قرار دادن مقاله در صفحهی اول گوگل مستلزم تلاش زیاد و کار روی محتوای جذاب، لینکها، استفاده از ابزارهای موتور جستوجو و بسیاری موارد دیگر است.
شاید باوجود اختصاص زمان و منابع زیاد به تولید محتوای جذاب، بازهم محتوای شما در صفحهی اول گوگل قرار نمیگیرد. معمولا مردم بهندرت در صفحات دوم و سوم به جستوجو ادامه میدهند پس مقالات در این صفحات ازنظر کاربر نامرئی هستند. تلاش برای رسیدن به رتبهی بالاتر کمی خستهکننده است بهویژه وقتی مقاله کمی هم قدیمی باشد. مراحل ذیل به شما در رسیدن به رتبهی بالاتر کمک میکنند.
۱. لینک داخلی به مقاله
اگر میخواهید رتبهی مقاله را در وبسایت خود بالا ببرید، حداقل باید دو یا سه لینک در مقاله به داخل وبسایت ارجاع داده باشد، این ارجاع میتواند شامل پستهای وبلاگی یا بخشهای دیگر وبسایت باشد. لینک داخلی به وبسایت برای رسیدن به رتبهی بالاتر ضروری است با این کار به گوگل اعلام میکنید مقالهی شما ارزشمند است. یکی از نکات بااهمیت که اغلب فراموش میشود این است که وقتی به مقالهی خود از وبسایت خود لینک نمیدهید و در عوض مقالات دیگر از وبسایتهای دیگر را لینک میکنید، گوگل اینطور برداشت میکند که بهاندازهی کافی برای مقالهی خود ارزش قائل نیستید.
پس قبل از آنکه مقالهی خود را به وبلاگها و وبسایتهای دیگر لینک بدهید، از لینک داخلی مقالات یا صفحات دیگر داخل وبسایت خود مطمئن شوید. حداقل سه مقاله یا صفحه را انتخاب کنید که لینک داخلی آنها به پست موردنظر برای مخاطب هم ارزش داشته باشد. از لینکهای غیر مرتبط خودداری کنید زیرا به این صورت مخاطب تشویق به کلیک و افزایش تعامل نمیشود.
۲. اندازهی تصاویر را تغییر دهید
سرعت بارگذاری صفحه یکی از مهمترین معیارهای رتبهبندی است. سرعت بارگذاری معمولا باید کمتر از ۵ ثانیه باشد. در ۹۹ درصد از موارد، میتوانید بهراحتی زمان بارگذاری پست خود را با تغییر اندازهی تمام تصاویر به ۱۵۰ کیلوبایت یا کمتر کاهش دهید.
۳. حذف پاپآپها
پاپآپها وقت زیادی از بازدیدکنندهی وبسایت شما میگیرند، بنابراین یکی از مقصرهای کلیدی افزایش نوسانات وبسایت هستند. گاهی بستن پاپ آپها بهویژه در دستگاههای تلفن همراه سخت و آزاردهنده میشود. گوگل وبسایتهایی با این نوع پاپآپ را نمیپسندد زیرا تجربهی کاربری را به ویژه در تلفن همراه ضعیف میکنند. در عوض درخواست ایمیل خواننده در پائین پست وبلاگ ایدهی بهتری است و تجربهی کاربری بهتری را به دنبال خواهد داشت.
۴. وبلاگ میهمان برای دستیابی به لینکهای مرتبط و باکیفیت
اغلب تکنیکهای دسترسی به بکلینک تنها برای وبسایتهایی نتیجهبخش هستند که قدرت زیادی نداشته باشند. اگر به دنبال وبسایتهایی با دامنهی لینک قوی هستید، سادهترین روش نوشتن یک پست میهمان است.
وقتی لینک را به پست وبلاگ خود اضافه میکنید، بهخوبی در مورد خدمات لینک به خواننده فکر کنید. آیا خواننده واقعا روی این لینک کلیک میکند؟ اگر پاسخ شاید است لینک را اضافه نکنید. یک لینک فقط در صورت داشتن تعداد کلیک بالا میتواند به افزایش رتبهی سایت کمک کند. به محل قرارگیری لینک در مقاله هم باید توجه کنید.
