آخرین گوشی گوگل را این بار کمپانی موتورولا ساخته است. نکسوسهای قبلی گوگل را الجی میساخت و اینبار غول اینترنتی تصمیم گرفته است تولید سختافزاری گوشیهایش را هم به یک کمپانی آمریکایی بدهد. نکسوس 6 در ردیف بهترین گوشیهای هوشمند اندرویدی قرار دارد.
این فبلت 6 اینچ توسط شرکتی ساخته شده که خود گوگل صاحب آن است و بسیار پرواضح است که جدیدترین سیستمعامل خود را در آن قرار دهد. شایعه ساخت گوشیهای نکسوس توسط کمپانی موتورولا به سال 2012 میلادی باز میگردد. اکنون پس از دو سال شاهد گوشی هوشمند نکسوس 6 هستیم که از هر دو نظر سختافزاری و نرمافزاری توسط کمپانی گوگل ساخته شده است.
موتورولا نکسوس 6 یکی از بهترین سختافزارها را در خانواده اندرویدیها دارد. پردازنده آن کوالکوم اسنپدراگون 805 SoC با سه گیگابایت رم است. صفحه نمایش آن نیز 6 اینچ با رزولوشن QHD است و بلندگوی استریویی هم در جلوی قاب آن تعبیه شده است.
این دستگاه، دوربین 13 مگاپیکسل با لرزشگیر نوری دارد و میتواند با کیفیت UHD فیلمبرداری کند که بسیار عالی است. پلتفورمی که روی این گوشی وجود دارد، نسخه آبنبات چوبی اندروید است که امکانات جدید و ویژهای به کاربر ارائه میدهد. این پلتفورم طراحی جدیدی نیز دارد که موجب شده کاربر استفاده آسانتر و دسترسی سریعتر به بخشهای مختلف گوشی داشته باشد.
طراحی و کیفیت ساخت
طراحی این فبلت به نسخه 2014 Moto X شباهت بسیاری دارد و کمی بزرگتر شده است و لوگوی نکسوس نیز در پشت آن خودنمایی میکند. بدنه نکسوس 6 با قاب آلومینیومی احاطه شده است و از این نظر میتوان گفت با نکسوس 5 فرق دارد. این فبلت در دو رنگ و طرح موجود است. سفید ابری و آبی نیلی که هر دو بسیار زیبا هستند. قاب آلومینیومی نمونه سفید رنگ، پرداخت نهایی کاملا طبیعی دارد. اما نسخه آبی رنگ، با نواری به رنگ آبی کمرنگ پوشیده شده است.
کیفیت ساخت نکسوس 6 عالی است. با اینکه بخش اصلی دستگاه از پلاستیک پوشیده شده است اما جنس عالی و استحکام بالا دارد. سطح نمایشگر نیز با فناوری ضد خش گوریلا گلاس 3 پوشانده شده است و میتوانید با خیال راحت هر طور میخواهید از آن استفاده کنید.
ضدآب بودن نیز از دیگر ویژگیهای نکسوس 6 است. البته این دستگاه گواهینامه رسمی برای ضدآب بودن ندارد اما در برابر پاشیدنهای آب و قطرههای کوچک مقاوم است.
اندازه این فبلت، 159.3×83×3.8 میلیمتر و وزن آن 184 گرم است. نمایشگر 6 اینچ آن نیز به خوبی بزرگ بودنش را نشان میدهد.
موتورولا نکسوس 6، به سامسونگ گلکسی نوت 4 شباهتهایی دارد و میتوان در بخشی قسمتها اثری از این فبلت کرهای را دید و احساس کرد. آیفون 6 پلاس نیز با نمایشگر 5.5 اینچ تقریبا در همین ردیف دستهبندی میشود.
در دست گرفتن این فبلت بسیار آسان است و به دلیل خمیده بودن قاب پشت آن، میتوان گفت تا اندازه زیادی خوشدست است.
