جانگلکت، گیمپد ۱۰۰ دلاری جدید ریرز است که طراحی شبیه به کنترلرهای جوی-کان کنسول نینتندو سوئیچ دارد و بهطور ویژه برای گوشیهای هوشمند تولید شده است.
ریزر یکی از شرکتهای شناختهشدهی فعال در حوزهی گیمینگ است که همواره محصولاتی ردهبالا در این بازار عرضه میکند. این شرکت شب گذشته با برگزاری مراسمی خاص، از محصولاتی جدیدی پردهبرداری کرد. یکی از این محصولات، هدفون واقعا بیسیم جدید Hammerhea است که تجربهی بازیهای ویدئویی را بسیار لذتبخشتر میکند. محصول دوم، گیمپدی جذاب و کاربردی است.
گیمپد جانگلکت (Razer Junglecat) محصول جدید ریزر است که ۱۰۰ دلار قیمت دارد و تجربهی بازیهای موبایلی را لذتبخشتر میکند؛ در واقع جانگلکت جاهطلبی جدید ریزر در حوزهی گیمینگ موبایل بهشمار میآید و تا حد زیادی ما را یاد کنترلرهای کنسول نینتندو سوئیچ (Nintendo Switch) با نام جوی-کان (Joy-Con) میاندازد. ریزر سالها پیش در سال ۲۰۱۴ نیز کنترلری با نام جانگلکت بهطور ویژه برای آیفونها معرفی کرده بود، اما این محصول هیچگاه روانهی بازار نشد و ریزر بهطور کامل آن را به فراموشی سپرد.
ریزر جانگلکت بهطور کامل با گوشیهای هوشمند و تبلتهای اندرویدی سازگار است و امکان استفاده از آن روی رایانههای مبتنیبر سیستمعامل ویندوز هم وجود دارد. کنترلر جدید ریزر میتواند در دو حالت کار کند؛ هم امکان استفاده از آن بهعنوان کنترلر سنتی وجود دارد و هم میتوان آن را به قاب ویژهی مخصوص گوشیهای هوشمند، متصل کرد.
جانگلکت بهطور کلی دارای دو کنترلر برای دست راست و چپ است. اگر از جانگلکت بهعنوان کنترلری سنتی استفاده کنید، این دو قسمت به دو طرف قطعهای مرکزی میچسبند و ظاهری بسیار شبیه به گیمپد نینتندو سوئیچ پیدا میکنند. میتوانید بهراحتی یکی از این قسمتها یا هر دوی آنها را از طرفین قطعهی مرکزی یادشده جدا و به قاب ویژهای متصل کنید. این قاب مخصوص گوشیهای هوشمند است و این دستگاهها را به کنسولی کوچک تبدیل میکند.
قابهای ویژهای که همراه جانگلکت عرضه میشوند، با همهی گوشیها سازگار نیستند؛ در واقع از این قابها در آمریکا فقط میتوان در گوشیهای ریزر فون ۲، گلکسی نوت ۹ سامسونگ و گلکسی اس ۱۰ پلاس سامسونگ استفاده کرد.
از طرفی سه قاب موردبحث در دیگر نقاط جهان با گوشیهای ریزر فون ۲، پی ۳۰ پرو هواوی و گلکسی اس ۱۰ پلاس سامسونگ سازگاری دارند. ریزر گفته است که قصد دارد بهمرور زمان پشتیبانی از گوشیهای بیشتری را به گیمپد جانگلکت بیاورد. این شرکت میگوید گوشیهایی در اولویت هستند که نمایشگر بزرگی دارند و از سختافزاری قدرتمند مخصوص کارهای گیمینگ بهره میگیرند.
جانگلکت از طریق بلوتوث به گوشیهای هوشمند و رایانهها متصل میشود. ریزر میگوید عملکرد دکمههای گیمپد جدیدش با تأخیر بسیار کمی انجام خواهد گرفت تا به تجربهی گیمینگ لطمه وارد نشود. با اینحال امکان اتصال جانگلکت به دستگاه از طریق سیم وجود ندارد. افزون بر این موارد، میتوان آن را از طریق درگاه USB-C شارژ کرد؛ ریزر میگوید جانگلکت میتواند با هر بار شارژ، بیش از ۱۰۰ ساعت کار کند.
روی این گیمپد همهی آن دکمههایی را که از کنترلری سنتی انتظار دارید، خواهید یافت؛ از پد دارای دکمههای جهتدار (D-Pad) گرفته تا بامپر و چهار دکمهی ویژهی دیگر. ریزر اپلیکیشن ویژهای را با نام Razer Gamepad برای اندروید منتشر کرده است که به شما امکان میدهد تغییراتی روی گیمپد اعمال کنید؛ برای مثال میتوانید عملکرد برخی دکمهها را شخصیسازی کنید یا میزان حساسیت شوک کنترلر را تغییر دهید.
دیدگاه شما کاربران زومیت درمورد ریزر جانگلکت چیست؟
.: Weblog Themes By Pichak :.