برای مثال مقالهی ذیل را در نظر بگیرید، رتبهی دامنهی این مقاله ۷۴ است. در این مقاله به چند مقاله از یک وبلاگ نویسنده لینک داده شده است. دلیل اصلی لینکدهی داخلی در این مقاله این است که لینکهای پیشنهادی به افزایش اطلاعات مخاطب و بهبود تجربهی کاربری کمک میکنند.
بهتر است کار را از یک وبلاگ با رتبهی متوسط شروع کنید. نوشتن یک پست میهمان برای یک وبسایت ممتاز یا وبلاگ متوسط نیاز به صرف زمان قابلتوجهی دارد، اما لینکی که دریافت میکنید ارزش این تلاش را خواهد داشت.
۵. مطمئن شوید ابتدای مقاله بالای صفحه قرار میگیرد
مطمئن شوید اولین پاراگراف مقاله در بالای صفحهی نمایش داده شود. در بسیاری از وبلاگها مثل Foundr، تیتر، تصویر هدر، بنرها و دیگر عناصر UI کل محدودهی بالای صفحه را اشغال میکنند، به این صورت حواس کاربر از محتوای اصلی منحرف میشود.
خواننده باید برای دیدن خط اول صفحه را به سمت پائین اسکرول کند. UI یا رابط کاربری این قبیل وبسایتها شاید جذاب به نظر برسد اما رتبهی وبلاگ را به ویژه در دستگاههای موبایل پائین میآورد. مطمئن شوید حداقل پنج الی ده خط مقاله بالای صفحه قرار میگیرند.
۶. استفاده از تبلیغات پولی
وقتی مقالهی خود را منتشر کردید، گوگل سعی میکند به ارزیابی جذابیت محتوای شما بپردازد. اگر هیچ ترافیکی به سمت مقاله جریان پیدا نکند، انجام این کار برای گوگل دشوار خواهد بود. خرید ترافیک روی مقاله میتواند به بهبود رتبهبندی آن در کوتاهمدت و بهصورت بالقوه در بلندمدت کمک کند.
برای مثال میتوانید روزانه مبلغی را به تبلیغات پولی اختصاص داده و برای چند روز این کار را تکرار کنید تا ترافیک را به سمت مقالهی خود هدایت کنید. به این صورت گوگل قادر به جمعآوری دادهها روی مقالهی شما خواهد بود و رتبهبندی محتوا را در کوتاهمدت بالا میبرد. وقتی گوگل شاهد فعالیت در صفحهی شما باشد، در صورت مشاهدهی مشارکت خوب در پستهای وبلاگی رتبهبندی را بالا میبرد. این استراتژی بهتنهایی نتیجهبخش نیست بلکه همراه با معیارهای دیگر میتواند مقاله را به صفحهی اول گوگل برساند.
۷. استفاده از هیتمپ (نقشههای حرارتی) برای تست مشارکت
هدف گوگل رتبهبندی محتوای جذاب است. گوگل میپرسد مردم چگونه با محتوا ارتباط برقرار میکنند؟ یا تا چه اندازه آن را مطالعه میکنند؟ میتوانید از مدتزمان صرفشده توسط کاربر روی یک سایت به خوب بودن پستهای خود پی ببرید.
هیتمپها میتوانند چشماندازهای واقعی را در مورد مطالعهی یک مقاله یا صرف زمان زیاد یا کوتاه روی صفحات وبسایت ارائه کنند. یکی از ابزارهای خوب برای مستندسازی ارتباط مخاطب با پست وبلاگ HotJar است. بهطور خلاصه، میتوان محتوا را به چند پاراگراف و عنوان فرعی شکست و از چند نمودار و تصویر هم برای درگیری بیشتر مخاطب با محتوا استفاده کرد.
