انسان‌ها به ماه سفر کرده‌اند و اسرار همهمه اسرارآمیز تائوس، کتری شیطان و شاید حتی اهرام مصر را کشف کرده‌اند. اما هنوز پدیده‌های زیادی در جهان هستی وجود دارند که علم توضیحی برای آن‌ها پیدا نکرده است. اگرچه ممکن است دانشمندان نظریه‌هایی پیرامون این پدیده‌های غیرقابل‌توضیح داشته باشند، اما به‌درستی علت وقوع و دلیل آن را نمی‌دانند. در ادامه به ۹ پدیده اسرارآمیزی خواهیم پرداخت که هنوز توضیحی برایشان نداریم.

دانشمندان هنوز دلیل خمیازه را نمی‌دانند

دانشمندان هنوز دلیل خمیازه را نمی‌دانند

خمیازه کاری است که احتمالا هر روز انجام می‌دهیم، اما به طرز عجیبی، دانشمندان هنوز از دلیل خمیازه مطمئن نیستند. دانشمندان به‌تازگی این فرضیه را مطرح کرده‌اند که خمیازه رفتاری برای تنظیم حرارت است که مغز را خنک می‌کند، اما کارکرد زیست‌شناسی آن هنوز مشخص نیست. علاوه‌بر این، دانشمندان کاملا مطمئن نیستند که چرا این عمل در میان حیوانات اجتماعی مانند انسان‌ها واگیردار است. پژوهشی که در سال ۲۰۰۵ انجام گرفت نشان داد، شبکه‌هایی که در مغز ما وظایفی مانند همدلی و مهارت‌های اجتماعی را پردازش می‌کنند، هنگامی که خمیازه‌ی فردی را می‌بینیم فعال می‌شوند. پژوهشگران همچنین مشاهده کرده‌اند که خمیازه از انسان به شامپانزه‌ها هم سرایت می‌کند.

متیو کمپل از مرکز ملی نخستی‌سانان یورکس در دانشگاه اموری در ایالات متحده آمریکا، گفت:

تقلید ژست‌های چهره دیگران به ما کمک می‌کند که وضعیت فعلی آن‌ها را درک کنیم و با آن سازگار شویم. به همین دلیل، براساس یک پژوهش، افراد مبتلا به روان‌آزاری (که بی‌مسئولیت‌اند و رفتارهای ضداجتماعی دارند) مستعد سرایت خمیازه نیستند.

قارچی که تنها در تگزاس و ژاپن رشد می‌کند و دانشمندان دلیل آن را نمی‌دانند

قارچی که تنها در تگزاس و ژاپن رشد می‌کند و دانشمندان دلیل آن را نمی‌دانند

كوريواكتس گیستر (Chorioactis Geaster) تنها گونه قارچ از سرده كوريواكتس است که به طرز عجیبی تنها در تگزاس و ژاپن یافت می‌شود. این دو محل روی یک عرض جغرافیایی قرار دارند، اما قارچ‌شناسان هنوز نمی‌دانند که چرا این قارچ‌ها تنها در این دو نقطه از جهان رشد می‌کنند.

پژوهشی که در سال ۲۰۰۴ توسط پژوهشگران دانشکده هرباریای دانشگاه هاروارد روی DNA این قارچ انجام گرفتنشان داد که جمعیت‌های سرده كوريواكتس حدود ۱۹ میلیون سال پیش منشعب شده‌اند. در تگزاس، به این قارچ،سیگار شیطان گفته می‌شود، زیرا قبل از اینکه باز شود و به شکل ستاره‌ای در بیاید، شبیه یک سیگار به نظر می‌رسد.

هیچکس نمی‌داند چرا در قطب شمال زحل، یک طوفان شش‌ضلعی چرخان وجود دارد

هیچکس نمی‌داند چرا در قطب شمال زحل، یک طوفان شش‌ضلعی چرخان وجود دارد

در قطب شمال زحل، سامانه آب و هوایی به شکل یک شش‌ضلعی وجود دارد که دو برابر کره زمین است. فضاپیمای کاسینی ناسا طی سال‌ها مأموریت خود، این پدیده شگفت‌انگیز را مشاهده و از آن تصویربرداری کرد، اما این معمای مرموز هنوز حل نشده باقی مانده است. جالب است بدانید، تنها شش‌ضلعی طبیعی که دانشمندان تاکنون پیدا کرده‌اند کریستال‌ است، به همین جهت، هنوز دانشمندان هیچ توضیحی در مورد منشأ و شکل طوفان‌های زحل ندارند. مورد دیگری که طوفان‌های زحل را گیج‌‌کننده‌تر کرده اینکه به نظر می‌رسد، این طوفان‌ها به مرور از فیروزه‌ای به زرد تغییر رنگ داده‌اند.  

نهنگ‌های گوژپشت که موجوداتی تنها بودند، حالا به‌صورت گروه‌های بسیار بزرگ زندگی می‌کنند  

نهنگ‌های گوژپشت که موجوداتی تنها بودند، حالا به‌صورت گروه‌های بسیار بزرگ زندگی می‌کنند  

نهنگ‌های گوژپشت، جاندارانی هستند که به‌تنهایی مشهورند، این حیوانات بسیاری از زندگی خود را در انزوا و تنهایی سپری می‌کنند. اما براساس پژوهشی که در سال ۲۰۰۷ توسط پژوهشگران دانشگاه پرتوریا انجام گرفت، طی سال‌های اخیر، گروه‌های بسیار بزرگ ۲۰ تا ۲۰۰ تایی نهنگ‌های گوژپشت در سواحل جنوب غربی آفریقای جنوبی مشاهده شده‌اند.

زیست‌شناسان دریایی هنوز دلیل تغییر ماهیت این موجودات باستانی را نمی‌دانند، اما اخیرا جمعیت نهنگ‌های گوژپشت افزایش یافته، به‌طوری که ممکن است بخشی از این تغییر رفتار را توضیح دهد.

گیسلی وایکینگسون، رئیس مرکز پژوهش‌های نهنگ در مؤسسه تحقیقات دریایی و آب شیرین در ایسلند، گفت:

دیدن نهنگ‌های گوژپشت در چنین گروه‌های بزرگی، کاملا غیرمعمول است.

دانشمندان توضیحی برای درختان خمیده‌ی جنگل رقصان در روسیه ندارند

دانشمندان توضیحی برای درختان خمیده‌ی جنگل رقصان در روسیه ندارند

این منطقه که به «جنگل رقصان» مشهور است، در شهر کالینینگراد روسیه قرار دارد و پر از درختان کاجی است که به شکل مارپیچ، حلقه‌ای و دیگر اشکال غیرعادی رشد کرده‌اند. این درختان در دهه ۱۹۶۰ کاشته شده‌اند و تنها ۳ گونه درخت وجود دارند که توانسته‌اند به این شکل در بیایند. به گزارش Atlas Obscura، نظریه‌های مختلفی در مورد این درختان اسرارآمیز مطرح شده و به عقیده پژوهشگران ممکن است هر کدام از بادهای شدید، خاک ناپایدار و مداخله کرم‌های پیله‌ساز به تغییر شکل این درختان کمک کرده باشد. برخی از مردم محلی به این ناحیه جنگل مست (Drunken Forest) هم می‌گویند.

ماده تاریک مانند ماده عادی نیست و دانشمندان هنوز درک درستی از آن ندارند

ماده تاریک مانند ماده عادی نیست و دانشمندان هنوز درک درستی از آن دارند

ماده از پروتون، نوترون و الکترون تشکیل شده، اما آرایش ماده تاریک هنوز مشخص نیست. یکی از نظریه‌ها این است که ماده تاریک از ذراتی ساخته شده که به‌سادگی قابل مشاهده یا شناسایی نیستند. پژوهشی که در سال ۲۰۱۶ انجام گرفت نشان داد که ماده تاریک ممکن است از سیاهچاله‌های اولیه (که درست بعد از مهبانگ پدید آمدند) ساخته شده باشد.

ماده تاریک نور را منعکس یا منتشر نمی‌کند، اما غلظت بالای ماده تاریک می‌تواند نور را خم کند و دانشمندان به همین دلیل توانسته‌اند وجود این ماده مرموز را به اثبات برسانند. اگر فرضیات ما پیرامون جهان و فیزیک درست باشد، در عالم، ماده تاریک بیشتری نسبت به ماده عادی وجود دارد. به نظر می‌رسد، ماده تاریک برای قوی‌تر شدن کشش گرانشی و شکل‌گیری سیارات و کهکشان‌ها نیز ضرورت دارد.

دانشمندان می‌دانند گربه چطور خرخر می‌کند، اما دلیل آن را نمی‌دانند

دانشمندان می‌دانند گربه چطور خرخر می‌کند، اما دلیل آن را نمی‌دانند

برای مدت زمان طولانی، مکانیسم خرخر گربه‌ها، معمای حل نشده‌ای محسوب می‌شد. اما براساس گزارش BBC، در حال حاضر تصور می‌شود که انقباض عضلات پیرامون حنجره گربه، ارتعاشی را به‌وجود می‌آورد که همان صدای آشنای خرخر را تولید می‌کند. اما دلیل اینکه گربه‌ها خرخر می‌کنند، هنوز مورد بحث است. یکی از فرضیه‌ها این است که خرخر رشد استخوان را افزایش می‌دهد، زیرا فرکانس ارتعاش باعث می‌شود، استخوان‌ها در واکنش به فشار سفت شوند.

گری وایتزمن، دام‌پزشک و مدیر اجرایی سازمان غیردولتی جامعه انسانی سن دیگو (San Diego Humane Society)، به BBC گفت:

خرخر با فرکانس ۲۵ تا ۱۰۰ هرتز با فرکانس‌های درمانی مشخص‌شده برای انسان مطابقت دارد.  

ما هر ثانیه صدها سیگنال اسرارآمیز با منشأ ناشناخته از فضا دریافت می‌کنیم

ما هر ثانیه صدها سیگنال اسرارآمیز با منشأ ناشناخته از فضا دریافت می‌کنیم

فوران‌های رادیویی سریع (FRB)، پالس‌های بسیار پر انرژی هستند که مکررا از نقطه‌ای نامشخص از اعماق فضا به زمین می‌آیند. ستاره‌شناسان عقیده دارند که این سیگنال‌های مرموز هر ثانیه منتشر می‌شوند، اما تا به‌حال تنها ۳۰ منبع شناسایی شده‌اند. فوران‌های رادیویی سریع موقتا - تنها برای مدت بسیار کوتاهی حدود ۱ میلی‌ثانیه - در آسمان ظاهر می‌شوند و سپس ناپدید شده و دوباره هرگز دیده نمی‌شوند. به عقیده ستاره‌شناسان، این سیگنال‌های مرموز از نقطه‌ای بسیار دوردست، گاهی تا میلیاردها سال نوری دورتر به سیاره ما می‌آیند.

بااین‌حال، منشأ این فوران‌های عجیب هنوز مشخص نیست، اما هر آنچه موجب تولید چنین پالس‌های پر انرژي می‌شود، باید انرژی بسیار بالایی داشته باشد. درواقع تصور می‌شود که هر کدام از این انفجارها ۲۵ میلیون برابر خورشید انرژی داشته باشند.

یکی از فرضیات دانشمندان این است که فوران‌های رادیویی، از نوعی جرم متراکم مانند سیاهچاله به زمین آمده باشند. برخی دیگر از دانشمندان هم پیشنهاد داده‌اند که ممکن است منبع فوران‌های رادیویی سریع، نوعی ستاره‌ نوترونی به نام مگنتار (مغنااختر) باشد که میدان مغناطیسی بسیار نیرومندی دارد.

فوران‌های رادیویی سریع برای اینکه به زمین برسند، پهنه‌ی گسترده‌ای از فضای لایتناهی را طی می‌کنند و همان‌طور که می‌دانید، فضا کاملا به‌صورت یک خلاء نیست، بلکه ذرات بسیار ریزی وجود دارند که نواحی بین کهکشانی را پر می‌کنند. و آنچه این انفجارهای برق‌آسا را برای دانشمندان به سوژه‌ای هیجان‌انگیز بدل کرده دقیقا همین است. این سیگنال‌های مرموز با ظاهر یا ساختار خود می‌توانند به دانشمندان نشان دهند که در راه خود از اعماق فضا به اینجا، از چه مقدار از این مواد عبور کرده‌اند.

دهانه مرموزی در سیبری وجود دارد که توضیحی برای آن نداریم

دهانه مرموزی در سیبری وجود دارد که توضیحی برای آن نداریم

این دهانه عظیم که در نزدیکی رودخانه پاتومسکی قرار دارد، پاتوم (Patom) نام‌گذاری شده است. دهانه پاتوم که از سنگ‌ آهک شکسته تشکیل شده، ۱۵۸ متر پهنا و ۱۳۹ متر طول دارد. کمبود پوشش گیاهی در نزدیکی دهانه و نزدیک نشدن حیوانات به آن باعث شده که برخی مردم محلی، به این دهانه‌ی عجیب لقب «آشیانه عقاب آتشین» بدهند و آن را منشأ نیروی‌های مرگبار بدانند.

دهانه پاتوم برای اولین‌بار در سال ۱۹۴۹ توسط وادیم کلپاکوف، زمین‌شناس روس به‌صورت رسمی گزارش شد، اما قدمت آن به حدود ۵۰۰ سال قبل بازمی‌گردد. فرضیه‌های عجیب و غریبی از انفجار هسته‌ای تا سفینه موجودات فضایی‌ در مورد منشأ این دهانه به‌گوش می‌رسد، اما به گزارش Russia Beyond، محتمل‌ترین فرضیات شامل این است که انفجار بخار در هنگام جای‌گیری ماگما (مواد گداخته) در سنگ‌های قدیمی‌تر موجب شکل‌گیری آن شده یا اینکه به علت گسل یا فشردگی سنگ‌های آب‌گرم به وجود آمده است.



