معرفی اپلیکیشن موبایل دارویاب

 

 

تاکنون پیش آمده است بخواهید عوارض یک دارو را بدانید؟ در این صورت نیاز به یک کتاب داروشناسی دارید. اما در دنیای امروز برای هر کار یک اپلیکیشن ارائه شده. در این مورد هم نیاز شما با یک اپلیکیشن دارویاب برطرف می شود. از طرف دیگر برای پزشکان نیز پیش می آید که بخواهند از وضعیت تجویز داروهای جدید مطلع شوند. در این مورد نیز آنها باید به کتب یا نرم افزارهای داروشناسی مراجعه کنند.اپلیکیشن های متفاوت و متنوعی برای داروشناسی وجود دارد. یکی از آنها اپلیکیشن موبایل «دارویاب» است. اطلاعات موجود در این نرم افزار آنقدر تخصصی به نظر می رسند که قابل استفاده برای پزشکان باشد. اما برای مردم عادی ای که فقط به دنبال پیدا کردن عوارض یک دارو هستند نیز مفید هستند. البته طبعا پزشکان در استفاده همه جانبه از اطلاعات این نرم افزار سود بسیار بیشتری می برند.در نگاه کلی، اپلیکیشن دارویاب جزو نرم افزارهای خوب و ارزان با مشکلات نسبتا کم محسوب می شود و همان چیزی است که از یک نرم افزار حاوی اطلاعات دارویی انتظار داریم. در این نرم افزار لیست تقریبا کاملی از داروها وجود دارد. در هر دارو نیز گروه بندی دارو، موارد مصرف، موارد منع مصرف، عوارض جانبی و تداخلات دارویی توضیح داده شده اند. اگر بخواهیم کمی ریزتر شویم در هنگام کار نکات زیر توجه ما را جلب کرد.اما بزرگترین مشکل نرم افزار (همان طور که در عکس اصلی مطلب نیز آورده شده است) کندی و مدت زمان لود شدن طولانی آن در بعضی از صفحات است. به گونه ای که گاهی مجبور به force quit نرم افزار و باز کردن مجدد آن می شوید.اما بخش جستجوی نرم افزار سریع است. شما با وارد کردن چند کلمه از یک دارو و زدن دکمه جستجو لیستی از داروهایی که آن کلمات در نام آنها یافت می شود را پیدا می کنید. نکته جالب این است که علاوه بر جستجوی نام های ژنریک داروها، نام های تجاری نیز قابل جستجو هستند. دیتابیس نرم افزار نیز کامل به نظر می رسد و داروهای فراوان همراه با اطلاعات موردنیاز در آن یافت می شود.اپلیکیشن ایده جالبی در زمینه یاداوری داروهای مصرفی دارد. به این صورت که شما می توانید تعیین کنید که داروی خاصی را در زمان معین یا تکرار شونده ای به شما یاداوری کند. اما متاسفانه در سیستم یاداور این نرم افزار اشکالاتی وجود دارد که امیدواریم در نسخه های آتی حل شوند برای مثال: 
- در صورتی که تاریخی بعد از ۱۳ دی ۱۳۹۱ را وارد کنیم، تاریخ به ۷ دی ماه ۱۳۹۱ برمی گردد. این باگ به تنهایی امتحان این سیستم را غیرممکن کرد. 
- مانند تاریخ در هنگام تعیین بازه زمانی هم تمامی انتخاب های شما تبدیل به بازه زمانی ۱۲ ساعته می شود. 
- برای ماه های ۳۱ روزه نیز روز ۳۱ام در دسترس نیست. البته با توجه به اینکه سیستم یاداور یک امکان اضافه و قابل جایگزین با سایر نرم افزارها است، از عدم کارکرد درست آن چندان ناراحت نمی شوید.یکی از نکات مثبت اپلیکیشن این است که داروها از طرق مختلف گروه بندی شده اند. شما علاوه بر جستجو، می تونید از طریق گروه بندی ها (مثلا گروه های آنتی بیوتیک ها، مسکن ها و …) یا از طریق حروف (داروها به ترتیب حروف a، b، c و …) نیز داروهای مورد نظر را پیدا کنید. مورد جالب دیگر نیز قابلیت بوکمارک کردن داروها است تا داروهای پربازدید را دم دست قرار دهید.یکی از نکات منفی مهم در نرم افزار عدم استفاده مناسب از فضاها است. بخش اعظمی از صفحه نمایشگر موبایل به نمایش موارد غیر ضروری اختصاص یافته و فقط بخش کوچکی در مرکز برای نمایش اطلاعات دارویی اختصاص یافته است.

 

911117-narenji-ir-darooyab_01.png

با مراجعه به سایت اپلیکیشن دارویاب می توانید نسخه های اندروید و آی او اس را با قیمت ۵ یا ۶ هزارتومان دانلود و نصب کنید.





تاريخ : شنبه 21 بهمن 1391برچسب:, | | نویسنده : مقدم |