1 ـ محصول را سريع به بازار عرضه كنيد
اين روزها شركتهاي مختلف، بازارهاي جديدي را هدف قرار ميدهند و محصولاتشان را در آنها عرضه ميكنند. شركتي كه اپليكيشن خود را سريعتر عرضه كند، علاوه بر ديده شدن، جاي پاي خود را در بازار محكم ميكند.هر قدر اپليكيشنهاي شما زودتر به بازار عرضه شود، هنگامي كه بازار از حضور رقبا اشباع شود، آمار دريافتكنندههاي اپليكيشن شما در روزهاي اول كمك ميكند در بالاي فهرست پرفروشها بمانيد.
2 ـ هم جهاني فكر كنيد، هم محلي
عرضه زودتر به بازار تنها يك راه كسب مشتريان تازه است، راه ديگر اين است كه اپليكيشن خود را مطابق با فرهنگ و زبان طراحي كنيد. اين فرآيندها «جهانيسازي» و «محليسازي» نام دارد.جهانيسازي اپليكيشن، به اين معني است كه مطمئن شويد مواردي مثل واحد پول، تاريخ و نمادها مطابق با نياز بازارهاي جهاني باشد. براي نمونه، مطمئن شويد اپليكيشن مالي شما در بازار چين، واحد پول را به يوآن محاسبه ميكند، نه دلار آمريكا. محليسازي اپليكيشن نيز ترجمه به يك يا چند زبان ديگر است. به عنوان مثال، بخشهاي رابط كاربري يا توضيحاتي كه براي اپليكيشن خود در بخش بازار مينويسيد، همه شامل محليسازي ميشود.گرچه اين كارها زمان زيادي از شما خواهد گرفت، ولي ارزشش را دارد. جهانيسازي و محليسازي، اين احتمال را كه اپليكيشنتان در بازارهاي محلي برجسته شود، بالا ميبرد و در نتيجه تعداد كاربران را به طور چشمگيري افزايش ميدهد. در حالت كلي، مردم دوست دارند اپليكيشنها به زباني صحبت كنند كه با آن آشنا هستند.
3 ـ اپليكيشن خود را بهينه كنيد
تلفنهاي هوشمند در اندازه، شكل و قيمتهاي متفاوتي عرضه ميشود. براي افزايش كاربران، سعي كنيد اپليكيشن خود را براي وسيعترين طيف از جمله گوشيهاي ارزانقيمت بهينه كنيد.
4 ـ نظرات كاربران را جويا شويد
تشويق كاربران به بيان نظرات درباره اين كه چه چيزهايي را در اپليكيشن شما دوست دارند، براي موفقيت شما در درازمدت حياتي است. تحليلها نشان ميدهد اپليكيشنهاي رتبه بالا در بازار از ميانگين امتياز5/3از۵ برخوردارند كه تقريبا دو برابر ساير اپليكيشنهاي موجود است. توسعهدهندگاني كه به بازخورد كاربران خود اهميت ميدهند و زودتر اپليكيشنهاي خود را بر اساس آنها بهروزرساني ميكنند، عموما شاهد بالارفتن امتياز اپليكيشن خود خواهند بود كه به نوبه خود، مشتريان بيشتري را به دريافت آن اپليكيشنها تشويق ميكنند.يك راه براي تشويق كاربران به بيان نظراتشان، اين است كه لينك صفحه نظرات بازار را در خود اپليكيشن تعبيه كنيد و به كاربر پيشنهاد دهيد نظر خود را بيان كند. افزون بر اين ، سرويسهايي در اينترنت وجود دارد كه به دريافت نظرات كاربران در مورد اپليكيشنهاي مختلف كمك ميكند.
5 ـ زود به زود بهروز شويد
يك نگاه به آمارهاي موجود ميگويد «اپليكيشنهاي رتبهبالا در بازار، به طور متوسط بيش از دو بار بيشتر از ساير اپليكيشنها بهروزرساني ميشوند.» بعلاوه، توسعهدهندگان اين اپليكيشنهاي رتبهبالا، هر دو يا سه ماه يكبار بهروزرساني ارائه ميكنند، در حالي كه ساير اپليكيشنها اين مدت به چهار ماه يا بيشتر ميرسد.در كنار رفع اشكالات، چه نكاتي را بايد در بهروزرساني گنجاند؟ نظرات كاربران يك منبع مهم براي طرح ايده است. رفتار كاربران نيز ميتواند يك منبع ديگر باشد. سرويسهاي تحليلگر به شما كمك ميكند ديد بهتري نسبت به رفتار كاربران در اپليكيشن خود پيدا كنيد.همينطور كه با افزودن امكانات جديد، اشكالات را برطرف ميكنيد، توضيحات و تصاوير مربوط به اپليكيشن خود را هم بهروزرساني كنيد تا ديگران بدانند در اين تازهسازي چه چيزهاي جديدي وجود دارد. (البته اين توضيحات را بعد از توصيف كلي از اپليكيشن اضافه كنيد تا كاربران تازهاي كه صرفا به دنبال يك توصيف ساده از اپليكيشن شما هستند، مجبور به مرور كامل فهرست تغييرات شما نباشند.)
.: Weblog Themes By Pichak :.