تاريخ : شنبه 4 اسفند 1397برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

پروژه‌ی جدید کوپرتینونشین‌ها با کدنام Marzipan، تا سال ۲۰۲۱ میلادی به توسعه‌دهندگان اجازه می‌دهد تنها با یک بار نوشتن اپلیکیشن، بتوانند برنامه‌ی خود را در سیستم‌های مختلف آیفون، آیپد و کامپیوترهای مک اجرا کنند. چنین رویکردی باعث تشویق توسعه‌دهندگان به توسعه‌ی برنامه‌های جدید خواهد شد. درنتیجه میزان استفاده از برنامه‌های مختلف نیز افزایش خواهد یافت که درنهایت به سود اپل نیز خواهد بود. 

هر اپلکیشن جدید، فرصت جدیدی برای درآمدزایی محسوب می‌شود. اپل با معرفی هر اپلیکیشن جدید، فرصت تازه‌ای برای گرفتن اشتراک و فروش دراختیار خواهد گذاشت. کوپرتینونشین‌ها، بخش خدمات و سرویس‌های خود را عاملی برای رشد شرکت در مقیاسی بزرگ می‌دانند. تیم کوک پیش‌تر اعلام کرده بود که اپل سال ۲۰۱۹ سرویس‌های جدیدی را معرفی خواهد کرد. کوپرتینونشین‌ها قصد دارند به‌زودی سرویس استریم ویدئویی خود را معرفی کنند. براساس آخرین اخبار، سرویس استریم ویدئویی اپل، در رویداد ۵ فروردین معرفی می‌شود. همچنین، سرویس خبری اپل ۵ فروردین رونمایی می‌شود

در جریان کنفرانس توسعه‌دهندگان ۲۰۱۸ خردادماه ۹۷، اپل اعلام کرد که اجرای اپلیکیشن‌های iOS روی macOS با UIKit ممکن می‌شود. در سال جاری میلادی، توسعه‌دهندگان می‌توانند اپلیکیشن‌های اپل را با استفاده از کیت نرم‌افزاری روی کامپیوترهای مک اجرا کنند. توسعه‌دهندگان هنوز هم نیاز به نسخه‌های جداگانه‌ای از اپلیکیشن برای اپل استور iOS و مک دارند. کیت جدید به توسعه‌دهندگان کمک می‌کند تا نیازی به دوبار کدنویسی نرم‌افزاری نداشته باشند. 

اپ استور اپل

اپل قصد دارد در سال ۲۰۲۰ میلادی کیت نرم‌افزاری خود را توسعه دهد تا اپلیکیشن‌های آیفون نیز روی اپلیکیشن‌های مک به‌همین روش کار کند. باتوجه به اینکه نمایشگرهای آیفون بسیار کوچک‌تر از نمایشگرهای کامپیوترهای مک هستند، مهندسان اپل متوجه شده‌اند که پیاده‌سازی چنین طرحی با چالش‌های بسیاری رو‌به‌رو است. 

تا سال ۲۰۲۱ میلادی، توسعه‌دهندگان می‌توانند اپلیکیشن‌‌های آیفون، اپل، و کامپیوتر مک را در یک اپلیکیش واحد که به‌عنوان Single Binary شناخته می‌شود، داشته باشند. این بدان معنی است که توسعه‌دهندگان مجبور نیستند اپلیکیشن‌های خود را به‌صورت جداگانه در فروشگاه‌های مختلف اپل استور ارائه بدهند. امکان دانلود اپلیکیشن‌های iOS به‌صورت مستقیم روی کامپیوترهای مک وجود خواهد داشت و به‌صورت موثری هر دو فروشگاه اپل، در یکدیگر ادغام می‌شوند.

البته برخی معتقدند که برنامه‌های اپل ممکن است تغییراتی هم داشته باشند. سخنگوی اپل در کالیفرنیا نسبت به این موضوع اظهارنظری نکرده است. یکی از مزایای پروژه‌ی Marzipan، ساده‌تر کردن کار میلیون‌ها توسعه‌دهنده‌‌ای است که برای دستگاه‌های مختلف اپل نرم‌افزارنویسی می‌کنند. به‌عنوان مثال، اواخر سال جاری میلادی، با تبدیل اپلیکیشن آیپد، نتفلیکس می‌تواند راحت‌تر اپلیکیشن مک را برای تماشای ویدئو ارائه بدهد. تا سال ۲۰۲۱ میلادی، توییتر که کاربران کامپیوترهای مک را رها کرده است، اپلیکیشن مجزایی برای تمام مشتریان اپل منتشر می‌کند.

سال گذشته‌ی میلادی و در جریان کنفرانس توسعه‌دهندگان، اپل طرح پیشنهادی خود را معرفی کرد؛ هرچند به جزییات و نقشه‌ی دقیق راه اشاره‌ای نداشت. پیش‌تر نیز در سال ۲۰۱۷ میلادی اخبار مختلفی در مورد این موضوع منتشر شده بود. 

برنامه‌ی اپل برای یکپارچه‌سازی اپلیکیشن‌ در دستگاه‌های مختلف با تغییرات سخت‌افزاری این شرکت همزمان شده است. در حال حاضر، گوشی‌های آیفون و آیپدهای اپل از پردازنده‌ی اختصاصی اپل به بازار عرضه می‌شوند. این در حالی است که کامپیوترهای مک از تراشه‌ی اینتل استفاده می‌کنند. سال گذشته‌ی میلادی بلومبرگ در گزارشی اعلام کرد که اپل قصد دارد تا اوایل سال ۲۰۲۰ میلادی کامپیوترهای مک را با تراشه‌های اختصاصی اپل به بازار عرضه کند.

با وجودی که کوپرتینونشین‌ها برنامه‌های مختلفی برای یکپارچه‌سازی اپلیکیشن‌های خود دارند، اما اپل اعلام کرده که قصد یکپارچه‌سازی سیستم‌عامل  iOS و macOS را در یک سیستم‌عامل واحد ندارد. اپل اولین شرکتی نیست که اکوسیستم اپلیکیشن‌های خود را ساده‌سازی می‌‌کند. پیش از آنکه مایکروسافت عرضه‌ی سیستم‌عامل ویندوز را برای گوشی‌های هوشمند متوقف کند، توسعه‌ی فناوری به‌نام Universal Windows Platform را در دست گرفت که به توسعه‌دهندگان اجازه می‌داد اپلیکیشن‌های کاربردی و مستقلی منتشر کنند که روی همه‌ی دستگاه‌ها اجرا می‌شود. به‌همین شکل گوگل نیز اپلیکیشن‌های موبایل اندرویدی خود را برای استفاده در برخی لپ‌تاپ‌هایی که سیستم‌عامل کروم OS را اجرا می‌کردند، عرضه کرد. 

انتظار می‌رود کنفرانس سالیانه‌ی توسعه‌دهندگان اپل از تاریخ ۳ تا ۷ ژوئن برابر با ۱۳ تا ۱۷ خردادماه، در سن‌خوزه‌ی کالیفرنیا برگزار شود. در این رویداد، اپل قصد دارد ویژگی‌های نرم‌افزار جدید دستگاه‌های خود، از جمله حالت تاریک برای مشاهده‌‌ی راحت‌تر در شب و ابزارهای کاربردی دیگری را برای آیپد به‌نمایش بگذارد. همچنین کوپرتینونشین‌ها، به‌صورت داخلی نسخه‌ی جدید مک‌بوک‌پرو بالارده‌ی خود را پیش‌نمایش کرده‌اند.



تاريخ : پنج شنبه 2 اسفند 1397برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

حداکثر سرعت سوپراسپرت فورد GT حداقل ۳۳۰ کیلومتر در ساعت بوده و ظرف تنها ۳.۵ ثانیه از صفر به‌ سرعت ۱۰۰ کیلومتر در ساعت می‌رسد. فورد از نسل قبلی GT تنها ۴۰۳۳ دستگاه تولید کرد که ۲۰۲۲ دستگاه از آن‌ها در سال ۲۰۰۵ و ۲۰۱۱ دستگاه در سال ۲۰۰۶ تولید شدند و همهٔ آن‌ها به‌سرعت فروخته شدند. قیمت فورد GT در سال ۲۰۰۶ برابر با ۱۵۰ هزار دلار بود.ford GT

چندی پیش یک شرکت تیونر آمریکایی مستقر در فلوریدا دو بسته ارتقاء عملکرد برای این خودرو در نظر گرفت. با استفاده از این ارتقاء صورت‌گرفته روی فورد جی تی مدل ۲۰۰۶، قدرت خروجی آن به بیش از ۲۰۰۰ اسب بخار رسیده است. در مرحله اول با نصب تجهیزات جدید شامل منیفولد ورودی تیتانیومی و سیستم اگزوز جدید که بین ۳۵ تا ۴۲ هزار دلار قیمت دارد، قدرت خروجی موتور به رقم ۹۷۵ اسب بخار می‌رسد که ۸۵۰ اسب بخار را به چرخ‌ها منتقل می‌کند.

ford GT 2006

این مقدار نیرو با استفاده از بنزین با اکتان ۹۳ به‌دست آمده است. درصورتی‌که از سوخت مخصوص مسابقات سرعت استفاده شود، قدرت موتور به ۱۱۵۰ اسب بخار افزایش‌ می‌یابد که ۱۰۰۰ اسب بخار آن مستقیماً به چرخ‌های عقب منتقل می‌شود. به‌روزرسانی‌های مرحله دوم شامل شاسی تقویت‌شده و موتور به‌روزرسانی‌شده تویین توربو است که درنهایت قدرت این خودرو را به رقم شگفت‌آور ۲۰۰۰ اسب بخار می‌رساند.

ford GT 2006

باید به این نکته توجه کرد که تمامی ارتقاءهای صورت‌گرفته در این خودرو طبق روال استاندارد و قانونی بوده و بنابراین این فورد GT به‌راحتی می‌تواند در مسابقات سرعت ۴۰۰ و ۸۰۰ متر شرکت کند. این شرکت تیونینگ آمریکایی رقم نهایی این به‌روزرسانی را اعلام نکرده است.

ford GT 2006

 
 


تاريخ : پنج شنبه 2 اسفند 1397برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

سامسونگ ساعاتی پیش نسل جدید گوشی‌های سری گلکسی اس را رونمایی کرد و در آن بین نسخه‌ی گلکسی اس پلاس با مشخصات ویژه‌ی خود توجه زیادی را به خود جلب کرد. این محصول نسبت به نسل قبلی خود یعنی اس ۹ پلاس تفاوت‌های عمده‌ای داشته است که در این مطلب به این تغییر و تحول‌ها می‌پردازیم.

ابعاد و نمایشگر

با بزرگ و بزرگ‌تر شدن نمایشگر گوشی‌های هوشمند، آنچه بیش از پیش اهمیت می‌یابد، افزایش نسبت نمایشگر به بدنه است. سامسونگ برای دستیابی به این مهم در گلکسی اس ۱۰ پلاس اقدامی اساسی انجام داده است تا بتواند نمایشگر ۶.۲ اینچی اس ۹ پلاس را به ۶.۴ اینچ در اس ۱۰ پلاس ارتقا دهد. کره‌ای‌ها بر خلاف نسل قبل در این نسل لبه‌ی بالای نمایشگر را حذف کرده و به‌جای آن از حفره برای جای‌گذاری دوربین سلفی بهره گرفته‌اند. کره‌ای‌ها با این کار توانسته‌اند ضمن افزایش اندازه‌ی نمایشگر، طول دستگاه را تقریبا ثابت نگه داشته و حتی ۰.۵ میلی‌متر کاهش دهند. همچنین حسگر اثر انگشت نیز در نسل جدید برخلاف اس ۹ پلاس به زیر نمایشگر منتقل شده است.

گلکسی اس 10 / Galaxy S10

نکته‌ی قابل توجه دیگر اینکه سامسونگ به رغم استقاده از باتری با ظرفیت بالاتر توانسته است ضخامت دستگاه را نسبت به نسل قبل نزدیک به یک میلی‌متر کاهش دهد.

پردازنده

گلکسی اس ۹ پلاس، پرچمدار سال گذشته‌ی سامسونگ از تراشه‌ی پرچمدار سال گذشته یعنی اسنپدراگون ۸۴۵ بهره می‌برد، بر همین اساس، اس ۱۰ نیز به تراشه‌ی پرچمدار امسال یعنی اسنپدراگون ۸۵۵ مجهز شده است. این تراشه نسبت به نسل قبل هم سریع‌تر و هم بهینه‌تر شده و عملکرد پردازشی آن به گفته‌ی سامسونگ ۲۹ درصد بهبود داشته است. البته بسته به اینکه اس ۱۰ در کدام بازار عرضه شود، می‌تواند از پردازنده‌ی ۸ نانومتری اگزینوس ۹۸۲۰ نیز بهره ببرد. اس ۹ پلاس نیز سال گذشته نسخه‌ی اگزینوسی داشت که تراشه‌ی ۱۰ نانومتری ۹۸۱۰ را در خود جای داده بود.

