شرکت اینتل که تاکنون فناوریهای لازم را برای ارتباط برقرار کردن استفن هاوکینگ فیزیکدان و کیهان شناس بریتانیایی فراهم کرده، درنظر دارد این فناوری ها را با ارائه یک دستیار جامع فناوری به روز کند تا سرعت تکلم وی به حد عادی برسد.

 طی 50 سال گذشته، استفن هاوگینگ، فیزیکدان و کیهان شناس، نجات یافته بیماری اسکلروز جانبی آمیوتروفیک بوده است، اما این بیماری همچنان قربانی می گیرد.مکانیسمی که وی طی 10 سال گذشته برای صحبت کردن استفاده کرده، امروز دیگر چون گذشته نیست و سرعت صحبت کردن وی را به یک واژه در هر دقیقه کاهش داده است، اما مدیر بخش فناوری شرکت ایتل مصمم است که این مشکل را حل کند.هاوکینگ مبتلا به بیماری اسکلروز جانبی آمیوتروفیک است، وضعیتی که پس از سال‌ها، پیشرفت بیماری در بدنش، او رابه فردی کاملا فلج مبدل کرده است. بیماری اسکلروز جانبی آمیوتروفیک یا ALS، بخشی از نخاع و مغز و سیستم عصبی را مورد حمله قرار می‌دهد و به تدریج اعصاب حرکتی بدن را از بین می‌برد و با تضعیف ماهیچه‌ها فلج عمومی ایجاد می‌کند بطوری که به مرور زمان توانایی هرگونه حرکتی از شخص سلب می‌شود. معمولاً مبتلایان به این بیماری بی‌درمان مدت زیادی زنده نمی‌مانند و این مدت برای استیون بین دو تا سه سال پیش‌بینی شده بود.

ر حالی که سیستم ارتباط هاوکینگ صرفا به ورودی کشش گونه متکی بوده است، جاستین راتنر مدیر فناوری اینتل اشاره کرده است که هاوکینگ دارای چند حرکت قابل اتکا است که می توانست برای ارتباطات مورد استفاده قرار بگیرد و اگر تنها یکی از آنها مورد استفاده قرار می گرفت، هاوکینگ دست کم می توانست از کدهای مورس استفاده کند و این امر می توانست وضعیت وی را نسبت به امروز بهبود بخشد.اینتل از دهه 90 به استفن هاوکینگ برای بهبود این شرایط کمک کرده است، اما اکنون زمان به روز سازی روشهایی است که وی از آنها بهره می گیرد.براساس اظهارات راتنر، تا امروز نیز این فناوری ها به قدری مناسب نبوده که فردی چون استفان را راضی کند. اینتل یک رابط کاربری جدید ساخته است که به تعبیر مدرن دربرگیرنده یک تشخیص گر پیشرفته کلمه است.طرح این شرکت برای بهبود تواناییهای هاوکینگ شامل ساخت یک دستیار جامع فناوری است. این نوع فناوری نیازمند یک سری سخت افزارهای جدید از جمله دوربینها، شتاب سنجها، میکروفنها و دماسنجها است که به صحبت کردن هاوکینگ در هر شرایطی کمک می کند و در عین حال می تواند تقویم را چک کرده، مرور اینترنت را تسهیل کرده و از شبکه های اجتماعی استفاده کند.





تاريخ : دو شنبه 2 بهمن 1391برچسب:, | | نویسنده : مقدم |