۸. استفاده از Google Page Insights برای بهینهسازی سایت
علاوه بر بهبود اندازهی تصاویر، معیارهای دیگری مثل ذخیرهسازی کش، مشکلات بارگذاری کدهای جاوا اسکریپت وCSS، موقعیت سرور و ... هم میتوانند سرعت صفحه را کاهش دهد. مدیریت وبسایت میتواند از ابزارهایی مثلGoogle Page Insights و Gtmetrix برای بررسی این مسائل استفاده کند.
Google Page Insights یکی از ابزارهای گوگل برای رتبهبندی وبسایت است و مشکلات فنی دقیق را به شما اطلاع میدهد. این ابزار منابع کد بهینهسازی شده را در اختیار شما قرار میدهد که میتوانید با کد خود جایگزین کنید.
GTMetrix به رتبهبندی شما پرداخته و نسبت به ابزار Google Page Insights اطلاعات بیشتری را در مورد خطاهای مشابه در اختیارتان قرار میدهد. برای مثال، اعمال تغییرات در کش مرورگر و واردکردن CSS میتوانند سرعت وبسایت را افزایش دهند. یک توصیهی متداول در این ابزارها پیادهسازی Content Delivery Network یا CDNبرای وبسایت است. استفاده از CDN میتواند با انتقال محتوا از شبکهی توزیعشدهی سرورها در سطح جهان به شکل قابلتوجهی سرعت سایت را بهبود بخشد.
۹. پیادهسازی Google AMP
بر اساس گزارش Hitwise، نزدیک به ۵۸ درصد از جستوجوهای گوگل با موبایل انجام میشوند؛ بنابراین اگر محتوای شما سازگار با تلفن همراه نباشد و بر اساس آن بهینهسازی نشده باشد، امکان از دست دادن بخش زیادی از ترافیک وجود خواهد داشت.
Google AMP (صفحات موبایل تسریعشده) پروژهای با هدف کمک به افزایش سرعت بارگذاری محتوا روی دستگاههای تلفن همراه است. گوگل اولویت را به صفحاتی میدهد که AMP را اجرا کردهاند. اگر روی Wordpress کار میکنید میتوانید AMP را با نصب AMP for Wordpress plugin پیادهسازی کنید. سعی کنید با نصب پلاگینGlue for Yoast SEO and AMP میتوانید این برنامه را روی صفحات مشخصی اجرا کنید. کار با این برنامهها ساده است و هرکسی میتواند با آنها کار کند.
۱۰. محتوای خود را بهبود دهید
درنهایت به خاطر داشته باشید که بهبود محتوا میتواند رتبهبندی شما را تا حد قابلتوجهی بالا ببرد. مقالهی خود را به چند کارشناس ارسال کنید و از آنها بازخورد خالصانه بخواهید از این بازخورد برای بهبود محتوای خود استفاده کنید.
بهبود محتوا سه مرحله دارد:
مرحلهی ۱: محتوای ضعیف را شناسایی کنید. اگر وارد کنسول Google Search شدید و مشاهده کردید محتوای شما از سوی گوگل تأثیرگذار ارزیابی شده ولی رتبهی زیر ۷ دارد؛ این محتوا را در اولویت قرار دهید.
مرحلهی ۲: محتوا را بهبود داده و بهروزرسانی کنید. عوامل زیادی بر تولید محتوای جذاب و استثنایی تأثیر دارند. سعی کنید از روشی استفاده کنید که مخاطب بهطور میانگین ۶ تا ۸ دقیقه در وبسایت شما بماند.
مرحلهی ۳: پست خود را بازنشر کنید.
جمعبندی
زمانی که هرکدام از این تغییرات را پیادهسازی کردید به Google Search Console مراجعه کنید و مقالهی خود را برای ایندکسگذاری مجددا ثبت کنید بهطوریکه رتبهبندیهای بهروزشده بهسرعت نمایش داده شوند. هرچقدر بیشتر روی این مراحل وقت بگذارید، رتبهی بالاتری دریافت میکنید. رسیدن به صفحهی اول گوگل کار سادهای نیست بلکه با سختکوشی و پشتکار ممکن میشود.
.: Weblog Themes By Pichak :.