گلکسی اس 10 / Galaxy S10

نکته‌ی قابل‌توجه در این قسمت، همراه کردن پردازنده‌های مذکور با حداقل ۸ گیگابایت و حداکثر ۱۲ گیگابایت رم است. حداقل مقدار رم در اس ۱۰ پلاس حتی در بالاترین نسخه‌ی اس ۹ پلاس هم در دسترس نبود. جالب‌تر آنکه، می‌توانید از کارت حافظه نیز استفاده کنید و قابلیت ذخیره‌سازی گوشی خود را تا ۱.۵ ترابایت افزایش دهید.

دوربین

در بخش دوربین، سامسونگ هرچند رویکرد شرکت‌هایی مثل هواوی و شیائومی در استفاده از دوربین ۴۸ مگاپیکسلی را دنبال نکرده؛ اما تعداد سنسورها را از دو سنسور ۱۲ مگاپیکسلی در اس ۹ پلاس به سه سنسور افزایش داده است. دو عدد از این سه سنسور ۱۲ مگاپیکسلی (یکی واید و دیگری تله‌فوتو) و سنسور دیگر ۱۶ مگاپیکسلی (فوق‌عریض) هستند. دوربین سلفی نیز از ۸ مگاپیکسل به ۱۰ مگاپیکسل ارتقاء پیدا کرده است.

گلکسی اس 10 / Galaxy S10

نکته‌ی قابل‌توجه، استفاده از فناوری فوکوس دوال پیکسل در دوربین پرچمدار جدید است؛ قابلیتی که باعث فوکوس دقیق‌تر و صحیح‌تر می‌شود و اس ۹ پلاس از آن بی‌بهره بود. همان‌طور که سامسونگ تأکید دارد، لنزهای واید و اولتراواید می‌توانند به منظور ثبت عکس‌های پانورامای عریض مورد استفاده قرار گیرند.

استفاده از هوش مصنوعی در دوربین اس ۱۰ پلاس مورد دیگری است که در پرچمدار قبلی این شرکت شاهد نبودیم. همچنین به گفته‌ی سامسونگ اس ۱۰ پلاس اولین گوشی جهان است که می‌تواند ویدیوی +HDR 10 ضبط کند.

باتری و قیمت

همان‌طور که بالاتر اشاره شد، سامسونگ موفق شده است ضمن کاهش ابعاد دستگاه نسبت به نسل قبل باتری آن را قوی‌تر کند. کره‌ای‌ها باتری ۴۱۰۰ میلی‌آمپرساعتی را برای پرچمدار جدید خود در نظر گرفته‌اند تا نمایشگر بزرگ‌تر آن باعث افت شارژدهی دستگاه نشود.

امکانات اضافه‌شده به اس ۱۰ پلاس بدون‌هزینه نبوده و باعث افزایش چشمگیر قیمت محصول در مقایسه با نسل قبل شده است. در حالی که اس ۹ پلاس قیمتی در حدود ۶۲۰ یورو داشت، قیمت اس ۱۰ پلاس مرز ۱۰۰۰ یورو را رده کرده تا با برچسب قیمت حدودا ۱۰۵۰ یورویی جزو گران‌ترین‌های بازار باشد.

مقایسهگلکسی اس 10 پلاس سامسونگگلکسی اس 9 پلاس سامسونگ
عرضه 
معرفی 2019، فوریه 2018, فوریه
وضعیت عرضه در آینده نزدیک (مارس 2019) موجود. عرضه شده در مارس 2018
نمایشگر 
نوع Dynamic AMOLED لمسی خازنی، 16 میلیون رنگ Super AMOLED لمسی خازنی, 16 میلیون رنگ
سایز 6.4 اینچ (~87.5% نسبت نمایشگر به بدنه) 6.2 اینچ (~84.2% نسبت نمایشگر به بدنه)
رزولوشن 3040 در 1040 پیکسل، 19:9 (~526 پیکسل در اینچ تراکم پیکسلی) 1440 در 2960 پیکسل, 18.5:9 (~529 پیکسل در اینچ تراکم پیکسلی)
محافظ کورنینگ گوریلا گلس 6 کورنینگ گوریلا گلس 5
  - HDR10 - نمایشگر همیشه روشن (Always on Display) - 3D Touch (دکمه‌ی هوم) - نمایشگر همیشه روشن (Always on Display)
بدنه 
ابعاد 157.6 در 74.1 در 7.8 میلی‌متر 158.1 در 73.8 در 8.5 میلی‌متر
وزن 175 گرم - نسخه‌ی معمولی 198 گرم - نسخه‌ی سرامیکی 189 گرم
ساخت پشت و جلو از جنس شیشه (گوریلا گلس 6)، فریم آلومینیومی پشت و جلو از جنس شیشه (گوریلا گلس 5), فریم آلومینیومی
  - سامسونگ پی (Visa، مسترکارت گواهی) - گواهی IP68 برای مقاومت در برابر گرد و غبار و آب تا 1.5 متر و 30 دقیقه - سامسونگ پی - گواهی IP68 و ضد نفوذ گرد و غبار و آب تا 1.5 متر و 30 دقیقه
سیم‌کارت تک سیم‌کارته (نانو-سیم) یا دو سیم‌کارته‌ی هیبریدی (نانو-سیم, همزمان یکی فعال) تک سیم‌کارته (نانو-سیم) یا دو سیم‌کارته‌ی هیبریدی (نانو-سیم, همزمان یکی فعال)
پلتفرم 
سیستم‌عامل - اندروید 9.0 (پای) - وان UI اندروید 8.0 (اوریو)
تراشه - Exynos 9820 (هشت نانومتری) - خاورمیانه - Qualcomm MSM8998 Snapdragon 855 (هفت نانومتری) - چین و آمریکا - Exynos 9810 Octa - Qualcomm MSM8998 Snapdragon 845
پردازنده مرکزی 8 هسته‌ای (دو هسته‌ی 2.7 گیگاهرتز Mongoose M4، دو هسته‌ی 2.3 گیگاهرتز کورتکس A75 و چهار هسته‌ی 1.9 گیگاهرتز کورتکس A55) - خاورمیانه 8 هسته‌ای (یک هسته‌ی 2.8 گیگاهرتز Kryo 485 سه هسته‌ی 2.4 گیگاهرتز Kryo 485 چهار هسته‌ی 1.7 گیگاهرتز Kryo 485) - چین و آمریکا 8 هسته‌ای (4x2.8 گیگاهرتز Mongoose M3 و 4x1.7 گیگاهرتز Cortex-A55) 8 هسته‌ای (4x2.7 گیگاهرتز Kyro 385 Gold و 4x1.7 گیگاهرتز Kyro 385 Silver)
پردازنده گرافیکی - Mali-G72 MP12 - خاور میانه - Adreno 640 - چین و آمریکا Mali-G72 MP18 - EMEAAdreno 630 - USA و China
حافظه 
درگاه حافظه میکرو اس‌دی, تا 512 گیگابایت (استفاده از شیار دوم سیم‌کارت) - مدل دو سیم‌کارت میکرو اس‌دی, تا 400 گیگابایت (استفاده از شیار دوم سیم‌کارت) - دو سیم‌کارت
حافظه داخلی 128/512 گیگابایت یا 1 ترابایت، 8 گیگابایت رم 64/128/256 گیگابایت, 6 گیگابایت رم
دوربین 
اصلی سه‌گانه: 12 مگاپیکسل (f/1.5-2.4، لنز واید 26 میلی‌متری, 1/2.55 اینچ سایز سنسور, 1.4 میکرومتر سایز پیکسل, فوکوس خودکار به کمک تشخیص فاز از نوع دوال پیکسل) 12 مگاپیکسل (تله‌فوتو، f/2.4 و 52 میلی‌متری, 1/3.6 اینچ سایز سنسور, 1 میکرومتر سایز پیکسل, فوکوس خودکار، زوم اپیتیکال دوبرابری، لرزشگیر اپتیکال) 16 مگاپیکسل (12 میلی‌متری فوق‌عریض، f/2.2) دوگانه: 12 مگاپیکسل (f/1.5-2.4و 26 میلی‌متری, 1/2.55 اینچ سایز سنسور, 1.4 میکرومتر سایز پیکسل, فوکوس خودکار با کمک تشخیص فاز از نوع دوال پیکسل) و 12 مگاپیکسل (f/2.4 و 52 میلی‌متری, 1/3.6 اینچ سایز سنسور, 1 میکرومتر سایز پیکسل, فوکوس خودکار), زوم اپیتیکال, لرزشگیر اپتیکال
قابلیت‌ها فلش LED، پانوراما، HDR برچسب‌گذاری جغرافیایی, ضبط همزمان ویدئوی 4K و تصویربرداری 9 مگاپیکسلی, فوکوس لمسی, تشخیص چهره و لبخند, HDR خودکار, پاناروما
ویدیو 2160p@60fps، 1080p@240fps، 720p@960fps، HDR، ضبط ویدیو دوگانه. 2160p@60fps, 1080p@60fps, 720p@960fps, HDR
سلفی 10 مگاپیکسل (f/1.9، فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز) 8 مگاپیکسل (f/2.2، سنسور تشخیص عمق تصویر) 8 مگاپیکسل, f/1.7, فوکوس خودکار, 25 میلی‌متری, 1440p
صدا 
جک ۳.۵ میلی‌متری بله بله
  - صدای 32bit/384kHz - لغو کننده‌ی نویز صدا از طریق میکروفون اختصاصی - دالبی اتموس/AKG sound - صدای 32bit/384kHz - لغو کننده‌ی نویز صدا از طریق میکروفون اختصاصی
باتری 
باتری باتری غیر قابل تعویض لیتیوم یونی با ظرفیت 4100 میلی آمپر ساعت باتری غیر قابل تعویض لیتیوم یونی با ظرفیت 3500 میلی آمپر ساعت (13.48 وات ساعت)
قابلیت‌ها 
حسگرها حسگر اثرانگشت (زیر نمایشگر)، شتاب‌سنج، ژیروسکوپ، سنسور مجاورت، قطب‌نما، فشارسنج، ضربان قلب‌سنج، SpO2 اسکنر عنبیه, حسگر اثرانگشت (پشت گوشی), شتاب‌سنج, ژیروسکوپ, سنسور مجاورت, قطب‌نما, فشارسنج, ضربان قلب‌سنج, SpO2
  - ANT+ - بیکسبی- سامسونگ DeX - Samsung DeX - شارژ سریع باتری (Quick Charge 2.0) - شارژ بی‌سیم Qi - بیکسبی - پخش‌‌کننده‌ی MP4/DivX/XviD/H.265 - پخش‌کننده‌ی MP3/WAV/eAAC+/FLAC - ویراستار عکس و فیلم - ویراستار اسناد
شبکه 
فناوری GSM / HSUPA / HSDPA+ / LTE-A Pro GSM / HSPA / LTE
اتصالات 
شبکه بی‌سیم Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, دو بانده, Wi-Fi Direct, هات‌اسپات Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, دو بانده, Wi-Fi Direct, هات‌اسپات
بلوتوث 5.0, A2DP, LE, aptX 5.0, A2DP, LE, aptX
GPS بله, با A-GPS, GLONASS, BDS, GALILEO بله, با A-GPS, GLONASS, BDS, GALILEO
NFC بله بله
رادیو رادیو اف‌ام - آمریکا و کانادا رادیو اف‌ام (نسخه‌های آمریکا و کانادا)
USB 3.1, Type-C 1.0 کانکتور ریورسبل 3.1, Type-C 1.0 کانکتور ریورسبل
متفرقه 
رنگ‌ها مشکی، سفید، آبی، سبز، زرد، صورتی سیاه, آبی, خاکستری, صورتی
محدوده قیمت حدود 1050 یورو حدود 990 یورو


تاريخ : پنج شنبه 2 اسفند 1397برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

گلکسی اس ۱۰ ای به‌عنوان کوچک‌ترین عضو خانواده‌ی گلکسی اس ۱۰ شب گذشته در جریان برگزاری مراسم گلکسی آن‌پکد ۲۰۱۹ رونمایی شد. این گوشی که از نمایشگر ۵.۸ داینامیک AMOLED استفاده می‌کند، مجهز به سخت‌افزاری قدرتمند است و آیفون ۱۰ آر اپل را به‌عنوان جدی‌ترین رقیب خود در بازار می‌بیند.

اس ۱۰ با ید‌ک‌کشیدن برچسب قیمت ۷۴۹ دلار (دقیقا برابر با آیفون ۱۰ آر) در واقع مهم‌ترین رقیب گوشی اپل در بازار است و می‌تواند حسابی این دستگاه را به‌چالش بکشد. اس ۱۰ ای دستگاهی است که برای نمایش محتوای بصری از نمایشگری با وضوح فول HD پلاس با نسبت تصویر ۱۹:۹ و چگالی ۴۳۸ پیکسل در هر اینچ استفاده می‌کند.

 

این درحالی است که پیکسل ۳ به‌عنوان یکی از مهم‌ترین رقبای اندرویدی اس ۱۰ ای در بازار، به‌نمایشگر ۵.۴ اینچ P-OLED با نسبت تصویر ۱۸:۹ و وضوح ۲۱۶۰x۱۰۸۰ پیکسل مجهز شده است. گوشی جدید گوگل برخلاف اس ۱۰ ای، دارای پوشش محافظ گوریلا گلس ۵ روی نمایشگر خود است (اس ۱۰ ای از گوریلا گلس ۶ استفاده می‌کند).

Samsung Galaxy S10e در کنار موارد یادشده به دوربین دوگانه مجهز شده است؛ یکی از این دوربین‌ها مجهز به حسگر ۱۲ مگاپیکسلی با لنز عریض و دیگری مجهز به حسگر ۱۶ مگاپیکسلی با لنز فوق عریض است. دوربین به‌کاررفته در محصول جدید سامسونگ، تا نیم برابر زوم اپتیکال (بدون افت کیفیت) و تا هشت برابر زوم دیجیتال ارائه می‌دهد.

