تحقیقات بسیاری در رابطه با چاقی و پیشرفت سرطان در بدن انجام شده است، اما به تازگی محققان دریافتند سلولهای تومورهای سرطانی در قسمتهای مختلف بدن پراکنده هستند و از چربی بد یا لیپوپروتئین تغذیه میکنند.
به نقل از ساینس ریپورت، بر اساس تحقیق جدید مشخص شد سلولهای تومور لیپوپروتئینها با چگالی کم VLDL و LDLها را در بدن میربایند.
نتیجه آزمایشهای متعدد بالینی در این مورد نشان داد کاهش تولید LDL کبد در بدن موجب کاهش تغذیه این سلولها خواهد شد.
"ریچارد لنر" استاد پزشکی کودکان و محقق دانشگاه پزشکی و دندانپزشکی آلبرتا اظهار کرد: سلولهای سرطانی نیازمند چربی هستند و بالا بودن چربی خون به معنای تغذیه بیشتر این سلولهاست. البته در این تحقیق مهمترین عامل یعنی پروتئینها شناسایی شدهاند. تومورها تحت تاثیر این پروتئینها موجب کاهش کلسترول و دریافت آن از خون شده و در نتیجه این چربی برای تغذیه سلولهای سرطانی باقی میماند.
آزمایشهای انجام شده توسط این گروه بعد از تنظیم پروتئینهای تحت تاثیر تولید VLDL و LDL از گیرندههای کبد موفقیتآمیز بوده و موجب کاهش پیشرفت تومورها شده است. بعد از آن این روش بر روی بیماران سرطانی تحت درمان آغاز شد.
وی در همچنین تاکید کرد: داروهای مورد تایید ما نیز در این آزمایش وجود داشتند. این روش برای درمان افراد با کلسترول بالا نیز کاربرد دارد، اما اگر این روش برای افراد مبتلا به سرطان موثر باشد باعث شگفتی و خرسندی است.
.: Weblog Themes By Pichak :.