بمب‌های فسفری و سوختن تا مغز استخوان + تصاویر

 سلاح‌های میکروبی و شیمیایی اولین‌بار در جنگ جهانی اول به‌خصوص از طرف دولت وقت آلمان به صورت امروزی به کار برده شد و تبعات انسانی زیادی به خصوص در مناطق غیرنظامی به جا گذاشت. 

 
پس از پایان جنگ جهانی اول پیمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی متعددی، استفاده از این نوع سلاح‌ها را در جنگ محدود یا ممنوع کردند که شاید بتوان آنها را اولین پیمان‌های بین کشورها برای محدودیت‌ یا ممنوعیت استفاده از سلاح‌های غیرمتعارف دانست. از آن تاریخ با وجود محکومیت گسترده و تلاش‌های گروه‌های حقوق بشر برای منع استفاده از سلا‌ح‌های شیمیایی و میکروبی که آثار مخرب آنها حتی تا چند نسل مشاهده می‌شوند، هر چند گاه یک بار استفاده از این سلاح‌ها علیه اهداف انسانی و غیرنظامی و اختراع انواع جدید آنها خبرساز می‌شود. 
 
آخرین حمله گسترده با سلاح شیمیایی علیه مردم غیرنظامی در جریان جنگ 8 ساله ایران و عراق در منطقه شلمچه بود که هزاران نفر در جریان بمباران شیمیایی بعثی‌ها کشته شدند و پرونده آن هنوز بسته نشده است. 
 
بمب‌های فسفری و سوختن تا مغز استخوان + تصاویر
 
دو عامل تشعشع شديد سوزاننده و دمای بالای ناشی از سوختن فسفر كه برای رسيدن به دمای سوختن و مشتعل شدن از حجم وسيعی از اكسيژن استفاده می‌كند، از علل تاثير مخرب اين‌گونه بمب‌ها و سلاح‌ها بشمار می‌رود و رژيم صهيونيستی نيز بارها در حملات خود بر عليه فلسطينيان از آن بهره برده است.
 
بمب فسفری چیست؟
 
فسفر سفید ماده‌ای است هواسوز که وقتی در معرض هوا قرار می‌گیرد شروع به سوختن می‌کند و دود سفیدی دارد. این ماده با آب خاموش نمی‌شود و همچنان در دل آب میسوزد. اگر این ماده روی اعضای بدن جانداری بریزد، تا عمق بدن وی را می‌سوزاند و هرگز خاموش نمی‌شود و حتی استخوان را هم می‌سوزاند. همچنین بمب فسفری جزء رده تسلیحات کشتار جمعی WMD یا WEAPON OF MASS DESTRUCTIONقرار دارد. ضمن اینكه این بمب دودی سمی دارد که مشكلات حاد تنفسی در حد خفگی یا سوختن ریه‌ها در فرد را ایجاد  می‌كند. 
 
 بمب فسفری مشابه بمب ناپالم است، با این تفاوت كه اگر فرد بتواند از ناپالم جان سالم به در ببرد؛ از بمب فسفری به هیچ وجه نمی‌توان فرار کرد.
 
بمب‌های فسفری و سوختن تا مغز استخوان + تصاویر
 
اگر قربانی بمب فسفری خوش‌شانس باشد و مواد روی سر و یا سینه‌هایش بریزد؛ در کمتر از 10 ثانیه کشته می‌شود؛ اما اگر مواد روی پاها و یا دست‌های فردی ریخته شود، آنقدر سوزش در فرد ایجاد می‌شود که خون را به نقطه جوش می‌رساند و هنگام برگشتن به قلب تمامی اندام‌های نزدیک به قلب را می سوزاند تا به قلب برسد. بمب‌های فسفری در گذشته توسط نيروهای انگليسی و آمريکايی در عراق مورد استفاده قرار گرفت.
 
يک متخصص سلاح در ارتش رژيم صهيونيستی می‌گويد که اين بمب‌ها بسيار خوب به نظر می‌آيند و با ايجاد مقادير بسيار زياد دود نيروهای فلسطينی را کور و سربازان ما را قادر به حرکت می‌سازد. اسراييل پذيرفته است که در جنگ سال 2006 عليه لبنان از اين بمب‌ها استفاده کرده است. اين سلاح از جنگ جهانی دوم به صورت عاميانه "Willy Pete" ناميده می‌شد. فسفر سفيد به صورت وسيعی در جنگ ويتنام استفاده شد. 
 
بر اساس معاهده 1980 ژنو، نبايد از فسفر سفيد به عنوان سلاح در مناطق غير نظامی استفاده کرد؛ اما هيچگونه قانون بين‌المللی در برابر استفاده از اين سلاح به عنوان يک پوشش برای پنهان کردن فعاليت‌ها و تحرکات نظامی يا مشخص کردن يک منطقه وجود ندارد.  Charles Heyman کارشناس امور نظامی و افسر بازنشسته ارتش انگليس می‌گويد: "در صورت استفاده تعمدی از فسفر سفيد عليه مردم يا گروهی از افراد، بررسی اين امر به لاهه منتهی می‌شود. فسفر سفيد می‌تواند به عنوان سلاح کشتار جمعی به شمار بيايد. قطرات فسفر در صورت تماس پوست را خواهد سوزاند"
 
بمب‌های فسفری و سوختن تا مغز استخوان + تصاویر
 
اين بمب‌ها هنگام انفجار زخم‌های بسيار عميقی را در کسانی که در معرض آن قرار بگيرند ايجاد می‌کند و همچنين با انفجار اين بمب‌ها، تک‌تيراندازان و کسانی که تله‌های انفجاری را از دور کنترل می‌کنند، مجبور می‌شوند پناه بگيرند. فسفر سفيد؛ پوشش شيميايی فعاليت‌های نظامی است که می‌تواند تا استخوان را بسوزاند و هنگام قرار گرفتن در معرض اکسيژن به رنگ زرد می‌سوزد و دود بسیار غليظی ايجاد می‌کند. 
 
اين ماده براي ايجاد پوشش جهت انجام فعاليت‌های نظامی يا سوزاندن استفاده می‌شود که می‌تواند به عنوان سلاحی برای ايجاد زخم‌ها و سوختگی‌های بسيار خطرناک و عميق مورد استفاده قرار بگيرد. سوختگی با فسفر معمولا از نوع درجه 2 يا 3 می‌باشد و تا هنگامی که فسفر از روی محل تماس برداشته نشود به سوزاندن ادامه می‌دهد و رسيدن اين ماده به استخوان مسئله‌ای عجيب نيست.
 
بمب‌های فسفری و سوختن تا مغز استخوان + تصاویر
 
تا کنون عربستان، آمریکا، رژیم صهیونیستی، رژیم صدام، داعش، جبهه‌النصره و اوکراین از بمب‌های فسفری استفاده کردند. 




تاريخ : چهار شنبه 12 خرداد 1395برچسب:, | | نویسنده : مقدم |