یکی از نقاط قوت گلکسی اس ۱۰ ای، دوربین سلفی ۱۰ مگاپیکسلی آن است که از فوکوس خودکار دوال پیکسل پشتیبانی می‌کند و دیافراگمی به گشودگی f/1.9 دارد. دیگر اینکه مدل پایه‌ی گلکسی S10 ای دارای ۶ گیگابایت حافظه‌ی رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه‌ی داخلی است و ۷۴۹ دلار قیمت دارد.

گلکسی S10e

نکته‌ی جالب‌توجه، پشتیبانی اس ۱۰ ای از ویژگی شارژ معکوس است. این یعنی گوشی موردبحث ما می‌تواند دستگاه‌های دیگر را به‌صورت بی‌سیم شارژ کند؛ البته شاید این قابلیت در نگاه اول برای گلکسی اس ۱۰ ای (مجهز به باتری ۳٬۱۰۰ میلی‌آمپرساعتی) چندان کاربردی نباشد، اما در هر صورت ویژگی جالبی به‌شمار می‌آید. 

یکی از مهم‌ترین بخش‌های این مقایسه، به رقابت بین گلکسی اس ۱۰ ای و آیفون ۱۰ آر مرتبط می‌شود؛ یکی جدیدترین گوشی سامسونگ در دنیای اندرویدی‌ها است و دیگری از سیستم‌عامل iOS بهره می‌گیرد. هر دوی این گوشی‌ها از جذابیت خاصی برخودار هستند و رقابت آن‌ها در بازار، بی‌شک می‌تواند جالب باشد.

در ادامه از شما دعوت می‌کنیم به مشاهده‌ی مقایسه‌ی عمیق بین گلکسی اس ۱۰ ای سامسونگ با آیفون ۱۰ آر اپل،گوگل پیکسل ۳، ال‌جی جی ۷ تین‌کیو، نوکیا ایکس ۷، آنر ۸ ایکس و موتو جی ۷ پلاس موتورلا بنشینید. اگر به چنین مقایسه‌هایی علاقه دارید، حتما وارد بانک محصولات زومیت شوید.

مقایسهگلکسی S10e سامسونگآیفون XR اپلپیکسل 3 گوگلجی 7 ThinQ ال جینوکیا 8.1 (نوکیا X7)آنر 8x هواویموتو جی 7 پلاس موتورولا
عرضه 
معرفی 2019، فوریه 2018، سپتامبر 2018، اکتبر 2018, می 2018، دسامبر 2018، سپتامبر 2019، فوریه
وضعیت عرضه در آینده نزدیک (مارس 2019) موجود. عرضه شده در اکتبر 2018 عرضه در آینده نزدیک (اکتبر 2018) موجود. عرضه شده در می 2018 موجود. عرضه شده در دسامبر 2018 عرضه شده با نام نوکیا X7 در بازار چین عرضه شده در سپتامبر 2018 عرضه در آینده نزدیک (فوریه 2019)
نمایشگر 
نوع Dynamic AMOLED لمسی خازنی، 16 میلیون رنگ IPS LCD لمسی خازنی، 16 میلیون رنگ P-OLED لمسی خازنی، 16 میلیون رنگ IPS LCD لمسی خازنی, 16 میلیون رنگ IPS LCD لمسی خازنی، 16 میلیون رنگ IPS LCD لمسی خازنی، 16 میلیون رنگ LTPS IPS LCD لمسی خازنی، 16 میلیون رنگ
سایز 5.8 اینچ 6.1 اینچ (~79.0% نسبت نمایشگر به بدنه) 5.4 اینچ (~75.8% نسبت نمایشگر به بدنه) 6.1 اینچ (~82.6% نسبت نمایشگر به بدنه) 6.18 اینچ (~81.2% نسبت نمایشگر به بدنه) 6.5 اینچ (~84.4% نسبت نمایشگر به بدنه) 6.2 اینچ (~81.4% نسبت نمایشگر به بدنه)
رزولوشن 2280 در 1080 پیکسل، 19:9 (~438 پیکسل در اینچ تراکم پیکسلی) 828 در 1792 پیکسل، 19.5:9 (~326 پیکسل در اینچ تراکم پیکسلی) 1080 در 2160 پیکسل, نسبت تصویر 18 به 9 (~443 پیکسل در اینچ تراکم پیکسلی) 1440 در 3120 پیکسل, 19.5:9 (~564 پیکسل در اینچ تراکم پیکسلی) 1080 در 2280 پیکسل، 19:9 (~408 پیکسل در اینچ تراکم پیکسلی) 1080 در 2340 پیکسل، 19.5:9 (~396 پیکسل در اینچ تراکم پیکسلی) 1080 در 2270 پیکسل، 19:9 (~405 پیکسل در اینچ تراکم پیکسلی)
محافظ کورنینگ گوریلا گلس 5 شیشه‌ی ضد خش، پوشش اولفوبیک برای کاهش بازتاب نور و لکه دست کورنینگ گوریلا گلس 5 کورنینگ گوریلا گلس 5     کورنینگ گوریلا گلس 3
  - HDR10 - نمایشگر همیشه روشن (Always on Display) - نمایشگر True-tone - نمایشگر با قابلیت نمایش رنج وسیعی از رنگ‌ها - پاسخ لمسی 120 هرتز - نمایشگر همیشه روشن (Always on Display) - پوشش 95 درصدی DCI-P3 - پوشش 100 درصدی DCI-P3 - پشتیبانی از استاندارد Dolby Vision/HDR10 - نمایشگر همیشه روشن (Always on Display)   - EMUI 8.2  
بدنه 
ابعاد 142.2 در 69.9 در 7.9 میلی‌متر 150.9 در 75.7 در 8.3 میلی‌متر 145.6 در 68.2 در 7.9 میلی‌متر 153.2 در 71.9 در 7.9 میلی‌متر 154.8 در 75.8 در 8 میلی‌متر 160.4 در 76.6 در 7.8 میلی‌متر 157 در 75.3 در 8.3 میلی‌متر
وزن 150 گرم 194 گرم 148 گرم 162 گرم 180 گرم 175 گرم 176 گرم
ساخت پشت و جلو از جنس شیشه (گوریلا گلس 6)، فریم آلومینیومی پشت و جلو از جنش شیشه، فریم آلومینیومی (سری 7000) پشت و جلو از جنس شیشه (گوریلا گلس 5)، فریم آلومینیومی پشت و جلو از جنس شیشه (گوریلا گلس 5), فریم آلومینیومی پشت و جلو از جنس شیشه، فریم آلومینیومی   پشت و جلو از جنس شیشه (گوریلا گلس 3)، فریم آلومینیومی
  سامسونگ پی (Visa، مسترکارت گواهی) - گواهی IP68 برای مقاومت در برابر آب و گردوغبار (تا 1.5 متر برای 30 دقیقه) - گواهی IP67 - اپل پی گواهی IP68 (تا عمق یک و نیم متری به مدت ۳۰ دقیقه) - گواهی IP68 - بهره‌مندی از استاندارد MIL-STD-810G     مقاوم در برابر پاشش آب
سیم‌کارت تک سیم‌کارته (نانو-سیم) یا دو سیم‌کارته‌ی هیبریدی (نانو-سیم، همزمان یکی فعال) نانو-سیم و e-SIM نانو-سیم و سیم‌کارت الکترونیکی تک سیم‌کارته (نانو-سیم) یا دو سیم‌کارته‌ی هیبریدی (نانو-سیم, همزمان یکی فعال) دو سیم‌کارته‌ی هیبریدی (نانو-سیم، همزمان یکی فعال) دو سیم‌کارته (نانو-سیم، همزمان یکی فعال) تک سیم‌کارته (نانو-سیم) یا دو سیم‌کارته (نانو-سیم، همزمان یکی فعال)
پلتفرم 
سیستم‌عامل - اندروید 9.0 (پای) - وان UI iOS 12 اندروید 9.0 (پای) اندروید 8.0 (اوریو) اندروید 9.0 (پای); اندروید وان - Nokia 8.1 اندروید 8.1 (اوریو) - نوکیا ایکس 7 اندروید 8.1 (اوریو) اندروید 9.0 (پای)
تراشه Exynos 9820 Octa (هشت نانومتری) - بازار خاورمیانه Qualcomm SDM855 Snapdragon 855 (هفت نانومتری) - بازار چین و آمریکا A12 Bionic Qualcomm SDM845 Snapdragon 845 Qualcomm SDM845 Snapdragon 845 - Qualcomm SDM710 Snapdragon 710 - 10 نانومتری Hisilicon Kirin 710 Qualcomm SDM636 Snapdragon 636 (چهارده نانومتری)
پردازنده مرکزی 8 هسته‌ای (دو هسته‌ی 2.7 گیگاهرتز Mongoose M4 و دو هسته‌ی 2.3 گیگاهرتز Cortex-A75 و چهار هسته‌ی 1.9 گیگاهرتز Cortex-A55 - بازار خاورمیانه 8 هسته‌ای (یک هسته‌ی 2.8 گیگاهرتز Kryo 485 و سه هسته‌ی 2.4 گیگاهرتز Kryo 485 و چهار هسته‌ی 1.7 گیگاهرتز Kryo 485 - بازار چین و آمریکا 6 هسته‌ای 8 هسته‌ای (چهار هسته‌ی 2.5 گیگاهرتزی Kryo 385 Gold و چهار هسته‌ی 1.6 گیگاهرتزی Kryo 385 Silver) 8 هسته‌ای (چهار هسته‌ی 2.8 گیگاهرتزی Kryo 385 Gold و چهار هسته‌ی 1.7 گیگاهرتزی Kryo 385 Silver) 8 هسته‌ای (دو هسته‌ی 2.2 گیگاهرتزی Kryo 360 Gold و شش هسته‌ی 1.7 گیگاهرتز Kryo 360 Silver) 8 هسته‌ای (چهار هسته‌ی 2.2 گیگاهرتزی Cortex-A73 و چهار هسته‌ی 1.7 گیگاهرتزی Cortex-A53) 8 هسته‌ای 1.8 گیگاهرتز Kryo 260
پردازنده گرافیکی Mali-G76 MP12 - بازار خاور میانه Adreno 640 - بازار چین و آمریکا تراشه‌ی 4 هسته‌ای Adreno 630 Adreno 630 Adreno 616 Mali-G51 MP4 Adreno 509
حافظه 
درگاه حافظه میکرو اس‌دی، تا 512 گیگابایت (استفاده از شیار دوم سیم‌کارت) - فقط مدل دو سیم‌کارته خیر خیر میکرو اس‌دی, تا 400 گیگابایت (استفاده از شیار دوم سیم‌کارت) - دو سیم‌کارته model فقط میکرو اس‌دی، تا 400 گیگابایت (استفاده از شیار دوم سیم‌کارت) میکرو اس‌دی، تا 256 گیگابایت (درگاه اختصاصی) میکرو اس‌دی، تا 512 گیگابایت (درگاه اختصاصی)
حافظه داخلی 256 گیگابایت، 8 گیگابایت رم یا 128 گیگابایت، 6 گیگابایت رم 64/128/256 گیگابایت، 3 گیگابایت رم 64/128 گیگابایت, 4 گیگابایت رم 128 گیگابایت, 6 گیگابایت رم یا 64 گیگابایت, 4 گیگابایت رم 64 گیگابایت، 4 گیگابایت رم - نوکیا 8.1 64/128 گیگابایت، 4/6 گیگابایت رم - نوکیا ایکس 7 64/128 گیگابایت، 6 گیگابایت رم یا 64 گیگابایت، 4 گیگابایت رم 64 گیگابایت، 4 گیگابایت رم
دوربین 
اصلی 12 مگاپیکسل (1.4 میکرومتر سایز پیکسل، 1/2.55 اینچ سایز سنسور، لنز واید 26 میلی‌متری، f/1.5-2.4، فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز) 16 مگاپیکسل (لنز 12 میلی‌متری فوق‌عریض، f/2.2) 12 مگاپیکسل, 1.4 میکرومتر, 28 میلی متری, لرزش‌گیر اپتیکال، فوکوس خودکار با تشخیص فاز, f/1.8 12.2 مگاپیکسل (1.4 میکرومتر سایز پیکسل, 1/2.55 اینچ سایز سنسور, لنز عریض 28 میلی‌‌متری, f/1.8، لرزش‌گیر اپتیکال، فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز) دوگانه : 16 مگاپیکسل (f/1.6، لرزش‌گیر اپتیکال، فوکوس خودکار با تشخیص فاز و فوکوس لیزری) و 16 مگاپیکسل (f/1.9)، فلش LED دوگانه: 12 مگاپیکسل (1.4 میکرومتر سایز پیکسل, 1/2.55 اینچ سایز سنسور, فوکوس خودکار دوال پیکسل, OIS) و 13 مگاپیکسل 20 مگاپیکسل، f/1،8، PDAF 2 مگاپیکسل، سنسور تشخیص عمق تصویر 16 مگاپیکسل (1.22 میکرومتر سایز پیکسل، f/1.7، فوکوس خودکار با تشخیص فاز، لرزشگیر اپتیکال تصویر) 5 مگاپیکسل (f/2.2، سنسور تشخیص عمق تصویر)
قابلیت‌ها فلشLED، پانوراما، HDR فلاش چهارگانه برچسب‌گذاری جغرافیایی, فوکوس لمسی, تشخیص چهره, HDR, پاناروما برچسب‌گذاری جغرافیایی, فوکوس لمسی, تشخیص چهره, HDR, پاناروما زایس اپتیک، فلش دوگانه‌ی LED، پانوراما، HDR فلش LED، پانوراما، HDR فلاش دوگانه‌ی LED دوگانه -tone فلاش، پانوراما، HDR
ویدیو 2160p@60fps، 1080p@240fps، 720p@960fps، HDR، ضبط ویدیو دوگانه 2160p@24/30/60fps، 1080p@30/60/120/240fps، HDR، ضبط صدای استریو 2160p@30/60fps, 1080p@30/60/240fps, 720p@480fps 2160p@30fps, 1080p@30/60fps, HDR, 24-bit/192kHz ضبط صدای استریو. 2160p@30fps، 1080p@30fps (لرزشگیر الکترونیکی تصویر-ژیروسکوپی) 1080p@30fps 2160p@30fps، 1080p@30/60/120fps، لرزشگیر الکترونیکی تصویر-ژیروسکوپی
سلفی 10 مگاپیکسل (f/1.9، فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز) 7 مگاپیکسل, 32 میلی‌متری, f/2.2 دوگانه: 8 مگاپیکسل (لنز عریض، 1.4 میکرومتر سایز پیسکل, 28 میلی‌متری, f/1.8) و 8 مگاپیکسل (لنز فوق عریض، 19 میلی‌متری f/2.2، فاقد فوکوس خودکار) 8 مگاپیکسل (f/1.9), 1080p 20 مگاپیکسل (0.9 میکرومتر سایز پیکسل, f/2.0) 16 مگاپیکسل، f/2.0 12 مگاپیکسل (1.25 میکرومتر سایز پیکسل)
صدا 
جک ۳.۵ میلی‌متری بله خیر خیر بله بله بله بله
  - صدای 32bit/384kHz - لغو کننده‌ی نویز صدا از طریق میکروفون اختصاصی - لغو کننده‌ی نویز صدا از طریق میکروفون اختصاصی - لغو کننده‌ی نویز صدا از طریق میکروفون اختصاصی - آداپتور تبدیل USB نوع C به جک 3.5 میلی‌متری هدفون - صدای 32 بیت/192 کیلوهرتز - DTS - لغو کننده‌ی نویز صدا از طریق میکروفون اختصاصی - لغو کننده‌ی نویز صدا از طریق میکروفون اختصاصی - لغو کننده‌ی نویز صدا از طریق میکروفون اختصاصی - لغو کننده‌ی نویز صدا از طریق میکروفون اختصاصی - صدای دالبی
باتری 
باتری باتری غیر قابل تعویض لیتیوم یونی با ظرفیت 3100 میلی آمپر ساعت باتری غیرقابل تعویض لیتیوم یونی باتری غیرقابل تعویض لیتیوم یونی با ظرفیت 2915 میلی آمپر ساعت باتری غیر قابل تعویض لیتیوم پلیمری با ظرفیت 3000 میلی آمپر ساعت باتری غیر قابل تعویض لیتیوم یونی با ظرفیت 3500 میلی آمپر ساعت باتری غیر قابل تعویض لیتیوم پلیمری با ظرفیت 3750 میلی آمپر ساعت باتری غیر قابل تعویض لیتیوم یونی با ظرفیت 3000 میلی آمپر ساعت
قابلیت‌ها 
حسگرها حسگر اثرانگشت (کنار گوشی)، شتاب‌سنج، ژیروسکوپ، سنسور مجاورت، قطب‌نما، فشارسنج، ضربان قلب‌سنج، SpO2 Face ID، شتاب‌سنج، ژیروسکوپ، سنسور مجاورت، قطب‌نما، فشارسنج حسگر اثرانگشت (پشت گوشی), شتاب‌سنج, ژیروسکوپ, سنسور مجاورت, قطب‌نما, فشارسنج حسگر اثرانگشت (پشت گوشی), شتاب‌سنج, ژیروسکوپ, سنسور مجاورت, قطب‌نما, فشارسنج حسگر اثرانگشت (پشت گوشی)، شتاب‌سنج، ژیروسکوپ، سنسور مجاورت، قطب‌نما حسگر اثرانگشت (پشت گوشی)، شتاب‌سنج، ژیروسکوپ، سنسور مجاورت، قطب‌نما حسگر اثرانگشت (پشت گوشی)، شتاب‌سنج، ژیروسکوپ، سنسور مجاورت
  - ANT+ - بیکسبی - سامسونگ DeX - شارژ سریع باتری: 50 درصد در 30 دقیقه - شارژ بی‌سیم Qi - دستورات صوتی سیری - سرویس ابری آی‌کلاد - پخش‌کننده‌ی MP3/WAV/AAX+/AIFF- - پخش‌کننده‌ی MP4/H.265 - ویراستار عکس/ویدئو/صدا - ویراستار اسناد - شارژ سریع باتری 9V/2A 18W - پخش‌کننده‌ی MP4/H.265 - پخش‌‌کننده‌ی +MP3/WAV/eAAC - ویراستار عکس و فیلم - ویراستار اسناد - شارژ بی‌سیم WPC&PMA (نسخه‌ی آمریکا) - شارژ سریع باتری (Quick Charge 3.0)- - پخش‌کننده‌ی MP4/DviX/XviD/H.265 - پخش‌‌کننده‌ی +MP3/WAV/FLAC/eAAC - ویراستار عکس و فیلم - ویراستار اسناد - شارژ سریع باتری 18 واتی - پخش‌کننده‌ی MP4/H.264 - پخش‌کننده‌ی MP3/WAV/eAAC+/FLAC - ویراستار عکس و فیلم - نمایش‌دهنده‌ی اسناد - پخش‌کننده‌ی MP4/H.264 - پخش‌کننده‌ی MP3/eAAC+/WAV/Flac - نمایش‌دهنده‌ی اسناد - ویراستار عکس و فیلم - شارژر 10W (با 5V/2A)  
شبکه 
فناوری GSM / CDMA / HSPA / EVDO / LTE GSM / CDMA / HSPA / EVDO / LTE GSM / CDMA / HSPA / EVDO / LTE GSM / HSPA / LTE GSM / CDMA / HSPA / LTE GSM / CDMA / HSPA / LTE GSM / HSPA / LTE
اتصالات 
شبکه بی‌سیم Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax، دو بانده، Wi-Fi Direct، هات‌اسپات Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac، دو بانده، هات‌اسپات Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, دو بانده, Wi-Fi Direct, DLNA, هات‌اسپات Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, دو بانده, Wi-Fi Direct, DLNA, هات‌اسپات Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac، دو بانده، WiFi Direct، هات‌اسپات Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac، Wi-Fi Direct، هات‌اسپات Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac، دو بانده، WiFi Direct، هات‌اسپات
بلوتوث 5.0، A2DP، LE، aptX 5.0، A2DP، LE 5.0, A2DP, LE, aptX HD 5.0, A2DP, LE, aptX HD 5.0، A2DP، LE 4.2، A2DP، LE، aptX 5.0، A2DP، LE، EDR، aptX
GPS بله، با A-GPS، GLONASS، BDS، GALILEO بله، با A-GPS، GLONASS، GALILEO، QZSS بله, با A-GPS, GLONASS, BDS, GALILEO بله, با A-GPS, GLONASS, BDS بله، با A-GPS، GLONASS، BDS بله، با A-GPS، GLONASS، BDS بله، با A-GPS، GLONASS، GALILEO
NFC بله بله بله بله بله (تنها در نسخه‌ی جهانی)   بله (فقط نسخه‌ی اروپا)
رادیو رادیو اف‌ام (فقط برای کانادا و آمریکا) خیر خیر رادیو اف‌ام (وابسته به بازار عرضه) خیر   رادیو اف‌ام
USB 3.1، Type-C 1.0 کانکتور ریورسبل 2.0، لایتنینگ 3.1, Type-C 1.0 کانکتور ریورسبل (PowerDelivery 2.0) 3.1, Type-C 1.0 کانکتور ریورسبل , OTG 2.0، Type-C 1.0 کانکتور ریورسبل ، OTG microUSB 2.0، OTG 2.0، Type-C 1.0 کانکتور ریورسبل
متفرقه 
رنگ‌ها مشکی، سفید، سبز، زرد، صورتی مشکی، قرمز، رنگ زرد، آبی، نارنجی سفید، مشکی، صورتی خاکستری, سیاه, آبی, تمشکی آبی, نقره‌ای, مسی, خاکستری - نوکیا 8.1 آبی, قرمز، نقره‌ای, مشکی - نوکیا ایکس 7 مشکی، آبی، قرمز، صورتی قرمز، سورمه‌ای
محدوده قیمت حدود 780 یورو حدود 637 یورو حدود 860 یورو حدود 550 یورو حدود 400 یورو برای نسخه‌ جهانی حدود 220 یورو حدود 300 یورو


