برند گلکسی سامسونگ را میتوان یکی از مشهورترین برندهای دنیا نامید. نامی که شاید کمتر کسی آن را نشنیده باشد و یا حتی با یکی از محصولات آن کار نکرده باشد. سامسونگ به صورت روز افزون تلاش می کند تا دامنه محصولات سری گلکسی خود را افزایش دهد و بعید نیست تا چند سال آینده یخچال سری گلکسی را در بازار ببینیم. در واقع هر چیزی که توانایی نصب اندروید را داشته باشد، سامسونگ نام گلکسی را بر پیشانی اش می زند.گلکسی تب ۷ اینچی سامسونگ یکی از اولین نمونه تبلت هایی بود که توانایی برقرار کردن تماس را داشت و به مشتریان امکان در اختیار داشتن تجربه اندروید بر روی تبلت را میداد. حال سری سوم این تبلت در اختیار نارنجی است تا به صورت دقیق تر به بررسی عضو جدید خانواده گلکسی بپردازیم، در ادامه مطلب با نارنجی همراه باشید، تا ببینید این تبلت میان رده سامسونگ چه حرفی برای زدن دارد.
سخت افزار
بهتر است از ابتدا انتظار نداشته باشید که با یک سخت افزار خارق العاده کار کنید. گلکسی تب سوم سامسونگ یک تبلت ۸ اینچی میان رده است که کیفیت ساخت متوسطی دارد. پردازنده دو هستهای این تبلت با فرکانس ۱/۵ گیگاهرتز قلب تپنده این عضو از خانواده سامسونگ به شمار میآید. گلکسی تب ۳ تنها ۳۱۴ گرم وزن دارد و ضخامت آن ۷/۳۶ میلیمتر است. طراحی آن به نحوی است که فاصله کم صفحه نمایش از لبه ها سبب میشود تا در برخی حالت های نگه داشتن تبلت، شما به صورت ناخواسته صفحه را لمس کنید. به طور کلی با اینکه بدنه این دستگاه از پلاستیک ساخته شده، آنقدر ها هم به شما احساس ارزان بودن را القا نمی کند و در اصل، به دست گرفتن این ۸ اینچی سامسونگ حس خوبی را به شما می دهد.
در قسمت بالای این تبلت تنها جک ۳/۵ میلیمتری صدا هست و در پایین آن یک پورت microUSB به همراه دو خروجی صدا و یک میکروفون قرار گرفته.
در سمت چپ تبلت شکاف سیم کارت و درگاه حافظه MicroSD به چشم میخورد و شما می توانید علاوه بر ۱۶ گیگابایت حافظه داخلی یک کارت حافظه تا ظرفیت ۶۴ گیگابایت را به دستگاه بیفزایید.
سمت راست این تبلت ۸ اینچی دارای دکمه پاور، کلیدهای تنظیم صدا و فرستنده مادون قرمز است. طی سال گذشته سامسونگ تلاش کرده تا با گنجاندن فرستنده مادون قرمز، تلفن ها و تبلت های اش را تبدیل به کنترل از راه دور دستگاه های صوتی و تصویری خانه کند و باید دید که در آینده چگونه در این کار موفق خواهد بود.
بر روی گلکسی تب ۳، در قسمت بالا دوربین ۱/۳ مگاپیکسلی، سنسور نزدیکی و سنسور تشخیص چشم قرار دارد و همچنین یک اسپیکر برای برقرار کردن تماس تلفنی نیز به چشم می خورد. در پایین هم همانند سایر محصولات سری گلکسی، دکمه هوم، بازگشت و منو قرار دارد.
پشت دستگاه هم به جز لوگوی سامسونگ، دروبین ۵ مگاپیکسلی این دستگاه قرار دارد و خبری از فلاش LED نیست.
صفحه نمایش
گلکسی تب ۳ دارای صفحه نمایش با رزولوشن ۱۲۸۰ در ۸۰۰ پیکسل با تراکم ۱۸۹ پیکسل در هر اینچ است که نسبت به اکثر تبلتهای همرده، رزولوشن قابل قبولی به حساب می آید ولی تا سردمداران بازار فاصله زیادی دارد. تکنولوژی استفاده شده در این صفحه نمایش TFT LCD است و با توجه به آزمایشاتی که ما انجام دادیم، متاسفانه میزان نوردهی مناسبی در مقابل نور مستقیم خورشید ندارد و تقریبا در شرایط مذکور غیر قابل استفاده می شود.
