چگونه می‌توانیم آنتی ویروس کاربردی انتخاب کنیم؟

امروزه تعداد آنتی ویروس های زیادی وجود دارد که هر کدام در هر بخش دارای قدرت مناسبی است.اما واقعا کدام آنتی ویروس مناسب کامپیوتر شما است و چگونه این آنتی ویروس را پیدا نمایید؟
برای این کار، نیاز است که آنتی ویروس ها را از جهات مختلف با یکدیگر مقایسه نماییم تا به بهترین آنها برسیم.اما به دلیل تعدد آنتی ویروس ها و همچنین نداشتن اطلاعات کافی بر روی هر کدام از آنها،نمی توانیم نظر مفید و جامعه ای در مورد آنها بدهیم.

اما "سازمان تست آنتی ویروس ها" هر ماه برای آنتی ویروس ها، بر اساس میزان اثر گذاری در سیستم،عملکرد و قابلیت استفاده راحت،رتبه ای را اختصاص می دهد که می تواند معیار مناسبی برای انتخاب آنتی ویروس باشد.

شما دیگر نیازی به انتخاب بدون اطلاعات ندارید، بلکه می توانید با انبوهی از اطلاعات، به انتخاب آنتی ویروس خود بپردازید.

محصولات رایگان در مقابل محصولات هزینه ای

اولین معیار برای انتخاب آنتی ویروس ، این است که شما می خواهید برای امنیت سیستم خود هزینه ای را پرداخت نمایی یا خیر.

بسیاری از شرکت های آنتی ویروس وجود دارند که در مقابل پرداخت مبلغی از سمت شما، امکانات نسبتا خوبی را به شما ارائه می دهند.اما آنتی ویروس های رایگانی وجود دارند که در عین رایگان بودن، بسیار قوی و پرکاربرد تر هستند که شما نیازی به پرداخت هزینه برای استفاده از این امکانات ندارید.

تفاوت های آنتی ویروس های رایگان با آنتی ویروس های دارای لایسنس(هزینه ای)

آنتی ویروس های رایگان، همانند آنتی ویروس های دارای لایسنس می توانند به جستجو در اسناد و برنامه های شما بپردازند و از نصب و یا اجرای فایل های مخرب جلوگیری نماید.اما آنتی ویروس های دارای لایسنس علاوه بر امکانات انتی ویروس های رایگان، دارای امکاناتی از قبیل: فایروال های اضافی ، آنتی اسپم ها ، فیلتر فیشینگ ها و ... را به شما ارائه می دهد.

آنتی ویروس های رایگان اغلب دارای پیام های خسته کننده ای هستند که گاه موجب اذیت شدن کاربر می شود.این پیام ها مبنی بر این است که شما را به ارتقا نسخه آنتی ویروس خود به نسخه دارای لایسنس که باید بابت آن هزینه ای را بپردازید، می نمایند.می توان گفت که از دلایل اصلی وجود نسخه های رایگان انتی ویروس ها، آشنایی کاربران با آنتی ویروس و ترغیب به خرید نسخه پیشرفته آن است.



 

آنتی ویروس های جعلی

دسته ای از برنامه ها وجود دارد که خود را به نام انتی ویروس، در سایت های گوناگون منتشر می کنند.این برنامه ها اغلب نام هایی از قبیل: آنتی ویروس زنده، حذف کننده ویروس پیشرفته ،امنیت اینترنت 2013 و ... را بر روی خود می گذارند.به این نوع برنامه های مخرب، "آنتی ویروس های جعلی " می گویند.

این آنتی ویروس ها ممکن است در ظاهر پس از نصب، شروع به اسکن ظاهری سیستم کنند.اما در پشت این برنامه اطلاعات مهمی را از سیستم شما کپی می کند و در دیتا بیس خود ذخیره می کند و زمانی که به اینترنت متصل شوید، این اطلاعات به سروری که در برنامه تعریف شده است ارسال می کند.این اطلاعت می تواند شامل: رمزهای عبور، رمز های بانکی و ... باشند.



منبع های قابل اعتماد برای پیدا کردن و مقایسه آنتی ویروس های امن

سایت های زیادی در راستای مقایسه آنتی ویروس ها از جهات مختلف با یکدیگر وجود دارد که می تواند بهترین و شاید تنها ترین کمک برای بدست آوردن اطلاعات صحیح و مفید در مورد آنتی ویروس ها هستند.

یکی از این وبسایت های معتبر و بین المللی که به طور دقیق به مقایسه آنتی ویروس های امن و مشهور می پردازد، av-comparatives.org است.این وبسایت دارای بخش های گوناگونی برای مقایسه آنتی ویروس ها با یکدیگر است. نمودارهایی برای راحتی در مقایسه ، در این وبسایت طراحی شده است که هر بخش از آنتی ویروس را بصورت جداگانه مورد آزمایش قرار داده و نمودار مربوط به آن را در کنار دیگر آنتی ویروس ها قرار داده است.




آنتی ویروس،آغاز راه امنیت

انتخاب آنتی ویروس خوب نه تنها پایان راه امنیت نیست،بلکه می توان بیان کرد که آغاز راه امنیت سیستم ها هستند.چرا که ممکن است برخی از برنامه های مخرب، بر روی آنتی ویروس شما تاثیر گذاشته و باعث شوند که آنتی ویروس شما، به طور معکوس یعنی در خلاف  امنیت کامپیوتر شما اقدام نماید و خود به برنامه ای مخرب تبدیل شود.

شما باید با به حداقل رساندن راه های ورود تروجان ها و برنامه های مخرب به آنتی ویروس خود کمک نمایید.زیرا هیچ آنتی ویروسی کاملا خوب و قوی نیست.هرکدا دارای نقاط ضعف و قوت به خصوصی هستند.

آنتی ویروس های گوشی های هوشمند

امروزه با پیشرفت گوشی های هوشمند ، آنتی ویروس هایی نیز برای آنها طراحی شده است که آنها نیز از مطالب بالا پیروی می کنند.برای انتخاب انتی ویروس بر روی گوشی های هوشمند باید حساسیت بیشتر به خرج داد.زیرا که اطلاعات شخصی تری از قبیل شماره های لفن، رمز شبکه های اجتماعی، تصاویر خصوصی گرفته شده از دوربین در گوشی های هوشمند وجود دارد.

مرجع دانلود آنتی ویروس در ایران

شما عزیزان می توانید برای دانلود آنتی ویروس های قوی و امن به وبسایت مرجع آنتی ویروس ایران با نامIransetup مراجعه نمایید.در این وبسایت نیز به صورت ماهانه، مقایسه ای در بین آنتی ویروس ها انجام می شود و به هر آنتی ویروس رتبه ای نیز داده می شود. 


در صورت تمایل در بخش نظرات همین خبر ذکر کنید که از چه آنتی ویروسی استفاده می کنید و چقدر رضایت دارید؟ تا شاید مبنای برای استفاده دیگران قرار گیرد





تاريخ : چهار شنبه 16 بهمن 1392برچسب:, | | نویسنده : مقدم |