تاريخ : پنج شنبه 2 اسفند 1397برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

پشتیبانی از ویژگی شارژ معکوس که سامسونگ از آن با نام Wireless PowerShare یاد می‌کند، یکی از مشخصه‌های کلیدی گوشی‌های خانواده‌ی گلکسی اس ۱۰ است. هرچند پیش از این شاهد استفاده از این ویژگی درمیت ۲۰ پرو هواوی بودیم؛ اما افزوده شدن این ویژگی به آخرین پرچم‌دارهای سامسونگ، جذابیت آن‌ها را بیشتر می‌کند.

از سوی دیگر، آمدن این ویژگی به جدیدترین کهکشانی‌های سامسونگ می‌تواند موجب پیشی گرفتن کره‌ای‌ها ازاپل شود. نباید فراموش کنیم که اهالی کوپرتینو همچنان درگیر مشکلات مرتبط با عرضه‌ی پد شارژ بی‌سیم خود موسوم به AirPower هستند.

شارژ معکوس گلکسی اس ۱۰ / Galaxy S10 Wireless PowerShare

برای استفاده از این ویژگی کافی است در بخش تنظیمات گوشی ویژگی Wireless PowerShare را فعال کنید و گوشی دیگری را پشت‌به‌پشت گلکسی اس ۱۰ قرار دهید تا فرایند انتقال نیرو شروع شود.

تمام گوشی‌هایی که از استاندارد شارژ بی‌سیم Qi پشتیبانی می‌کنند، می‌توانند توسط گوشی‌های خانواده‌ی گلکسی اس ۱۰ شارژ شوند. علاوه‌براین، ایربادهای جدید سامسونگ، یا همانGalaxy Buds هم می‌توانند توسط گلکسی اس ۱۰ شارژ شوند. این در حالی است که هواداران محصولات اپل نیز در انتظار معرفی ایرپادهای جدید با جعبه‌ی پشتیبانی‌کننده از ویژگی شارژ بی‌سیم هستند.

شارژ معکوس گلکسی اس ۱۰ / Galaxy S10 Wireless PowerShare

بدیهی است که حین شارژ بی‌سیم از یک گوشی به گوشی دیگر، یکی از گوشی‌ها رو به پایین قرار می‌گیرد و نمی‌توان در زمان شارژ شدن از آن استفاده کرد. همچنین، فرایند انتقال نیرو هم کندتر از حالت عادی است؛ اما همچنان می‌توان از این ویژگی به‌عنوان یک ویژگی جذاب یاد کرد که می‌تواند برای برخی از کاربران مفید باشد.



تاريخ : پنج شنبه 2 اسفند 1397برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

پرزیدنت ترامپ روز سه‌شنبه فرمان سیاسی فضایی چهارم خود را امضا کرد. این فرمان، تشکیل نیروی فضایی را هدف قرار داده که رئیس‌جمهور از تابستان گذشته در تلاش برای استقرار آن بوده است. بااین‌حال، اکنون به‌نظر می‌رسد که وسعت نیروی فضایی کاهش یافته است؛ زیرا فرمان سیاسی جدید، نیروی فضایی را به‌عنوان شاخه‌ی ششم نیروهای مسلح به‌جای واحد اختصاصی مستقل، در داخل نیروی هوایی ایالات متحده ایجاد خواهد کرد.

ترامپ ابتدا در ژوئن ۲۰۱۸ به‌صورت غیرمنتظره در جریان نشست شورای ملی فضایی، فرمان استقرار نیروی فضایی را به وزارت دفاع داد. در آن زمان، او استدلال کرد که این سازمان، شاخه‌ی ششم و جدید ارتش خواهد بود. ترامپ در آن زمان گفت:

ما قصد داریم نیروی هوایی داشته باشیم و می‌خواهیم نیروی فضایی مجزا، اما برابر در اختیار داشته باشیم. تشکیل این شاخه، مسئله‌ای به‌شدت مهم خواهد بود.

از آن زمان تاکنون، مقامات وزارت دفاع ایالات متحده برای بررسی نحوه‌ی تشکیل این شاخه‌ی جدید و هزینه‌ی آن، در حال بحث و گفت‌وگو بوده‌اند.

بااین‌حال، ایجاد یک شاخه‌ی نظامی جدید درنهایت نیازمند قانون‌گذاری از سوی کنگره خواهد بود و بسیاری از قانون‌گذاران با راه‌اندازی شاخه‌ی فضایی مستقل ابراز مخالفت کرده‌اند. اکنون پس از ماه‌ها بحث و گفت‌وگو درون پنتاگون، دولت ترامپ پیشنهاد می‌دهد که در عوض ابتدا نیروی فضایی همانند نحوه‌ی هدایت سپاه تفنگداران از نیروی دریایی، در داخل نیروی هوایی تشکیل شود. به‌نقل از پیش‌نویس اولیه‌ی فرمان که به‌دست خبرگزاری اسپیس نیوز رسیده است، فرمان جدید خواستار ایجاد منصبی جدید، یک معاون نیروی فضایی می‌شود که به وزیر نیروی هوایی گزارش خواهد داد. بااین‌حال، براساس پیش‌نویس، دولت امیدوار است که این «نخستین گام» در جهت تشکیل شاخه‌ی مجزای نیروی فضایی در زمانی نامعلوم باشد.