صفحه نمایش
نکسوس 6 گوگل، صفحهنمایشی با اندازه 5.96 اینچ از نوع AMOLED با رزولوشن 2560×1440 پیکسل دارد. تراکم تصویر آن نیز 493 پیکسل در هر اینچ است. میزان نور نمایشگر بسیار عالی است و همه تصاویر با کنتراست خوب دیده میشوند. زاویه دید نمایشگر نیز خوب است و کاربر میتواند به همراه افرا دیگر از هر طرف که میخواهد محتویات نمایشگر را تماشا کند و رنگ و نورها تغییر چندانی نخواهند داشت. البته تا اندازهای سایه سبزرنگ در نور کلی صفحه دیده میشود که خیلی آزاردهنده نیست.
همانند دیگر نمایشگرهای AMOLED، نکسوس 6 نیز رنگهای غنی و اشباع دارد و میتوان گفت به اندازه نمایشگرهای IPS شفاف و دقیق است و جزئیات به خوبی در آن دیده میشوند. از نظر خوانایی زیر نور مستقیم آفتاب هم خوب است و کاربر در خواندن محتویات در محیطهای پرنور، هیچ مشکلی نخواهد داشت.
کارکرد باتری
موتورولا نکسوس 6 باتری 3220 میلی آمپر ساعتی دارد. از نظر اندازه باتری میتوان آن را با سامسونگ گلکسی نوت 4 مقایسه کرد. هر دو این فبلتها ظرفیت مشابه هم دارند. باتری نکسوس 6 تا 24 ساعت استفاده را پاسخگو است. میتواند 10 ساعت پخش ویدئو و 10 ساعت هم وبگردی با روشن بودن شبکه LTE را پشتیبانی کند.
در استفادههای معمولی، این باتری تا 70 ساعت دوام دارد. این فبلت به توربو شارژر موتورولا نیز مجهز است که به شارژدهی بیشتر گوشی کمک شایانی میکند. فناوری کوالکوم Quick Charge 2.0 فقط در 15 دقیقه گوشی را شارژ و تا 8 ساعت استفاده همهجانبه را پشتیبانی میکند. این قابلیت برای مواقعی که میخواهد در کمترین زمان تا بیشترین حد امکان گوشی خود را شارژ کنید، مناسب است.
در تستهای که انجام شده است، وقتی نکسوس 8 فقط 9 درصد شارژ داشته آن را به توربو شارژر وصل کردهاند و پس از 15 دقیقه، 30 درصد شارژ شده است. البته فبلت نکسوس 6، شارژ بیسیم Qi نیز دارد که شاید مراحل شارژ کردن دستگاه با آن طول بکشد، اما دردسر مشکلات کمتری دارد.
سیستمعامل اندروید 5
جدیدترین نسخه سیستمعامل اندروید، طراحی کاملا و متفاوت زمان اجرای ART جدید دارد. قفل صفحه نمایش همه رویدادهای گوشی را نشان میدهد. در ضمن، کلیدهای میانبری هم به دوربین دارد که با کشیدن انگشت به سمت راست صفحه نمایش ظاهر میشود. از حذفیات پلتفورم جدید نیز باید به ویجتهای موجود در اندرویدهای قبلی اشاره کرد.
برای باز کردن قفل صفحه نمایش، میتوانید از کشیدن ساده انگشت، الگوی ترسیمی، پین کد یا پسوورد استفاده کنید.
صفحه اصلی Android 5.0 (آبنبات چوبی) چیدمان کاملا جدید دارد. سه فولدر در کنار اپلیکیشن Play store قرار دارن که شامل Google، Create و Play هستند. هر فولدر نیز تقریبا همه اپلیکیشنهای گوگل را در خود جای داده است.
عملکرد
پردازنده داخلی نکسوس 6، اسنپدراگون 805 با چهار هسته 2.7 گیگاهرتزی Krait 450 است. این دستگاه، سه گیگابایت رم دارد و پردازنده گرافیکی آن Adreno 420 است. در تستهای بنچمارک، نکسوس 6 در ردیف هشتم فبلتها قرار گرفته است.
