ساختار مغزی افراد خطرپذیر چگونه است؟
1410518056600_22.JPG

محققان دانشکده پزشکی ییل دریافته‌اند حجم لوب آهیانه‌ای در مغز می‌تواند نقطه‌ قرارگرفتن افراد در طیف خطرپذیری را پیش‌بینی ‌کند.

 

 تعدادی از مردم تحت هیچ عنوانی خطر نمی‌کنند در حالی که دیگران ثروت، سلامتی و امنیتشان را بدون هیچ نوع تفکری در معرض خطر قرار می‌دهند.

 

تیم علمی حاضر در این مطالعه به رهبری «ایفات لوی»، استادیار پزشکی تطبیقی و عصب‌شناسی دانشکده پزشکی دانشگاه ییل، دریافت افراد با حجم بالاتر بخش خاصی از لوب آهیانه‌ای در مقایسه با افرادی که این بخش از مغزشان کوچکتر است، تمایل بیشتری به ریسک‌کردن دارند.

 

گرچه ویژگی‌های شناختی و شخصیتی فراوانی در ساختار مغز کشف شده‌اند، مطالعات کمی درباره ارتباط ساختار مغز و ترجیحات اقتصادی انجام شده و «لوی» و همکارانش در تحقیقاتشان به دنبال کشف این ارتباط بودند.

 

شرکت‌کنندگان حاضر در پژوهش جدید، زنان و مردان جوانی از شمال شرقی آمریکا بودند. آن‌ها بایستی بین رقابت‌های پولی که درجه خطر آن‌ها متغیر بود، انتخاب می‌کردند و همزمان تیم علمی اسکن‌های مغزی ام‌آر‌آی تحلیلی استانداردی از این افراد می‌گرفت.

 

نتایج حاصله (پیش‌بینی میزان خطر کردن افراد توسط لوب آهیانه‌ای) در گروهی 28 نفره از شرکت‌کنندگان حاصل شد و در گروه دوم و مستقل متشکل از 33 شرکت‌کننده نیز تایید شد.

 

«لوی» و تیم علمی‌اش پیش‌تر نشان داده بودند تنفر از ریسک‌کردن با بالارفتن سن افراد افزایش می‌یابد و این که با افزایش سن، لوب آهیانه‌ای نازک‌تر می‌شود.

 

جزئیات این مطالعه در مجله Neuroscience منتشر شد و «موسسه ملی پیری» امریکا حامی مالی آن اعلام شد.





تاريخ : دو شنبه 24 شهريور 1393برچسب:, | | نویسنده : مقدم |