در حدود 20 سال پیش شرکت مایکروسافت، بزرگترین شرکت درزمینهٔ فناوری و تکنولوژی در دنیا محسوب میشد و در حدود 90 درصد بازار محصولات الکترونیک را در اختیار داشت. در آن زمان شرکت اپل در تلاش بود که بتواند در بازار فناوری با مایکروسافت بزرگ رقابت کند. اما از آن زمان تاکنون تغییرات زیادی در بازار ایجادشده است.
درواقع تغییرات از زمانی شروع شد که اپل در اواخر دهه 90 و اوایل قرن 21 رشد قابلتوجهی پیدا کرد. اما باعرضه اولین آیفون از سوی این شرکت در سال 2007 همهچیز تغییر کرد. از سال 2007 به بعد تعداد محصولات الکترونیکی قدرتمند و رقابتی در دنیا به مقدار قابلتوجهی افزایش پیدا کرد و حکومت مایکروسافت بهنوعی به پایان راه خود رسید.
حال مایکروسافت در تلاش است که سیستمعامل محبوب ویندوز خود را که زمانی سلطان بدون رقیب ابزارهای الکترونیکی بود برای رقابت با سیستمعامل دستگاههای همراه امروزی حفظ کند. این سیستمعامل آی او اس نیست که ویندوز را تهدید میکند (آی او اس همچنان ازنظر سهم در بازار کمتر از ویندوز است) بلکه این سیستم عامل اندورید شرکت گوگل است که تخت پادشاهی را از مایکروسافت گرفته است.
طبق پیشبینیهایی که موسسه گارتنر انجام داده است، سیستم عامل متن باز گوگل سال 2015 تقریباً بر روی 60 درصد ابزارهای دیجیتال اعم از گوشیهای همراه، تبلت ها، کامپیوترهای شخصی و هایپر موبایل ها... قرار خواهد گرفت. هایپر موبایل ها یک دسته جدید از ابزارهای الکترونیکی محسوب میشوند که به تبلت های هیبریدی با قابلیت استفاده از فضا و رایانش ابری مانند کروم بوک های گوگل اطلاق میشود.
در سال 2014 بیش از 1 میلیارد ابزار مجهز به سیستم عامل اندروید به فروش رفت که نسبت به سال قبل افزایش قابل توجهی داشته است.
پیش بینی میشود میزان ابزارهای مجهز به سیستم عامل اندروید در سال 2016 در حدود 63 درصد بازار را به خود اختصاص دهند. همانطور که نمودارهای زیر نشان میدهد پیش بینی میزان ابزارهای مجهز به سیستم عامل ویندوز و آی او اس / مک او اس تغییر نخواهد داشت. اما در مقابل از میزان سیستم عاملهای متفرقه کاسته شده و به سیستم عامل اندروید گوگل افزوده میشود.
.: Weblog Themes By Pichak :.