کیفیت صدا
موتورولا نکسوس 6، کیفیت صدای بسیار خوبی هم دارد. با وصل کردن این فبلت به یک آمپلیفایر بیرونی، صدایی کاملا واضح، بلند و با کمترین نویز ممکن دریافت خواهید کرد. اما هنگام استفاده از هدفون، شاهد کیفیت چندان خوبی نیستیم. بلندی یا کیفیت صدا، پایینتر از متوسط است. از این نظر باید گفت نکسوس 6 پایینتر از دیگر فبلتهای موجود در بازار است.
دوربین 13 مگاپیکسل
موتورولا نکسوس 6، دوربین 13 مگاپیکسل f/2.0 با حسگر Sony IMX 214 و لرزشگیر نوری تصویر دارد. همچنین، فلاش دوگانه الایدی نیز دارد. برای فعال کردن دوربین میتوانید از کلیدهای میانبر موجود در قفل نمایشگر یا شاتر موجود در صفحه اصلی استفاده کنید. رابطکاربری دوربین ساده و کاربرپسند است. کلیدهای تنظیمات در سمت راست رابطکاربری قرار دارد. از جمله تنظیمات موجود در منو میتوان به تایمر، تنظیمات فلاش، نمایش شبکهای و قابلیت سوئیچ میان دوربینهای جلو و عقب اشاره کرد.
گزینههای مختلف عکاسی نیز در سمت چپ چیده شدهاند. از جمله باید به مودهای پانوراما، Lens Blur و ویدئو اشاره کردم. HDR+ این دوربین را باید به صورت دستی فعال کنید. این دوربین گزینه عکاسی خودکار نیز دارد. قفل فوکوس دوربین خیلی سریع تغییر میکند و خود کاربر نیز میتوانید با اشاره دست نقطه فوکوس را تغییر دهد. رزولوشن عکسها در همه مودها بالا و قابل تنظیم است. کاربران میتوانند نوردهی دوربین را نیز به صورت دستی تغییر دهند و همه این امکانات از قسمت منوی تنظیمات قابل اجرا است.
کیفیت عکسهای این دوربین عالی است و همه جزئیات به خوبی ثبت و دیده میشوند. رنگ، کنتراست و محدوده دینامیک تصاویر نیز خوب هستند. فبلت نکسوس 6 یکی از بهترین دوربینها را در میان گوشیهای موجود دارد. فلاش دوگانه LED برای هر دو فاصله نزدیک و متوسط کاربرد دارد. عکسهای پانوراما در نکسوس 6، بالای 10 مگاپیکسل رزولوشن دارد که در میان دیگر فبلتهای موجود در بازار از همه بهتر است. این قابلیت با کمترین میزان خطا عکسها را به هم میچسباند و تصاویر 360 درجه در اختیار کاربر قرار میدهد.
فیلمبرداری UHD
فبلت نکسوس 6 علاوه بر عکاسی بسیار خوب، قابلیت فیلمبرداری عالی نیز دارد. رابطکاربری هر دو دوربین یکی و مشابه است. با اینکه ویژگی اصلی دوربین، فیلمبرداری با کفیت UHD 2160p است اما کاربر میتواند فیلمهایی با کیفیت 720p نیز داشته باشد. رنگ و کنتراست تصاویر نیز با این دوربین عالی هستند و کاربر کوچکترین اعتراضی نخواهد داشت. لرزشگیر نوری درونی این دوربین کمک میکند تا تصاویر در همه حال، تصاویری با کیفیت بالا و کمترین میزان نویز را ثبت کند. صدای فلیمها به صورت مونو ثبت میشوند.
کلام آخر
موتورولا نکسوس 6 با سیستمعامل اندروید 5.0 Lollipop عرضه شده است. مزایای این فبلت به نرمافزار آن محدود نمیشود و سختافزار آن تحولات زیادی داشته و کیفیت ساخت و طراحی خوبی دارد. به لطف صفحه نمایش 6 اینچ و لوگوی نکسوس در پشت آن، میتوان گفت طراحی ویژه خودش را دارد. همکاری گوگل و موتورولا موجب تولد یک فبلت بسیار خوب شده است که طرفدران بسیاری در بازار پیدا خواهد کرد.
این فبلت پردازنده قوی و چهارهستهای دارد و تراشه درونی آن اسنپدراگون 805 است.
