تحقیقات شرکت «تکیز» حکایت از آن دارد که شهروندان ایرانی به طور میانگین تنها ۳ تا ۴ روز میتوانند بدون گوشیهای هوشمند خود سر کنند و در این بین ۴۰ درصد از آنها تنها یک روز و حتی کمتر میتوانند بدون گوشی طاقت بیاورند.
همچنین ۲۹ درصد از ایرانیها بر این باورند که گوشی هوشمندی که در آب افتاده را با قرار دادن در کیسه برنج میتوان تعمیر کرد.
تحقیقات منتشر شده از سوی «تکیز» که نتیجه همکاری بین دفتر خدمات و تعمیرات در تهران و دفاتر لندن و دبی است، نشان میدهد که گوشیهای ۱۹ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از کاربران ایرانی نیاز به تعمیر دارد. این تحقیقات که با جامعه آماری ۲ هزار نفر در ایران انجام شده، حاکی از آن است که صفحه نمایش۲۱.۷ درصد از این کاربران شکسته، ۱۶درصد از آنها نیاز به تعویض باتری دارند و ۱۰ درصد معتقدند که گوشیهای هوشمند آنها به درستی شارژ نمیشود.
آیا کار کردن با صفحه شکسته تاثیر منفی روی گوشی شما دارد؟
در کمال تعجب ۶۶ درصد از ایرانیها نسبت به این موضوع که صفحه نمایش ترک خورده آیفون میتواند روی عملکرد سایر سخت افزارها و البته نرم افزاری گوشی تاثیر منفی داشته باشد، بی اعتنا هستند! تحقیقات شرکت «تکیز» همچنین نشان میدهد که ۴۱ درصد از ایرانیهایی که صفحه نمایش گوشی آنها آسیب دیده، خود را برای تعمیر آن به زحمت نمیاندازند، چرا که با وجود این شکستگی هنوز میتوانند تماسهای تلفنی خود را گرفته و به تماسهای دیگران پاسخ دهند. این در حالی است که ۲۷ درصد از این عده اعلام کردهاند که نگران مبلغ پرداختی، گارانتی معتبر یا تکنسین متخصص برای تعمیر صفحه نمایش گوشی خود هستند و ۲۸ درصد نیز فکر میکنند که تعمیر گوشی آنها یک فرآیند زمانگیر است که بین ۷ تا ۱۰ روز طول خواهد کشید.
مدیر نمایندگی «تکیز» در ایران در این مورد معتقد است: «کاربرانی که با گوشیهای آسیب دیده سر میکنند، در حقیقت ریسک بزرگی میکنند، چرا که بسیاری از آنها نمیتوانند بدون گوشیهای خود چند روز دوام بیاورند. شاید گوشی شما همچنان کار کند، اما نباید فراموش کرد که یک صفحه نمایش شکسته میتواند منجر به آسیب دیدگی مهمتر از جمله ورود آب به داخل گوشی شود. همین موضوع بیانگر اهمیت و لزوم تعمیرات حرفهای برای جلوگیری از صدمات جدیتر به محض پدیدار شدن ترک روی صفحه نمایش است. بسیاری از کاربران به شدت نگران این موضوع هستند که مبادا گوشی خود را برای تعویض صفحه نمایش به تعمیرکار سپرده و گوشی آنها با قطعات تقلبی یا چینی تعمیر شود! این در حالی است که در شرکت «تکیز» برای تعمیرات گوشیها از قطعات اصلی اپل و قطعات اورجینال که توسط شرکتهای سازنده در گوشیها به کار میرود، مورد استفاده قرار میگیرد.»
قراردادن گوشی خیس در کیسه برنج و سایر باورهای اشتباه
شرکت «تکیز» در تحقیقات خود متوجه این موضوع شد که کاربران ایرانی در مورد تعمیرات گوشیهای هوشمند به چندین باور اشتباه، اعتقاد دارند. گفتنی است که ۲۹ درصد از کاربران ایرانی بر این باورند که قرار دادن گوشی خیس در کیسه برنج، راه مناسبی برای تعمیر گوشیهایی است که در آب افتادهاند. در همین حال، ۶ درصد از کاربران ایرانی نیز معتقدند که قرار دادن گوشی خیس روی رادیاتور و شوفاژ به تعمیر و روشن شدن مجدد آن کمک میکند.
مدیر نمایندگی «تکیز» در ایران در این مورد گفت: «زمانی که به اهمیت گوشیهای هوشمند در زندگی روزمره خود دقت میکنیم، جای تعجب دارد که بسیاری از افراد از گوشیهای آسیب دیده استفاده میکنند. سوال این است که چرا کاربران ایرانی گوشیهای خود را تعمیر نمیکنند؟ تحقیقات ما نشان میدهد که دلیل این موضوع این است که بسیاری از ما ایرانیها بر این باوریم که تعمیر گوشی با قطعات اصلی برای ما گران تمام میشود و دسترسی به قطعات اورجینال بسیار دشوار است، و از سوی دیگر، تعمیرات گوشی زمانبر است. شرکت «تکیز» این امکان را فراهم کرده که متخصصان این شرکت به آدرس مورد نظر کاربران مراجعه کرده و گوشیهای آسیب دیده آنها را تنها در ۶۰ دقیقه با قطعات اصلی و قیمتی متناسب تعمیر کنند. بدین ترتیب، کاربران ایرانی میتوانند بدون دغدغه دور بودن از گوشی های هوشمند خود و دور ماندن از دنیای دیجیتال برای چندین روز، گوشی آیفون خود توسط تکنسینهای دوره دیده و دارای مدرک بین المللی با ارئه ۱۲ ماه گارانتی تعمیر کنند»
.: Weblog Themes By Pichak :.