تامین انرژی یکی از دغدغه های انسان امروزی است. به همین دلیل محققان در تلاش هستند هر طور شده به کمک روش ها و ابزارهای نوین به راهکارهایی برای تامین شارژ ابزارهای الکترونیکی دست یابند.
بدیهی است با افزایش شمار ابزارهای الکترونیکی و گجت ها به شارژرهایی نیاز داشته باشید تا بتوانید امکان استفاده از این ابزارها را ـ که هر یک به نوبه خود نقش مهمی در انجام امور روزمره زندگی تان ایفا می کنند ـ تضمین کنید.
از گوشی های ساده تا انواع مختلف گوشی های هوشمند پیشرفته، تبلت، لپ تاپ و هر ابزار الکترونیکی همراه دیگری که به ذهنتان می رسد همه و همه مجهز به باتری هایی هستند که به شارژ نیاز دارند.
فناوری ساخت شارژرها نیز به نوبه خود مقوله ای است که زمینه ای را برای انجام تحقیقات و دسترسی به شیوه های جدیدی برای به دام انداختن انواع مختلف انرژی ایجاد کرده است.
در اینجا نمونه ای از انواع مختلف شارژرهای مدرن و امروزی را مورد بررسی قرار می دهیم.
این شارژرها در پارک ها نصب می شود
اگر مطمئن باشید در خارج از خانه هم می توانید به وسیله ای برای شارژ ابزارهای همراه دسترسی داشته باشید شاید تا حدی سبک زندگی تان را تغییر دهد.
در دنیای امروز وابستگی انسان ها به ابزارهایی مانند گوشی تلفن همراه یا تبلت روز به روز در حال افزایش است و هر گونه نگرانی در این زمینه می تواند سبک زندگی را ناخودآگاه تحت تاثیر قرار دهد اما وجود شارژرهای دوستدار محیط زیست در مکان های عمومی و بویژه پارک ها به پدر و مادرها و حتی نوجوانانی که شاید بیش از پدر و مادرهایشان به فناوری های همراه وابستگی دارند، این اطمینان را می دهد که همیشه راهی برای کمک به آنها وجود دارد.
این ایستگاه های شارژ در حقیقت نوعی توربین بادی است که می تواند انرژی باد را در پارک ها و فضای سبز را به انرژی الکتریکی تبدیل کند. قسمت بالای این ایستگاه، پروانه ای متحرک است که در نتیجه حرکت، انرژی تولید می کند.
بخش پایینی ایستگاه صندلی های پلاستیکی قرار دارد که همزمان چند نفر می توانند روی آنها نشسته و در حالی که از هوای خوب محیط اطراف لذت می برند گوشی تلفن همراهشان را نیز شارژ کنند.
استقرار این ایستگاه های شارژ در مکان های عمومی پاسخ به نیاز کاربران دنیای دیجیتال است.
این صندلی، شارژر است
روزی که احساس خستگی می کنید و بی حوصله هستید، باد ناشی از حرکت قطار در ایستگاه مترو آزارتان می دهد اما اگر سرحال باشید می توانید از دریچه دیگری به آن نگاه کنید و از وزیدن این نسیم لذت ببرید. اما در هر شرایطی که باشید، شاید این ایده تا حدی در تغییر دیدگاهتان تاثیرگذار باشد.
گروهی از محققان خوش ذوق و باسلیقه تصمیم گرفته اند از بادی که در ایستگاه های مترو می وزد به عنوان منبعی برای تامین انرژی الکتریکی مورد نیاز برای شارژ ابزارهای همراه استفاده کنند.
این شارژرها به شکل صندلی هایی طراحی شده و در ایستگاه های مترو نصب می شوند. در حالی که مسافران روی این صندلی ها می نشینند می توانند ابزارهای همراهی که با خود دارند شارژ کنند.
در حقیقت با وزش باد در ایستگاه، فن هایی که در دو طرف این صندلی ها نصب شده اند به حرکت در آمده و به این ترتیب انرژی جنبشی به انرژی الکتریکی تبدیل شده و در باتری های داخلی این صندلی ها ذخیره می شود.
مسافران نیز در حالی که در ایستگاه منتظر رسیدن قطار هستند، تلفن همراهشان را شارژ می کنند. مبدل های مختلفی برای انواع ابزارهای همراه در نظر گرفته شده است.
10 تا 15 دقیقه انتظار در ایستگاه، شارژ کافی تا رسیدن به مقصد را تامین می کند.
شارژرهایی از نوع پوشیدنی
یکی از دغدغه های امروزی ما هنگام گردش و تفریح در طبیعت شارژ گوشی تلفن همراهمان است و همیشه نگران هستیم اگر شارژ گوشی تلفن همراهمان به پایان رسد چه باید کرد.
بی شک اگر لباس هایی پوشیده باشید که بتوانید از آنها برای شارژ تلفن همراهتان استفاده کنید دیگر از این بابت نگرانی نخواهید داشت. شارژرهای پوشیدنی نیز با همین هدف طراحی شده اند.
اگرچه تاکنون تعداد محدودی از این لباس ها به بازار عرضه شده است اما دانشمندان همچنان در تلاش هستند انواع مختلفی از شارژرهای پوشیدنی طراحی کنند که می تواند با روشی ساده انرژی الکتریکی تولید کند.