صفحه نمایش 6 اینچ QHD AMOLED در جلوی گوشی خودنمایی میکند، در بالای آن نیز بلندگوی استریو قرار دارد. این بلندگو این دستگاه را به وسیلهای مناسب برای رسانههای چندگانه تبدیل کرده است. دوربین این دستگاه، 13 مگاپیکسل است و لرزشگیر نوری دارد و به همین دلیل عکس و فیلمهای بسیار عالی میگیرد.
بارزترین مشخصه این گوشی، سیستمعامل آن و جدیدترین نسخه اندروید است. این نسخه زمان اجرای جدیدی دارد و موجب شده تا سیستمعامل عملکرد سریعتری داشته باشد. رابطکاربری دستگاه نیز بسیار عالی است و کاربر از استفاده آن احساس زحمت نخواهد کرد.
عملکرد باتری در نکسوس 6 نیز خوب است و تا ساعتهای طولانی همراه کاربر خواهد بود. این باتری عمر طولانی دارد و به واسطه توربو شارژر کاربر خیالش راحت است که میتواند در کوتاهترین زمان گوشی خود را شارژ و برای مدت طولانیتر از آن استفاده کند.
متاسفانه، نکسوس 6 از کارت حافظه خارجی پشتیبانی نمیکند. یعنی جایگاهی برای کارت حافظه میکرو اسدی ندارد. نسخه 32 گیگابایت موتورولا نکسوس 6 حدود 649 دلار و نسخه 64 گیگابایت آن 699 دلار قیمت دارند.
از رقبای این گوشی باید به گلکسی نوت 4 سامسونگ اشاره کرد. این دو فبلت قیمت مشابه هم دارند. رابطکاربری سیستمعامل نیز TouchWiz است.
الجی G3 از دیگر رقبای این فبلت بهشمار میرود که آن نیز قیمت مشابه دارد. مشخصات سختافزاری این گوشی کرهای نیز مشابه نکسوس 6 است. گوشی الجی نیز اندروید 5 دارد و همانند گوشی سامسونگ، این گوشی نیز رابطکاربری TouchWiz دارد.
نوکیا لومیا 1520 را نیز میتوان با این گوشی مقایسه کرد. این مدل، بهترین دستگاهی است که مایکروسافت معرفی کرده است. گوشی نوکیا از نکسوس 6 ارزانتر است. اپل آیفون 6 پلاس با نمایشگر بزرگی که دارد را نیز میتوان به عنوان رقیب قوی این دستگاه به شمار آورد.
موتورولا نکسوس 6 یکی از بهترین سختافزارها را در خانواده اندرویدیها دارد. پردازنده آن کوالکوم اسنپدراگون 805 SoC با سه گیگابایت رم است. صفحه نمایش آن نیز 6 اینچ با رزولوشن QHD است و بلندگوی استریویی هم در جلوی قاب آن تعبیه شده است.
این دستگاه، دوربین 13 مگاپیکسل با لرزشگیر نوری دارد و میتواند با کیفیت UHD فیلمبرداری کند که بسیار عالی است. پلتفورمی که روی این گوشی وجود دارد، نسخه آبنبات چوبی اندروید است که امکانات جدید و ویژهای به کاربر ارائه میدهد. این پلتفورم طراحی جدیدی نیز دارد که موجب شده کاربر استفاده آسانتر و دسترسی سریعتر به بخشهای مختلف گوشی داشته باشد.
طراحی و کیفیت ساخت
طراحی این فبلت به نسخه 2014 Moto X شباهت بسیاری دارد و کمی بزرگتر شده است و لوگوی نکسوس نیز در پشت آن خودنمایی میکند. بدنه نکسوس 6 با قاب آلومینیومی احاطه شده است و از این نظر میتوان گفت با نکسوس 5 فرق دارد. این فبلت در دو رنگ و طرح موجود است. سفید ابری و آبی نیلی که هر دو بسیار زیبا هستند. قاب آلومینیومی نمونه سفید رنگ، پرداخت نهایی کاملا طبیعی دارد. اما نسخه آبی رنگ، با نواری به رنگ آبی کمرنگ پوشیده شده است.
