بنیان‌گذار هواوی: سیستم عامل هانگ منگ سریع‌تر از اندروید و iOS است

هانگ‌منگ، سیستم‌عامل اختصاصی هواوی و جایگزین اصلی این شرکت برای اندروید است. با اینکه رئیس‌جمهور آمریکا، دونالد ترامپ، یک هفته پیش اظهاراتی را مبنی‌بر لغو تمامی محدودیت‌های اعمال‌شده بر شرکت‌های آمریکایی برای داد‌و‌ستد با هواوی بیان کرد، هنوز مشخص نیست‌که گوگل به تجارت با این شرکت‌ چینی ادامه خواهد داد یا خیر. این شرکت همچنان در فهرست سیاه وزارت دارائی ایالات‌متحده قرار دارد.

رن ژنگفی، بنیان‌گذار هواوی در گفت‌و‌گویی با مجله‌ی فرانسوی LePoint اعلام‌ کرده این شرکت قصد دارد وابستگی خود به سیستم‌عامل اندروید را کاهش دهد. در همین گفت‌و‌گو، مدیرعامل هواوی به‌وضوح روشن کرد که سیستم‌عامل این شرکت، صرفا یک جایگزین برای اندروید نیست و می‌تواند برای اینترنت اشیا و وسایل نقلیه خودران نیز مورد استفاده قرار بگیرد. درحالی‌که از‌ قبل گزارش‌هایی مبنی‌بر سریع‌تر بودن عملکرد هانگ‌منگ نسبت‌به اندروید به‌میزان ۶۰ درصد منتشر شده، رن اشاره می‌کند که تأخیر پردازش این سیستم‌عامل کمتر از ۵ میلی‌ثانیه است و نه‌تنها پردازشی سریع‌تر از اندروید دارد، بلکه احتمالا از سیستم‌عامل اپل یعنی iOS نیز سریع‌تر خواهد‌ بود.

huawei

رن با اشاره به تلاش هواوی برای ساخت فروشگاهی مشابه گوگل‌پلی، پذیرفت از آنجایی که توسعه‌دهندگان برنامه‌های اختصاصی برای پلتفرم‌های اندروید و iOS طراحی می‌کنند، این قسمت از توسعه، نقطه‌‌ای است که هانگ‌منگ و هواوی در حال تقلا و مبارزه‌ هستند. ریچارد یو، مدیر اجرایی گروه تجارت مشتریان هواوی می‌گوید هانگ‌منگ پاییز امسال در چین منتشر خواهد‌ شد؛ همچنین انتظار می‌رود هانگ منگ اوایل سال آینده در دیگر بازارهای جهان عرضه شود. با فرض اینکه گوگل ارتباطات خود را با هواوی از سر نگیرد، هانگ‌منگ اواخر امسال با راه‌اندازی خط تولید میت ۳۰، منتشر خواهد‌ شد.

هواوی اذعان دارد سال آینده نمی‌تواند جایگاه سامسونگ به‌عنوان بزرگ‌ترین سازنده‌ی تلفن همراه جهان را تصاحب کند

از آنجایی که دستگاه تاشوی هواوی، میت ایکس، ماه فوریه و درست پیش از اعمال محدودیت‌ها از طرف زنجیره‌ی عرضه‌ی آن در ایالات متحده رونمایی شد، این دستگاه هنگام انتشار در ماه سپتامبر به‌صورت پیش‌فرض دارای سیستم‌عامل اندروید خواهد‌ بود. حالا که صحبت از اندروید به‌میان آمد، باید اشاره کنیم هواوی ماه پیش فهرستی از گوشی‌های خود که به نسخه‌ی Q از سیستم‌عامل اندروید به‌روز‌رسانی خواهند‌ شد، منتشر کرد. این فهرست هر سه گوشی سری پی 30، میت 20 پرو، هر دو نسخه‌ی 5G و 4G میت 20 ایکس و آنر 20 را که اخیرا عرضه شده است، شامل می‌شود.

نکته‌ای که در مصاحبه اخیر سایت تحلیلی فون‌آرنا با والتر جی، مدیر اجرایی گروه تجارت مشتریان هواوی در اروپای غربی مورد تأیید قرار گرفت، این‌ است که شرکت چینی نخواهد توانست جایگاه سامسونگ به‌عنوان بزرگ‌ترین سازنده‌ی تلفن همراه جهان را تصاحب کند. دستیابی به این جایگاه، هدف طولانی‌مدتی بود که مدیران هواوی ماندد ریچارد یو از سال ۲۰۱۶ آن‌ را به‌صورت شفاهی بیان می‌کردند. سال پیش از آن، هواوی با فروش ۱۰۴.۱ میلیون گوشی هوشمند، درست بعد از اپل و سامسونگ در جایگاه سوم ایستاده‌ بود. در طول سال ۲۰۱۸ شرکت چینی توانست ۲۰۶ میلیون گوشی هوشمند در سراسر جهان تحویل مشتریان دهد که این روند صعودی در سه‌ماهه‌ی اول امسال نیز ادامه‌ داشت و به اندازه‌‌ای خوب بود که جایگاه دوم را بعد از سامسونگ نصیب هواوی کند. با درنظرگرفتن اینکه هیچ محدودیتی علیه هواوی وجود نداشته باشد،‌ این شرکت می‌تواند جایگاه نخست تولید گوشی‌های هوشمند را در سال آینده تصاحب کند. در حال حاضر هواوی انتظار ۴۰ تا ۶۰ درصد کاهش عرضه‌ی گوشی‌هایی را دارد که به‌صورت بین‌المللی به‌فروش می‌رساند. با درنظرگرفتن این نتایج، در سال ۲۰۱۹ شاهد فروش ۱۴۰ تا ۱۶۰ میلیونی در کل محصولات هواوی خواهیم‌ بود.

هواوی آمریکا

با درنظرگرفتن اینکه اندروید بازاری به‌ بزرگی ۸۵ درصد از کل گوشی‌های هوشمند دارد، ممنوعیت استفاده از این سیستم‌عامل کار را برای هواوی، جهت به‌دست آوردن جایگاه پیشین خود سخت خواهد‌ کرد. البته هنوز مشکل پیدا کردن معماری جدید جهت استفاده در تراشه‌ها برای جایگزینی با معماری ARM برای هواوی وجود دارد. زمانی آینده‌ی این غول فناوری روشن و درخشان بود، اما در حال حاضر دورنمایی جز سیاهی و یأس در آینده‌ی هواوی به‌ چشم نمی‌خورد. حتی اگر جایگزین هواوی برای اندروید سریع‌تر از سیستم‌عامل متن باز گوگل باشد، گرفتن جایگاه سامسونگ برای هواوی، به این آسانی نخواهد‌ بود.





تاريخ : دو شنبه 17 تير 1398برچسب:, | | نویسنده : مقدم |