نرم افزار
گلکسی تب ۳ همانطور که حدس می زنید، مجهز به اندروید ۴.۲.۲ است و رابط کاربری تاچ ویز سامسونگ تا عمیقترین بخشهای اندروید نفوذ کرده. بعد از کار کردن با گلکسی تب ۳ سامسونگ باید بگوییم که اندکی مایوس شده ایم. به طرز عجیبی این دستگاه کند به نظر می رسد و چندین بار اپلیکیشن ها بدون دلیل کرش کردند و همچنین در عملکردهای ساده نیز لگ و کندی به راحتی به چشم می خورد. نکته ناراحت کننده دیگر در این دستگاه این است که حتی قابلیت هایی همچون قابلیت Multi Window که در رده های بالاتر سری گلکسی وجود دارد در این دستگاه نیست و عملا استفاده مفید شما از نمایشگر بزرگ کاهش خواهد یافت.
تبلت ۸ اینچی سامسونگ با تعدادی نرم افزار از پیش تعیین شده سامسونگ همراه شده است و همچنین لازم به ذکر است که قابلیت Smart Stay سامسونگ که به صورت هوشمند در صورت نگاه نکردن به صفحه نمایش پخش ویدیو را متوقف می کند را در اختیار دارد.
دوربین
دوربین ۵ مگاپیکسلی سامسونگ می تواند عکس های قابل قبولی را در نور روز بگیرد و اما این دوربین از ثبت عکس در محیط های کم نور عاجز است. همچنین توانایی ثبت ویدیو با کیفیت ۷۲۰ در این تبلت وجود دارد. البته فکر نمی کنم شما هم از دوربین تبلت انتظار چندانی داشته باشید، لذا دوربین تب ۳ در حد رفع نیاز می تواند برای تان مفید واقع شود. دوربین جلو ۱/۳ مگاپیکسلی این تبلت، برای چت تصویری مناسب است و همچنین می تواند تصاویر قابل قبولی را برای عکاسی از خودتان در آن ثبت کنید. میتوانید نمونه عکس های دو دوربین این تبلت در نور روز را در زیر مشاهده کنید.
دوربین پشت
دوربین جلو
برای مشاهده عکس ها در سایز واقعی میتوانید بر روی آنها کلیک کنید.
راندمان و عمر باتری
پردازشگر دو هسته ای با فرکانس ۱/۵ گیگاهرتز به همراه ۱/۵ گیگابایت رم این دستگاه، سرعت قابل تحملی را به شما ارائه می دهند. اما ما در سال ۲۰۱۳ زندگی می کنیم، اندکی این مشخصات برای یک تبلت ۸ اینچی کم نیست؟ اگر کی زمان را صرف کار کردن با این دستگاه بکنید به این نتیجه خواهید رسید که برای یک تبلت این مشخصات سخت افزاری اندکی ضعیف است و فریز شدن های متمادی حوصله شما را سر خواهد برد. برای ما که با دستگاه های ۸ هستهای کار کردهایم، کار کردن با تب ۳ اندکی سخت بود. امتیاز این دستگاه در AnTuTu برای ما 10125 بود این دستگاه پایین تر از گلکسی نوت ۸ اینچی و نکسوس ۷ جدید با اختلاف بسیار زیاد می ایستاد.
باتری ۴۴۵۰ میلی آمپر ساعتی این دستگاه در آزمایش پخش ویدیوی بدون وقفه، برای ما ۶ ساعت و ۴۳ دقیقه دوام آورد و این در حالی بود که پس از گذشت نیم ساعت از پخش ویدیو، پشت دستگاه گرم شده بود.
تماس تلفنی
قسمت جالب کار کردن با گلکسی تب ۳، برقرار کردن تماس تلفنی با این دستگاه است و زمانی که قرار است از گوشی خود دستگاه استفاده کنید، اگر دستان کوچکی داشته باشید کار اندکی مشکل می شود، تصور کنید که قرار است یک دستگاه ۸ اینچی را دم گوش تان بگیرید و با شخص دیگری صحبت کنید. ظاهرا سامسونگ اندکی هم با مشتریانش شوخی دارد و اصلا بعید نیست که تبلت هایی با سایز بزرگتر هم با قابلیت تماس به بازار عرضه شوند. تصور کنید که قرار باشد شما آنها را دم گوشتان بگیرید و مکالمه کنید.
جمع بندی
همانطور که گفتیم زیاد نباید انتظار داشته باشید که گلکسی تب ۳ برای تان معجزه کند و در حین کار کردن باید با کند بودن این دستگاه کنار بیایید. همچنین کیفیت نامطلوب صفحه نمایش در زوایای دید غیر مستقیم ممکن است شما را از گلکسی تب ۳ نامید کند. ضمن اینکه باید این موضوع را در نظر داشت که با این مقدار پولی که برای این دستگاه می پردازید، شاید گزینههای بهتری را نیز در اختیار داشته باشید. لذا بهتر است قبل از خرید این دستگاه اندکی هم نگاهی به رقبا بندازید و ببینید که شاید گزینه مطلوب تری برای رفع نیازتان وجود داشته باشد.
گلکسی تب 3 در حال حاضر با قیمت ۱۴۱۰۰۰۰ تومان برای مدل ۱۶ گیگابایتی به فروش می رسد.
.: Weblog Themes By Pichak :.