کیفیت ساخت نکسوس 6 عالی است. با اینکه بخش اصلی دستگاه از پلاستیک پوشیده شده است اما جنس عالی و استحکام بالا دارد. سطح نمایشگر نیز با فناوری ضد خش گوریلا گلاس 3 پوشانده شده است و میتوانید با خیال راحت هر طور میخواهید از آن استفاده کنید.
ضدآب بودن نیز از دیگر ویژگیهای نکسوس 6 است. البته این دستگاه گواهینامه رسمی برای ضدآب بودن ندارد اما در برابر پاشیدنهای آب و قطرههای کوچک مقاوم است.
اندازه این فبلت، 159.3×83×3.8 میلیمتر و وزن آن 184 گرم است. نمایشگر 6 اینچ آن نیز به خوبی بزرگ بودنش را نشان میدهد.
موتورولا نکسوس 6، به سامسونگ گلکسی نوت 4 شباهتهایی دارد و میتوان در بخشی قسمتها اثری از این فبلت کرهای را دید و احساس کرد. آیفون 6 پلاس نیز با نمایشگر 5.5 اینچ تقریبا در همین ردیف دستهبندی میشود.
در دست گرفتن این فبلت بسیار آسان است و به دلیل خمیده بودن قاب پشت آن، میتوان گفت تا اندازه زیادی خوشدست است.
صفحه نمایش
نکسوس 6 گوگل، صفحهنمایشی با اندازه 5.96 اینچ از نوع AMOLED با رزولوشن 2560×1440 پیکسل دارد. تراکم تصویر آن نیز 493 پیکسل در هر اینچ است. میزان نور نمایشگر بسیار عالی است و همه تصاویر با کنتراست خوب دیده میشوند. زاویه دید نمایشگر نیز خوب است و کاربر میتواند به همراه افرا دیگر از هر طرف که میخواهد محتویات نمایشگر را تماشا کند و رنگ و نورها تغییر چندانی نخواهند داشت. البته تا اندازهای سایه سبزرنگ در نور کلی صفحه دیده میشود که خیلی آزاردهنده نیست.
همانند دیگر نمایشگرهای AMOLED، نکسوس 6 نیز رنگهای غنی و اشباع دارد و میتوان گفت به اندازه نمایشگرهای IPS شفاف و دقیق است و جزئیات به خوبی در آن دیده میشوند. از نظر خوانایی زیر نور مستقیم آفتاب هم خوب است و کاربر در خواندن محتویات در محیطهای پرنور، هیچ مشکلی نخواهد داشت.
کارکرد باتری
موتورولا نکسوس 6 باتری 3220 میلی آمپر ساعتی دارد. از نظر اندازه باتری میتوان آن را با سامسونگ گلکسی نوت 4 مقایسه کرد. هر دو این فبلتها ظرفیت مشابه هم دارند. باتری نکسوس 6 تا 24 ساعت استفاده را پاسخگو است. میتواند 10 ساعت پخش ویدئو و 10 ساعت هم وبگردی با روشن بودن شبکه LTE را پشتیبانی کند.
در استفادههای معمولی، این باتری تا 70 ساعت دوام دارد. این فبلت به توربو شارژر موتورولا نیز مجهز است که به شارژدهی بیشتر گوشی کمک شایانی میکند. فناوری کوالکوم Quick Charge 2.0 فقط در 15 دقیقه گوشی را شارژ و تا 8 ساعت استفاده همهجانبه را پشتیبانی میکند. این قابلیت برای مواقعی که میخواهد در کمترین زمان تا بیشترین حد امکان گوشی خود را شارژ کنید، مناسب است.
در تستهای که انجام شده است، وقتی نکسوس 8 فقط 9 درصد شارژ داشته آن را به توربو شارژر وصل کردهاند و پس از 15 دقیقه، 30 درصد شارژ شده است. البته فبلت نکسوس 6، شارژ بیسیم Qi نیز دارد که شاید مراحل شارژ کردن دستگاه با آن طول بکشد، اما دردسر مشکلات کمتری دارد.