در حقیقت این شارژرها از انرژی صوتی، جنبشی، ماهیچه ای یا انرژی حرارتی به عنوان منبع اولیه برای تولید انرژی الکتریکی استفاده می کنند و می توان آن را در انواع مختلف پوشیدنی ها از لباس تا کیف و کفش جاسازی کرد اما یکی از جدیدترین شارژرهای پوشیدنی، کیسه خوابی است که افراد در سفر از آن استفاده می کنند.
هشت ساعت خواب در این کیسه خواب، انرژی مورد نیاز برای 24 دقیقه صحبت با تلفن همراه یا 11 ساعت شارژ گوشی تلفن همراه برای زمانی که از آن برای مکالمه استفاده نمی کنید، تامین می کند.
شارژرهایی شبیه به آدامس
به پایان رسیدن شارژ باتری ابزارهای همراه بویژه زمانی که به منبعی برای شارژ مجدد آن ابزار الکترونیکی دسترسی ندارید، برای بسیاری از افراد به منزله رسیدن به خط پایان است.
این اتفاق خیلی هم نادر نیست و معمولا اغلب کاربران چنین پیامد ناگواری را تجربه می کنند اما باتری های آدامسی این امکان را فراهم می کنند تا بتوانید از طریق ایستگاه هایی که شارژ می فروشند، شارژ مورد نیازتان را تامین کنید.
این آدامس ها از طریق دستگاه هایی شبیه عابربانک که به یک باتری خورشیدی متصل است، در اختیار کاربران قرار داده می شود.
در صورتی که فردی بنا به ضرورت مجبور به شارژ سریع و اندک باتری ابزار الکترونیکی همراه خود شود، از این دستگاه شارژر می خرد و پس از جداکردن پوشش محافظ کاغذی، آن را در محل باتری گوشی، دوربین یا هر ابزار دیگری که همراه دارد می چسباند.
پس از پایان شارژ این شارژرهای موقتی می توانید آن را در قسمتی که در این پایانه ها برای جمع آوری باتری در نظر گرفته شده است قرار دهید تا بازیافت شود.
این شارژرها را به کمربندتان ببندید
آنهایی که علاقه ای به ورزش ندارند، همیشه به دنبال راهی هستند تا بهانه ای پیدا کنند و از شرکت در کلاس یا برنامه های ورزشی دوستانه یا خانوادگی طفره بروند.
یکی از بهانه هایی که این روزها میان جوانان و نوجوانان رواج دارد این است که شارژ تلفن همراهشان به پایان رسیده و از آنجا که منتظر یک تماس مهم یا ضروری هستند یا این که والدینشان نگران آنها می شوند، باید هر چه زودتر خودشان را به خانه برسانند اما شارژرهایی که بر مبنای انرژی جنبشی عمل می کنند دست تنبل ها را رو می کند. این منبع سبز تنها به حرکت شما نیاز دارد.
آن هم نه حرکت فیزیکی خسته کننده بلکه یک حرکت ساده. خلاصه این که از شما حرکت و از این سیستم، شارژ گوشی تلفن همراه. این شارژر بسیار ساده و کوچک است.
فقط کافی است آن را به کمربندتان ببندید تا بتواند انرژی ناشی از حرکت ماهیچه های شکمی شما را صید کرده و به دام اندازد.
می توانید این شارژر را به گوشی تلفن همراه یا تبلت خود وصل کنید و سپس همزمان با راه رفتن یا دویدن آن را شارژ کنید.
ظرفیت هر یک از این شارژرهای کوچک چهار وات است و اگر دو تا از این شارژرها را در کنار هم قرار دهید، ظرفیت آن به هشت وات افزایش می یابد.
از گرما یا سرما انرژی بگیرید
این شارژرها به کاربر اطمینان می دهد هیچ گاه با مشکل به پایان رسیدن شارژ باتری ابزارهای همراهشان مواجه نمی شوند. به شرطی که یک لیوان نوشیدنی گرم و یک لیوان نوشیدنی سرد داشته باشد.
این دستگاه در واقع یک صفحه دایره ای شکل کوچک است که بر اثر پدیده اختلاف دمایی انرژی تولید می کند.
از کاربرد موتورهایی که با این روش انرژی تولید می کنند بیش از 30 سال می گذرد اما در شارژرهای مدرن و امروزی از این موتور برای شارژ ابزارهای دیجیتالی استفاده شده است.
این شارژر می تواند براحتی گوشی تلفن همراه یا تبلت یا هر وسیله دیگری را که برای شارژ آن از کابل USB استفاده می شود، شارژ کند.
نوشیدنی سرد را باید روی آن سمتی از این شارژر که به رنگ آبی است قرار دهید و نوشیدنی گرم را هم باید روی طرف دیگر آن که قرمز است بگذارید.
به این ترتیب می توانید زمانی که خارج از خانه یا در سفر هستید و به منبع شارژ دسترسی ندارید، از این ابزار برای شارژ کامل ابزارهای همراهتان استفاده کنید.
.: Weblog Themes By Pichak :.