دولت امیدوار است که فرمان تازه، نخستین گام در جهت تشکیل شاخه مجزای نیروی فضایی باشد.

حتی با تغییر یادشده، کنگره همچنان باید با این ایده موافقت و بودجه‌ی سازماندهی مجدد را تأمین کند. اما اگر نیروی فضایی درون نیروی هوایی تشکیل شود؛ شاخه‌ای که هم‌اکنون مسئول نظارت بر بسیاری از مهم‌ترین مأموریت‌های ماهواره‌ای ارتش است، شاید دولت راحت‌تر بتواند موافقت کنگره را برای استقرار نیروی فضایی جلب کند. برایان ویدن، مدیر برنامه‌ریزی در بنیاد جهان امن که بر عملیات‌ها و سیاست‌های فضایی تمرکز دارد، به خبرگزاری ورج گفت:

وزارت دفاع به‌شدت در تلاش بوده است تا از جزییات اطلاع پیدا کند و در طول مسیر این بحث را داشت که دریافت چه چیزی درواقع ازطریق کنگره امکان‌پذیر است و چه چیزی درواقع قادر به ایجاد تغییر مثبت خواهد بود.

Space Force / نیروی فضایی

پیشنهادی شبیه به فرمان رئیس‌جمهور یک‌بار قبلا مطرح شده بود در سال ۲۰۱۷، مایک راجرز و جیم کوپر، نمایندگان کنگره، ایده‌ای را برای تشکیل سپاه فضایی درون نیروی هوایی پیشنهاد دادند که بر تمام فعالیت‌های فضایی ارتش نظارت خواهد داشت. آن‌ها استدلال کردند که اغلب ماهواره‌های آمریکایی در فضا در معرض حمله قرار دارند و هرچند نیروی هوایی مسئول این سرمایه‌های فضایی ایالات متحده است؛ اما این شاخه در عین حال باید نگران مسائل بی‌شمار دیگری نیز باشد. راجرز و کوپر ادعا کردند که سازماندهی مجدد نیروی هوایی و تشکیل سپاه فضایی متمرکز، ایمنی ماهواره‌های این کشور را تضمین خواهد کرد و برانگیزاننده‌ی مأموریت‌های جدید خواهد بود.

در آن زمان، برخی حمایت‌های دو طرفه از این ایده وجود داشت و حتی مجلس نیز این پیشنهاد را تصویب کرد. بااین‌حال، ایده‌ی تشکیل سپاه فضایی درنهایت به لایحه‌ی نهایی اختیارات دفاع ملی برای سال ۲۰۱۸ که هر ساله اولویت‌ها و بودجه را برای وزارت دفاع تشریح می‌کند، راه پیدا نکرد. جیمز متیس، وزیر سابق دفاع، استدلال کرد که پیشنهاد مورد بحث «لایه‌های سازمانی اضافه را در زمانی ایجاد خواهد کرد که ما بر کاهش مخارج و ادغام اقدامات جنگی مشترک متمرکز هستیم.»

پس از آنکه ایده‌ی سپاه فضایی کنار گذاشته شد، کنگره تصمیم گرفت مطالعه‌ای را با هدف یافتن بهترین شیوه برای سازماندهی مجدد اقدامات فضایی ارتش انجام دهد. درحالی‌که این بررسی در حال انجام بود، ترامپ شیفته‌ی ایده‌ی نیروی فضایی شد و وزارت دفاع نیز سپس یافتن جزییات این شاخه‌ی نظامی پیشنهادی و جدید را برعهده گرفت.

مفهوم جدید نیروی فضایی شاید برای قانون‌گذارانی که مخالف یک شاخه کاملا مجزا بودند، مطلوب‌تر باشد

از آنجایی که ایده‌ی سپاه فضایی پشتیبانی اولیه‌ی کنگره را دریافت کرد، این مفهوم جدید برای نیروی فضایی شاید برای قانون‌گذارانی که مخالف یک شاخه‌ی کاملا مجزا بودند، مطلوب‌تر باشد. علاوه‌بر این، واحدی درون نیروی هوایی از لحاظ تئوری در مقایسه با نیروی فضایی مستقل، نیازمند مخارج و هزینه‌های اولیه‌ی کمتر خواهد بود. همچنین اغلب کارکنان ارتش که عهده‌دار مأموریت‌های نظامی هستند، هم‌اکنون درون نیروی هوایی حضور دارند. ویدن در این‌باره گفت:

بزرگ‌ترین مزیت نیروی فضایی وابسته به نیروی هوایی این است که تشکیل آن از مشکلات فراوان مربوط‌به مخارج اجتناب می‌کند. اگر شما یک واحد کاملا جدید ایجاد کنید، حجم بی‌شماری از هزینه‌های غیرمستقیم به‌بار خواهد آمد که ناگزیر به اختصاص منابع و افراد به آن خواهید بود.

یک نیروی فضایی نحیف‌تر نیز ممکن است بتواند از پس محدودیت‌های جدید بالقوه در مخارج نظامی بربیاید. لایحه‌ی کنترل بودجه‌ی ۲۰۱۱ محدودیت‌های کلی هزینه‌های اختیاری را بر بودجه‌ی فدرال اعمال می‌کند. کنگره در سال ۲۰۱۸ موافقت کرد که به‌صورت موقت به‌مدت دو سال از محدودیت‌ها چشم‌پوشی کند؛ اما اگر قانون‌گذاران به توافقی برای انجام مجدد این کار دست پیدا نکنند، در مقدار بودجه‌ای که می‌توانند اختصاص دهند، با محدودیت مواجه خواهند شد. ویدن می‌گوید:

اگر کنگره کاری انجام ندهد، محدودیت‌ها به‌صورت خودکار سر جای خود بازمی‌گردند و این کاهش بزرگی برای بودجه‌ی دریافتی پنتاگون خواهد بود.

فعلا، تا زمانی‌که کنگره بر سر عمل به این فرمان تصمیم‌گیری نکند، سرنوشت نیروی فضایی همچنان نامعلوم باقی خواهد ماند. دولت احتمالا در پیشنهاد بودجه‌ی سالانه‌ی رئیس‌جمهور که برای میانه‌ی مارس برنامه‌ریزی شده است، درباره‌ی نحوه‌ی اختصاص بودجه به نیروی فضایی جزییات بیشتری را منتشر خواهد کرد.



تاريخ : پنج شنبه 2 اسفند 1397برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

آدام موسری، مدیر بخش محصولات اینستاگرام، در مراسم رونمایی از گلکسی اس ۱۰، عنوان کرد که به منظور بهبود استفاده‌ی کاربران از اینستاگرام، قابلیتی به‌نام مد اینستاگرام (Instagram mode)، به اپلیکشن اصلی دوربینگلکسی اس ۱۰ اضافه شده است.

به‌لطف مد اینستاگرام، انتخاب حالت‌هایی مانند مد پانوراما به‌راحتی در اپلیکیشن اصلی دوربین پرچم‌دار جدید سامسونگ قابل انتخاب است. در این حالت، پس از گرفتن عکس، می‌توانید مستقیما آن را در اینستاگرام به اشتراک بگذارید و در عین حال از استیکرهای مختلف و قابلیت‌های ویرایشی اینستاگرام بهره ببرید. سامسونگ مدعی شده با این ویژگی، لذت‌بخش‌ترین تجربه‌ی استفاده از اینستاگرام را خواهید داشت.

سامسونگ، علاوه‌بر همکاری با اینستاگرام، به‌زودی یک SDK منتشر می‌کند تا توسعه‌دهندگان بتوانند به‌راحتی و با بهره‌گیری از پلتفرم‌های مختلف، از قابلیت‌های دوربین گلکسی اس ۱۰ در اپلیکیشن‌هایش استفاده کامل ببرند. تاکنونSnapchap، Snow و Lime به‌عنوان همکاران سامسونگ معرفی شده‌اند. این بدان معنا است که عکس‌های گرفته‌شده در محیط این برنامه‌ها، کیفیتی همانند عکس‌های دوربین اصلی دارند و از تمام ویژگی‌های دوربین اصلی می‌توان در این اپلیکیشن‌ها استفاده کرد. البته اینستاگرام علاوه‌بر استفاده از قابلیت‌های دوربین اصلی گلکسی S10، امتیاز بیشتری نیز دارد. این امتیاز ویژه، مجهز شدن دوربین اس 10 به حالت مد اینستاگرام است.



تاريخ : پنج شنبه 2 اسفند 1397برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

اگر به سری گلکسی اس ۱۰ سامسونگ علاقه دارید؛ اما قیمت دو مدل استاندارد را بیش از حد می‌دانید، همچنان قادر به خریداری این نسل خواهید بود. همان‌طور که پیش‌بینی می‌شد، سامسونگ امشب در رویداد اختصاصی خود، Galaxy S10e را با اغلب ویژگی‌های اس ۱۰ معمولی و قیمتی مقرون‌به‌صرفه معرفی کرد. مدل میان‌رده‌ی گلکسی اس ۱۰ از نمایشگری ۵.۸ اینچی، تنها دو دوربین اصلی و یک حسگر اثرانگشت مرسوم بهره می‌برد؛ بااین‌حال، طراحی و توان آن از همتایان رده‌بالایش چیزی کم ندارد. این گوشی در اصل، آیفون ۱۰ آر برای طرفداران سامسونگ محسوب می‌شود.

گلکسی اس ۱۰ ای مجهز به همان پردازنده‌ی اسنپدراگون ۸۵۵ کوالکام است و در دو نسخه با رم و ظرفیت داخلی مختلف عرضه می‌شود؛ از جمله یک نسخه با ۶ گیگابایت رم و حافظه‌ی داخلی ۱۲۸ گیگابایت و مدل دوم با رم ۸ گیگابایت و ۲۵۶ گیگابایت ظرفیت ذخیره‌سازی. در نتیجه، کاربران از منظر قدرت و کارایی کمبودی نخواهند داشت.

گلکسی اس 10 / Galaxy S10

بزرگ‌ترین قربانی مدل مقرون‌به‌صرفه‌ی گلکسی اس در مقایسه با نسخه‌های استاندارد، همان‌طور که در اشاره شد، نمایشگر و دوربین است. اس ۱۰ ای از نمایشگری تخت با وضوح تصویر FullHD+ از نوع AMOLED بهره می‌برد و حسگر اثر انگشت آن به‌جای زیر نمایشگر در کناره‌ی دستگاه قرار گرفته است. به‌همین ترتیب، لنز تله‌فتو نیز کنار گذاشته شده است. دوربین دوگانه‌ی این مدل متشکل از حسگر اصلی ۱۲ مگاپیکسل با گشادگی دیافراگم متغیر و حسگر ۱۶ مگاپیکسلی زاویه‌ی عریض با گشادگی دیافراگم f/2.2 است. یک حسگر ۱۰ مگاپیکسل به‌عنوان دوربین سلفی درون حفره‌ی نمایشگر جای گرفته است. هر دو دوربین جلو و عقب قادر به ضبظ ویدئو‌های 4K HDR هستند.

گلکسی اس ۱۰ ای سامسونگ همانند مدل‌های استاندارد این سری در تاریخ ۸ مارس (۱۷ اسفند) به بازار عرضه می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند با پرداخت ۷۵۰ دلار نسبت به خریداری آن اقدام کنند. بااین‌حال، پیش‌فروش گوشی از همین امروز آغاز شده است



تاريخ : پنج شنبه 2 اسفند 1397برچسب:, | | نویسنده : مقدم |

پس از مدت‌ها انتظار، سرانجام سامسونگ مراسم ویژه‌ی گلکسی آن‌پکد ۲۰۱۹ را برگزار کرد. کره‌ای‌ها با دست پر به این مراسم پا گذاشتند و ترجیح دادند همان آغاز کار، گوشی موردانتظار گلکسی فولد را معرفی کنند. این شرکت سپس ضمن ارائه‌ی برخی اطلاعات کلی، به پرده‌برداری از سه گوشی جدید عضو خانواده‌ی گلکسی اس ۱۰ اقدام کرد:گلکسی اس ۱۰ معمولی، گلکسی اس ۱۰ پلاس و گلکسی اس ۱۰ ای.

گلکسی اس ۱۰ پلاس در حال حاضر پرچمدار سامسونگ به‌شمار می‌آید و با بهره‌‌مندی از مشخصاتی قدرتمند، می‌تواند هر رقیبی را شدیدا به‌چالش بکشد. این محصول دارای دوربین باکیفیت، سخت‌افزار قدرتمند و طراحی جذاب است و می‌تواند توجه شمار زیادی از کاربران را به‌خود جلب کند. 

گلکسی S10 پلاس / Galaxy S10 Plus

هیولای جدید کهکشانی‌ها مجهز به نمایشگر ۶.۴ اینچ داینامیک AMOLED با نسبت تصویر ۱۹:۹ و چگالی ۵۲۲ پیکسل در هر اینچ است. نمایشگر این دستگاه از وضوح + Quad HD پشتیبانی می‌کند و این یعنی می‌تواند تجربه‌ی بصری اعجاب‌انگیزی را به‌کاربر منتقل کند. از طرفی، رقبای این محصول نیز غالبا نمایشگری هم‌اندازه با آن دارند و از وضوح بسیار خوبی بهره می‌گیرند.