سیستمعامل اندروید 5
جدیدترین نسخه سیستمعامل اندروید، طراحی کاملا و متفاوت زمان اجرای ART جدید دارد. قفل صفحه نمایش همه رویدادهای گوشی را نشان میدهد. در ضمن، کلیدهای میانبری هم به دوربین دارد که با کشیدن انگشت به سمت راست صفحه نمایش ظاهر میشود. از حذفیات پلتفورم جدید نیز باید به ویجتهای موجود در اندرویدهای قبلی اشاره کرد.
برای باز کردن قفل صفحه نمایش، میتوانید از کشیدن ساده انگشت، الگوی ترسیمی، پین کد یا پسوورد استفاده کنید.
صفحه اصلی Android 5.0 (آبنبات چوبی) چیدمان کاملا جدید دارد. سه فولدر در کنار اپلیکیشن Play store قرار دارن که شامل Google، Create و Play هستند. هر فولدر نیز تقریبا همه اپلیکیشنهای گوگل را در خود جای داده است.
عملکرد
پردازنده داخلی نکسوس 6، اسنپدراگون 805 با چهار هسته 2.7 گیگاهرتزی Krait 450 است. این دستگاه، سه گیگابایت رم دارد و پردازنده گرافیکی آن Adreno 420 است. در تستهای بنچمارک، نکسوس 6 در ردیف هشتم فبلتها قرار گرفته است.
کیفیت صدا
موتورولا نکسوس 6، کیفیت صدای بسیار خوبی هم دارد. با وصل کردن این فبلت به یک آمپلیفایر بیرونی، صدایی کاملا واضح، بلند و با کمترین نویز ممکن دریافت خواهید کرد. اما هنگام استفاده از هدفون، شاهد کیفیت چندان خوبی نیستیم. بلندی یا کیفیت صدا، پایینتر از متوسط است. از این نظر باید گفت نکسوس 6 پایینتر از دیگر فبلتهای موجود در بازار است.
دوربین 13 مگاپیکسل
موتورولا نکسوس 6، دوربین 13 مگاپیکسل f/2.0 با حسگر Sony IMX 214 و لرزشگیر نوری تصویر دارد. همچنین، فلاش دوگانه الایدی نیز دارد. برای فعال کردن دوربین میتوانید از کلیدهای میانبر موجود در قفل نمایشگر یا شاتر موجود در صفحه اصلی استفاده کنید. رابطکاربری دوربین ساده و کاربرپسند است. کلیدهای تنظیمات در سمت راست رابطکاربری قرار دارد. از جمله تنظیمات موجود در منو میتوان به تایمر، تنظیمات فلاش، نمایش شبکهای و قابلیت سوئیچ میان دوربینهای جلو و عقب اشاره کرد.
گزینههای مختلف عکاسی نیز در سمت چپ چیده شدهاند. از جمله باید به مودهای پانوراما، Lens Blur و ویدئو اشاره کردم. HDR+ این دوربین را باید به صورت دستی فعال کنید. این دوربین گزینه عکاسی خودکار نیز دارد. قفل فوکوس دوربین خیلی سریع تغییر میکند و خود کاربر نیز میتوانید با اشاره دست نقطه فوکوس را تغییر دهد. رزولوشن عکسها در همه مودها بالا و قابل تنظیم است. کاربران میتوانند نوردهی دوربین را نیز به صورت دستی تغییر دهند و همه این امکانات از قسمت منوی تنظیمات قابل اجرا است.
کیفیت عکسهای این دوربین عالی است و همه جزئیات به خوبی ثبت و دیده میشوند. رنگ، کنتراست و محدوده دینامیک تصاویر نیز خوب هستند. فبلت نکسوس 6 یکی از بهترین دوربینها را در میان گوشیهای موجود دارد. فلاش دوگانه LED برای هر دو فاصله نزدیک و متوسط کاربرد دارد. عکسهای پانوراما در نکسوس 6، بالای 10 مگاپیکسل رزولوشن دارد که در میان دیگر فبلتهای موجود در بازار از همه بهتر است. این قابلیت با کمترین میزان خطا عکسها را به هم میچسباند و تصاویر 360 درجه در اختیار کاربر قرار میدهد.
