شرکت گوگل در حال ساخت صفحات تلویزیونی است که به یکدیگر میچسبند و بدون هیچ گونه خط اتصالی و به شیوهای مشابه قطعات لگو به یکدیگر متصل میشوند.
این صفحات برخلاف تبلتها و گوشیهای هوشمند کنونی، دارای قاب احاطهکننده نیستند و در «آزمایشگاه ایکس» گوگل واقع در کالیفرنیا در حال ساخت هستند.
گفته میشود میتوان چنین صفحاتی را برای ساختن شکلهای مختلف در کنار یکدیگر قرار داد و این امر به کاربران امکان میدهد فیلمهای موردعلاقهشان را روی یک صفحه عریض بزرگ تماشا کنند و سپس بلوکهای صفحات را در کنار یکدیگر بازچینش کنند تا مستندی را در فرمت پرتره تماشا کنند یا این که یکی از این قطعات به عنوان صفحه تلویزیونی کامل استفاده کنند.
این پروژه هنوز در مرحله آغازین است و گفته میشود یکی از بنیانگذاران پروژه One Laptop Per Child به نام «مری لو جسپن» رهبری آن را بر عهده دارد.
گوگل معتقد است آینده میتواند به شکل ماژولار باشد؛ این شرکت هماکنون روی پروژهای موسوم به «گوشیهای هوشمند آرا» کار میکند که در آن، اجزای گوشی به یکدیگر میچسبند. این گوشیها قرار است ماه ژانویه به بهای 50 دلار فروش روند.
ایده گوگل این است که تلفنهای «آرا» قادر خواهند بود از باتریهای مختلف استفاده کنند و زمانی که عمر یک باتری تمام شود، میتوان آن را جدا کرد و یک ماژولار کامل باتری را جایگزین آن کرد. همچنین دوربینهای با تفکیکپذیری پایینتر را میتوان با نسخههای دارای تفکیکپذیری بالاتر و کاربران میتوانند قطعات جایگزین را به صورت سهبعدی چاپ کنند. آنها از طریق چاپکردن قادر خواهند بود آنها را سفارشیسازی کنند.
سه اندازه کوچک، متوسط و بزرگ برای این گوشیها در نظر گرفته شدهاند تا با طیف گوشیهایی که هماکنون در بازار هستند، رقابت کنند. تلفنهای بزرگتر قادر خواهند بود ماژولهای بیشتری را در خود جای دهند. کیت گوگل شامل ماژولهای مختلفی از جمله باتریها، وایفای، تراشههای بلوتوث، دوربینها، بلندگوها و اجزای دیگر است.
.: Weblog Themes By Pichak :.