ساخت اولین ربات غواص انسان نما
1462096235611_122262.jpg

محققان دانشگاه استنفورد اولین ربات غواص انسان‌ نما را برای اکتشافات در بستر دریا ساختند.

 

به نقل از IEEE، ساخت این ربات در دانشگاه استنفورد انجام شده است. اگرچه محققان در مورد کارایی این ربات سخنی به میان نیاورده‌اند، اما طبق شواهد موجود دولت عربستان این ربات را برای بررسی صخره‌های مرجانی دریای سرخ سفارش داده است.

 

پروفسور خالد سلما، متخصص مهندسی الکترونیک از دانشگاه تکنولوژی عربستان عنوان کرد: ربات غواص انسان‌نما در واقع یک زیردریایی کوچک و پیشرفته است که برای مانورپذیری بیشتر به دو بازوی رباتیک پیشرفته مجهز شده است.

 

وی در ادامه افزود: با توجه به محدودیت‌های موجود در عربستان از محققان دانشگاه استنفورد برای طراحی و ساخت این ربات کمک گرفتیم تا نتیجه این طرح یعنی ربات غواص 150 سانتیمتری با قابلیت نفوذ به اعماق 2000 متری با موفقیت ساخته شود.

 

دکتر ولسترا از دانشگاه استنفورد اظهار کرد: برای جلوگیری از نفوذ آب به قسمت‌های الکترونیک ربات از روغن استفاده شده است، زیرا روغن فشرده نمی‌شود و علاوه بر آن به خنک ماندن مدارهای الکتریکی ربات نیز کمک می‌کند.

 

برای افزایش پایداری و دقت بیشتر در شرایط فشار زیاد آب از هشت موتور برای کنترل ربات چه به صورت خودکار و چه در شرایط کنترل از راه دور استفاده شده است.





تاريخ : یک شنبه 12 ارديبهشت 1395برچسب:, | | نویسنده : مقدم |