فیلمبرداری UHD
فبلت نکسوس 6 علاوه بر عکاسی بسیار خوب، قابلیت فیلمبرداری عالی نیز دارد. رابطکاربری هر دو دوربین یکی و مشابه است. با اینکه ویژگی اصلی دوربین، فیلمبرداری با کفیت UHD 2160p است اما کاربر میتواند فیلمهایی با کیفیت 720p نیز داشته باشد. رنگ و کنتراست تصاویر نیز با این دوربین عالی هستند و کاربر کوچکترین اعتراضی نخواهد داشت. لرزشگیر نوری درونی این دوربین کمک میکند تا تصاویر در همه حال، تصاویری با کیفیت بالا و کمترین میزان نویز را ثبت کند. صدای فلیمها به صورت مونو ثبت میشوند.
کلام آخر
موتورولا نکسوس 6 با سیستمعامل اندروید 5.0 Lollipop عرضه شده است. مزایای این فبلت به نرمافزار آن محدود نمیشود و سختافزار آن تحولات زیادی داشته و کیفیت ساخت و طراحی خوبی دارد. به لطف صفحه نمایش 6 اینچ و لوگوی نکسوس در پشت آن، میتوان گفت طراحی ویژه خودش را دارد. همکاری گوگل و موتورولا موجب تولد یک فبلت بسیار خوب شده است که طرفدران بسیاری در بازار پیدا خواهد کرد.
این فبلت پردازنده قوی و چهارهستهای دارد و تراشه درونی آن اسنپدراگون 805 است.
صفحه نمایش 6 اینچ QHD AMOLED در جلوی گوشی خودنمایی میکند، در بالای آن نیز بلندگوی استریو قرار دارد. این بلندگو این دستگاه را به وسیلهای مناسب برای رسانههای چندگانه تبدیل کرده است. دوربین این دستگاه، 13 مگاپیکسل است و لرزشگیر نوری دارد و به همین دلیل عکس و فیلمهای بسیار عالی میگیرد.
بارزترین مشخصه این گوشی، سیستمعامل آن و جدیدترین نسخه اندروید است. این نسخه زمان اجرای جدیدی دارد و موجب شده تا سیستمعامل عملکرد سریعتری داشته باشد. رابطکاربری دستگاه نیز بسیار عالی است و کاربر از استفاده آن احساس زحمت نخواهد کرد.
عملکرد باتری در نکسوس 6 نیز خوب است و تا ساعتهای طولانی همراه کاربر خواهد بود. این باتری عمر طولانی دارد و به واسطه توربو شارژر کاربر خیالش راحت است که میتواند در کوتاهترین زمان گوشی خود را شارژ و برای مدت طولانیتر از آن استفاده کند.
متاسفانه، نکسوس 6 از کارت حافظه خارجی پشتیبانی نمیکند. یعنی جایگاهی برای کارت حافظه میکرو اسدی ندارد. نسخه 32 گیگابایت موتورولا نکسوس 6 حدود 649 دلار و نسخه 64 گیگابایت آن 699 دلار قیمت دارند.
از رقبای این گوشی باید به گلکسی نوت 4 سامسونگ اشاره کرد. این دو فبلت قیمت مشابه هم دارند. رابطکاربری سیستمعامل نیز TouchWiz است.
الجی G3 از دیگر رقبای این فبلت بهشمار میرود که آن نیز قیمت مشابه دارد. مشخصات سختافزاری این گوشی کرهای نیز مشابه نکسوس 6 است. گوشی الجی نیز اندروید 5 دارد و همانند گوشی سامسونگ، این گوشی نیز رابطکاربری TouchWiz دارد.
نوکیا لومیا 1520 را نیز میتوان با این گوشی مقایسه کرد. این مدل، بهترین دستگاهی است که مایکروسافت معرفی کرده است. گوشی نوکیا از نکسوس 6 ارزانتر است. اپل آیفون 6 پلاس با نمایشگر بزرگی که دارد را نیز میتوان به عنوان رقیب قوی این دستگاه به شمار آورد.
.: Weblog Themes By Pichak :.