گلکسی اس ۱۰ پلاس برای ثبت تصویر و ویدیو، از دوربین سه‌گانه مجهز به لرزش‌گیر اپیتکال استفاده می‌کند. یکی از دوربین‌های موجود در پنل پشتی، مجهز به حسگر ۱۲ مگاپیکسلی با فوکوس خودکار تشخیص فاز و لنز تله‌فوتو است، دوربین دوم حسگر ۱۲ مگاپیکسلی با لنز عریض دارد و از فوکوس خودکار دوال پیکسل پشتیبانی می‌کند و نهایتا دوربین سوم از حسگر ۱۶ مگاپیکسلی با لنز فوق‌ عریض بهره می‌گیرد. دوربین اس ۱۰ پلاس می‌تواند تا ۱۰ برابر زوم دیجیتال و بین نیم تا دو برابر زوم اپتیکال ارائه دهد. به‌علاوه، این گوشی دارای دوربین سلفی ۱۰ مگاپیکسلی است. 

گلکسی اس 10 / Galaxy S10

مدل پایه‌ی +Samsung Galaxy S10 افزون بر موارد یادشده، از ۸ گیگابایت حافظه‌ی رم در کنار ۱۲۸ گیگابایت حافظه‌ی داخلی استفاده می‌کند و کاربر می‌تواند این حافظه را از طریق کارت میکرو SD گسترش دهد. بهره‌مندی از باتری ۴٬۱۰۰ میلی‌آمپرساعتی یکی از شاخص‌ترین ویژگی‌های گلکسی اس ۱۰ پلاس است؛ موضوعی که می‌تواند نوید استفاده‌ی بلندمدت از این گوشی را با تنها یک‌بار شارژ بدهد.

در ادامه می‌توانید نظاره‌گر مقایسه‌ی عمیق بین گلکسی اس ۱۰ پلاس با شیائومی می ۹، وان‌پلاس ۶ تی، گوگل پیکسل ۳ ایکس‌ال، ال‌جی وی ۴۰ تین‌کیو، هواوی میت ۲۰ پرو و اپل آیفون ۱۰ اس مکس باشید. اگر به مشاهده‌ی مشخصات فنی و قیمت گوشی هوشمند و همچنین مقایسه‌ی بین محصولات علاقه‌مند هستید، حتما سری به بانک محصولات زومیت بزنید.

