده است. اولین گوشیها با پردازندهی LTE جدید یعنی اسنپدراگون ۸۵۵، در نمایشگاه امسال MWC معرفی شدند و هنوز قیمت یا زمان عرضهی مشخصی برای هیچ گوشی مجهز به مودم 5G کوالکام مشخص نیست. غول پردازندهنیز هیچ برنامهای برای عرضهی پردازندههای مجهز به آن مودم تا پایان سال جاری میلادی ندارد. درنتیجه، اولین گوشیهای هوشمند مجهز به آن، تا میانهی سال ۲۰۲۰ عرضه نخواهند شد. هنوز یک سال تا دیدن اولین گوشیهای 5G مجهز به مودم داخلی، زمان نیاز داریم. البته، این انتظار تاحدودی هم مثبت خواهد بود، چون اولین شبکههای 5G کاربردی نیز تا آن سال بهمقدار مطلوب راهاندازی میشوند.
تاکنون سازندگان مختلف گوشیهای هوشمند، محصولات جدید خود را در کنگره جهانی موبایل بارسلونا اسپانیا معرفی کردهاند. برخی نیز تنها نمونهی اولیهی دستگاههای جدید را بهنمایش گذاشتهاند.
درکنار اخبار مختلفی که در مورد گوشیهای هوشمند تاشدنی مطرح میشود، گوشیهای 5G نیز خبرساز هستند.سامسونگ و هواوی با گوشیهای هوشمند تاشدنی و شرکتهای هواوی، اوپو و الجی با فناوری اتصال به شبکهی پرسرعت اینترنت در کنگره جهانی موبایل حضور پیدا کردهاند.
مقالههای مرتبط:
براساس شنیدهها سونی نمونهی اولیهای از گوشی 5G خود را در جریان MWC 2019 بهنمایش گذاشته است. از آنجایی که دستگاه بهنمایش گذاشتهشده، محصول نهایی سونی نیست؛ انتظار میرود تا تاریخ رویداد رونمایی شاهد تغییراتی در طراحی یا مشخصات این گوشی هوشمند باشیم.
آدام مارش، یکی از اعضای تیم روابط بینالملل سونی در گفتگویی با Pocket-lint اعلام کرد که گوشی 5G سونی، دستگاهی تجاری نیست، بلکه سونی بهمنظور تست قابلیت اتصال به شبکهی 5G این دستگاه را طراحی کرده است. آدام مارش در ادامهی صحبتهای خود توضیح میدهد که سونی تاکنون نسخههای مختلف سختافزار را برای تست قابلیت اتصال به شبکهی اینترنت پرسرعت 5G مورد بررسی قرار داده است تا بتواند آنتن دستگاه را در جای مناسبی قرار دهد.
براساس اعلام آدام مارش، نمونهی اولیه گوشی 5G سونی AG-1 نامگذاری شده است. آدام مارس اعلام کرد:
سونی در حوزهی فناوری اینترنت پرسرعت 5G سخت درتلاش است، ولی هنوز دستگاهی تجاری تولید نکرده و تنها در حال تست و بررسی گوشی 5G است. ولی در آیندهی نزدیک شاهد معرفی گوشی 5G سونی خواهیم بود.
آدام مارش زمان معرفی گوشی 5G سونی را به آیندهی نزدیک موکول کرده است ولی صحبتی در مورد زمان دقیق آن مطرح نکرده و باید منتظر باشیم و ببینیم آیا سونی در سال جاری میلادی گوشی 5G به بازار معرفی خواهد کرد یا خیر. Pocket-lint معتقد است گوشی هوشمند 5G سونی در ماه سپتامبر در نمایشگاه IFA 2019 با تراشهی اسنپدراگون ۸۵۵ و مودم X50 5G معرفی خواهد شد. باید ببینیم گوشی 5G سونی از نظر مشخصات با اکسپریا وان چه تفاوتهایی خواهد داشت. نمونهی اولیهی گوشی 5G با حاشیهی بالایی باریک و نسبت نمایشگر ۲۱ به ۹ و حاشیهی پایینی بزرگتر در کنگره جهانی موبایل بهنمایش گذاشته شده است.
کوالکام درتلاش است تا تراشهی جدید XR خود را توسعه دهد تا کاربران گوشیهای هوشمندی که از دستگاه آنها از تراشهی اسنپدراگون ۸۵۵ و قابلیت اتصال به شبکهی پرسرعت 5G برخوردار است، بتوانند تجربهی ملموسی ازواقعیت مجازی و واقعیت افزوده را روی گوشیهای هوشمند خود تجربه کنند.
XR مخفف Extended Reality که به معنی تجربهای از ترکیب واقعیت افزوده، واقعیت مجازی و واقعیت ترکیبی است. واقعیت گسترده یا همان Extended Reality شامل هر سه مبحث واقعیت افزوده، واقعیت مجازی و واقعیت ترکیبی میشود. هدست طراحی مرجع کوالکام از ۶ درجهی حرکتی در مقیاس اتاق پشتیبانی میکند. کوالکام تراشهی جدید خود را در کنگره جهانی موبایل ۲۰۱۹ بارسلونا معرفی کرد. انتظار میرود شرکتهایی همچون پیکو (Pico) تا اواخر سال میلادی جاری از این تراشه روی دستگاههای خود استفاده کنند.
هدست ازطریق درگاه USB-C به گوشی هوشمندی با نمایشگر با رزولوشن بالا و قابلیت اتصال به شبکهی اینترنت پرسرعت 5G متصل میشود. این هدستها، نسخهی توسعهی یافتهی هدست طراحی مرجع XR قبلی شرکت هستند که عمدتا با استفاده از دوربین و نمایشگر گوشی میتوانند تجربهی واقعیت افزوده را در اختیار قرار دهند. کوالکام در سال ۲۰۱۷ میلادی برنامهای را برای نمایشگرهای HMD که روی سر قرار میگیرند، آغاز کرد و نام آن را HMD Accelerator Program گذاشت. آنچه در کنگره جهانی موبایل از سوی کوالکام معرفی شده، ادامهی همان کار قبلی است.
هوگو سوارت از مدیران ارشد و مدیر محصول کوالکام اعلام کرد:
HMD Accelerator Program، پروژهای است که میتواند نقشی حیاتی در اکوسیستم فعالیت و محصولات شرکتهای همکار ایجاد کند تا بتوانند هدستهای XR جداگانهای طراحی و در اختیار کاربران قرار دهند. این پروژه قصد دارد امکانات خوبی در اختیار گوشیهای هوشمند سازگار از جمله دستگاههایی که از تراشهی اسنپدراگون ۸۵۵ بهره میبرند، قرار دهد تا بتوانند از امکانات تراشهی XR بهرهمند شوند.
کوالکام در راستای همین تلاش خود، قراردادهایی با برخی شرکتهای نرمافزاری مانند Arvizio، NetEase-AR، Iconic Engine، NextVR SenseTime و Wikitude و همچنین برخی سازندگان مانند ایسر و ایسوس امضا کرده است.
.: Weblog Themes By Pichak :.