انقباض عضلانی راهکاری است که معمولا در افراد سالمند برای افزایش ثبات استفاده میشود و انقباض همزمان جفتعضلههایی از گروههای مخالف برای قفلکردن مفصل و ایجاد ثبات را دربرمیگیرد؛ اما این انقباض ممکن است باعث سفتی بدن و درنتیجه، کاهش ثبات شود. بههمیندلیل، برخی از پژوهشگران رویکرد مخالفی پیشنهاد دادهاند که در آن به تمدد اعصاب بهعنوان راهی برای بهبود ثبات اشاره شده است. بااینحال، بسیاری از پژوهشها نشان ندادهاند آیا تنش راهبرد مؤثرتری است یا تمدد اعصاب.
درواقع در جامعهی ما، تمدد اعصاب مفهومی گمراهکننده است؛ زیرا با استراحت اشتباه گرفته میشود. درحقیقت، استراحت مکانیزمی برای کاهش مصرف انرژی و افزایش ثبات در حین استرس است. ناتوانی در تمدد اعصاب ممکن است به کنترل حرکتی نورواپتیمال مرتبط باشد که شاید به افزایش تنش منجر شود.
پژوهش سایمون تاسن، نویسندهی اول مقاله، میگوئل آنخل گونزالس بالستر، استاد پژوهش در ICREA، جروم نواِیلی، عضو BCN MedTech از گروه فناوری اطلاعات و ارتباطات در UPF و جوزف ام. فونت لاگینز، پژوهشگر UPF نشان داد تنش عضلانی بهطور درخورتوجهی ثبات افراد را کاهش میدهد. این مقاله بهصورت آنلاین در جلد شصتوهشتم ژورنال گیت اند پوسچر (Gait and Posture) در فوریه منتشر خواهد شد.
مقالهی مرتبط:
هدف این پژوهش بررسی تأثیر انقباض عضلانی داوطلبانه و تمدد اعصاب بر ثبات موقعیت ایستاده انسان بهمنظور تخمین این تأثیر با استفاده از روش حداقل تهاجمی بود. بنابراین، نویسندگان این مقاله از صفحات نیرو برای اندازهگیری مرکز فشار در حالت ایستاده بهمنظور بررسی تعادل ۲۰ داوطلب در حالت تنش و تمدد اعصاب و در هر دو حالت چشم بازوبسته استفاده کردند.
نتایج این پژوهش نشان داد تنش عضلانی بهطور چشمگیری ثبات افراد را کاهش میدهد. سایمون تاسن دراینباره گفت:
نتایج ما نشان میدهد استرس روزانه ممکن است باعث کاهش ثبات شود. ازدستدادن ثبات ممکن است خطر ابتلا به اضافهبار یا سقوط مزمن را افزایش دهد.
علاوهبراین، این پژوهش نشان داد تنفس تأثیر مستقیمی بر مدیریت استرس و درد دارد. تاسن دراینباره گفت:
این نتایج نیاز به کشف این واقعیت نگرانکننده را نشان میدهد که گروه بزرگی از مردم ممکن است نتوانند بهدرستی نفس بکشند.
درواقع، یکی از نتایج این پژوهش آن است که برای بسیاری از جوانان، تنفس شکمی کاری دشوار است. درنهایت، این پژوهش نشان داد در حالت ایستاده، بینایی اثر متقابلی روی تمدد اعصاب میگذارد.
.: Weblog Themes By Pichak :.