مقایسهگلکسی اس 10 پلاس سامسونگمی 9 شیائومیوان پلاس 6 تیپیکسل 3 ایکس ال گوگلوی 40 تین کیو ال جیمیت 20 پرو هواویآیفون XS مکس اپل
عرضه 
معرفی 2019، فوریه 2019، فوریه 2018، اکتبر 2018، اکتبر 2018، اکتبر 2018، اکتبر 2018، سپتامبر
وضعیت عرضه در آینده نزدیک (مارس 2019) عرضه در آینده‌ی نزدیک (مارس 2019) عرضه شده در نوامبر 2018 عرضه در آینده نزدیک (اکتبر 2018) موجود. عرضه شده در اکتبر 2018 موجود، عرضه شده در اکتبر 2018 عرضه شده در سپتامبر 2018
نمایشگر 
نوع Dynamic AMOLED لمسی خازنی، 16 میلیون رنگ AMOLED لمسی خازنی، 16 میلیون رنگ Optic AMOLED لمسی خازنی، 16 میلیون رنگ P-OLED لمسی خازنی, 16 میلیون رنگ P-OLED لمسی خازنی، 16 میلیون رنگ AMOLED لمسی خازنی, 16 میلیون رنگ Super Retina HD لمسی خازنی از نوع اولد، 16 میلیون رنگ
سایز 6.4 اینچ (~87.5% نسبت نمایشگر به بدنه) 6.39 اینچ (~86.2% نسبت نمایشگر به بدنه) 6.41 اینچ (~85.6% نسبت نمایشگر به بدنه) 6.3 اینچ (~82.8% نسبت نمایشگر به بدنه) 6.4 اینچ (~83.6% نسبت نمایشگر به بدنه) 6.39 اینچ، (~87.9% نسبت نمایشگر به بدنه) 6.5 اینچ (~84.4% نسبت نمایشگر به بدنه)
رزولوشن 3040 در 1040 پیکسل، 19:9 (~526 پیکسل در اینچ تراکم پیکسلی) 2340 در ‌1080 پیکسل، 19.5:9 (~403 پیکسل در اینچ تراکم پیکسلی) 2340 در 1080 پیکسل، 19.5:9 (~402 پیکسل در اینچ تراکم پیکسلی) 1440 در 2960 پیکسل، 18.5:9 (~523 پیکسل در اینچ تراکم پیکسلی) 3120 در 1440 پیکسل، نسبت تصویر 18 به 9 (~537 پیکسل در اینچ تراکم پیکسلی) 3120 در 1440 پیکسل، 19.5:9 (~538 پیکسل در اینچ تراکم پیکسلی) 1242 در 2688 پیکسل، 19.5:9 (~458 پیکسل در اینچ تراکم پیکسلی)
محافظ کورنینگ گوریلا گلس 6 کورنینگ گوریلا گلس 6 کورنینگ گوریلا گلس 6 کورنینگ گوریلا گلس 5 کورنینگ گوریلا گلس 5 کورنینگ گوریلا گلس (نسخه‌ی 5) شیشه‌ی ضد خش، پوشش اولفوبیک برای کاهش بازتاب نور و لکه دست
  - HDR10 - نمایشگر همیشه روشن (Always on Display) - HDR10 display - DCI-P3 - روشنایی 600 نیت - DCI-P3 - استاندارد HDR - نمایشگر همیشه روشن (Always on Display) - پوشش 95 درصدی DCI-P3 - پشتیبانی از Dolby Vision/HDR10 - نمایشگر همیشه روشن (Always on Display) - +LG UX 7.0 - پشتیبانی از HDR10 - فضای رنگ DCI-P3 - EMUI 9.0 - پشتیبانی از Dolby Vision/HDR10 - نمایشگر با قابلیت نمایش رنج وسیعی از رنگ‌ها - نمایشگر مجهز به لمس سه‌بعدی (3D touch) - نمایشگر True-tone - پاسخ لمسی 120 هرتز
بدنه 
ابعاد 157.6 در 74.1 در 7.8 میلی‌متر 155 × 75 × 7.6 میلی‌متر 157.5 در 75.7 در 8.2 میلی‌متر 158 در 76.6 در 7.9 میلی‌متر 158.8 در 75.7 در 7.6 میلی‌متر 157.8 در 72.3 در 8.6 میلی‌متر 157.5 در 77.4 در 7.7 میلی‌متر
وزن 175 گرم - نسخه‌ی معمولی 198 گرم - نسخه‌ی سرامیکی - 185 گرم 184 گرم 169 گرم 189 گرم 208 گرم
ساخت پشت و جلو از جنس شیشه (گوریلا گلس 6)، فریم آلومینیومی پشت و جلو از جنس شیشه (گوریلا گلس 5)، فریم آلومینیومی (سری 7000) پشت و جلو از جنس شیشه، فریم آلومینیومی پشت و جلو از جنس شیشه (گوریلا گلس 5)، فریم آلومینیومی پشت و جلو از جنس شیشه (گوریلا گلس 5)، فریم آلومینیومی پشت و جلو از جنس شیشه و فریم آلومینیومی پشت و جلو از جنس شیشه، فریم فلزی
  - سامسونگ پی (Visa، مسترکارت گواهی) - گواهی IP68 برای مقاومت در برابر گرد و غبار و آب تا 1.5 متر و 30 دقیقه     گواهی IP68 (تا عمق یک و نیم متری به مدت ۳۰ دقیقه) - گواهی IP68 (تا 1.5 متر برای 30 دقیقه) - بهره‌مندی از استاندارد MIL-STD-810G - گواهی IP68 - مقاوم در برابر آب تا 2 متر برای 30 دقیقه - گواهی IP68 - اپل پی
سیم‌کارت تک سیم‌کارته (نانو-سیم) یا دو سیم‌کارته‌ی هیبریدی (نانو-سیم, همزمان یکی فعال) دو سیم‌کارته (نانو-سیم، همزمان یکی فعال) دو سیم‌کارته (نانو-سیم، همزمان یکی فعال) نانو-سیم و سیم‌کارت الکترونیکی نانو-سیم تک سیم‌کارته (نانو-سیم) یا دو سیم‌کارته (نانو-سیم, همزمان یکی فعال) تک سیم‌کارته (نانو-سیم) یا دو سیم‌کارته (نانو-سیم، همزمان یکی فعال) - برای چین
پلتفرم 
سیستم‌عامل - اندروید 9.0 (پای) - وان UI اندروید 9.0 پای - MIUI 10 - اندروید 9.0 (پای) - Oxygen OS اندروید 9.0 (پای) اندروید 8.1 (اوریو) اندروید 9 (پای) iOS 12
تراشه - Exynos 9820 (هشت نانومتری) - خاورمیانه - Qualcomm MSM8998 Snapdragon 855 (هفت نانومتری) - چین و آمریکا Qualcomm SDM855 Snapdragon 855 (هفت نانومتری) Qualcomm SDM845 Snapdragon 845 Qualcomm SDM845 Snapdragon 845 Qualcomm SDM845 Snapdragon 845 Hisilicon Kirin 980 A12 Bionic
پردازنده مرکزی 8 هسته‌ای (دو هسته‌ی 2.7 گیگاهرتز Mongoose M4، دو هسته‌ی 2.3 گیگاهرتز کورتکس A75 و چهار هسته‌ی 1.9 گیگاهرتز کورتکس A55) - خاورمیانه 8 هسته‌ای (یک هسته‌ی 2.8 گیگاهرتز Kryo 485 سه هسته‌ی 2.4 گیگاهرتز Kryo 485 چهار هسته‌ی 1.7 گیگاهرتز Kryo 485) - چین و آمریکا 8 هسته‌ای (یک هسته‌ی 2.84 گیگاهرتز Kryo 485 سه هسته‌ی 2.42 گیگاهرتز Kryo 485 چهار هسته‌ی 1.8 گیگاهرتز Kryo 485) 8 هسته‌ای (چهار هسته‌ی 2.8 گیگاهرتزی Kryo 385 Gold و چهار هسته‌ی 1.7 گیگاهرتزی Kryo 385 Silver) 8 هسته‌ای (چهار هسته‌ی 2.5 گیگاهرتزی Kryo 385 Gold و چهار هسته‌ی 1.6 گیگاهرتزی Kryo 385 Silver) 8 هسته‌ای (چهار هسته‌ی 2.7 گیگاهرتزی Kryo 385 Gold و چهار هسته‌ی 1.7 گیگاهرتزی Kryo 385 Silver) 8 هسته‌ای (دو هسته‌ی 2.6 گیگاهرتزی Cortex-A76 و دو هسته‌ی 1.92 گیگاهرتزی Cortex-A76 و چهار هسته‌ی 1.8 گیگاهرتزی Cortex-A55) 6 هسته‌ای
پردازنده گرافیکی - Mali-G72 MP12 - خاور میانه - Adreno 640 - چین و آمریکا Adreno 640 Adreno 630 Adreno 630 Adreno 630 Mali-G76 تراشه‌ی 4 هسته‌ای
حافظه 
درگاه حافظه میکرو اس‌دی, تا 512 گیگابایت (استفاده از شیار دوم سیم‌کارت) - مدل دو سیم‌کارت خیر خیر خیر میکرو اس‌دی، تا 512 گیگابایت (درگاه اختصاصی) بله، NM card، تا 256GB (استفاده از شیار دوم سیم‌کارت) خیر
حافظه داخلی 128/512 گیگابایت یا 1 ترابایت، 8 گیگابایت رم 64/128 گیگابایت، 6/8 گیگابایت رم - نسخه‌ی معمولی 256 گیگابایت، 12 گیگابایت رم - نسخه‌ی اکسپلورر ادیشن 256 گیگابایت، 8 گیگابایت رم، 128 گیگابایت، 6 گیگابایت رم - وان پلاس 6T 256 گیگابایت، 10 گیگابایت رم - مک لارن ادیشن 64/128 گیگابایت, 4 گیگابایت رم 64/128 گیگابایت، 6 گیگابایت رم 128 گیگابایت، 6 گیگابایت رم یا 256, 8 گیگابایت 64/256/512 گیگابایت، 4 گیگابایت رم
دوربین 
اصلی سه‌گانه: 12 مگاپیکسل (f/1.5-2.4، لنز واید 26 میلی‌متری, 1/2.55 اینچ سایز سنسور, 1.4 میکرومتر سایز پیکسل, فوکوس خودکار به کمک تشخیص فاز از نوع دوال پیکسل) 12 مگاپیکسل (تله‌فوتو، f/2.4 و 52 میلی‌متری, 1/3.6 اینچ سایز سنسور, 1 میکرومتر سایز پیکسل, فوکوس خودکار، زوم اپیتیکال دوبرابری، لرزشگیر اپتیکال) 16 مگاپیکسل (12 میلی‌متری فوق‌عریض، f/2.2) سه‌گانه: 48 مگاپیکسل (سنسور سونی IMX586، فوکوس خودکار با تشخیص فاز، 0.8 میکرومتر سایز پیکسل، 1/2 اینچ سایز سنسور، f/1.8) و 16 مگاپیکسل (لنز فوق‌عریض 13 میلی‌متری، f/2.2) و 12 مگاپیکسل (1 میکرومتر، لنز تله‌فوتو، فوکوس خودکار با تشخیص فاز) دوگانه: 16 مگاپیکسل (لنز واید 25 میلی‌متری, 1.22 میکرومتر سایز پیسکل, 1/2.6 اینچ سایز سنسور, فوکوس خودکار با تشخیص فاز, لرزشگیر اپتیکال و الکترونیکی تصویر, f/1.7) و 20 مگاپیکسل (1.0 میکرومتر سایز پیکسل، 1/2.8 سایز سنسور، فوکوس خودکار با تشخیص فاز, f/1.7) 12.2 مگاپیکسل (1.4 میکرومتر سایز پیکسل, 1/2.55 اینچ سایز سنسور, لنز عریض 28 میلی‌‌متری, f/1.8، لرزش‌گیر اپتیکال، فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز) سه‌گانه: 12 مگاپیکسل (1.4 میکرومتر سایز پیکسل، لرزشگیر اپتیکال سه‌محوره، فوکوس خودکار با تشخیص فاز و فوکوس لیزری, f/1.5) و 16 مگاپیکسل (1 میکرومتر سایز پیکسل، فوق عریض، فاقد فوکوس خودکار, f/1.9) و 12 مگاپیکسل (1 میکرومتر سایز پیکسل، تله‌فوتو، بزرگنمایی سه برابری, لرزش‌گیر اپتیکال، فوکوس خودکار با تشخیص فاز) سه گانه: 40 مگاپیکسل (f/1.8, لنز عریض، لرزش‌گیر اپتیکال، 27 میلی‌متری) + 20 مگاپیکسل (f/2.2, لنز فوق عریض) و 8 مگاپیکسل (f/2.4, لنز تله‌فوتو), بهره‌مندی از لنزهای لایکا, 3 برابر بزرگنمایی اپتیکال, تشخیص فاز و فوکوس خودکار لیزری, فلاش دوگانه‌ی LED دوگانه: 12 مگاپیکسل (1.4 میکرومتر سایز پیکسل, 28 میلی‌متری, لرزش‌گیر اپتیکال، فوکوس خودکار با تشخیص فاز, f/1.8) و 12 مگاپیکسل (1.0 میکرومتر سایز پیکسل, 52 میلی‌متری, لرزش‌گیر اپتیکال، فوکوس خودکار با تشخیص فاز, بزرنگنمایی دو برابری, f/2.4)
قابلیت‌ها فلش LED، پانوراما، HDR فلاش دوگانه‌ی LED، HDR، پانوراما فلاش دوگانه‌ی LED، پانوراما، HDR فلش دوگانه‌ی LED، برچسب‌گذاری جغرافیایی, فوکوس لمسی, تشخیص چهره, HDR, پاناروما فلش LED، HDR، پاناروما برچسب‌گذاری جغرافیایی, فوکوس لمسی, تشخیص چهره و لبخند, پبهره‌مندی از لنزهای لایکا، فلاش دوگانه‌ی LED، پانوراما، HDR فلاش 4 گانه‌, HDR
ویدیو 2160p@60fps، 1080p@240fps، 720p@960fps، HDR، ضبط ویدیو دوگانه. 2160p@30/60fps، 1080p@30/120/240fps، 720p@960fps 2160p@30/60fps، 1080p@30/60/240fps، 720p@480fps، HDR خودکار، لرزشگیر الکترونیکی تصویر-ژیروسکوپی 2160p@30/60fps, 1080p@30/60/240fps, 720p@480fps 2160p@30fps، 1080p@30/60fps، 720p@120fps، 24-bit/192kHz ضبط صدای استریو.، HDR 2160p@30fps, 1080p@30/60fps 2160p@24/30/60fps، 1080p@30/60/120/240fps، HDR، ضبط صدای استریو.
سلفی 10 مگاپیکسل (f/1.9، فوکوس خودکار دوال پیکسل با تشخیص فاز) 8 مگاپیکسل (f/2.2، سنسور تشخیص عمق تصویر) 20 مگاپیکسل (0.9 میکرومتر سایز پیکسل، f/2.0) 16 مگاپیکسل (1.0 میکرومتر سایز پیکسل، 1/3.1 سایز سنسور، لنز 25 میلی‌متری (واید), f/2.0) دوگانه: 8 مگاپیکسل (لنز عریض، 1.4 میکرومتر سایز پیسکل, 28 میلی‌متری, f/1.8) و 8 مگاپیکسل (لنز فوق عریض، 19 میلی‌متری f/2.2، فاقد فوکوس خودکار) دوگانه: 8 مگاپیکسل (1.4 میکرومتر سایز پیکسل، 26 میلی‌متری، f/1.9) و 5 مگاپیکسل (1.4 میکرومتر سایز سنسور، 21 میلی‌متری، عریض، f/2.2) 24 مگاپیکسل, لنز عریض 26 میلی‌متری با سایز پیکسل 1.4 میکرومتر، f/2.0 7 مگاپیکسل, 32 میلی‌متری, f/2.2
صدا 
جک ۳.۵ میلی‌متری بله خیر خیر خیر بله خیر خیر
  - صدای 32bit/384kHz - لغو کننده‌ی نویز صدا از طریق میکروفون اختصاصی - دالبی اتموس/AKG sound لغو کننده‌ی نویز صدا از طریق میکروفون اختصاصی - لغو کننده‌ی نویز صدا از طریق میکروفون اختصاصی - Dirac HD sound - لغو کننده‌ی نویز صدا از طریق میکروفون اختصاصی - آداپتور تبدیل USB نوع C به جک 3.5 میلی‌متری هدفون - صدای 32 بیت/192 کیلوهرتز - گواهی B&O Play ضبط صدای 24 بیت/48 کیلوهرتز - لغو کننده‌ی نویز صدا از طریق میکروفون اختصاصی - DTS: در صدای فراگیر ساراند - صدای 32 بیت/384 کیلوهرتز - لغو کننده‌ی نویز صدا از طریق میکروفون اختصاصی - تبدیل USB نوع C به جک 3.5 میلی‌‌متری صدا - لغو کننده‌ی نویز صدا از طریق میکروفون اختصاصی
باتری 
باتری باتری غیر قابل تعویض لیتیوم یونی با ظرفیت 4100 میلی آمپر ساعت باتری غیر قابل تعویض لیتیوم پلیمری با ظرفیت 3300 میلی آمپر ساعت باتری غیر قابل تعویض لیتیوم پلیمری با ظرفیت 3700 میلی آمپر ساعت باتری غیر قابل تعویض لیتیوم یونی با ظرفیت 3430 میلی آمپر ساعت باتری غیر قابل تعویض لیتیوم پلیمری با ظرفیت 3300 میلی آمپر ساعت باتری غیر قابل تعویض لیتیوم پلیمری با ظرفیت 4200 میلی آمپر ساعت باتری غیرقابل تعویض لیتیوم یونی
قابلیت‌ها 
حسگرها حسگر اثرانگشت (زیر نمایشگر)، شتاب‌سنج، ژیروسکوپ، سنسور مجاورت، قطب‌نما، فشارسنج، ضربان قلب‌سنج، SpO2 حسگر اثرانگشت (زیر نمایشگر)، شتاب‌سنج، ژیروسکوپ، سنسور مجاورت، فشارسنج، قطب‌نما حسگر اثرانگشت (زیر نمایشگر)، شتاب‌سنج، ژیروسکوپ، سنسور مجاورت، قطب‌نما حسگر اثرانگشت (پشت گوشی), شتاب‌سنج, ژیروسکوپ, سنسور مجاورت, قطب‌نما, فشارسنج حسگر اثرانگشت (پشت گوشی)، شتاب‌سنج، ژیروسکوپ، سنسور مجاورت، قطب‌نما، فشارسنج، طیف رنگ فیس آی‌دی، حسگر اثرانگشت (زیر نمایشگر), شتاب‌سنج, ژیروسکوپ, سنسور مجاورت, فشارسنج, قطب‌نما Face ID، شتاب‌سنج، ژیروسکوپ، سنسور مجاورت، قطب‌نما، فشارسنج
  - ANT+ - بیکسبی- سامسونگ DeX - شارژ سریع باتری (27 وات) - شارژ بی‌سیم سریع 20 وات - پخش‌کننده‌ی MP4/DivX/XviD/WMV/H.265 - پخش‌کننده‌ی MP3/WAV/eAAC+/FLAC - ویراستار عکس و فیلم - نمایش‌دهنده‌ی اسناد - شارژ سریع باتری 20 وات، 5 ولت و 4 آمپر (Dash Charge) - وان پلاس 6T - شارژ سریع 5 ولت و 6 آمپر 30 واتی (وارپ شارژ 30) - مک لارن ادیشن - پخش‌کننده‌ی DivX/Xvid/MP4/H.265 - پخش‌کننده‌ی MP3/eAAC+/WMA/WAV/Flac - نمایش‌دهنده‌ی اسناد - ویراستار عکس و فیلم - شارژ سریع باتری 9V/2A 18W - پخش‌کننده‌ی MP4/H.265 - پخش‌‌کننده‌ی +MP3/WAV/eAAC - ویراستار عکس و فیلم - ویراستار اسناد - شارژ سریع باتری: 50 درصد در 36 دقیقه (Quick Charge 3.0) - شارژ بی‌سیم سریع - پخش‌کننده‌ی MP4/DviX/XviD/H.265/WMV - پخش‌کننده‌ی MP3/WAV/FLAC/eAAC+/WMA - ویراستار عکس و فیلم - ویراستار اسناد - شارژ سریع باتری 40 واتی (70 درصد در 30 دقیقه) - شارژ بی‌سیم سریع 15 واتی - امکان شارژ سایر دستگاه‌های بی‌سیم توسط گوشی - پخش‌کننده‌ی DivX/XviD/MP4/H.265/WMV - پخش‌کننده‌ی MP3/eAAC+/WMA/WAV/Flac - ویراستار اسناد - ویراستار عکس و فیلم - شارژ سریع باتری: 50 درصد در 30 دقیقه - شارژ بی‌سیم Qi - دستورات صوتی سیری - سرویس ابری آی‌کلاد - پخش‌کننده‌ی MP3/WAV/AAX+/AIFF- - پخش‌کننده‌ی MP4/H.265 - ویراستار عکس/ویدئو/صدا - ویراستار اسناد
شبکه 
فناوری GSM / HSUPA / HSDPA+ / LTE-A Pro GSM / CDMA / HSPA / LTE GSM / CDMA / HSPA / LTE GSM / CDMA / HSPA / EVDO / LTE GSM / HSPA / LTE GSM / HSPA / LTE GSM / CDMA / HSPA / EVDO / LTE
اتصالات 
شبکه بی‌سیم Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, دو بانده, Wi-Fi Direct, هات‌اسپات Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac، دو بانده، Wi-Fi Direct، هات‌اسپات Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac، دو بانده، WiFi Direct، هات‌اسپات Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, دو بانده, Wi-Fi Direct, DLNA, هات‌اسپات Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac، دو بانده، Wi-Fi Direct، DLNA، هات‌اسپات Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, دو بانده, DLNA, WiFi Direct, هات‌اسپات Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac، دو بانده، هات‌اسپات
بلوتوث 5.0, A2DP, LE, aptX 5.0، A2DP، LE، aptX HD 5.0، A2DP، LE، EDR 5.0, A2DP, LE, aptX HD 5.0، A2DP، LE، aptX HD 5.0، A2DP، aptX HD، LE 5.0، A2DP، LE
GPS بله, با A-GPS, GLONASS, BDS, GALILEO بله، دو بانده با A-GPS، GLONASS، BDS، GALILEO، QZSS بله، با A-GPS، GLONASS، BDS، GALILEO بله, با A-GPS, GLONASS, BDS, GALILEO بله، با A-GPS، GLONASS، GALILEO بله, با A-GPS, GLONASS, BDS بله، با A-GPS، GLONASS، GALILEO، QZSS
NFC بله بله بله بله بله بله بله
رادیو رادیو اف‌ام - آمریکا و کانادا خیر خیر خیر استریو رادیو اف‌ام با RDS خیر خیر
USB 3.1, Type-C 1.0 کانکتور ریورسبل 2.0، Type-C 1.0 کانکتور ریورسبل ، OTG 3.1، Type-C 1.0 کانکتور ریورسبل ، OTG 3.1, Type-C 1.0 کانکتور ریورسبل (PowerDelivery 2.0) 3.1، Type-C 1.0 کانکتور ریورسبل 3.1, Type-C 1.0 ,USB Host، کانکتور ریورسیبل 2.0، لایتینیگ
متفرقه 
رنگ‌ها مشکی، سفید، آبی، سبز، زرد، صورتی مشکی، آبی آسمانی، بنفش سیاه، مشکی براق - وان پلاس 6T رنگ مشکی طرح مک لارن - مک لارن ادیشن سفید، مشکی، صورتی مشکی، خاکستری، آبی تیره، صورتی تیره سبز، مشکی، آبی، صورتی، طلایی اسپیس‌گری، نقره‌ای، طلایی
محدوده قیمت حدود 1050 یورو حدود 430 یورو حدود 580 یورو - وان پلاس 6T حدود 700 یورو - مک لارن ادیشن حدود 960 یورو حدود 800 یورو حدود 1000 یورو حدود 1250 یورو


تاريخ : پنج شنبه 2 اسفند 1397برچسب:, | | نویسنده : مقدم |
صفحه قبل 1 ... 516 517 518 519 520 ... 3356 صفحه بعد